צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום. חבר שלי מעונין לקנות מצלמה בתקציב של כ-900 שקלים. לא מילאתי שאלון כי זה למשפחה שבאמת לא מחפשים משהו מיוחד במצלמה וגם אם אראה להם את השאלון רוב התשובות יהיו "לא אכפת לי". הם פשוט מחפשים מצלמה פשוטה לתפעול, שתספק תמורה למחיר באיכות תמונה טובה. (פשוט משפחה ממוצעת שלא מבינה יותר מדי במצלמות וטכנולוגיה ומעוניינת במשהו שיספק להם איכות תמונה טובה בלי יותר מדי שאלות וסיבוכים) תודה, עודד
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מצלמה עם המפרט הבא: -בתקציב של עד 1500 ש"ח. -עם לפחות 3 מגהפיקסל עד 4 (אין לי צורך בתמונות יותר גדולות). -שתהיה עם מאקרו, חשיפה ארוכה וכל הפונקציות האלה. -סוללה נטענת עם מטען. -אין לי העדפה לחברה אבל שתהיה טובה. -חיבור לטלוויזיה. פחות חשוב: -אפשרות לצלם וידאו עם אודיו. -עם כרטים זיכרון גדול (512MB +). אם אפשר את החסרונות של המצלמה וקישור לחנות זולה וטובה
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היום ראיתי את דוד שלי והוא אמר לי שהבן שלו רוצה וצריך לקנות מצלמה דגיטלית. הסיבה היא קודם כל שעד עכשיו הוא (בן דוד שלי) היה מצלם או במצלמות רגילות מעפנות או חד פעמיות ואז זה היה יוצא גם מחיר מצלמה וגם פיתוח וממש ממש חבל על הכסף שזה חרא של איכות!!! עכשיו, הוא בסה"כ עולה לכיתה ז' ואיך שדוד שלי שם לב שהוא (בן דוד שלי) ואחותו די אוהבים לצלם אז למה לא לקנות מצלמה. כמו שבטח ניחשתם במיוחד מהגיל, שהם לא מקצוענים או צריכים איזה מצלמה מקצועית אלא מספיק להם משהו פשוט יחסית עם איכות טובה, בהתחלה דוד שלי שלא הכי מבין בתחום (לכן פנה אליי) חשב אוליי ב 1000 ש"ח אז אמרתי לו שעדיף ב 1500 והוא הסכים. חשבתי כמו צמיד שהכי טוב להתייעץ איתכם כי יש כאלו בניכם שבעלי נסיון במצלמות כאלה אז או…
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי אני זקוק להמלצה למצלמה דיגיטלית. הצרכים הם בעיקר לטיולים, אבל רצוי שיהיו גם פונקציות שמאפשרות לצלם מתחיל מעט להתפתח בתחום הצילום. תקציב 1500 ש"ח. עדיפות ל canon או nikon. זום אופטי - מינימום X12 רזולוציה - מינימום 10MP יתרון ל GPS אבל ממש (ממש) ממש לא חובה. תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא מבין בתחום הצילום כך שאני רוצה להתייעץ איתכם. אני מעוניין לקנות מצלמה דיגטלית (או משולבת עם וידאו) איכותית מארצות הברית. היעוד של המצלמה הוא צילום אירועים משפחתיים, טיולים, קצת צילום פנאי וכו'. מעוניין בשם של מצלמה ודגם שכדאי ומשתלם לקנות אותה בארצות הברית. סביבת מחירים 1000-2000 ש"ח. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
סוף סוף אחרי כמה שנים טובות הגיע הזמן לקנות מצלמה אחרי הCANON A20 שהיא עם 2.1 מגה פיקסל, אז צריך לקנות: הנה השאלון שמבקשים לענות עליו, אז אני אענה: מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? כ1500 שקל רק למצלמה אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? שיהיה פלאש חזק גם ביום וגם בלילה האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? סביר להניח שיהיה פה ושם האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? כן האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? אם כן, מה חסר לך בה? זום אופטי והרבה מגה פיקסל ה…
-
- 33 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מכרתי לאחרונה את ה CANON S70 המצויינת ששימשה אותי נאמנה ב-4 שנים האחרונות, כעת עלי למצוא תחלופה ראויה, איני מחפש מצלמת SLR מטורפת אך חשוב לי לקנות משהו חובבני ברמה גבוהה ושיתן לי תמונות טובות, באשר לשאלון: מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 2300 ש"ח - רוצה כרטיס 4GB וסוללה אחת מספיקה אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? רוב הצילום יהיה בחוץ, אני מטייל הרבה, מצלם נופים ופעילויות חוץ בעיקר, אני טס השנה לניו זילנד וחשוב לי לחזור עם תמונות ראויות! האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא בטו…
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
מבקש המלצה למצלמה דיגיטאלית 250$ לקניה בארה"ב.
