עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. ניקון D80, עם עדשת הקיט 18-135 מ"מ. הכל נראה קצת מסובך נכון לעכשיו - נקווה שנקלוט את זה במהרה! כמה תמונות: (מהפו'גי הישנה ) http://img262.imageshack.us/img262/4629/dscf2907ot6.jpg http://img227.imageshack.us/img227/6586/dscf2909bl6.jpg

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Black_eagle,

שלום. קרה לי כבר כמה פעמים שאני מוריד את התמונות מהמצלמה למחשב, מסתכל כמה פעמים ואז אחרי כמה ימים שעות, למה ממש משנה התמונה ניהית חצי שחורה כזאת, קרה לי כבר כמה פעמים.... הינה תמונה להדגמה.... מה יכולה ליהיות הבעיה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by J0n1,

שלום. התחדשתי בFuji S5700 מצלמה מעולה,רק חבל שאין לה מסך מפרקי ופנורמה. אני אוהב לצלם בעיקר מאקרו, אז הנה התמונה הראשונה, היא עברה עריכה קלה בקונטרס זה גוף קירור של פנטיום 2, הם נראים כמו חיילים חוץ מבפינה שנשברו, מכאן השם Men Down אני אשמח לביקורות (בטוח שיש) וטיפים. רציתי לדעת בקשר לחשיפה ארוכה, כמו שמצלמים גלים ומכוניות... הבנתי שצריך חצובה אז אני חושב שאני אקנה את זאת http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=418305 אבל אני אשמח להסבר קצר (כל המדריכים בוויקי די מטישים אותי, אני צריך שקודם מישהו יסביר לי ב2 משפטים) מה צריך לכוון כדי לצלם בחשיפה ארוכה. שמתי לב שבמצב מנואל יש שני פרמטרים - משהו עם F והשני לא, רציתי לדעת מהו כל פרמטר ובמה הוא שולט בקצרה... תוד…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by overload,

ניסוי שעשיתי בזמן הפנוי. השתקפות בפוקוס: ללא עריכה.

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  5. Started by udist,

כבר הרבה זמן שאני מברר אילו תכונות חשובות במצלמה ואילו פחות... אז כבר הגעתי למסקנה שלכל אדם העדפות משלו וכן מצלמה שמתאימה לו. אבל נושא אחד נשאר אצלי בלי מענה... מצד אחד, ברוב (אם לא בכל) התראדים פה, כאשר ממליצים לאנשים על קניית מצלמה/עדשה, מייצב תמונה הוא פקטור רציני ומשמעותי שגם בלא מעט עדשות מעלה את המחיר בצורה דרסטית. ומצד שני, אני קורא את המאמר הבא של אורן: http://boren.sent.com/photography/articles/IS/ ומבין שמייצב תמונה זה פיצ'ר מוגבל ושלא באמת משנה את התמונה למעט טווח קטן של פתיחות תריס. אז אורן (וכל השאר )- 1. האם המאמר ישן? 2. האם המייצבים השתפרו? 3. והכי חשוב, האם זה פקטור בעת קנייה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by avi333,

תסבירו לי בקשה איך עושים טיימר כלומר שאני יניח את המצלמה ויכוון אותה נגיד לעוד דקה צילום.........

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by slavazh,

שלום לכולם. השאלה בכותרת, אבל קודם מעט פרטים. בתחילת 2004 קניתי את המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי ניקון קולפיקס 5400 היא עלתה אז הון ומאז היא משמשת אותי כמצלמת כיס שאני סוחב לכל מקום כשאין לי כוח לסחוב את ה D80. כפי ששמתם לב כנראה, אני אוהב מצלמות של ניקון, לא יודע למה אבל יש משהו בארגונומיה שלהם ובתפעול שאני נורא התחברתי אליו. הבעיה היא שלפני חודשיים ה5400 נגיד התחילה לצלוע, חשבתי בהתחלה לתקן אך לאחר התייעצות אם כמה מומחים התברר כי הדבר לא כלכלי במיוחד למצלמה שכבר כמעת בת 5 ולכן אני מחפש תחליף. אני לא רודף אחרי פיקסלים מבחינתי 5-6 מגה פיקסל זה מספיק (אני יודע שבמצלמות מודרניות יש הרבה יותר), אני לא רודף אחרי זום ארוך במיוחד, מה שכן חשוב לי זה עדשה רחבה, ה 5400 מתחילה מ28 מ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by kobian,

