עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Bollner,

אהלן חבר'ה, חשבתי לקנות קטודה נחמדה, יש משהו שצריך לשים לב אליו שקונים קטודה? הבנתי שחייבים מתאם כדי שהוא יעבוד? אגב לאן הקטודה מתחברת? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=950&catcode=96 או אם יש לך המלצות אחרות, בגבול ה80 שקל. תודה, אור. יש לי מארז אקספיידר כסוף אם זה משנה - הקטודה צריכה להיות כחולה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by IG,

אני רוצה לעשות מגן למסך של המחשב הנייד שלי (14.1') חשבתי על להדביק חתיכת פרספקס בעובי של אחד- 1.5 מ"מ . מוכרים בכלל פרספקס בעובי כזה? איפה אני יכול לקנות פרספקס (באיזור טבריה או בבאר שבע)? יש דרך אחרת שאני יכול להגן על המסך? מגן בעובי הזה לא ילחץ על המקשים (ויהרוס אותם...)? תודה מראש על העזרה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. היי החלטתי לבנות מיקסר כזה פשוט איזה 5-4 ערוצי קוול הלי יותר מיידי שטויות,ON/OFF לכל ערוץ ואוליי ווליום וזהו ! תעזרו לי בבקשה .

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by lazy-bones,

זה המארז שלי.... על איזה צבעים אתם ממליצים לצבוע אותו? אני חשבתי על את המארז ואיפה שיש אפור - כחול ממש כהה ואיפה שיש לבן שזה כולל גם את הפלופי, ואת הכיסויים של הסידירומים (אני הולך לעשות אותם STEALTH) - בזהב עדין אוד - שילוב של זהב וכסף וכשאתם נותנים רעיון, תייחסו אותו גם לצבע של הפס המבריק (זה שבין האפור ללבן), וללחצנים בצד המארז

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אני חשבתי על זה היום וזה ממש ממש אחלה של שיטה , אין לי תמונות לזה כי אין לי מצלה ....בלאט אז אני אנסה להסביר לכם . 1. יש למצוא את מרכז המעגל שאתם רוצים לעשות . נגיד חור של 78 מ"מ אז למצוא אצ 39 מ"מ שיהיה האמצע . 2. אני סידרתי מכשיר שאליו אניי מחבר את הדרמל שזז על ציר ושצד אחד מחדירים דרך מרכז המעגל ומחזקים ואת הדרמל מכוונים כמה שרוצים לעשות את המעגל . 3. אחרי שכיוונו את זה שמים מקדח ברזל בדרמל ומתחילים לנסר את הברזל בסיבוב . 4. יוצאת עבודה נקייה ופשוטה ביותר..........אני מקווה להעלות תמונות בכדי שתבינו יותר טוב . אני חושב שזה ממש ממש מקוריי ונוח

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by 114508534,

אני אני עושה פריקת מתח לקבלים של הספק בכדיי שאני לא אקבל זרם

• 38 תגובות
    • 12.5k צפיות
  7. Started by ElEmEnt,

case badge = המדבקות שיש על המארז הקטנות שרשום עליהן amd intel וכו' תמונה של חבריה ופשוט זה אומר מה שמקבלים שקונים מעבדים באריזת box וכו'

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. הגיע שעאבס בצהריים וגם זמנו של ה Ti4600. הוצאתי את נייר הליטוש וריבוע מראה 4x4ס"מ, כיסיתי את הסביבה כמו כל מנתח טוב, והתחלתי לעבוד על ה GPU. לקח לי 5 שעות . כי נייר ליטוש לעץ אינו טוב מספיק. אידיוט כמוני. בסוף סיימתי עם מ"ס 600 (לא עץ). הסרתי את כיסוי הסביבה ניקיתי את האבק , ועברתי עם ניר טואלט טבול באלכוהול 90% . עברתי גם על הזכרונות - samsung 1.2x1.2cm . איך שאני מניח את הכרטיס - נופל לי על השולחן משהו זעיר. אני מסתכל - חלק אלקטרוני , בברור. לא יודע מזה , ואיך קוראים לזה , אבל ברור שנפל מהכרטיס. ההלם מתחיל להופיע.. איזה חרבון . צצות מחשבות כמו "אולי יעבוד בכל זאת גם בלי זה" אבל אני יודע שלא ומוטב שלא לנסות. מה לעשות ?? כרטיס חדש ?? מנסיון - קודם להרגע . אז אכלתי…

