עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by T-boon,

שלום. בהמשך לשרשור שלי על הדיסק המצרצר, החלטתי לנסות להשתיק אותו ע"י תושבות גומי. פירקתי CD-ROM ישן ורוקנתי את כל הרכיבים הפנימיים שלו כך שכל מה שנשאר זו קופסת פח אשר בתוכה הנחתי את הדיסק הקשיח בעל תושבות הגומי. לא ממש מסובך ודי פשוט לביצוע והכי חשוב עושה שקט, אין יותר צרצורים בכל פעם שהדיסק קורא/כותב, הרעש היחידי שאני שומע כעת זה את סיבוב המיסב. פשוט לא רציתי להוציא משימוש דיסק של 1 טרה ובצורה כזאת אפשר להמשיך לעבוד איתו עד שישווק לגמרי מבלי שיחפור עם רעשי צרצור. חוץ מזה על הדרך הכנתי גם תושבת גומי לדיסק של לפטופ אשר לא היה לי תושבת מסודרת בשבילו במארז וכעת נכנס בתושבת הרגילה עם מסילות הפלסטיק של המארז.

• 17 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. Started by CyberBot,

אני מחפש משהו שיפעיל פין מסויםם למשך זמן מסויים לדגומא אני רוצה להפעיל נורה למשך 8 שעות ביום או בכללי בשעות מסוימות לפעיל תוכנית מסויימת

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. הרעיון של לבנות מארז יושב בצד הרבה זמן ביגלל הבעיה שהייתה לי להשיג לוחות אלומיניום, אתמול אבא שלי אמר שכימעט בטוח שהוא יכול להביא לי מחבר שלו (עזבו פרטים ) כעת אני בשלבי תיכנון המארז כדי לדעת בערך כמה חומר אני צריך ולקבל תמונה של איך כל העסק יראה בסוף. עכשיו אני צריך את עזרתכם, אני רוצה לשלב במארז חלק אחד או שניים (דמיינו משהו בסדר גודל של הכלוב לסידירומים או קצת פחות) שינוע על מסילה ויאפשר שליפה שלו מהמארז. חשבתי כבר על מסילות כמו של מגירות וכאלה.. אבל זה פשוט לא משתלב טוב.. אני רוצה משהו שיראה יותר מקצועי.. אני רוצה שהמסילות יגרמו לכמה שפחות רעש מרעידות (אתם יודעים.. רטט של 2 חומרים אחד על השני.. הזמזום המעצבן..) אם יש לכם רעיונות איך אני יכול להכין / להשיג משהו ש…

• 10 תגובות
    • 928 צפיות
  4. שלומות, קיץ - יש זמן, לקראת גיוס ואני חושב לעשות משהו מעניין. מוד מקיף למארז. מה בתכנון? 1). חיתוך חלון בצורה מקורית והלבשת פרספקט. 2). חיתוך בדלת המארז באיזור הכרטיס מסך והקנת מאוררר וגריל. 3). קטודות ואפקט אורות (פלצני אבל אני רוצה ) מפנים המארז. 4). חיתוך למאורר עיליי בראש המארז שיוציא את האוויר החם שעולה. 5). שיבצור הכבלים, עיגול + הצפנה איכותית. 6). צביעה עם אייר בראש ככל הנראה, או ציור אוטנתי (ציור שלי) נתחיל בזה, זה המארז : כולם מכירים, מדובר במארז של HEC, נוח מאוד לשימוש ומאוד איכותי, הבעיה שהוא קצת משעמם, והייתי רוצה לעשות משהו יותר מעניין: זו הסקיצה שהכנתי למוד המתוכנן: כפי שאתם יכולים לראות המאוור העליון, המאורר בצד הדלת, חיתוך פרסקפט ככל הנר…

• 25 תגובות
    • 3.7k צפיות
  5. לא היה לי כח לסנן ת'תמונות אבל הנה , חלק לא קשורים צריך לקנות עוד קצת חומרים .. תגובות :>