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתלבט בקניית מצלמה דיגיטאלית בסכום של 1200 ש"ח +-. חשוב לי שתיהיה קומפקטית, ואני רק מעוניין ב point and shot. אני לא מתכוון לשחק בפרמטרים וכדומה רק שיצאו תמונות טובות באופן אוטומטי. שמעתי על canon casio שהן טובות . יש למישהו המלצה על דגמים ספציפים?
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם. דבר ראשון, השאלון שבסטיקי לא נפתח לי (404) אז... מצטער. אני מחפש מצלמה עם התנאים הבאים: 1. המצלמה תהיה לטיולים בעיקר, לכן אני צריך משהו שאפשר לצלם איתו גם במצבי תאורה לא משו- צריך פלאש פנימי ורגישות בכל הגדרות הISO והמהירות צמצם 2. סוללות אצבע רגילות. לא רוצה להסתבך עם מטענים יעודיים 3. רזולוציה של 7 מגה פיקסל נראה לי מספיק. אני לא מצלם לנשאונל ג'אוגראפיק. אין צורך לחלוטין בצילום וידאו. אם יש אז סבבה, אבל ממש לא תנאי, בטח שלא HD. 4. מהירות (טעינה, שמירה, ממשק)- משהו סביר. יש לי A530 (ישנה) של קנון ואני יכול להכין קפה בזמן שהיא שומרת תמונה שצילמתי. 5. זום- לא יודע. כמה שיותר- יותר טוב, אבל לא על חשבון האיכות... הבנתי שהיום X5 זה בערך המינימום? 6. תקציב …
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמה דיגיטלית במחיר של משהו כמו 400-600 ש"ח. לצילום תמונות איכותיות ומשהו שהוא די חשוב שיהיה זה צילום טוב\סביר להופעות. אני לא מחפש משהו רציני\מתקדם אלא מצלמה פשוטה דיגיטלית שתתן לי גם צילום וידאו טוב בהופעות. כבר ביקשתי מחבר שלי שיתן לי המלצה והוא המליץ לי על המצלמה הבאה, http://www.bhphotovideo.com/c/product/672365-REG/Panasonic_DMC_FP3K_LUMIX_DMC_FP3_Digital_Camera.html וגם הוא המליץ לי על כרטיסי זיכרון, SanDisk SDHC Ultra II 4GB SanDisk SDHC Ultra II 8GB SanDisk SDHC Extreme III 4GB SanDisk SDHC Extreme III 8GB עכשיו הוא הציע לי לקחת את הראשון כי 4GB יספיק. מה דעתכם? יש הצעות אחרות?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני נמצא בארה"ב ומחפש מצלמה דיגטלית(רצוי כיס) עד 280 דולר אין לי העדפה לחברה מסוימתץ תודה
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
לפני הכל - אני חדש בתחום: מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1500 ש"ח אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? צילומים INDOOR ו OUTDOOR - נופים וקצת ספורט, אני מניח שבעיקר יום, אבל לא רק. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא במיוחד האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. ללא חצובה האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. ללא פלאש חיצוני …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני זקוק להמלצה למצלמה דיגטלית עד 2200 שקל (עם אפשרות לחריגה). הצילום יכלול אנשים, נופים, לא משהו מיוחד. יש לי העדפה לזום אופטי גבוה... (אני מודע לזה שפתחתי כזה דיון בעבר, אך כיוון שההורים שלי לא רצו לקנות בסוף, ועכשיו הם רוצים, אני פותח מחדש. מצטער אם זה מפריע למישהו). כמו כן, אשמח להמלצה על חנויות שאפשר לקנות בהם את המצלמה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
איזה מצלמה יש הכי מומלצץ במסגרת התקציב הזה? שתהיה איכותית בתמונות.. גם בחושך. שיהיה לה זום טוב ושכמובן תהיה אמינה.