לפי דעתכם העיבוד הכבד מוסיף? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. בעיקר לשימושים בייתיים לא צילום נופים או כל מיני דברים מיוחדים - יותר תמונות מישפחתיות וכאלה . 1.חיייייבת להיות קטנה ודקה . 2. לא צריך יותר מ 4-5 מגה פיקסל . 3.ווידאו עם קול ב 640X480 30FPS . 4.ידידותית למתחילים 5.ללא צורך בדריוור בעת חיבור למחשב- זהוי כדיסק קשיח (כדי שיהיה אפשר להעביר תמונות/ווידאו ל H320 ללא מחשב) 6. עדיפות לסוללת ליטיום 7.מסך גדול 2.5" חיפוש בפורום הפנה אותי לשתי מועמדות: Canon PowerShot SD450 Kodak V550 הן עונות ב'כן' על חלק גדול מהדרישות אבל אני לא בטוח לגבי חלק למשל : הן מצלמות ווידאו ב 640X480 30FPS, אבל עם קול ? הן קלות להפעלה ? הן צריכות דרייבר למחשב ? איזו מהן מומלצת יותר ?

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  10. Started by Michael^_^,

מה אתם חושבים? בננה טוסט

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום חברים. כרגע התקלקלה לי המצלמה הנאמנה שלי CANON A60 שאגב היתי מאוד מרוצה ממנה! ואני בדילמה חדשה, איזו מצלמה לקנות? אני יכול להשקיע עד 1700-1800 שח במלמה חדשה.. אני צלם חובבן, לא מצלמם בדרך כלל ברזולוציות גבוהות, חובב מאוד מקרו וצילום נופים. חשוב לי שהמצלמה תהיה קומפקטית,נוחה,מהירות צילום גבוה, איכות וידוא ומסך טובים,צילום בחושך טוב ומשהכי חשוב שאני ארגיש הבדל משמעותי בין המצלמה החדשה לA60הישנה שלי...(: חשבתי בכוון CANON.. ויותר ספציפי בכוון סדרתS40 \SD300! מה אתם חושבים על המצלמה? מבחינת נוחות, הסוללה הנטענת שלה, איכות תמונה\מקרו ואיזה יתרונות חסרונות מול A60 יש לה? או שאתם חושבים שאני צריך ללכת בכוון אחר אולי על סדרת A שוב פעם? עוד שקלתי את S1 IS.. אך ללא הזום שלה,…

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  12. Started by [NOS],

זה כאילו מצלמה שאנשים החזירו\נדפק במשלוח\פגם יצור ? והאם שווה לקנות אחת כזאת?

13. אני מנסה למחוק דרך המצלמה, ודרך המחשב תמונות מהכרטיס של המצלמה והוא נותן לי שגיאה כמו שרשמתי בכותרת. איך אני משחרר את ההגנה הזאתי? תודה COMPMAN112

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. איך אני עושה את זה כי זה מייאש לשבת מול המצלמה ולעבור תמונה תמונה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. למרות שזה פורום של מצלמות סטילס להתרשמותי , מקווה שאפשר לקבל התייחסות גם לגבי מצלמות וידאו- אז העניין כזה , לפני 15 שנה בערך הלכתי ברחוב בשעת לילה מאוחרת וחלפתי על פני חנות אלקטרוניקה שבחלון הראווה שלה הוצבה מצלמת וידאו שהיתה מופנית לכיוון הרחוב והציגה את המתרחש בשידור חי על גבי טלוויזיה קטנה שניצבה בסמוך לה . שום דבר יוצא דופן לכאורה פרט לעובדה קטנה אחת : למרות השעה המאוחרת , התמונה שהוצגה ע"ג המסך נראתה כאילו צולמה באמצע היום בשעה 12 בצהריים - יכולתי לראות את עצמי ואת הרחוב מאחורי באור יום מלא! אז רציתי לדעת אם הפיצ'ר הזה קיים גם במצלמות של היום , ואם כן איך הוא נקרא . הכוונה לדגם ספציפי תתקבל גם כן בברכה.. (אגב , לא מדובר במשהו כמו night vision . זה היה צילום רגיל …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. מצטער שפתחתי שניי נושאים באותו יום אבל היתי חייב. התמונה הגיע ככה מהמצלמה רק הוספתי קרדיט ומסגרת [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  17. Started by fx-57,