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. טוב חברים.. גם אני התחלתי בפרוייקט מודינג משלי... ובשלב ראשון.. החריטה!! היום מצאתי תמונה.. ובסקר דעת קהל החלטתי שזו תהיה החריטה שלי.. פה יש תמונות : http://photos.walla.co.il/nadaw משום מה זה עובד רק על מוזילה אבל תנסו.. שמתי ליד פנס.. כמובן שעם לדים אולטרה זה יראה הרבהה יותר טוב.. ואני גם אשפר טעויות חריטה.. יהיה טוב !! צודההה

• 44 תגובות
    • 6.9k צפיות
  7. Started by Jules Winnfield,

אני רוצה לעשות סליבינג וגיליתי שזה לא כל כך פשוט וצריך כלי מיוחד שאני לא יכול להשיג, האם יש לו תחליף? הכלי:

• 18 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Started by momi2004,

מכירים את הפינים שתמיד נשברים מתישהוא? במכסים של מדפסות, בדלתות שמחזיקות מארזים כל מיני דברים כאלה. רציתי לדעת איזה חומר יכול לשמש תחליף לפיניים הקטנים האלה שאפשר ליצור ממנו פין תחליפי ולהדביק אותו. אני מחפש גם אפשרות ליצור לולאה מפלסטיק לאיזה דלת קדמית של מארז שנשברה לה הלולאה העליונה.

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. חבר שלי (טכנאי מחשבים מקצועי) מחפש מלחם איכותי כרגע יש לו סתם מלחם זול 25W, המלחם דיי נהרס (הראש) והוא מחפש מלחם איכותי יותר וגם שיש לו ראשים להחלפה, וודאות שהראשים יהיו זמינים לקנייה בעתיד למלחם הקיים יש בעיה שהוא לא "לוקח" הלחמות בלוחות (להחלפת קבלים וכו) בגלל שהוא לא מספיק עוצמתי והלוח מקרר אותו. אז רוצים מלחם של כ 40W לפחות חוצמזה איזה פיצרים מומלצים נוספים יש למלחם HEAVY DUTY לשימוש כזה ? יש המלצה לדגם מסויים ? (עד 250 שקל מ EBAY)

• 33 תגובות
    • 12.9k צפיות
  10. Started by G!0®@,

אנשים הייתה תחרות חבל על הזמן אני אישית נהנתי בתור משתתף (אני הייתי זה עם השקוף) מי שלא ראה את המחשב שלי אז הינה כמה תמונות: [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by or0126,

אני רוצה לנסות את מזלי השנה בתחרות מישהו יכול לתת לי יותר פרטים עליה למשל מה הקטגוריות של השיפוט וכדומה

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  12. HWzone.co.il ו-Gamer.Pro שמחים להודיע על תחרות מודינג משותפת אשר תתקיים במהלך אליפות ישראל במשחקי מחשב. אם ברצונכם לבוא ולקחת חלק בתחרות המודינג שלנו, כל שעליכם לעשות הוא להגיע עם מחשבכם לאליפות ישראל במשחקי מחשב, אשר תתקיים ב-11 ליוני, בגני התערוכה - בביתן 15 ולהירשם אצל נציג התחרות עד לשעה 19:30. לזוכים בשלושת המקומות הראשונים מחכים פרסים בשווי מאות שקלים! הכניסה וההשתתפות בתחרות המודינג לא עולות כסף, מעבר לכניסה לאליפות ישראל. מחיר הכניסה למתחם הוא 70 שקלים עם מחשב, 50 שקלים ללא מחשב או עם מחשב לצורך השתתפות בתחרות המודינג בלבד ו-20 שקלים למלווה. לאחר נעילת ההרשמה ב-19:30, ועדת השיפוט שלנו תתחיל להסתובב בין מחשבי המשתתפים, והזוכים בתחרות יוכרזו במהלך הלילה. כמה …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. כזכור, בשנה שעברה ערך עיתון 'מעריב' תחרות מודינג לקראת חג הפורים, והשנה התחרות חוזרת - ובגדול! עיתון 'מעריב' ואתר NRG עורכים גם השנה את תחרות "מחשבים בתחפושת" ואתם מוזמנים לשלוח את הפרויקטים שלכם ולזכות בפרסים מדהימים. אם חשבתם שהפרסים בשנה שעברה היו שווים את ההשקעה בפרויקט מודינג עצבני, הרי שהשנה הרף עלה הרבה יותר גבוה, ויחד איתו עלתה גם איכות הפרויקטים הרבים אותם זכינו לראות במהלך השנה שחלפה, ועדות לכך תוכלו למצוא בקלות בגלרית המודינג שלנו. על מנת להשתתף בתחרות, עליכם לשלוח תמונה של פרויקט המודינג שלכם לכתובת הדוא"ל online@maariv.co.il, או בדואר רגיל לכתובת: מעריב, מוסף עסקים און ליין, רחוב קרליבך 2, תל אביב, מיקוד 67132. כמו בשנה שעברה, הפרויקטים הטובים ביותר יפורס…

