עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Nike`,

הי.. אני בימים הקרובים מתחיל לשדרג את המארז ואני צריך עזרה אם חלק אחד. עם החלק של התמונה. אני רוצה לצבוע את המארז ולצייר עם שבלונה תמונה של גולגולת או משהוא יפה כזה. עכשיו הבעיה שלא מוכרים דברים כאלה . ואני לא יודע מאיפה להשיג. קניתי נייר קרטון למדפסת אני אוכל להדפיס תמונה שאני אמצא.. מה שאני צריך ממכם זה : אם אתה מכירים אתרים שיש שם כאלה ציורים במיוחד לשבלונות. כול אתר יתקבל ואני צריך לדעת אם איזה כלים אני צריך לעבוד כדי לעשות 2 שני חורים של 80 MM לחלון של המארז . [או של 120 MM] תודה רבה לעוזרים .

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  2. Started by XxsaarxX,

איפו יש חנות שאפשר להשיג דברים למדינג ניאונים וכזה באזור הקריות

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  3. האם זה נכון שככל שהסוללה מתרוקנת כך האמפר יורד?

4. איפה אני יכול למצוא מתאם אינפרא שמתחבר ישירות ללוח אם כמו זה: http://www.irxon.com/english/210.htm

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  5. Started by exXxTreAm,

הכנתי את המקלט, כמו שכתוב באתר, אבל חיברתי אותו לחיבור של 25 פינים במקום לסריאלי. הבעיה היא שאני לא מוצא תוכנה שעובדת עם חיבור כזה. מישהו מכיר אולי?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  6. Started by shronxx,

יש לי ארבעה לדים אדומים שעובדים על 2 וולט וכפי שאתם יודעים בחיבורי המולקס במחשב יש את הצהוב שהוא 12 וולט והאדום שהוא 5 וולט האם יש אזשהי דרך להפעיל את הלדים איתם על ידי חיבור נגד כלשהו או משהו כזה דרך חיבורי המולקס.....תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  7. Started by bbnbbn,

אפשר לשנות לה צבע??

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  8. Started by miki26,

אני שואל את זה פה כי זה יותר קשור לאלקרוניקה יש לי מכשיר סטריאו של סניו ממש ישן ואין כל דרך לחברו למחשב חוץ מקלטת שמעבירה(עסק די לא איכותי) האם יש לי אפשרות להשתמש ברמקולים אלו אולי אפילו ע"י פירוק המערכת והוצאת הרכיבים האמונים על הקול והוליום שבה(אין לי צורך במערכת עצמה) או אולי אפשר למצוא רמקולים ממש ישנים של מחשב ולחבר אליהם את הרמקולים הטובים של המערכת???

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  9. יש לי פאן באס של enermax **** שאלות 1) האם חוץ מהמאווררים הרגילים במחשב כדאי גם לחבר את המאוורר של המעבד או להשאיר את החיבור ללוח? 2) יש לי שניי חיישנים אני רוצה אחד למעבד.. / הבנתי (אולי אני טועה) שצריך להדביק אותו מאחורי הלוח במיקום המעבד... א- יש פיתרון נוסף? ב- במידה ולא עם איזה סוג דבק להדביק? איזולורבנד? 3) היכן כדאי לשים את החיישן השני?

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  10. Started by GhostCow,

שלום אני רוצה להפוך את הנגן דיוידי LG שלי לנגן דיוקס... יש איזה מודצ'יפ בשוק היום שיכול לעשות דבר כזה?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  11. Started by maorsh18,

איך אני יכול לדעת שאני לא עובר את כמות ההספק של הספק מה אני צריך לראות שרשום עליו או על כל חלק אחר?? תודה

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  12. Started by moshe55501,

יש לי מנורת חימום אדומה ואני רוצה לבנות או לקנות בקר עם סנסור שאני יוכל לקבוע את הטמפ' הרצויה והמנורה תעבוד בהתאם איך אני עושה זאת

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  13. Started by SendaRider,

אני צריך עזרה ממכם.... אני רוצה להכניס עוד מאוורר בחלק העליון של המארז ואמרו לי שאם אין לי שם חור אז צריך לקדוח, עכשיו איך בדיוק אני קודח ? אם יש לכם איזשהם מדריכים אז תתנו לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  14. Started by -AKEL-,

נתקלתי בבעיה קטנטנה... כיוונתי את המולטי על DCV 20 כמו שאמרו לי ועשיתי כדי למדוד מטח ב-ב20/24 פינים לחבר את החוט השחור לשחור עוד שהמחשב כבוי... ולהפעיל את הווינדווס אחרי זה ולבדוק באדום... בצהוב... בכתום... את הזרם... עכשיו זה לא נראה לי כשאני בודק ב20/24 פינים שהמטח יהיה על אפס... זה צריך להיות ככה??? עכשיו עוד משהו... על המולטי יש 3 חיבורים שמתאים לחבר את החוטים של השחור והצהוב... האחד זה: com שעליו כרגע נמצא השחור השני זה: V(פה יש איזה צורה מוזה)mA והשלישי זה: 10DAC שבו לא מחובר כלום... ככה זה צריך להיות? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  15. Started by Moty_p,

אני רוצה להזמין חלקים ולבנות מקלט אינפרה בדיוק כמו פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=73896.0 זה מדריך ההמשך: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=83932.msg716684#msg716684 רק שבמקום עינית אחת אני רוצה לחבר 3 עניות לצורך קליטה טובה יותר, הרבה יותר איך אני עושה את זה? איך התרשים שלי יראה אחרי שאני יוסיף עוד 2 עניוות?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  16. Started by andd,

כותרת^ יש איזה מדריכים או משהו? כל דבר

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  17. Started by omfir,

תשמעו. כל אחד אומר לי משהו אחר (לקנות נגד שונה!). השאלה שלי האם אפשר לחבר את הלדים לטרנספורמטור 12 v או פשוט לחיבוא אחר במחשב במקום הספק כוח!?. כי אני מפחד להרוס את הספק שלי! בתודה עומר

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  18. Started by PzD,

אוקיי שלום =] יש לי מארז.. לא זוכר את הדגם, עכשיו יש לי מיקדימה חור למאוורר.. ובצד כזה גם חור למאוורר אבל מקומו יש שם מין משפך כזה לתוך המעבד.. שהמאוור של המעבד כיאילו לוקח אוויא מבחוץ ולא מן המארז... אני רוצה לעשות בצד עוד חור אחד למאוורר, עכשיו איך אני עושה את זה?יש שם חלון פלסטיק, ואחרי שאני עושה את החור איך אני מחר לשם מאוורר ואז מחבר את זה לספק?

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  19. Started by johnnyg,

אני רוצה להבין מה כל דבר אומר בג'ק פלאג... מצאתי באנגלית, אבל אאני לא מבין כ"כ איפה יש מידע בעברית...?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  20. Started by roei_b,

אני צריך לדעת מהו החומר הגמיש/קשיח הזה ואיפה ניתן להשיג אותו? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  21. Started by asaorgad,

יש לי מחרטה של PROXXON ואחרי כל פעם שאני מכניס איזה ראש ואני מנסה להוציא הראש יוצא עם ההברגה לעוד מישהו זה קורה כי זה קורה גם לחבר שלי מישהו יודע איך מסדרים את זה?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  22. Started by night-fire,

שלום :] אממ לפני כשנה בערך אם אני לא טועה,חיברתי את הפאלם למחשב (בצורה רגילה) התקנתי על הפאלם את התוכנה PALMORB ועל המחשב את התוכנה LCD Smartie והצלחתי להעביר מידע כמו מסך LCD . עכשיו קיבלתי פאלם מדגם Palm Vx התקנתי עליו את ה-PALMORB ובמחשב אתLCD Smatie וזה פשוט לא עובד ,זה מודיע: Failed to open COM1 למרות שהחיבור Com מחובר..ניסיתי גם לעשות את זה עם פאלם אחר וחיבור אחר למחשב (יענו המטען וזה שמתחבר למחשב..) ועדיין לא עובד |: ד"א ניסיתי גם לעשות עם התוכנה LCDC וגם לא הולך \: מה עליי לעשות?! תודה רבה רבה מראש לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  23. Started by mik_amar,

התקלקל לי mp3 יש לו חלודה בזיכרון אבל המסך עדיין פועל אז רציתי לדעת אם אפשר לעשות איתו משהו... הנגן הוא כזה: תודה מראש!!

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  24. Started by roei_b,

יש לי את הרמקול הבא: (תמונה) הוא היה פעם של טלפון ואני רוצה לשאול אם הוא יכול להתאים למחשב? אם כן, איך אפשר לשמוע דרכו? תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  25. Started by roei_b,

מישהו יודע / יש לו מדריך איך לעשות כפתורים של למשל להגביר ולהלמיך את הווליום של המחשב? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.