עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by The_overclocker,

מזג האוויר היה טוב, ודי חמים. יצאתי לבן שמן עם ההורים, ועשיתי כמה שוטים. ד"א יש שם מלאאא רקפות. הנה: ועוד רקפות : ועוד קצת : ועוד : קצת נהרס לי פה הפוקוס אבל בכל זאת : ועוד משהו נחמד לסוף :

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by SMSM,

שלום ! 2 שאלות - 1. יש לי NIKON 2100 עם בעיה - כשאני מדליק אותה אני מקבל הודעה LENS ERROR שלפעמים מתחלפת ב SYSTEM ERROR - ניסיתי החלפת סוללות, כרטיס זכרון ולנסות להוציא קצת את העדשה - היא תקועה - אבל כלום לא עזר ... מישהו מכיר את התופעה או מקום שאפשר לתקן את זה ? 2. מה דעתכם על קניית מצלמה דיגיטלית מחודשת - REFUBRISHED ? אני לא מוצא כל כך חסרונות בעניין - אולי תחדשו לי ... ! תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. לפי מה שהבנתי זה איזה משהוא חדש של 2.5 מליארד מגה פיקסל או משהוא כזה.. קיצר זאת התמונה: http://triton.tpd.tno.nl/gigazoom/delft2.htm התמונה עצמה אל הכי יפה אבל עם תיתקרבו תבינו.. כמה שלא תיתקרבו האיכות לא תרד! אפילוהצלחתי לקרוא בלי בעיה את המספרים מהלוחית רישוי של המכוניות בחניה..פשוט מדהים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by bd,

הציע לי SB600 - ב 1450 שח'... יש משו אחר? שיותר זול או מומלץ במחיר הזה? תמצלמה עם העדשה ב 2800 במזומן

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by dbx22,

באיזה גודל/רזולוציה(אני מתכוון לדוגמא 1024*768 או 640*480) צריך לצלם במצלמה קנון A80 בשביל שייצאו תמונות בגודל רגיל 10X15? או שזה לא קשור? ומי שאני מפתח אצלו את התמונות שולט בגודל? תודה רבה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by fire15,

יצא לי לצלם היום סתם תמונה שלפי דעתי היא יצאה לא רע בכלל אשמח לתגובות נ.ב זהו זה העלה/הפרח האחרון שאני מעלה לפה חח [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם, רכשתי אתמול מצלמה מסוג Canon SD1200. לצערי, אני די מסוייג מהסוללה שקיבלתי. הסוללה לא נראת כמו בתמונות של הסוללות מהסוג הזה ברשת, שהן לבנות ועם יותר מידע על הסוללה עצמה בקידמת הסוללה, כמו שניתן לראות כאן: הסוללה שאני קיבלתי היא אפורה, ורשום כול מה שיש בתמונה למעלה, רק ללא הקיבולת של הסוללה, שזה רשום רק מאחור. נכון לעכשיו יצרתי קשר עם קנון ארה"ב, שביקשו שאשלח להם תמונות של הסוללה וכך עשיתי. מחכה לתשובה מהם. בנתיים, חשבתי אולי לעוד אנשים יש פה מצלמות Canon עם סוללת NB-6L, שיכולים לאשר אולי גם להם יש סוללה כמו שלי, שתמונה שלה מצורפת למטה. יש לציין שאני מסוייג מאוד מהסוללה הזאת בעיקר בגלל שהרשת חנויות שקניתי ממנה מייבאת בעצמה את המצלמות הללו, ולא דרך קרט. א…

8. Started by benor,

סירה: והשניה, אחותי צילמה. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by D-M-X,

איפה אפשר למצוא דרייבר לumax dc astrapix 320s?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. לצילום אירועים משפחתיים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ALÞHA,

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by הסולידי,

היי חברה עד כה במשך כ-8 שנים השמתשתי במינולטה Z5 והייתי די מרוצה. לאחרונה יש בצידי התמונות "כתמים" מטושטשים. לדעתי לא כדאי להשקיע בתיקון ו/או ניקוי ואפשר להתקדם למשהו עדכני ו"טכנולוגי" יותר. עיקר הצילומים נעשים על ידי בחוץ ולעיתים בתנאי תאורה גרועים. האם למשתשמש כמוני שמעוניין בזום אופטי גבוה ותמונות חדות רצוי לקנות אחת מהמצלמות הנ"ל? אני מתלבט בין המצלמות להלן: 1. Canon PowerShot SX20 IS 2. Canon PowerShot SX30 IS 3. Panasonic DMC FZ100K מבחינת תקציב המצלמות הנדונות מתאימות. מה דעתכם עליהן? האם סוללה נטענת מיוחדת מהווה חסרון לעומת סוללות AA ? חן חן על התשובות

