עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Anonymics,

שלום.. נכון יש רמקולים רגילים כאלה שקונים בבאג?שמגיעה לך קופסה (הסאב)וזוג רמקולים או יותר? בקיצור רציתי לדעת מה במעגל החשמלי שם קובע את העוצמה (watt) שהם מוציאים לרמקולים..זה רכיב אחד או שכל המעגל הזה קובע? תודה..

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. שלום אני דיי חדש בקטע של המודינג אני עכשיו עושה חלון ככה משעמום ואני מעוניין לדעת מה העובי המומלץ לחלון כזה ומה המחיר הממוצע למטר מרובע ואם אתם מכירים מקומות לקנות באיזור נתניה ועוד שאלה אם אני כבר כותב לכם תיראו אני חתכתי את הדלת של המארז בצורה יפה והכל עם הדרמל WOLF שלי היה בסדר עבר חלק עכשיו כמו שזה בטח ברור הקצוות משוננים מאוד מה הדרך המומלצת לחליק אותם שיהיה ויראה יותר מקצועי כמובן שבסוף אני צובע את המארז מחדש תודה מראש

• 3 תגובות
    • 4.8k צפיות
  3. Started by Moty_p,
    • 0 תגובות
    • 552 צפיות
  4. יש לי שני סוגים שונים של עכברים של microsoft ושניהם אופטים בשניהם נקרעו לי הכבלים יש בשניהם גם את אותו סוג של כבל צבעים אדום לבן ירוק שחור ואחד נחושת כולו חיברתי בכל עכבר בחזרה את הכבל וכשאני מחבר את היו אס בי המחשב לא מזהה בכלל את העכבר אפילו הנורה האדומה שלו לא נידלקת ככה זה בשני העכברים וחיברתי בין החוטים טוב ככה ששום חוט לא נוגע בשני! החלפתי גם בין שני הכבלים לשני העכברים כי בשניהם יש את אותו הכבל אבל גם...לא עובד... מה הבעיה? ומה אני יכול לעשות? יש איזה דרך??? תודה!!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Ori The Man,

אני רוצה לעשות כזה דבר: לפעמים יש חושך וזה מעצבן כי אל רואים תמיקלדת אז אני רוצה להכניס לדים לתוך המיקלדת וכאשר יהייה חשוך האורות ידלקו אני יודע שצריך חיישן אור לדים חוטי חשמל אבל מה עוד?? אין לי ניסיון באלקטרוניקה

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  6. איפה אפשר למצוא צבעים שזוהרים בחושך או רגישים לUV?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  7. רציתי לשאול מה בד"כ הבעייה של מסכי LCD (במקרה שלי LG FLATRON WIDE 19 ) שלא נדלקים, אפילו לא האור הירוק של הPOWER.. ברור לי שכנראה משהו נשרף, האם זה מקרה אבוד או שפשוט יש שם איזה פיוז POWER כלשהו שצריך להחליף ואז כן שווה לתת אותו שבוע למעבדה ? אני שואל כאן כי פה יש יותר מקצוענים מהרמאים סגנון אמנון לוי שומר מסך שיש בשוק... שיגידו לי שאפשר לתקן ואז אחרי שבוע יגידו מצטערים-אי אפשר וזה סתם יעצבן תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by itaysk,

מצטער אם אני מנגס על ה IR Reciver אבל קניתי היום חלקים.. ואי אפשר להכנס למדריך של heatseekerz..מישהויודע איפה אפשר למצוא אותו? עוד שאלה מה ההבדל בין המדריך ניגיד שלהם לבין המדריך של Winlyrc? הם טיפה שונים.. כנראה שאני יבנה לפי WinLyrc כי אני לא מוצא את שלהם. אז אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותו .. תודה ד"א אני מצלם הכל

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  9. Started by idan17,

יש לי שולחן רגיל לגמרי עם 2 רגליים מצידו האחד ומקום לקופסא בצידו השני בינהם יש דיי ויותר מקום להכניס מקלדת , כרגע יש לי את המסילות המעפנות עם המדף ההוא מפלסטיק למי שמכיר בקיצור זה לא מחזיק הרבה זמן וגם לא הכי נוח , כי אין שם מקום לעכבר... אני רוצה להרכיב מדף מעץ ולעשות אותו נשלף מתחת לשולחן שיהיה מספיק מקום למקלדת ... מישהו יכול לתת לי רשימה של חלקים שאני זקוק להם וכמובן היכן משיגים ? ואם אפשר לתת כיוון ודגשים בהרכבה מה טוב ומה נעים כמו כן מודינג חמוד למדף המקלדת יוערך ! ( כן , כן תתפלאו גם לזה אפשר לעשות מודינג !!! ) תודה !!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by electricity86,

תיכננתי את המעגל הבא כך שזרם הבסיס וזרם הקולקטור יהיו כלהלן: (בדקתי ב-datasheet של הטרנזיסטור כי הגבר הזרם ברוויה הוא 10). שאלתי היא, מה קורה לזרם הקולקטור, אם המתח 2.7v בכניסה עולה כך שהזרם בכניסה יגדל ל-3mA? כפי שניתן לראות, לא ייתכן שזרם הקולקטור יגדל ל-30mA (כי זה יגרור שהדיודה תצא ממצב פעיל ותהווה נתק). תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by גיל_כהן,

קיבלתי מנורת שולחן עם מטען אלחוטי עם תקע של ארה"ב שהמאפיינים שלו לפי התמונה מה צריך כדי לחבר בבטחה בארץ?

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  12. נכון יש את החיבורים בצד ימין (שזה של המסך..) ויש בצד שמאל , אז מה הם(הכבל של המדפסת יענו)?

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  13. אני רוצה לחתוך חלון מרובע בספק ולשים בתוכו 2 לדים. עכשיו דבר ראשון, הייתי רוצה לדעת את הדרך הטובה ביותר לחיבור החלון השקוף לקופסה של הספק. וגם איך אני יכול לחבר את הלדים בלי להביא חיווט ממחוץ לספק אלא ישירות מתוכו ? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by bluz,

ראיתי באתר ביקורת על פאנל ששולט בעוצמת האור במארז לפי RGB, ודיי נדלקתי על הרעיון. אני מעוניין לעשות כזה דבר (לקנות 3*3 לדים מכל צבע ולחבר בכמה מקומות במארז), עם פוטנציומטרים. שקלתי לשים קודם נגדים של 470 אום ואחריהם פוטנציומטר, השאלה איזה צריך? יש הבדלים בניהם?

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  15. הנה איך שזה היה (התמונה היא עם הדלת של המארז אבל עדיין אפשר לשים לב כמה בלאגן) והנה איך שזה עכשיו (קצת יותר מסודר) איך? אם למישהו יש הצעות לשיפור שיכתוב אגב הכבל שמונה פינים שגלגלתי למעלה מעל הספק הוא פשוט ארוך מדיי ועדיף שזה ככה מאשר שזה מטייל לי במארז השאלה שלי היא : יש לי מארז TT SOPRANO יש לו בדלת כמו שאתם רואים מאוורר 8 סנטימטר האם יש אפשרות לעשות חור כזה בדלת ולהוסיף עוד אחד של 8 או של 12 והאם זה ישפר משהו? אם כן יש איזהשהוא מדריך ? והאם הוספה של מאוורר בתוך המארז שיזרוק אוויר תשפר את הסירקולציה ואם כן איפה עדיף להשים אותו ?

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  16. Started by wombat,

אני רוצה לקנות Dream Led Strip לשימוש עם ארדואינו ורציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם דגם מסויים ויכול להמליץ. אני מתכוון ללכת לכיוון המוצרים היותר זולים באיביי(וחסרי התיעוד הנורמלי ככל הנראה) מאחר ובאתרים אחרים המחיר גבוה פי כמה וכמה. רוצה משהו עם 400-500 Lumen/meter לפחות, שליטה נוחה מהארדואינו, תגובה מהירה זה פלוס גדול.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by aquarius,

מישהו יכול להביא לי תרשים של איך לבנות שוקר(אני רוצה לשים בקדמת המארז) עם הסברים(אבל אני צריך שהוא יהיה עצמאי לחלוטין כולל אספקת חשמל)

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Elad128,

היי אני עובד כרגע על פרוייקט לחבר טאבלט לרכב. הייתי שמח לקבל עצות בנושא של איך לחבר אותו לחשמל באופן קבוע. התכנון שלי הוא לפרק לטאבלט את הבטריה ובמקומה לחבר חיבור קבוע של חשמל. הסיבה העיקרית היא כדי להימנע מהתופעות של בטריות LiPo - חימום והתנפחות. קראתי על מסכים שהתנפצו בגלל זה... ובנוסף להרוויח עוד זמן עד שהבטריה תפרק. חשבתי על חיבור של בטריה Lead-acid 12v במקביל למצבר דרך דיודה וממסר. כך שהחיבור של המצבר של הרכב יוכל רק להטעין את הבטריה של הטאבלט. וגם זה רק כאשר הרכב כבר דלוק. מה שיגרום להפרדה בין המצברים. לבטריה הזו יתחבר מודול כמו זה: http://www.ebay.com/itm/DC12-24V-To-5V-5A-25W-Car-Power-Buck-Converter-Stable-Performance-/191249589593?pt=LH_DefaultDomain_15&ha…

19. Started by or0126,

אני רוצה לנסות את מזלי השנה בתחרות מישהו יכול לתת לי יותר פרטים עליה למשל מה הקטגוריות של השיפוט וכדומה

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  20. Started by shimon1,

אני רוצה לשים מאוור לד 90 MM בחלון הפרספקס ואני צריך שבלונה מדוייקת לקדיחה של החורים. אם אפשר גם ציור או תמונה יפה של דרקון לחריטה... תודה

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  21. Started by ProRules,

שכל אחד יציעה פה רעיון למודינג למארז+איזה תמונה אפשר לצייר בספריי דו צבעוני או חד צבע. כי אני רוצה משהו יפה על הדלת צד.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by sa_ka,

על הלוח יש את הפינים לחיבור הUSB אבל איזה כבל הולך לאיזה פין? תודה מראש SA_KA

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by m-o-r,

יש לי סרטוט של מעגל מה הדרך הכי טובה לעצב אותו על הלוח??? יש אוליי תוכנה?

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  24. יש לי מאוורר של מעבד סוקט 478 עם שלושה חוטים: ירוק, צהוב ושחור, אני יודע שהשחור זה אדמה והצהוב זה ה12V (אלה שנותנים את החשמל), אבל מה הירוק עושה ? זה החיישן או מה ?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Zadu,

כל הכבלים שלי מחוץ למארז מבולגנים ואני רוצה פתרון שיהיו מסודרים. במה משתמשים כדי לסדר את הכבלים מחוץ למארז? אזיקונים יספיקו או שיש פתרונות יותר טובים?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.