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? כ-1500 ש"ח אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? טיולים בחו"ל, משפחה, ארועים, מיקרו. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? גם וגם. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? למרות שיש לי, לא עם חצובה. ע"י השענה על קיר, עמוד וכו'. האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? כן. האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? אם כן, מה חסר לך בה? כן. התמונות שלה רק 4MP. איכות הוידאו לא מספקת ואין בו אפשרות לזום. האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך? אם הראשון, מהו גודל הנייר המקסימלי שאתה מעריך שתרצה …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אבא שלי נוסע שוב לשליחות בארה"ב, והוא החליט לקנות שם מצלמה דיגיטלים במחיר של 300$ -+ אז איזה מצלמה ההיתם ממליצים לו? אם אפשר גם לינק תודה מראש Install
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
אהלן המצלמה המשפחתית שלנו נשברה (בשעה טובה) ואני מעוניין לקבל מכם המצלמה למצלמה דיגיטלית לטובת טיולים ואירועים משפחתיים משהו פשוט ואיכותי בסביבות 500 ש"ח מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 500-600 ש"ח, 1-2GB אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? הכל האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעת…
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום, אחותי ביקשה המלצה למצלמה וכאן יהיה מקום טוב להתחיל, הדרישות : 1. עד 500 שקל (ללא כרטיס הזכרון) בלי חריגה. 2. תמונה באיכות סבירה, כמובן שאי אפשר לדרוש יותר מדי ממצלמה ב 500 שקל אבל המצלמה מיודעת לשימוש בסיסי ולא לנופים של ניו-זילנד... 3. אחריות לתקופה ממושכת (אם אפשר 3 שנים אבל נסתפק גם בפחות). תודה.
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך המלצה למלצמה דיגיטלית עד איזור ה 800 שקל , אם אפשר שהאיכות של התמונות תיהיה גבוהה ( ככל שניתן במסגרת המחיר הנמוך יחסית .. \-: ) . תודה מראש , תומר
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Sony DSC-P150 - איך נחשבות המצלמות של סוני? SONY DSC-W12 Minolta Dimage Z5 לא ממש חשוב ליזום גדול כמו לאחרונה אבל חשובה לי האיכות. יש עוד משהו שאולי שווה לקחת?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שמעתי שיש כמה מצלמות נסבלות בתחום הזה,אני מחפש משהו דיי איכותי ולא מצלמת 6 מגה פיקסל ב-400 שקל חחח. משהו שיכל להפתיע זה לתמונות משפחתיות וכ'ו תודה מראש (500 שקל )
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
סבא שלי רוצה לקנות בעתיד הקרוב מצלמה "שיראו את התאריך של הצילום על התמונות!" ציטוט מפי סבי, עכשיו הוא מתלבט במצלמות בתקציב של A95 אבל זולות יותר (אגב, כמה עולה הA95?), ויש גם עדיפות למצלמה שתחזיק הרבה זמן. אני חשבתי על מצלמה 4MP, משהו איכותי, מה אתם חושבים? תודה רבה, אופיר
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
-
אני יודע שזה תקציב מצומצם אבל אני צריך משהו דיי איכותי (אם קיים) שיצלם באיכות סבירה,יש חייה כזו?
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-