צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, בעוונותי הרבים אני נטול כושר החלטה בעליל. לאחר התלבטויות קשות מנשוא ודיונים עד אור הבוקר החלטתי לקנות מצלמה דיגיטלית מסוג Canon IS S1. הדברים שגרמו לי לבחור בה היו: - הזום המפותח שלה (X10 אופטי), - ייצוב תמונה -דבר די נדיר בטווח מחירים הזה והכרחי אצלי. אני שונא פלאש ומנסיון עבר עם דיגיטליות דומות (c750 של אולימפוס למשל) אני רועד כנרקומן בקריז המפעיל קונגו - בקיצור אני מטושטש לגמרי. - יכולות וידאו מרשימות - מגיעה עד 640X480 fine עד 1GB (כ- 9 דקות) - עם זום. - ביקורות חיוביות מאוד - מנוע שקט - זיכרון SD שהוא זול יחסית ועוד כמה. אני פונה אליכם בחפשי פרקליט השטן. מישהו שיציג בפני כמה צדדים שליליים יותר שלה או אלטרנטיבות. אני חושש שמרוב תאווה אני עלול לפספס כמה מינוסים ח…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני אוהב את הגישה של פנטקס לאפשרות להוציא את המקסימום מהחישן אפילו על חשבון האיכות מעניין איך זה לעומת הווידאו ב D90 .... [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טיילתי לי בניו זילנד.. ואחת התמונות שצילמתי היא תמונה שמאוד מאוד אהבתי.. רציתי לדעת מה דעתכם גם.. (אני לא צלם או משהו שכזה..) כמו כן רציתי לערוך קצת את התמונה שתהיה יותר "חדה וחיה" או לא יודע איך להגדיר את זה, וכאן אני מאמין שתוכלו לעזור לי.. התמונה : Uploaded with ImageShack.us
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פעם קיבלתי מצלמה (פתחתי חשבון בנק...חח) ונאבד לי הדיסק של ההתקנה..ואין לי מושג איך אני יכול להעביר תמונות מהמצלמה למחשב..!!! למישהו יש איזושהי דרך?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
צילמתי סירטונים ומחקתי אותם אז איך אני יכול להחזיר אותם מהמחשב לכרטיס זיכרון יש לי A75 ואין לי קוראי כרטיס זיכרון
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.pbase.com/dirtrock/ground_zero
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמה תמונות בשביל לחתום את הקיץ (למרות שנראה שעוד מצפים לנו מספר חמסינים). צולמו בעזרת עדשת 150/3.5 ישנה וידנית (סדרה M של פנטקס) ובשלושת התמונות הראשונות גם עם פילטר מקטב (של tiffen) על מנת להשתלט מעט על השמש הישראלית המרושעת. העדשה הזאת יצור קשה לשליטה, קל מאוד לפקשש איתה תמונות, במיוחד בתמונות פורטרט הן בגלל עומק השדה הרדוד וגם בגלל הנטיה שלה להוציא תמונות שנראות "שטופות" ולא נאות לפעמים. אולם מדי פעם, כאשר משקיעים מעט מאמץ, מתקבלו תוצאות לא רעות שלא היו מביישות עדשות שעולות פי 10 יותר. מצטער על הלכלוך שיש בתמונות באיזור השמיים, חתיכת אבק שצריך לסלק מהחיישן ולא היה לי כוח להעיף עם PS
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 3 עדשות של SIGMA שכל אחת עולה קרוב ל8 אלף שקל ויש לי מצלמה מאוד ישנה של NIKON (f100) ורציתי לדעת אם אני יקנה CANON אז העדשות האלה יתאימו או שצריך לקנות עדשות חדשות
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רצוי מצלמה שמצלמת טוב גם תחת תנאי תאורה "קשים" (אולמות, מגרשי ספורט בלילה תחת תאורה לא טבעית) זום 10X ומעלה. מגה פיקסל לא חשוב לי שהעדשה תיהיה איכותית ושתתן תמונות טובות.