כבר הרבה זמן אני רוצה לקנות מצלמה ולהחליף את הS1IS. עכשיו רוב הזמן אני עוסק בצילומי תעופה,ככה שחשוב לי שתהיה מצלמה איכותית,שתתפוס את הרגע,בצורה הכי יפה שאפשר. פלאש חזק יכול להיות נחמד מאוד כי אני לפעמים מצלם בלילה. חשוב שהמצלמה תהיה עם איכות 5MP ומעלה,עם זום גדול,אני חייב את זה לצילומי מטוסים רחוקים ממני (לא נגזים כמו 10,000 רגל,אבל בנחיתה בנתב"ג לתפוס מטוסים שחונים וכאלה..) חשוב שהיא תהיה כמה שיותר מאסיבית. יש לי CF 512MB של קינגסטון. אם זה עוזר.. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  18. Started by Access Denied,

ההכרזה העדכנית המעניינת לקראת PMA במרץ.. תכירו את ה-E620 מאין הכלאה של E520 משודרגת (5 חיישנים מוצלבים לדוגמה ומסך מפרקי) בגוף שטיפה יותר גדול מ-E420 (שנחשבה ל-DSLR הקטנה ביותר לפני ה-G1) החברה ב-DP אפילו כותבים שהיא נותנת פייט ל-E30 של אולימפוס שנמצאת בקבוצה היקרה יותר (ברמה של ה-D50 של קנון) בקיצור, נראה מעניין מאוד http://www.dpreview.com/previews/olympuse620/

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by netanel1,

כמו שנאמר בכותרת, אני קצת חדש בנושא המצלמות אז אני אסביר מה אני צריך-מצלמה דיגיטלית קלה לתפעול ופשוטה, שאני אוכל להוריד את התמונות למחשב שלי, שהתמונות יהיו ברורות וזהו בערך. נ.ב. התחלתי לחפש כמה מצלמות ושמתי לב שציינו ליד כל מצלמה ## מגה פיקסל למה מתכוונים בזה?

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  20. שלום! אני מחפש מצלמה דיגיטלית טוב עד 2000 שקל עדיף פחות אני צריך שתהיה מהירה (זאת אומרת כשלוחצים על הכפתור של הצילום היא תצלם מהיר)זמן תגובה איכות תמונה טובה מאוד שתהיה קטנה ולא זוללת בטריות ונוחה לשימוש ושיראו במסך טוב גם באור יום חזק

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  21. Started by maors3,

מעונין ליקנות מצלמת וידאו HD ומתלבט לחבר יש את הסוני HR11 ומה שמפריע לי שאין לה פילטר שמסנן את רעשי הרוח קצת מציק קראתי ביקורות על המצלמות של קאנון אבל מישום מה הם מאוד יקרות HG20 למישהוא יש ניסיון עם המצלמות של קאנון?

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  22. Started by -impreza-,

הייתי אתמול במדבר ויצא לי לצלם אז הנה http://img52.imageshack.us/img52/9982/dscf30728le.jpg http://img487.imageshack.us/img487/3931/dscf30763rf.jpg http://img52.imageshack.us/img52/1338/dscf31851ke.jpg http://img487.imageshack.us/img487/3012/dscf32397gv.jpg תגובות בבקשה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ALÞHA,

מעלה שתי גירסאות של התמונה - הצבעונית והשחור-לבנית, תחליטו את מי אהבתם יותר :

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by gshhar,

יש לי S9000 ואין לי מושג באיזה לצלם ומה זה בדיוק נותן. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. לפני כשנתיים קנינו מצלמת מיני DV מסוג Canon MV530i קנינו גם כרטיס לעריכת וידאו ותוכנה שתומכת בו.. לאחר הקניה ניסינו לצלם איתה ואז להעביר למחשב בכל אופן לאחר ההעברה והעריכה , כל דקת צילום שקלה בסביבות ה1.2GB+ זה היה לפני שנתיים ואני כותב את זה רק היום כי לא ידעתי על פורום מקצועי שעוסק בתחום אז אני מקווה שתוכלו לעזור תודה רבה לעונים ומקווה שתוכלו לעזור כי בנתיים היא סתם מצלמה לקסטות ולסטילס דיי מפוקסל אז שוב תודה לעוזרים ומחכה לתגובות ( דרך אגב אחלה פורום יש פה )

• 7 תגובות
    • 913 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.