• 74 תגובות
    • 6.9k צפיות
  14. Started by Siege,

לאחרונה שמתי לב להרבה פרוייקטים חדשים שפורסמו באתר ותהיתי למה לא עושים יותר בארץ תחרויות מודינג.... לדעתי תחרות מודינג ותשולב עם עוד משהו יכולה גם לעלות את המודעות שלנו לגבי המודינג בארץ וגם לעלות את הרמה ע"י הצגה של הפרוייקטים שלנו למודרים מתחילים שיבינו כמה שזה פשוט וככה יהיו לנו יותר פרוייקטים גם חדשים וגם איכותיים

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. טוב אנשים אני לא ירחיב במילים. קצת על מהלך התחרות ונעבור לתמונות. הגעתי למקום עוד ב 9 בבוקר. אחרי שנכנסתי פגשתי דיי מהר את אבי (Aviko), שהיה מנהל התחרות והשופט הראשי. קיבלתי הסבר קצת על מהלך התחרות והלכתי להסתובב קצת. בסביבות 10:30 הגיע אלי (Arkadur) עם הפרוייקט SGI שלו ואח קטן (דור הבא של מודרים). לאט לאט האנשים התחילו להגיע. סה"כ היו 7 פרוייקטים עד כמה שזכור לי, למרות שאני אישית ציפיתי להרבה יותר. מהפורום שלנו היו Wh1t3' Big_Guy7 את שאר המתחרים לא הכרתי. (סליחה אם שחכתי מישהו, אם כן, תגיבו פה) השופטים הגיעו רק בסביבות שעה 5, מה שהיה קצת מבאס כי רוב הזמן היינו תקועים ליד המחשבים מחשש לשלמותם (הרבה מאוד ילדים קטנים ומציקים שהשאירו הרבה מאוד טביעות אצבעות על המארזים שלי …

• 33 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. Started by LuIgI,

אוקי יש תחרות בכפר סבא של עיצוב המודינג... להרשמה יש להתקשר למ"ס: 09-7665657 פרטים: התחרות היא עד ה 19 באוגוסט. וכמובן שלא תהרסו את המחשב לחינם.... הפרס הוא: עכבר + מקלדת אלחותיים החדשים של Logitec בבקשה תשתטפו אם לא ישטתפו העניינן לא יצא לפועל.. בתודה, יניב.

• 35 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. כל הפרטים כאן: http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1067810 מצפה לראות אתכם שם. ד"א גם פרויקטים לא גמורים יכולים להגיע :] עריכה: חשוב לכל מי שמתכנן להשתתף ולא נרשם עדיין: ההרשמה נסגרת ביום שבת הקרוב (8.12.2007), אז גם אם לא סיימתם את העבודה על המארז או עדיין יש בכם ספקות לגביו, הירשמו ותפסו את מקומכם. Aviko

• 30 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. נכון ב- ABIT יש את המערת OTES הזאת? יש שם לדים חזקים + מגעילים ירוקים חשבתי להחליף אותם ל- UV מה אתם אומרים אפשר? :-\

