אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
זה הולך להיות מודינג דיי קנוי, אז ככה: כבלי SATA, FDD, ATA מעוגלים ו UV Green. סליבינג ב UV Green לספק. אני חשבתי על שלושה מאוררי 80mm, שזוהרים בכתום UV, שניים מאחורה ואחד בחלון. את השניים שמגיעים עם המארז שאני קונה (Antec 1000AMG Plusview) אני מעביר לאיזור של ה HDDים. מה אתם חושבים בקשר לצבע של המאוררים? ללכת על צבע אחר אולי? אני כנראה אזמין מגאב-טק, משהו יודע כמה מכס ומיסים יש?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי צורב וסידירום בצבע בז'-לבן מסורתי ומגעיל.. אני קונה כנראה את המארז xpider השחור, ולכן אני רוצה לצבוע אותם בשחור, מה הדרך הכי טובה לעשות זאת, והאם יש סיכוי לגרימת נזק?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב P3 "מסכן" כבר 4 שנים והוא עוד לא עבר מודינג ( :'( בושה) לפני הפרויקט הענק שלי על המחשב החדש החלטתי לעשות מוד לישן ב 0 עלות יש לי כבר כמה רעיונות ותוכניות אבל העיקר הוא: * בגלל החום אני מחליף את הסינק של הP3 השאלה היא האם הסינק סטוק של AMD יתאים , מכיוון שיש לי אחד רזרווה. אני יודע שהרבה סינקים של AMD מתאימים לP3 השאלה היא האם הסטוק יתאים. *אני אגלגל את כל (!!!) הכבלים שיש לי במארז (IDE פלופי ספק ) בצינור סיליקון כחולף בקוטר 1 ס"מ אמרו שהוא אמור להתאים, השאלה היא כמה צינור לקחת? מטר שניים ? תנו עצות וטיפים ורעיונות, יש לי עוד מעט שבוע שלם לעבוד עליו. בתכנון: -בניית תאורה זולה = 4 UB LED מחוברים ל 12V -בניית חלון + איוורור -ריפוד מסיליקון להשקטה של כ…
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מדריך להכנת חלון לארדיסק. הכלים שנצטרך: 1.מברג 2.סכין יפני 3. מקדחה 4.גקסון/דרמל 5.טוש סימון 6.מתנדב(ארדיסק) 7.סילקון 8.טיפה סבלנות רמת קושי: קל ביותר נתחיל: יש לבחור ארדיסק אשר אינכם פוחדים להרוס במקרה שמשהו יתפקשש לכם במהלך הכנת החלון יש לפתוח בזהירות את הברגים שמחזיקים את המכסה לאחר שפתחנו את ההרדיסק גילנו משהו בסגנון הבא. בזמן שאנו נעבוד על המכסה של הארדיסק ליצירת החלון מומלץ לשים את הארדיסק עצמו בתוך קופסא אטומה לאבק על מנת שלא יתיישב לנו אבק על הארדיסק ויגרום לנזק מיותר מכיוון שארדיסקים רגישים מאוד לאבק ולכל דבר אחר שנוגע ממנו כך שיש להימנע גם ממגע בידים בדיסקים הפנימיים. אוקי לאחר ששמנו בצד את הארדיסק ניקח את המכסה ונשרטט לנו עליה בעזרת לורד צו…
-
- 22 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני נמצא כרגע בדילמה קשה אבא שלי נתן לי תקציב של 50$ להזמין מג'אב טק כולל משלוח עכשיו אני מתלבט אם לקנות כבלים רגישים לUV + 2 מאווררי UV + קטודת UV או לקנות קטודה רגיל + 2 מאווררי לדים + לייזר לד השאלה איזה מהם יתן לי אפקט יותר יפה תודה לכל מי שיעזור
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מעגל של לדים שיהבהבו לפי גליי הקול של WINAMP אני יודע שזה אפשרי,יש לי מדריך אפילו אבל מה לעשות אין לי ידיים לאלקטרוניקה ואני לא מבין בזה כלום. אז כמה שאלות: -האם יש מישהו שמבין פחות או יותר באלקטרוניקה ויכול לבנות לי מעגל חשמלי של לדים כמו שנראה במדריך פה: ((פרטים במסרים)) http://www.twistedmods.com/article.php?artid=184&page=1 -האם מתאפשר להכניס יותר מ-8 לדים למעגל כזה?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי וידאו למסירה למי שמעוניין לצורכי מודינג רק לבוא ולקחת את הפנים של הוידאו רוקנתי ניתן לפנות לפלאפון 0682626298 או לאיסיקיו שמספרו: 210147169
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש קופסא כזאת: http://images.misupply.com/products/full/Tascam/80098.jpg כמובן בלי כל האלקטרוניקה בפנים, רק את הקופסא בדיוק בגודל הזה. מי שלא יודע, מדובר בראק (rack) בגודל כפול. צריך רק את קופסא בגודל כזה שאני אוכל להכניס לתוך הארון עם כל הציוד של האולפן, זה יחסוך המון מקום במקום המחשב שעכשיו אנחנו עובדים איתו. תודה לכל העוזרים!
-
אני צילמתי מדריך כיצד לעשות חלום בארדיסק אב איפה אני יכול לאכסן את התמונות ואיך אני מצרף תמונות שיפועיו בהודעה לא רק קישורים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני דיי חדש פה בפורום.. יש לי כמה שאלות קטנות, טוב אני לא הכי תותח כמוכם באלקטרוניקה וכו' אבל דבר אחד אני מת לנסות לפחות לעשות היום יותר נכון לפני שעתיים סיימתי להרכיב את המחשב שלי (חתימה...) עכשיו ראיתי בגלריה כל מיני אנשים ששמו את התאורה בעכבר האופטי מאדום לכחול.. ממש לפני הרבה זמן ראיתי מדריך לזה אבל שחכתי איפה זה כבר היה נמצא מההנחה שלי כעקרון מחליפים את הנורה האדומה בכחולה אבל אני רוצה לדעת איזה סוג נורה וכל הדבריפ שמסביב לזה.. בתודה מראה אמיר
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאמור אני רוצה להכין לעצמי קצת כבלים מעוגלים. יש לי את הכבלים ואת כל הציוד, ואני יודע איך להכין אותם השאלה היא באיזה צינור להשתמש? אני מתכוון לקוטר פנימי במ"מ/ס"מ מה העובי של הIDE133 כאשר הוא מגולגל ומהוא הקוטר של הפלופי כאשר הוא מגולגל. ועוד דבר אחד, אני גם מכניס כמה מהכבלי חשמל גם לצינורות סיליקון כמו הכבלים עצמם, איזה קוטר לבחור להם? זה יהיה הראשון מבין מודי הגטו שלי (מעביר את הזמן עד פרויקט הקיץ הענק) אחרי הכל אני חייב להוריד את הטמפ' במחשב שלי.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי הרבה זמן(הפורום לא פעל...)אני נזכר להעלות את זה.... http://planet.nana.co.il/tembel2003/gp.jpg אם אתם רוצים עוד תמונות רק תגידו.....והאמת שאפילו לא השתמשתי בנגד...! זה מחובר ל2 סוללותAA..... Eytan
-
- 27 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הלן, אני יהיה באזור הצ'ק פוסט מחר בשביל לקנות ציוד וחלקים לפרויקט. ישלכם אולי המלצות והכוונות לחנויות כאלה באזור?! תודה מראש...
-
- 15 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקדוח חורים בשביל מאווררים במארז אבל אין לי שום כלי מתאים. רק מקדחה כזו רגילה שאפשר לקדוח איתה בקיר ובעוד שלל דברים אולי גם מתכת או פח?אין לי שום כלי מלבד זה. יש דרך לעשות חורים למאוורר עם המקדחה שלי? תודה..
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש ראשים שיכולים לחתוך סוגי מתכת חזקים ? כמו ברזל או משהו דומה (מתכת קשה לא כמו של מארזים)
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי , השגתי ספק כוח נוסף למחשב. עכשיו הספק כוח הראשון שמחובר ללוח אם בעצם נדלק שאני מדליק את המחשב. והספק השני שהבאתי ממחשב אחר , הוא מחובר רק לחשמל ומצד שני לכוננים ולא ללוח אם , ככה שהוא בעצם לא "יודע" שאני מדליק את המחשב. איך אני גורם לו שברגע שאני מפעיל את המחשב הוא יעבוד גם ? פשוט יש לי ספק קצת חלש במחשב , אז חשבתי לחלק את העומס בין שני ספקים. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי את הקיט של וונטק ועשיתי את זה...אני חושב שלקח לי זמן כולל של 5 שעות. אני חושב שבהתחלה זה היה כיף ...ואז הגעתי לאיי טי אקס וחשבתי שאני עומד למות. שואה אטומית לפרק הכל! לא מומלץ לאנשים שאין להם סבלנות והרבבבה זמן פנוי! אני לא חושב שאני אעשה את זה שוב בחיים שלי ! מעכשיו אני קונה כאלה עם סליבים כבר! (בטרפליי שאני מחפש איפה לקנות!!! כבר חודש) בכל מקרה למי שכן רוצה לעשות את זה! אז שיהיה בהצלחה והנה מספר טיפים! 1.מייבש שיער טוב! או אקדח חום לא משהו מעפן! 2.להתקמצן על השרינק! הקטן 3.אין טעם לקנות שתי ערכות נשאר המון ספייר מאחת רק שאין שרינק קטן יותר... 4.לחשוב פעמיים כמה אתם באמת בנויים לזה...לא מומלץ למתחילים חוצמזה יצא לי ממש סבבה אני מקווה סוף סוף לעלות את הגלרייה שלי לג…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תגידו, מה ההגדרה של גלUV? יש לי מנורה סגולה שנקנתה בשז"ר בשביל להחליף מנורה של קוטל חרקים היא מתחברת לשקע נורה רגיל וכתוב על הקרטון שלה: חברה: ORLITE דגם: T10 230V 25W BLB UV 360NM (כלומר אורך גל 360 ננומטר) אבל היא לא "מדליקה" את הכבלי UV העגולים שלי בניגוד לנורת האולטרא שבחדר של אחי...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני מתכוון לקנות 6 לדים של 3.5V אני מתכוון לחבר 3 על חיבור 12V אחד. ובמה כדאי לי לחבר: פרללי או הדרך השניה ? [סריאלי נראה לי] ומה ההבדל ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת האם מוכרים בהום סנטר/ACE שרוול מתכווץ? האם מוכרים אותם בחנויות טמבור? אני צריך אותו בשביל סליבים למארז. אם מוכרים אותם באחת מהחנויות הנ"ל, באיזה צבעים חוץ משחור ניתן להשיג אותם? אני שואל על החנויות האלה בגלל שלא מצאתי באיזור מגורי חנות אלקטרוניקה. אני גר ליד איזור התעשייה בחדש של ראשל"צ אז אם מישהו מכיר שם חנות אשמח לשמוע. דרך אגב- איזה כיף פתחו כאן סניף של KSP! חנות מחשבים זולה עם מוצרי מודינג ומאווררים ליד הבית! תודה.
-
- 10 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
חלק מהמודינג שלי מתבסס על הוצאת הCD-RW, ה DVD והFLOPPY החוצה אבל כשלקחתי מידות ראיתי שכבל הIDE לא מספיק ארוך (עם חיבורי המולקס אין בעיה מכיוון שבפשטות אפשר להאריך אותם) לכן אני שואל אם בעצם יש דבר כזה "כבל IDE מאריך"? אם כן היכן אני יכול לקנות אותו?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם... מכירים ת'מאוורר הסטנדרטי של אינטל? השאלה שלי איזה חוט נותן מה? תודה לכל מי שיענה
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף עוד 4-5 מאווררים למארז (עדיין לא יודע כמה מאווררים), אבל הבעיה היא שנגמרו לי המקומות בשביל המאווררים בספק כוח. אני יודע שאפשר לעשות רישרוש של חיבורי המאווררים (לחבר אותם ביחד) אבל אני מעדיף לא לעשות את זה. אני חיפשתי מפצל מולקס (אם כך קוראים לו) בחנויות ברשת ולא מצאתי, אז בבקשה תביאו לי לינק כדי שאני אוכל לקנות.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סה"כ החלפתי את המאוורר למעבד המארז : המאוורר שהחלפתי : שני מאווררים : מאוורר מסכן של אינטל...מקרר את הספק לא היה לי איפה לשים אותו... חחחחחחחחח סרטון קטן שמראה את המארז... http://members.lycos.co.uk/asafy01/my%20computer/new_cpu_fan.WMV [glow=black,2,300]תגובות בבקשה!!! ;D [/glow]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-