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by oor,

מצאתי ותיקנתי מסך LCD (צבעוני כמובן) בגודל 12" בערך חיברתי אותו ליציאת DVI וחיברתי אותו למארז מלמעלה ... אבל מה שאני "רוצה" ממכם זה לדעת האם אפשרי להציג עלו דברים בלי קשר לשולחן העבודה המקורי שלי יענו לשדר אלו מסך ניפרד לחלוטין ... בעזרת תוכנה או משהוא ... כרטיס מסך הוא GFORCE FX5600 או ATI8500 יהיה ממש מגניב עם אני אוכל לשדר לשם דברים אחרים ... תודה מראש !

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Qtec,

אני וחבר שלי (OverFlow) עשינו חור בגג ואני מתכנן לשים שם מאוורר 120ממ של Enermax... מה אתם חושבים (אני עדיין צריך לקדוח חורים (או דרך אחרת?) - ואני אעשה את זה כשהמאוורר יגיע) http://www.spymac.com/gallery/show_photo.php?picid=125180&size=big

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. כבר כמה זמן אני רוצה להכניס מגבר פנימי לHTPC שעשיתי. בגלל שהוא יושב בסלון אז רמקולים של מחשב(מוגברים) אין לו והוא מחובר למערכת מיני של SONY. כל פעם שאני מדליק את המחשב אני צריך להדליק גם את המערכת וכך גם בכיבוי . וגם המערכת תופסת מקום וחלק מהקטע ב HTPC זה הכל במכשיר אחד. אז החלטתי היום שאני עושה כרטיס שיהיה מגבר. לקחתי מודם ישן והורדתי ממנו את כל הרכיבים שהיו עליו והשארתי רק את הפלסטיק. שמתי עליו מגבר של סמסונג 25W*2 עשיתי לו שני יציאות RCA מאחורה והוא מקבל חשמל מחיבור מולקס. הנה כמה תמונות והסברים: תמונה ראשונה : המודם ליפני הכל " שניה ושלישית :הכרטיס אחרי שהורדתי את כל מה שהיה עליו " תמונה רבעית :המגבר " חמישית ושישית :המגבר על הכרטיס+היציאות מאחורה ואפשר לרא…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. הוספתי מדבקה של spitfire, הוספתי כבלים מעוגלים ,הוספתי גריל לספק ועשיתי מודינג לדלת הקדמית שלי.. אוקי אני מודיע מראש שאני צלם גרוע מאוד תמונות והבונוס .. כן כן רבותיי זהו ה MX510 האגדי ...ואני חושב שגם הראשון בארץ..(יש לי אותו כבר שבוע) Njoy

• 33 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. זהו המודינג הראשון שלי בהשראת האתר הזה !! המחשב הוא P3 450 , שני HDD, שני כוננים, ספק רגיל. אבקש ממכם תגובות מתן התמונות נמצאות כאן MATANGAVISH@HOTMAIL.COM

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by diablo4u,

דבר ראשון אני רוצה להתנצל אם זה לא הפורום המתאים לפרסום של כזה דבר. פשוט נאי מניח שהפתרון יהיה מודינג מסוים אז חשבתי שזה הכי מתאים... מקסימום תעבירו (למנהלים) סורי. קניתי מחשב חדש. ויש לי כונן maxtor sata 80 giga והוא פשוט רועש בטירוף. חוץ ממנו יש לי עוד כונן של 80 לא sata של wd. והוא לא עושה את הרעש כי הוא כונן גיבוי ואני לא משתמש בו אז הוא לא עובד. מכאן יוצא שהרעש בה מהmaxtor. וזה לא רעש של מאוררים, זה כזה רעש של כונן שעובד. וזה מעצבן. יש איזשהי דרך להחליש את הרעש? לעשות איזה מודינג או משהו? הנה שאר המפרט (כי אני רוצה להתלהב גם) D: amd 64 3200+ albatron k8x800 pro pmi 512 ddr400 cl2 עם צלעות קירור ati r9800 pro 128mb 80 giga sata mxtor 80 giga 8mb wd supertalent case זה…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Ghosthunter,

כמה sleeving אני צריך לthermaltake batterfly (אורך ורוחב) כך שישאר לי הרבה עודף, כי עדיין לי ניסיתי את זה קודם ויכול להיות שיהיו כמה פשלות. וגם איך קוראים לדבר הזה שמוציא את הפינים מהמולקסים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by tom123,

יש לי את ה- XASER3 וספק של TT עכשיו יש את כל המאוורים האלו... ויש מלא חוטים ואני לא יודע איך לסדר אותם....

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by yonib5,

שלום,אני חדש פה בפורמים התחלתי להתעניין במודינג ואני צריך קצת עזרה ממכם כדי לדעת "מה טוב ומה לא" אז ככה קודם כל חשוב לי לציין שאני לא מתכוון לעשות OC אלא רק בשביל העיצוב של המארז ככה שאני לא צריך ממש להשקיע במאווררים "חזקים" אבל כמובן שרצוי שמידת הרעש של המאווררים תיהיה לא חזקה. אז הנה כמה שאלות: 1.שקלתי על ליקנות מארז MIDI אבל ראיתי שלא ממש מתאים לעשות בו מודינג, אז אולי משהו במידה אחת יותר גדול ? - אפשר המלצות על מארזים? (לא להיסחף עם מחירים) 2.יש לנו מארז עכשיו האם כול קטודה משמשת להבלטת כבלים של UV או שצריך ליקנות קטודה מיוחדת לזה? אם כן מה מחירה ? 3.האם כשאני מפעיל את הקטודה היא נשארת דלוקה כול הזמן או שהיא נדלקת נכבת נדלקת נכבת.. ? 4.אני רוצה המלצות למאווררים שקטים…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. פרוייקט ראשון: Courage Knows No Fear - קופסא לחרב סמוראים מתנת יום הולדת לידידה שרצתה חרב (אחרי Kill Bill והסמוראי האחרון - מי לא רצה?) חומרים: דיקט עץ בעוביים שונים, קרמיקה, ספריי צבע פשוט של יעקובי, דבק. התקנתי פונט סיני, חיפשתי כל מני ובסוף מצאתי משפט מתאים ותרגמו - Courage Knows No Fear. ניתן לתרגם משפטים בעזרת האתר Baebelfish: http://babelfish.altavista.com/babelfish/tr העדפתי סינית כי לדעתי היא ניראת יותר "מגניב" מיפאנית. חישבתי בערך את המידות לקופסא ואמרתי לנגר מה לעשות, וזה מה שקיבלנו. לאחר חיתוך במכונת ה-Waterjet, לעבור על כל האותיות במחשב ולוודא שיצא לי חיתוך חלק לקח בערך יומיים (זה לעבור ברמה של פיקסלים). החיתוך עצמו לקח בסב…

• 51 תגובות
    • 7k צפיות
  19. Started by yambtz,

חשבתי להמליץ על תוכנה פשוטה מאוד הנקראת sketchup 3 בעקבות תכנונים שאנשים עושים פה ב MSpaint. התוכנה מיועדת לארכיטקטים במקור אך נהדרת גם למודרים. מה שטוב בה להבדיל מתוכנות תלת מימד אחרות זה קלות השימוש. לבד יהיה לכם קשה להבין אותה, אבל אחרי שעה של סרטוני הסבר באתר התוכנה תוכלו ליצור מחשב תוך חצי שעה עד שעה. ב bit-tech.net יש ת'ראד עם רכיבי מחשב ואפילו כמה מארזים שאנשים יצרו כדי שלא כל אחד יצטרך לעשות לבד. התוכנה יקרה מאוד אבל טובה ל 8 שעות עבודה חינם במצתבר, אז תסגרו אותה כשאתם לא משתמשים. ואל תתחילו לדבר פה על קראקים, כולנו יודעים שיש, כולנו יודעים שחלק משתמשים בזה, אבל זה לא המקום. אתר התוכנה: www.sketchup.com הת'ראד בביט-טק: http://forums.bit-tech.net/showthread.php?…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by darkman,

אז ככה אני רוצה לעשות אחד שיהיה ל 4 מאווררים וגם להוסיף לו שני מתגים לקטודות אני רוצה שלכל מאוורר יהיה פטינציומטר(לא בעיה) אבל אני לא רוצה עם מפסקים(on/off) אז מה עוד אפשר להוסיף? זה נראה לי שיהיה משעמם מידי בלי אורות אבל אני לא רוצה אורות ללא מטרה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מדריך זה לא לוקח שום אחריות לנזק שתעשו לעצמכם או לציוד שלכם* *יש להזהר מאוד במהלך העבודה* מדריך-בניית מערכת מפסקים למאווררי המחשב (או במילים יותר פשוטות פאן באס) מצרכים: 4 מפסקי ON-OFF 1 פאנל 5.25 (אפשר להשתמש באלה שפנויים אני אישית העדפתי לפרק את אחד מאלה של אח שלי) הרבה חוטי חשמל (לפחות חצי מטר) מקדחה,מלחם,קאטר,חוטי הלחמה(בדיל),איזולירבנד,עפרון וסרגל שלבי העבודה: קחו את פאנל 5.25 ושרטטו עליו את מיקומי המפסקים שאתם רוצים (אני הכנתי ל4 אבל עם יש לכם יותר או פחות תעשו כך),מומלץ להשתמש בסרגל כדי שהרווחים בינהם היו שווים. קחו מקדחה עם מקדח בערך בגודל 5-6,כדי שהמקדח היה קצת יותר גדול ממפסק ,קדחו את כל 4 החורים לפי הסרטוט ואחר מיכן סיגרו את המפסקים עם אומים. השחילו …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום לכולם! אני מעונין להתחיל לעבוד עם המיקרו בקר PIC (הבקר הבסיסי) ואני ראיתי המון מעגלים של צורבים בשבילו אבל רציתי לדעת באיזה מומלץ להשתמש, והאם הם עובדים טוב עם אקס-פי. כמו כן, באיזה תוכנה צורבים אותו ומתכנתים אותו. תודה רבה! נדב

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  23. מספק הכח שלי יוצאים חמישה חיבורים (כמו אצל כל אחד אחר אני מתאר לעצמי) החיבור המלבני ללוח האם החיבור הריבועי ללוח האם חיבור לכונן דיסקטים חיבורי מולקס ועוד חיבור אחד לבן שמורכב מארבעה חוטים... הוא נראה כמו החיבורים ללוחות האם הממש ישנים של פנטיום 1 וכאלה... הוא סתם מפריע לי... אפשר לוותר עליו? אילו מתחים הוא נותן? אולי יהיה אפשר לנצל אותו... אם אתם לא מבינים למה אני מתכוון תגידו אני אתן תמונה או משהו

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  24. אהלן חבר'ה!! תקשיבו אני צריך תאורה נחמדה למארז "החדש" שלי (קניתי דלת שקופה עם מקום למאורר ) ואם אפשר אז גם איזה מאוררים שאתם מכירים ונראים לכם יפים שכדי לי לשים ואם יש לכם המלצות נוספות אתם רשאים לדווח.. תודה לכל העוזרים/עוזרות!! 8)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים