צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום, בעוונותי הרבים אני נטול כושר החלטה בעליל. לאחר התלבטויות קשות מנשוא ודיונים עד אור הבוקר החלטתי לקנות מצלמה דיגיטלית מסוג Canon IS S1. הדברים שגרמו לי לבחור בה היו: - הזום המפותח שלה (X10 אופטי), - ייצוב תמונה -דבר די נדיר בטווח מחירים הזה והכרחי אצלי. אני שונא פלאש ומנסיון עבר עם דיגיטליות דומות (c750 של אולימפוס למשל) אני רועד כנרקומן בקריז המפעיל קונגו - בקיצור אני מטושטש לגמרי. - יכולות וידאו מרשימות - מגיעה עד 640X480 fine עד 1GB (כ- 9 דקות) - עם זום. - ביקורות חיוביות מאוד - מנוע שקט - זיכרון SD שהוא זול יחסית ועוד כמה. אני פונה אליכם בחפשי פרקליט השטן. מישהו שיציג בפני כמה צדדים שליליים יותר שלה או אלטרנטיבות. אני חושש שמרוב תאווה אני עלול לפספס כמה מינוסים ח…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצאתי אצלי מצלמת פולארויד ישנה ,קשה לי להגיד איזה דגם במדוייק כי לא רשום עליה.בכל מקרה (מנהלים אגב אל תנעלו כי לא מצאתי מקום אחר בשביל ההודעה אז בבקשה תבליגו) אני לא זוכר אם היא פועלת על סוללות או מטען?אם סוללות אז איפה לשים אותן??? וכמה עולה פילם למצלמה כזו בכל מקרה? אגב זה המצלמות האלו שמפתחות את התמונה במקום..
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה סוגי כרטסי SD יש , עד כמה מגה בייט יש להם , ומה המחירים. בתודה רן
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פעם קיבלתי מצלמה (פתחתי חשבון בנק...חח) ונאבד לי הדיסק של ההתקנה..ואין לי מושג איך אני יכול להעביר תמונות מהמצלמה למחשב..!!! למישהו יש איזושהי דרך?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תמונות שצולמה בניסע * התמונה טוב אבל היא צולמה דרך חלון של אוטו קצת מלוכלך סורי ..^^ פרחים במקרו ... (נדוש אבל ביגלל שאני חדש בזה אני רוצה תגובות )
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין ללכת לבית דפוס ולהדפיס תמונות לבית (למשל ה-times square בלילה בגדול) מחפש אתר שיש שם תמונות יפות באיכות גבוהה (רזולוציה, צפיפות). מישו מכיר?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום!! אני זקוק בדחיפות לדרייבר של המצלמה מסוג TEAC MX5 חיפשתי וחיפשתי כולל באתר שלהם לא מצאתי... האם מישהו יודע איפה ואיך אפשר להוריד את הדרייבר למצלמה הזו? אודה מראש, ערן
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום... תמונה שצילמתי עם p&s פשוטה... בנתיים עד שנקנה משהו רציני.. בכללי כזה ..מה לשפר .. מה טוב?... אני לא המבין הכי גדול... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טיילתי לי בניו זילנד.. ואחת התמונות שצילמתי היא תמונה שמאוד מאוד אהבתי.. רציתי לדעת מה דעתכם גם.. (אני לא צלם או משהו שכזה..) כמו כן רציתי לערוך קצת את התמונה שתהיה יותר "חדה וחיה" או לא יודע איך להגדיר את זה, וכאן אני מאמין שתוכלו לעזור לי.. התמונה : Uploaded with ImageShack.us
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ! 2 שאלות - 1. יש לי NIKON 2100 עם בעיה - כשאני מדליק אותה אני מקבל הודעה LENS ERROR שלפעמים מתחלפת ב SYSTEM ERROR - ניסיתי החלפת סוללות, כרטיס זכרון ולנסות להוציא קצת את העדשה - היא תקועה - אבל כלום לא עזר ... מישהו מכיר את התופעה או מקום שאפשר לתקן את זה ? 2. מה דעתכם על קניית מצלמה דיגיטלית מחודשת - REFUBRISHED ? אני לא מוצא כל כך חסרונות בעניין - אולי תחדשו לי ... ! תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי זה איזה משהוא חדש של 2.5 מליארד מגה פיקסל או משהוא כזה.. קיצר זאת התמונה: http://triton.tpd.tno.nl/gigazoom/delft2.htm התמונה עצמה אל הכי יפה אבל עם תיתקרבו תבינו.. כמה שלא תיתקרבו האיכות לא תרד! אפילוהצלחתי לקרוא בלי בעיה את המספרים מהלוחית רישוי של המכוניות בחניה..פשוט מדהים
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמה חדשה וקומפקטית. ראיתי כאן: http://www.digitalcamerareview.com האם יש סיבה מוצדקת? לפי התמונות היא נראית די קטנה, האם היא באמת יכולה להיקרא קומפקטית? מה איכות התמונות שלה? ראיתי את ההמלצות החמות בפורום על F31, אבל הזום של הפנסוניק משך את תשומת הלב שלי. מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איפה אפשר למצוא דרייבר לumax dc astrapix 320s?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באיזה גודל/רזולוציה(אני מתכוון לדוגמא 1024*768 או 640*480) צריך לצלם במצלמה קנון A80 בשביל שייצאו תמונות בגודל רגיל 10X15? או שזה לא קשור? ומי שאני מפתח אצלו את התמונות שולט בגודל? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
בעקבות הדיון של boren (שדורש עדכון): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=102922.0, עלו לי כמה שאלות לראש: 1. למה במצלמות DSLR אין "תצוגת מסך חיה" (Live LCD shooting view)? חוץ מה-Olympus E-330. כלומר במה זה מתבטא? מה היצרן צריך לעשות כדי שיהיה את הפיטצ'ר הזה? 2. למה אין אפשרות לצלם וידיאו? האם כמו ה-live lcd שנכנס עכשיו לחלק מהמצלמות החדשות, גם הוידיאו יכנס למצלמות DSLR עתידיות, או שאין אפשרות להוסיף את הפיטצ'ר הזה? 3. האם העובדה שאין היסטוגרמה חיה (אלא רק אחרי הצילום) קשורה בזה שאין live lcd? 4. למה נוצר תהליך ה-blackout ? 5. אני זוכר את boren אומר שהמושג "DSLR-like" הוא בולשיט שיווקי, עדיין לא הבנתי את ההבדלים (שהוא מדבר עליהם, כלומר שאין דבר כזה). אני …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.sigmaphoto.com/lenses/lenses_all_details.asp?id=3252&navigator=5 (נסיון ראשון, עם יצור זריז ומכוער כ"כ) 8) העדפתי אותה על פני הניקון 50 מ"מ, בעיקר בגלל המחיר. :-\ [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיון ראשון שלי בצילום לילי.. צולם בכיכר צרפת בירושלים, בתוך המזרקה ישנם פנסים שיוצרים אפקט נחמד [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה מצלמת סטילס שיכולה לצלם סרטי וידאו באיכות HDMI עד 2000 שקל. תודה אני טס עוד שבועיים לגרמניה. איפה לקנות? בארץ? בדיוטי פרי? גרמניה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום 8) הציעו לי דיל מצויין על ה-A70 בחנות מסויימת ורציתי לדעת האם ההבדל בין ה-A70 ל-A75 מצדיק קנייה בחנות אחרת ובמחיר גבוה יותר אך ורק בשביל לקבל את הפיצ'רים של ה-A75? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה תמונות בשביל לחתום את הקיץ (למרות שנראה שעוד מצפים לנו מספר חמסינים). צולמו בעזרת עדשת 150/3.5 ישנה וידנית (סדרה M של פנטקס) ובשלושת התמונות הראשונות גם עם פילטר מקטב (של tiffen) על מנת להשתלט מעט על השמש הישראלית המרושעת. העדשה הזאת יצור קשה לשליטה, קל מאוד לפקשש איתה תמונות, במיוחד בתמונות פורטרט הן בגלל עומק השדה הרדוד וגם בגלל הנטיה שלה להוציא תמונות שנראות "שטופות" ולא נאות לפעמים. אולם מדי פעם, כאשר משקיעים מעט מאמץ, מתקבלו תוצאות לא רעות שלא היו מביישות עדשות שעולות פי 10 יותר. מצטער על הלכלוך שיש בתמונות באיזור השמיים, חתיכת אבק שצריך לסלק מהחיישן ולא היה לי כוח להעיף עם PS
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סוללות או לא להיות ? 1. עבור מצלמת סטילס, ברשותי סוללות נטענות GP 2700mAh, נוכחתי לדעת שכאשר הן נמצאות במצלמה כחודש-חודשיים ללא שימוש, הן מתרוקנות כמעט לחלוטין, 1. האם מדובר בתופעה טבעית ? 2. היכן מומלץ לאחסן את הסוללות ? בתוך המכשיר ? מחוץ למכשיר ? במקרר ? 3. ללא קשר, אני זקוק לסוללות נוספות, נתקלתי בסקירה הזו : http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=638340 האם GP REcyko+ עדיפה על רביעיה נוספת של GP 2700mAh ? האם אין GP REcyko+ בעוצמה גבוהה יותר מאשר 2050mAh ? (או שאולי העוצמה הזו זהה ל GP הרגילות בועצמה 2700mAh ?) 3. עבור מצלמת ווידאו Canon Vixia HG20 שמגיעה עם סוללה BP-807, האם יש לבצע הטענה ראשונית של הסוללה לפני השימוש ? אם כן, לאורך כמה זמן ? 4. עבור אותה מצלמת …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
Hi, Just selled my D5000. I'm about to buy a D90 with Nikkor 18-200 lens VR or VR2. Need a recommandation for a good camera shop in Tel-Aviv or center area. How's Camera Mia? Thanks.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברה עד כה במשך כ-8 שנים השמתשתי במינולטה Z5 והייתי די מרוצה. לאחרונה יש בצידי התמונות "כתמים" מטושטשים. לדעתי לא כדאי להשקיע בתיקון ו/או ניקוי ואפשר להתקדם למשהו עדכני ו"טכנולוגי" יותר. עיקר הצילומים נעשים על ידי בחוץ ולעיתים בתנאי תאורה גרועים. האם למשתשמש כמוני שמעוניין בזום אופטי גבוה ותמונות חדות רצוי לקנות אחת מהמצלמות הנ"ל? אני מתלבט בין המצלמות להלן: 1. Canon PowerShot SX20 IS 2. Canon PowerShot SX30 IS 3. Panasonic DMC FZ100K מבחינת תקציב המצלמות הנדונות מתאימות. מה דעתכם עליהן? האם סוללה נטענת מיוחדת מהווה חסרון לעומת סוללות AA ? חן חן על התשובות
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-