עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by ביז'ו המוס,

האם דרמל מולטיפרו אם 15 ראשים ומין מתקן כזה לשים את כל הראשים ואת הדרמל בתוכו ב360 שקל זה שווה את המחיר או שאפשר ביותר זול?

• 24 תגובות
    • 4.2k צפיות
  2. Started by shimon956,

שלום לכולם יש לי מקדחה בביית כמו לכולם!!! ורציתי לשאול אם אני יכול לשים את החלקים של הדרמל יענו הראשים שלו בראש של המקדחה שלי והפעולה תהיה אותו דבר כמו הדרמל!!! רק מה שכן אני יודע שמקדחה זה טיפה יותר מסורבל מדרמל כי דרמל הוא ארוך ומקדחה יש לה צורה של אקדח מקווה לתשובה

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by GUY16,

תיראו החוטים של הספק יש מלא חוטים איך אני מסדר שלא יראו אותם? שמתי אזיקים (החוטים שמעדקים) ועדין זה לא ניראה משהו איך אני יכול שלא יראו אותם ? יש למישהו רעיון ? מדריך ? משהו שיכול לעזור לי ? תודה מראש

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. שלום אני קניתי את הערכה של הסילבנג עכשיו התחלתי לפרק את המולקס של חיבור חשמל של atx עכשיו הבעיה שלי היא כשמרכבים את זה בחזרה אז הולכים לפי המפה שצרייתי ועכשיו השאלה יש יותר מכבל אדום אחד ( דוגמא כי יש גם כמה שחורים) עכשיו זה משנה איפה להרכיב את כל אחד מהצבע המדובר או שכל הכבלים שבאותו צבע הם אותו דבר וזה לא משנה איפה להרכיב אותם כל עוד היה במקום הזה כבל בצבע דומה דחוף אני באמצע

• 20 תגובות
    • 4.9k צפיות
  5. Started by ballerum,

אני רוצה לבנות רובוט לתחרות הרובונר לאלה מכם שמבינים ולאחר שיטוט ברשת ראיתי שכולם משתמשים בסרבואים בתור מנועים אבל הבעיה היא שהם די יקרים הסרבואים שבהם הם משתמשים אז אני יודע לכם אם תביאו לי דגמים של סרבואים במחיר נורמלי שבהם אני יכול להשתמש או מנוע מתאים

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by 1nstall,

היי הים ישבתי ותיכננתי מודינג חדש. המודינג יהיה: קומה חדשה למארז (קומה נוספת) הקומה תכלול שתי כוננים חדשים (משהו מיוחד, הסבר בזמן הכנת הפרוייקט) מאוורר 80 בצד האחורי (מוציא) דגם של מכונית (עדיין לא בחרתי איזה מכונית) והגג הקיים קיום ישאר (הוא לא יחתך הוא משהו) אבל יהיה בו מאוורר 120 שיותיא אוויר לתוך הקומה החדשה, והמאוורר 80 שיהיה בקומה החדשה, יוציא את האוויר. לגג הקיים יהיה גם חלונות. דלת המארז (מקדימה) יהיה שקופה. וכל המארז יצבע לכחול. לתמונות של התיכנון כנסו ללינק: http://www.pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=B343E6083FEA402CB5BBAEFCFFC7B181&alid=67960 או זה : http://eitvrdt.pic.co.il (תחת התיקייה "מודינג שני" אז מה אתם חושבים על התכנון? ובהצלחה לעצמי, אהה ויש להגיד שמו…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אני מדיי פעם רואה שמפרסמים פה אתרים המוכרים מודים למינהם בעולם דבר רשון תוכלו להכין רשימה של האתרים האלה כדי שנוכל כולם להחליט איזה יותר טובים/זולים (כל אחד יתרום את מה שהוא יודע) ומנסיון שהיה לכם עם האתרים האלה , מבחינת אמינות מהירות משלוח, מחירים וכו ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. הכותרת ממצה את עצמה נכון?? טוב אז אני מחפש מדריך לבניית משדר\מקלט אינפרא אדום, ולא, אני לא רוצה לקנות אחד מוכן, ולא אני לא רוצה רק מקלט, מחפש בנרות ומקווה שאולי יש פה מישהו שבכל זאת יודע איפה אני יכול למצוא מדריך. תודה

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by what the fuck,

שיהיה רק אפשרות ל on\off עם לד חיווי, לא משהו מסובך. [ואם אפשר בלי התעסקויות עם נגדים אני אשמח] ותגידו, באותה דרך שעושים את המרכת הזאת למאוררים אפשר לעשות לקטודה נכון ?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by parlov,

אני מתכנן מוד לספק אשר יכלול בין היתר החלפת המעטפת ממתכת בפרספקס אבל אין לי מושג כיצד באמצעים בייתים אני יכול לקפל פרספקס בקו ישר כלומר לחמם אותו ולקפל איפה שאני רוצה בדיוק לא איזהו שהוא קו עקום ומסובך אלה קו ישר ???

