צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
http://www.pbase.com/dirtrock/ground_zero
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני מחפש מצלמה סופר קומפקטית שנותנת פלט איכותי לצילומי רחוב (כמה שיותר קטנה וחשאית) * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 1200ש"ח * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? צילום רחוב בלבד. בעיקר באור יום אך יתכן גם אחה"צ * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). בין היתר, כן * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-6…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מצלמה חדשה OLYMPUS MJU700 אני אישית מבסוט עד מעל הראש אבל רציתי לשמוע דעות של אנשים שמבינים יותר ממני תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה למצלמת וידיאו עד 800 שקל. אשמח לעזרה וייעוץ. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רצוי מצלמה שמצלמת טוב גם תחת תנאי תאורה "קשים" (אולמות, מגרשי ספורט בלילה תחת תאורה לא טבעית) זום 10X ומעלה. מגה פיקסל לא חשוב לי שהעדשה תיהיה איכותית ושתתן תמונות טובות.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
טיילתי לי בניו זילנד.. ואחת התמונות שצילמתי היא תמונה שמאוד מאוד אהבתי.. רציתי לדעת מה דעתכם גם.. (אני לא צלם או משהו שכזה..) כמו כן רציתי לערוך קצת את התמונה שתהיה יותר "חדה וחיה" או לא יודע איך להגדיר את זה, וכאן אני מאמין שתוכלו לעזור לי.. התמונה : Uploaded with ImageShack.us
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פעם קיבלתי מצלמה (פתחתי חשבון בנק...חח) ונאבד לי הדיסק של ההתקנה..ואין לי מושג איך אני יכול להעביר תמונות מהמצלמה למחשב..!!! למישהו יש איזושהי דרך?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום :s05: אני טס עוד 5 ימים לארה"ב, ואני רוצה ישר בתחילת הטיול לקנות מצלמה.. קודם כל צריך שהיא תהיה נפוצה, או לחלופין אם תמצאו שהיא נמכרת בחנות נורמלית באזור Champaign (יש שם Best Buy ו Circuit City) התקציב הוא מקס 380$ עדיין לא החלטתי אם קומפקטי או דמוי SLR אני אחליט במקום. המצלמה קודם כל צריכה לצלם נופים בטיול (28mm מועדף) ובלי קשר היא גם תשמש לצילום מקרוב, חיות ודברים בתנועה. גם הוידאו חשוב לי, אך לא כגורם מכריע. בינתיים מצאתי את המצלמות הבאות: SD800/870 - עדשה רחבה, אפשר למצוא אותה בחנויות R6/7 - כנ"ל, זום יותר גדול, אי אפשר למצוא בחנויות (אלא אם תראו לי אחרת) TZ3 - כנ"ל, אפשר למצוא בחנויות S5IS - גדולה, לא רחבה, אפשר למצוא בחנויות. אשמח אם תעזרו לי …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין ללכת לבית דפוס ולהדפיס תמונות לבית (למשל ה-times square בלילה בגדול) מחפש אתר שיש שם תמונות יפות באיכות גבוהה (רזולוציה, צפיפות). מישו מכיר?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמה תמונות בשביל לחתום את הקיץ (למרות שנראה שעוד מצפים לנו מספר חמסינים). צולמו בעזרת עדשת 150/3.5 ישנה וידנית (סדרה M של פנטקס) ובשלושת התמונות הראשונות גם עם פילטר מקטב (של tiffen) על מנת להשתלט מעט על השמש הישראלית המרושעת. העדשה הזאת יצור קשה לשליטה, קל מאוד לפקשש איתה תמונות, במיוחד בתמונות פורטרט הן בגלל עומק השדה הרדוד וגם בגלל הנטיה שלה להוציא תמונות שנראות "שטופות" ולא נאות לפעמים. אולם מדי פעם, כאשר משקיעים מעט מאמץ, מתקבלו תוצאות לא רעות שלא היו מביישות עדשות שעולות פי 10 יותר. מצטער על הלכלוך שיש בתמונות באיזור השמיים, חתיכת אבק שצריך לסלק מהחיישן ולא היה לי כוח להעיף עם PS
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה לא חייב להיות תחרות נושאת פרסים בחירה (הצבעה) של חברי הפורום על התמונה הטובה ביותר (בשיתוף מנהלי האתר)
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 3 עדשות של SIGMA שכל אחת עולה קרוב ל8 אלף שקל ויש לי מצלמה מאוד ישנה של NIKON (f100) ורציתי לדעת אם אני יקנה CANON אז העדשות האלה יתאימו או שצריך לקנות עדשות חדשות
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אסרו עלינו במפורש ליצור כל סוג של קשר או לצלם את ה"ימ"מ\SWAT הפולני ששמר עלינו במסע לפולין. את התמונה הזאת הגנבתי כשהסתתרתי מאחורי חבר שלי והסתרתי את המצלמה עם התיק שלו ;D. [ ] הבהרה: למרות שמדובר בלוחם ביחידת הימ"ם החוק לגבי צילום לא חל עליו, הוא בסך הכל מאבטח. אמרו לנו לא לצלם אותם בכל מקרה, כי יש כאלה שבאמת אסור. OK?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום 8) הציעו לי דיל מצויין על ה-A70 בחנות מסויימת ורציתי לדעת האם ההבדל בין ה-A70 ל-A75 מצדיק קנייה בחנות אחרת ובמחיר גבוה יותר אך ורק בשביל לקבל את הפיצ'רים של ה-A75? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא בטוח שדבר כזה בכלל קיים. האם מישהו רכש את הדגם הזה בארץ לאחרונה ויודע? אם לא קיים באינטרנט אך קיים מודפס, אז אני מחפש להשאיל ממישהו כדי לצלם/לסרוק ב-50 ש"ח דמי עמלה פלוס 50 ש"ח פיקדון. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלומות, אני צריך המלצה למצלמה עד 800 שקל לידידה שלי, מה בתחום המחירים הזה משתלם, ואיכותי ועם אחריות טובה? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Happy Happy, Joy Joy! :jump: לא יודע עבור כמה מחלקכם הביקורת הבאה באמת אומרת משו, אבל אני ממש מתרגש... איזה יופי של מצלמה, איזה יופי של איכות. שלוש שנים שהניבו רק איכות, איכות כמו שרק ניקון יודעת לספק. לוקחת את ה D1S MARK II בגבוהות ומציבה רף חדש. קבלו אותה, Nikon D2X. http://www.d-spot.co.il/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=110
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה מצלמת סטילס שיכולה לצלם סרטי וידאו באיכות HDMI עד 2000 שקל. תודה אני טס עוד שבועיים לגרמניה. איפה לקנות? בארץ? בדיוטי פרי? גרמניה?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Hi, Just selled my D5000. I'm about to buy a D90 with Nikkor 18-200 lens VR or VR2. Need a recommandation for a good camera shop in Tel-Aviv or center area. How's Camera Mia? Thanks.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-