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מסט קצת ישן שרק עכשיו הספקתי לעבור עליו: [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מצלמה בעלת: - Full HD - מייצב הכי טוב שיכול להיות במצלמה ביתית (אופניים, סקי) - פיצרים מגניבים יתרון עד עכשיו הסתקלתי על canon HF S20 Panasonic HDC-TM300 Sony HDR-XR520E אז ככה רציתי את ההמלצות לגבי הדגמים הנ"ל או שיכולים להמליץ על דגמים דומים לאלו מלמעלה (את המצלמה אני מביא מארה"ב או גרמניה) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני קניתי אותו.. עדיין לא יצא לי לצלם איתו בצורה רגילה, אבל שמתי את מצב הצילום על AUTO.. והתמונה לא יוצאת כל כך חדה. האם זה בעיה במצלמה וכדי לי להחליף אותה, או שזה בסדר? וסתם שאלה האם במחיר 1000 שקל, זה נקרא "עסקה טובה" וקיבלתי תמורה טובה לכסף או שעשיתי טעות פה? אני פשוט לא מבין בצילום :-\
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1) חשיפה ארוכה - 30 שניות 2) 3) 4) תמונת אווירה 5) אם אני זוכר נכון, מדובר על התצפית מהר הארבל. 6) כפר הדייגים, ליד ג'יסרעזרקא
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתמש ב Fuji Finepix F10 ושוקל האם לא הגיע הזמן להחליף... הייתי שמח, למשל, לצלם בבית ללא פלאש אבל הגרעון של התמונה מפריע לי. השאלה האם הגרעון הזה נפתר במצלמות החדשות יותר? התרשמתי מה TZ5. במיוחד מהעובדה המפתיעה שהיא מצלמת וידאו באיכות HD. האם זה אומר שאוכל לוותר על מצלמת ה Mini Dv הישנה שלי? אני לא אוהב להשתמש בזום בד"כ ואני מעדיף עדשה רחבה. ואז ראיתי את ה LX3. השאלה, האם היא באמת שווה את התוספת של ה 1000 ש"ח. במיוחד, לאור העובדה שקצב רענון הוידאו ב HD קטן בה ל 24 fps? תודה למשיבים וחג שמח!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה למצלמת וידיאו עד 800 שקל. אשמח לעזרה וייעוץ. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברה עד כה במשך כ-8 שנים השמתשתי במינולטה Z5 והייתי די מרוצה. לאחרונה יש בצידי התמונות "כתמים" מטושטשים. לדעתי לא כדאי להשקיע בתיקון ו/או ניקוי ואפשר להתקדם למשהו עדכני ו"טכנולוגי" יותר. עיקר הצילומים נעשים על ידי בחוץ ולעיתים בתנאי תאורה גרועים. האם למשתשמש כמוני שמעוניין בזום אופטי גבוה ותמונות חדות רצוי לקנות אחת מהמצלמות הנ"ל? אני מתלבט בין המצלמות להלן: 1. Canon PowerShot SX20 IS 2. Canon PowerShot SX30 IS 3. Panasonic DMC FZ100K מבחינת תקציב המצלמות הנדונות מתאימות. מה דעתכם עליהן? האם סוללה נטענת מיוחדת מהווה חסרון לעומת סוללות AA ? חן חן על התשובות
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אסרו עלינו במפורש ליצור כל סוג של קשר או לצלם את ה"ימ"מ\SWAT הפולני ששמר עלינו במסע לפולין. את התמונה הזאת הגנבתי כשהסתתרתי מאחורי חבר שלי והסתרתי את המצלמה עם התיק שלו ;D. [ ] הבהרה: למרות שמדובר בלוחם ביחידת הימ"ם החוק לגבי צילום לא חל עליו, הוא בסך הכל מאבטח. אמרו לנו לא לצלם אותם בכל מקרה, כי יש כאלה שבאמת אסור. OK?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלומות, אני צריך המלצה למצלמה עד 800 שקל לידידה שלי, מה בתחום המחירים הזה משתלם, ואיכותי ועם אחריות טובה? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום 8) הציעו לי דיל מצויין על ה-A70 בחנות מסויימת ורציתי לדעת האם ההבדל בין ה-A70 ל-A75 מצדיק קנייה בחנות אחרת ובמחיר גבוה יותר אך ורק בשביל לקבל את הפיצ'רים של ה-A75? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא בטוח שדבר כזה בכלל קיים. האם מישהו רכש את הדגם הזה בארץ לאחרונה ויודע? אם לא קיים באינטרנט אך קיים מודפס, אז אני מחפש להשאיל ממישהו כדי לצלם/לסרוק ב-50 ש"ח דמי עמלה פלוס 50 ש"ח פיקדון. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-