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. אני כבר מלפני 4 חודשים מתכנן להחליף את דלת המארז כולה בדלת פרספקס ולצבוע את המארז מבפנים (אפילו פתחתי על הנושא הזה כמה הודעות פה בפורום). עכשיו, סוף סוף, החלטתי ללכת לקנות דלת פרספקס וצבע בשביל לצבוע את המארז מבפנים. אבל הבעיה היא שעדיין לא החלטתי באיזה צבע לצבוע את המארז מבפנים, אני מתקשה לבחור צבע שיתאים למארז ושיראה יפה. הצבע של המארז הוא כולו שחור, חוץ מהפנל הקדמי שהוא כולו אפור. אז איזה צבע נדמה לכם ישתלב הכי טוב עם צבעים שחור ואפור?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  12. אני ממש מצטער שלא ניסחתי את הכותרת בצורה מובנת, אבל לא הצלחתי לחשוב על משהו אחר, אז אם יש לכם רעיון אחר לכותרת שתתאים אז בבקשה תגידו ואני אשנה. טוב, יש לי מארז JNC MIDI ATX. המארז בא עם 5 מקומות למאווררים: שניים מקדימה, שניים מאחורה ואחד על הגג. אז בכל מקום של המאוורר יש מעין גריל כזה, שהוא בעצם חיתוך על המארז (לא יודע איך להסביר טוב יותר), כאלה חיתוכים של קווים על המארז בדיוק במקומות של המאווררים שבעצם אמורים לכסות חלקית מן המאוורר כדי למנוע להכניס לשם אצבעות או משהו כזה (מקווה שהבנתם). עכשיו, אם אני אסיר אותם המאווררים יעבדו טוב יותר? הם ישאבו יותר אוויר הכוונה? (כי עכשיו לא יהיו ברזלים מולם שמכסים חלקית מהם).

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. http://www.gutterslide.com/boomboxpc/

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אוקיי, אז לקחתי טלפון סימנס s45 (כסוף) והחלטתי שהצבע נמאס עלי, קניתי מיכל צבע שחור עם גימור מבריק (gloss) וצבעתי שכבה, אחר כך שייפתי קצת, צבעתי עוד שכבה, לצערי הרב זה לא יצא כמו שרציתי, לא משנה כמה שכבות עשיתי, תמיד יצאו לי קצת גושים... מישהו יודע איך לצבוע בלי הגושים הללו ? דרך אגב, כדאי לצבוע אחר כך עם ספריי שקוף ? נ.ב. מתוכנן עוד שלב של הוספת צבע נוסף, עם דוגמא כלשהי (ככה זה כשאין פאנלים לפלאפון שלך...)

• 24 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. נמאס לי כל שניה לקום להעביר שירים בזמן שאני בחדר. החלטתי לעשות שלט רחוק למחשב שיעביר בשבילי שירים בווינאמפ או כל תוכנה אחרת לא משנה איזו (וזה הכי חשוב כי זאת כל הפואנטה של השלט - לא לקום להעביר שיר)... ואם אפשר גם שיגביר וינמיך ואולי עוד פונקציות אם כבר עשינו שלט. אבל הבעיה שלי זה איך לאזעזל אני עושה את זה? והאם זה אפשרי בכלל?! אם מישהו מכיר דרך ומבין בזה בבקשה תעזרו, מדריכים יהיה מאוד נחמד. אני לא מבין כלום בנושא הזה אז בבקשה כמה שיותר בפשטות... תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by FoboS,

מאוד אהבתי את הרעיון של מסכי הLCD ושל מודינג בכללי ולמזלי יש לי מחשב ישן שוכב בחדר ללא כל שימוש אז חשבתי לעשות עליו את כל הניסיונות שלי לפני שעוברים למאסטר פיס אז לשאלתי מאיזה מכשיר אלקטרוני ממולץ לקחת מסך LCD או לקנות... תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by SpecOps,

הממ.. כתוצאה מעניין בנושא המודינג בתוספת שעמום, החלטתי שאני רוצה לעשות עוד כמה חורים במחשב שלי . דבר ראשון, יש לציין, אני לא מבין כמעט כלום בזה. הדבר היחידי שעשיתי עד כה שקשור למודינג, היה לחבר 2 לדים לפאנלים הקדמיים, ולהעביר את החיבורים של הרמקולים והמיקרופון קדימה (כמו כן פיצלתי אותם כך שאפשר לחבר 2 מכל אחד). עכשיו אני מעוניין לחבר לפאנל התחתון יותר מסך LCD. הנה השאלה שלי: חיברתי כבר את הלדים לחיבור מולקס (היה לי חיבור אחד שלא השתמשתי בו, אז שמתי עליו מפצל של מולקס ושמתי לד על כל אחד מהמולקסים). אם אני אוציא את המפצל של המולקס מהחיבור המקורי של הספק, ואחבר לספק עוד מפצל, ואת המפצל של הלדים אני אחבר למפצל החדש שהוספתי - זה יוריד מהמתח של הלדים/LCD? (או יותר גרוע,…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by TermiNal,

ניסיתי כבר את המדריך של PCTIP אבל לא הצלחתי \: אני רוצה שיטה פשוטה וטובה. תודה

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  19. Started by blackman10,

אני עומד לעשות דלת שלמה מפרספקס למארז שלי. כגע, על דלת המארז הנוכחית עשיתי מקום למאוורר 120MM ואני רוצה לעשות את זה גם בדלת הפרספקס. אבל אין לי דרמל לחתוך איתו את העיגול בפרספקס, יש לי רק ג'קסו. זה יתאים? ד"א: אבא שלי יעשה את העיגול, הוא מיומן בזה (אני אפילו אף פעם לא ראיתי ג'קסו).

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by TermiNal,

אז קיבלתי את הערכה, הכל מגניב. אני פותח, מסתכל על השרוולים ואז מסתכל על ההוראות בגב האריזה, חושב מעט ומגיע למסקנה הבאה - בכל הביקורות שקראתי וגם לפי מה שכתוב בהוראות השרוולים ממש נמתחים, אז למה לא להשחיל אותם מעל המולקס? פחדתי לנסות כי לא רציתי לבזבז שרוולים. מישהו ניסה לראות עם זה עובד? תודה.

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  21. ברוכים הבאים לתוכנית החדשה שלי! בכל שבוע (אם יהיה זמן כמובן) אני יכין מדריך חדש בנושאי מודינג שונים שהדבר היפה בהם (חוץ מהתוצאה כמובן) הוא המהירות והפשטות בהם אני כולי תקווה כי תהנו מהרעיונות המודינג שלי! ד"א, תוכלו לתרום רעיונות למודינג בשעה - אני יבצע, יצלם, וימדרך (או איך שאומרים את זה ) נדב סיפור רקע: זה היה לפני יומיים, 8 בבוקר, אני עדיין חצי ישן - ניסיתם פעם לחפש את החור של הדיסקט כשאין כמעט אור ואתם מזה עייפים?? אז זהו, שאני כן וזה לא משימה קלה לכל הדעות... לכן חשבתי על המודינג הזה, וכך זה בא לי: לאחר שנאבקתי שעות עם הכנסת הדיסקט, העתקתי את הקובץ והלכתי לאוטו, לנסוע לבצפר. הדלקתי את הרדיו, ואז זה בא לי! יש לי ברדיו שני לדים קטנות שמסמנות לי את מיקום החריץ…

• 16 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. קראתי שזה לא בעייה לא להוציא אצ החוטים המולוקס כאשר אני רוצה להלביש עליהם סליבים. ניסיתי עם הכל: מחט, סיכה וכ"ו, לוקח לי שעות להוציא אחד, (ויש המון) אני צארית את זה שמתלבש על הגודל הקטן (מהספק ללוח אם) את המולוקסים הגדלוים לא בעייה להוציא רק את זה עם הראש של ה20 פינים אני לא מצליח. ניתן לקנות בארץ כזה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. ראיתי שעושים מגש זוהר לעכבר אין לי מושג איך עושים את הדברים האלה איפה אני יכול ליקנות מאינטרנט ובערך כמה זה עולה תודה מראש

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by lion03,

אני עושה חלון במחשב ואני רוצה לדעת אם לצבוע לפני החיתוך או אחרי?

• 3 תגובות
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים