עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Gohan,

בניתי את המעגל בתמונה והכל עובד מצויין אבל שאני מחליף את המינוסים במעגלים (מחליף בין 1 ל7) או את הפלוסים (מחליף בין 4 ל10) המעגלים עדיין עובדים(משהו שאני לא רוצה כמובן , אגב פיזית 1ו7 ו4ו10 יכולים פשוט להתחלף בגלל זה אני צריך פתרון) חשבתי להשתמש בדיודות אבל אני לא ממש יודע איך לסדר אותם , למישהו יש הצעות? תודה מראש. עריכה: הסתדרתי כבר תודה.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  2. Started by bluz,

מתח: 12V הלד: כחול UB - אני חושב 3 וולט לא בטוח CURRENT: לא יודע.. מתחבר למולקס צהוב איזה נגד צריך? זה היה מחובר עד עכשיו ל5V עם נגד של 21 אום :-\

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  3. אני חדש בתחום של מודינג והחלטתי להתחיל אם חיתוך חלון במארז ולבינתיים זה מה שעשיתי... http://elad.my-php.net/uploaded/3.peg אכשיו אני צריך לשים גומי U ואני לא יודע מאיפה לקנות (אני גר בתלפיות) והיום היתי ב 15 חנויות וחיפשתי דסקיות לדרמל ורק בהום-סנתר היה ,אבל לא את מה שאני צריך אז אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותם שיכתוב תודה

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  4. Started by dany_tab16,

היום עשיתי חור למאוורר למעלה במארז. השתמשתי במקדחה - "בהמה", דרמל-" החיה הפצועה" ובפצירה-" הפצירה". הבהמה: קודם סימנתי איפה אני רוצה לקדוח: קדחתי בעזרת הבהמה: ואז בעזרת ראש הדרמל של הדרמל-" החיה הפצועה" שייפתי את הדפנות: חיברתי את המאוורר. כל זה התבצע על מחשב הניסויים שלי, אז כמו שאפשר לראות לא השקעתי כל כך.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  5. Started by king of the kings,

שלום לכולם... קראתי את המדריך בנוגע לחורי איורור באתר, עשיתי כבר חור בתיקרה של המארז. (כל הכבוד לי! ) והכל עובד כמו שצריך... ועכשיו לשאלה.. בנוגע למדריך, המדריך נוגע אך ורק למתכת של המארז?? אם לא תקנו אותי.פשוט אני רוצה לעשות חור איורור נוסף בחלון צד של המארז שלי. האם אי צריך לעשות זאת באותה דרך כמו במדריך??? או שאני אמור לעשות את החור בדרך אחרת?? (אני שואל בגלל שאני לא רוצה לעשות חור ואז כל החלון שלי התפרק.. ) תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  6. Started by barkley,

קראתי את המדריך איך להפוך כבל IDE למעוגל , במחשב שלי יש לי צורב סקזי האם גם לכבל סקזי ניתן לעשות אותו דבר בדיוק ולהשתמש במדריך אחד לאחד ?

7. היי אני רוצה לבנות מגבר פשוט למחשב כף יד שלי בשביל שמתי שאני מנווט עם התוכנה שימשעו מה הוא אומר יש לי יציאת PL קטנה כזאת במכשיר ואבא שלי הביא רמקול קטן של דיבורית רכב שהוא אומר ש8 וואט מספיק לו הוא חיפש באינטרנט ולא מצא משהוא טוב יש למישהוא הצעות בבקשה... דרך אגב יש לאבא שלי כישורים בהלחמה וידע באלקטרוניקה (אבל לא ברמה של תיכנון) הוא חשמלאי מוסמך

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  8. Started by sh1346,

אני זקוק למעגל - ספק אחד עם שני יציאות שיוכל לספק את שני המתחים לשני המכשירים: נתוני המתח in:AC-240v 0.15a out:DC5.0v 0.7a in:AC-240v 180ma out:DC5.0v 890ma תדריכו אותי בבקשה אני רוצה להטעין את שני המכשירים ביחד,האם זה אפשרי? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  9. Started by fuck off,

אני רוצה להכין מטען סוללות לאייפוד.. לפי מה שמעתי זה אמור להעיך בהרבה את זמן ההאזנה.. יש למישו מדריך איך לעשות כזה? אני לא חושב שצריך להיות שם הרבה דברים... ואם כבר המנגנון של מניעת טעינת הית נמצא באייפוד או במטען (מחשב/שקע)?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  10. Started by The Modder,

אני רוצה לבנות כזה דבר. http://www.siz.co.il/up/kv2mlg2ifm2n.jpg אבל שיהיו בו 6 נורות. מה אמורים להיות הנגדים? איך אני קובע את זה? אתם יכולים להסביר לי?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  11. מאיפה אני יכול להשיג ציורים בשביל לחרוט על פרספקט כאילו שמאתיאימים עם קווים יותר עם למישהו יש בבקשה שיביא לי קישור לזה תודה.

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  12. בניתי פדאל לגיטרה, ועשיתי לו חיבור לשנאי, השאלה שלי איך אני יודע אם לשים + או - בפולריות... וגם אני לא יודע כמה אמפר אני צריך בשבילו.. אני רק יודע שהבטריה היא 9V. [br]פורסם בתאריך: 7.04.2007 בשעה 22:50:37 שכחתי את הסרטוט עצמו ^^http://www.generalguitargadgets.com/diagrams/fuzzface_sc_nn.gif

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  13. Started by Aviko,

אני צריך לעשות מעגל שיפעיל 3 לדים... עכשיו אני צריך שהנגד יהיה על הpcb, הכוונה לנגד אחד שיחזיק את כל הלדים (1קילווואט), אני חייב את עזרתכם כאן, זאת פעם ראשונה עם pcb ואני לא הצלחתי להבין איך עובדים איתו, ולכן, יעזור אם אקבל פה גם תמונות של מעגל זה או דומים אחרים, כולל ההלחמות מאחורה.... תודה, Aviko

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  14. שלום לכולם..! יש לי שלט playstation2 כזה: http://www.video.org.il/Product.aspx?ProductID=1505 (אלחוטי) ורציתי לדעת אם אני יבנה (חיבור פד פלייסטיישן למחשב (דרך הפורט הפרללי) מהמדריך הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=70953.0 ואני יחבר במקום שלט אם חוט (רגיל) אני יחבר שלט אלחוטי כמו ששמתי בהתחלה האם זה יעבוד..? תודה מראש לעוזרים.! NiMrOdS

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  15. Started by bluz,

וואי, מזמן לא ביקרתי בפורום הזה (מודינג).. איזה חודש.. : מעניין מה השתנה.. בכל מקרה, אני מתכנן לבנות בקרוב מחשב, ואני עובד עם SKETCHUP 6 PRO. אני יודע שהמידות של הלוח שלי הם 240mm על 300mm אז לקחתי צד אחד (לצורך העניין אורך) שיהיה 60 ס"מ. גובה יהיה 35 ס"מ (ביחס ל240). עכשיו אני צריך לדעת מה יהיה נפח המחשב בזכות הרוחב, אז אני רוצה לדעת מהו הרוחב של כרטיס מסך ממוצע ומה הרוחב של מחשב ממוצע, לפי זה אני אבנה את השאר. שאלות בסיכום: 1. 60 ס"מ אורך זה לא מוגזם קצת? 2. 35 ס"מ גובה זה לא מעט מדי? 3. מהי המידה (רוחב) הסטנדרטית של כרטיס מסך - ניקח לדוגמא את הX1950 PRO? ומה של מחשב? מ, תודה לעונים..

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  16. שלום לכולם, לאחרונה קניתי מפזר חום עם צג דיגיטלי מחברת myubi. בהתחלה המפזר התנהג וחימם בסדר גמור, לא היו תלונות. לאחר כחודש ימים המפזר התחיל להתנהג מוזר. להחליף טמפרטורה כול דקה או מוריד מעלות או מעלה מעלות, אי אפשר להשתמש בו יותר. האם זה תקין בכלל? מה יכולה להיות התקלה? הניחוש שלי שהוויסות של הטמפרטורה שלו נפדק לחלוטין. אשמח לעזרה בבקשה, תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  17. Started by dr computer,

אני רוצה לבנות פאן-באס ל5 מאווררים וראיתי באתר כל מיני מדריכים ואני לא יודע מה הכי טוב לבנות מישהו יודע מה הכי טוב לבנייה???

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  18. אתם יוכולם לעזור לי אני צריך מדריך כדי לעשות מאורר מואר ע"י לדים כמו זה... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  19. יש לי את התוכנה smartie51 ורציתי לדעת אם אפשר נגיד להגדיר לו יום ואז הוא יספור לאחור עד שהיום הזה יגיע כמו יום הולדת למשל

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  20. Started by asaf_a,

תשמעו הורדתי תתוכנה אתמול וזה ואני לא מבין אני רוצה להוריד תמהיהרות בנייתםעד שאני יקנה או יכין פאב בס אז מישבו בבקשה יכול לעזור לי אם התוכנה אני רק רוצה להוריד את המהירות שיהיה פחות רעש תודה

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  21. Started by roei_b,

כמה עולה לוח פרספקט בעובי 4 מ"מ במידות 40X45 ס"מ? ואצל מי הכי זול וכדאי! (אזור השרון) תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  22. צירפתי תמונה של המוצר (לא תמונה שלו אל הצגת המוצר באריהב) זה יתאים למדריך והוא גם בעל תאורה נכון? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  23. Started by cabel guy,

יש לי מאורר שמחובר למולקס, עכשיו אני חיברתי עוד מעורר לאותם חוטים, המאורר עובד והכל טוב ויפה השאלה שלי היא כמה מאוררים אפשר לחבאר אותם חוטים? ** כל המאווררים הם במתח של 12V

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  24. Started by MightYaad,

איפה נמצאים החיישנים שבודקים את הטמפרטורה של הרכיבים ואם אין אז אין אני יכול לדעת מה הטמפ' של המעבד למשל מבלי להשתמש בתוכנות חיצוניות. בקיצור איפה נמצא המידע לגבי הטמפרטורה באותו רגע? איך אני מגיע לשם?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.