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by 1nstall,

היי הים ישבתי ותיכננתי מודינג חדש. המודינג יהיה: קומה חדשה למארז (קומה נוספת) הקומה תכלול שתי כוננים חדשים (משהו מיוחד, הסבר בזמן הכנת הפרוייקט) מאוורר 80 בצד האחורי (מוציא) דגם של מכונית (עדיין לא בחרתי איזה מכונית) והגג הקיים קיום ישאר (הוא לא יחתך הוא משהו) אבל יהיה בו מאוורר 120 שיותיא אוויר לתוך הקומה החדשה, והמאוורר 80 שיהיה בקומה החדשה, יוציא את האוויר. לגג הקיים יהיה גם חלונות. דלת המארז (מקדימה) יהיה שקופה. וכל המארז יצבע לכחול. לתמונות של התיכנון כנסו ללינק: http://www.pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=B343E6083FEA402CB5BBAEFCFFC7B181&alid=67960 או זה : http://eitvrdt.pic.co.il (תחת התיקייה "מודינג שני" אז מה אתם חושבים על התכנון? ובהצלחה לעצמי, אהה ויש להגיד שמו…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Mike-,

אהלן חברה, אני מנסה לתכנן מגבר למיקרופון אלקטרט, אני דש בנושא כבר כמה ימים בחיפושים באינטרנט ואני רק מתבלבל יותר ויותר. השאלה הראשונה והעיקרית היא: כמה הגבר בכלל צריך ? ניתקלתי בלוחות מוכנים (breakout boards) עם הגבר של 100, נתקלתי במגברים מוכנים בג'וק אחד של Maxim עם הכבר מתכונן בין 40dB ל 60dB שזה בין 100 ל 1000. לפי סימולציות בLTspice ראיתי שצריך הרבה יותר הגבר מזה (בערך 3000+). קישור לדף הנתונים של המיקרופון שברשותי, איך ניתן לדעת כמה מתח הוא באמת מוציא ?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by skullfacer,

אז נתחיל קוראים לי יוני . קניתי קירור מזמן ultra 120 extreme ראיתי ששני המאוררים בחלק העליון לא מאפשרים לי להרכיב תלוח בגלל גודל הקירור אז לקחתי את שני המאוררים והרכבתי אותם מלמעלה , אז ראיתי שהגג (פלסטיק) לא נסגר טוב כי המאררים הפריעו לו אז אחרי עבודה קלה עם הדרמל חתכתי את הפלסטיק ואת הלוח שיושב עליו הusb כי הוא הפריע לי בסגירה חתכתי את המתכת הזאת שיושבת על הגג והשתמשתי בה אחרי זה למגן את המאוררים תמונות של התוצאה אני אישית די מרוצה http://i42.tinypic.com/a1323l.jpg http://i39.tinypic.com/1900mo.jpg עכשיו תמונה של המחשב לפני החיתוך והסידור של הגג עם הדלת הצדדית פתוחה http://i41.tinypic.com/29752e.jpg תמונה שצילמתי לפני שובעיים מאז עבר על המחשב ניקוי יסודי :] ה…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by yakirsh4,

שלום, ראיתי את המדריך לארדואינו פה באתר וראיתי שמתכנתים לארדואינו עם C++ ורציתי לדעת אם יש אפשרות לתכנת עם #C

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ran.amir.9,

צריך את ההמשך של התיכנות,אחרי התדר.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. לדוגמא ניקח את הרכיב האינפרה אדום המוצג פה באתר. התיכנות שלא מתבצע מהמחשב והוא יעבוד כל עוד הוא יהיה מחובר לאותו מחשב אם התוכנה שתיכנתו אותו. עכשיו ניקח לדומגא טלויזיה היא לא תלויה במחשב בשביל שנוכל לשלוט עליה אם השלט. השאלה היא האם היא תוכנתה על ידיה מחשב לאיזה גיוק? אם לא ניקח רובוט הוא מתוכנת על ידי המחשב אבל לא תלוי במחשב בשביל לעבוד. יש לו איזה ג'וק האחראי לפעולות שלא שמידע עליו הוכנס מהמחשב. האם זה נכון אם כן מאיפה משיגים ג'וקים כאלה כמה הם עוליםואיך משתמשים בהם? תודה רבה מקווה שהבנתם את השאלה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by roeesnir,

שלום. יש לי נגן MP3 עם הקלטות מאוד חשובות. \חיבור הUSB נשבר, ואני חושש לנסות לתקן בעצמי. (קניתי בebay מחברים חדשים) יש למישהו המלצה על מקום / מישהו מקצועי שיוכל לתקן לי? כמה דבר כזה אמור לעלות? תודה.

דיונים חדשים בפורומים