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ALÞHA,

בדרך חזרה מהעבודה עברתי בטיילת של תל אביב שם היו עשרות מצנחי רחיפה - היה מעולה הנה קצת טעימות - "Tiny Spaceships" - "Lone Wolf" - "Getting prepared for the next session" - "The big brother is watching" - "The malfunction" - מקווה שאהבתם 8)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by TermiNal,

שלום 8) הציעו לי דיל מצויין על ה-A70 בחנות מסויימת ורציתי לדעת האם ההבדל בין ה-A70 ל-A75 מצדיק קנייה בחנות אחרת ובמחיר גבוה יותר אך ורק בשביל לקבל את הפיצ'רים של ה-A75? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by KoM,

אולימפוס C8080WZ, עבר ריכוך קל, ותיקון צבעים קל גם הוא...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Satlan,

אהלן, אני מחפש חצובה טובה ותקציבי הוא 500-550 ש"ח. ראיתי את שני המנפרוטוים האלה, איזה עדיף? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ALÞHA,

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני מחפש מצלמה סופר קומפקטית שנותנת פלט איכותי לצילומי רחוב (כמה שיותר קטנה וחשאית) * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 1200ש"ח * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? צילום רחוב בלבד. בעיקר באור יום אך יתכן גם אחה"צ * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). בין היתר, כן * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-6…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Shavoigen,

שלום, הסיפור הוא כזה: יש לי אחלה אמא ואני יודע שהיא רוצה מצלמה. אז החלטתי שאני אעשה לה הפתעה תקציב:1200 גג זום: 4-10 תפעול פשוט כמה שיותר כי אמא שלי לא הכי מבינה וגם לא רוצה אז מה שבעצם חשוב זה שהתמונה תהיה הכי טובה שאפשר במצב אוטומטי רצוי שהאחריות תהיה של יבואן בלעדי אני חשבתי על: Canon A720 Panasonic TZ5אני לא יודע מה הגודל הפיזי של המצלמה אני הבנתי מכם שהF40 טובה אבל הזום שלה קטן יש משהו אחר שאתם ממליצים עליו? אשמח לקבל תשובות והסברים בהקדם תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by maverick,

אז החלטנו להיכנס לבריכה.... [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום אנשים. ממש לאחרונה (אתמול אפשר להגיד), התחלתי להתעסק בצילום בתור תחביב. בכל מקרה, המצלמה שברשותי כרגע היא מצלמה ביתית מדגם FinePix A345, ממש לא מקצועית, אבל אני אצטרך להסתדר איתה בינתיים איכשהוא, לפחות עד שנקבל משכורת ויהי אפשר לרכוש משהו יותר סביר. אני מצרף פה שתי תמונות שצילמתי היום, ואני אשמח לקבל חוות דעת, לטוב ולרע. התמונות בהחלט לא מקצועיות, גם בגלל המצלמה, וגם בגלל הצלם, הלא כל כך מנוסה *עדיין*. תודה (הודעה ראשונה ), שי.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by arkady,

שלום. קודם כל סליחה על הדיון הקודם שהקפצתי =[ פשוט הייתי צריך תשובה. אז ככה יש לי שאלה אחת אם תוכלו לענות לי :-\ איזה מצלמה יותר משתלמת לי? (אני אוהב זום טוב) Z1 או A75? איזה אתם ממליצים לי? אפשר גם אחרים אבל רק מCamera4Less בבקשה =] תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Milford Cubicle,

אם יש לכם אחת, שימו לב.. ייתכן שהיא תקולה ועליכם לשלוח אותה להחלפה: http://nikonusa.com/Service-And-Support/Service-Advisories/D5000-Service-Advisory.page

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. הי חברייה. חבר טוב שלי קיבל את המצלמה הזו במתנה: http://2click.co.il/ViewProduct.asp?ID=1443 הוא לא מרוצה ממנו ומעוניין להחליף. הוא מוכן להשקיע כ 1000 שח, אשר למתוח את התקציב עד כ 1500 שח אם ממש צריך, ז"א אם מצלמה ב 1500 שח באמת תהיה טובה יותר בצורה שמצדיקה את ההפרש. הבחור חובב בתחום ולא מחפש להתמקצע, מדובר על מצלמה "משפחתית" שתהיה קלה לתפעול ככל האפשר, קרי POINT AND CLICK. ההעדפה שלו היא למצלמה קומפקטית ולא למצלמה דמויית SLR. המלצות? מלאתי את השאלון כמיטב הבנתי: * מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? 1000-1500 שח * האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? לא * האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Satlan,

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.