עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Shalonrn,

קודם כל, לא ידעתי היכן בדיוק לפתוח את הנושא, אם זה לא מתאים אשמח להעביר אותו מקום. אני בנאדם שלא אוהב לשבת ולעבוד במחשב עם חושך. גם כי אני לא רואה את המקשים וסביבת העבודה, וגם כי המסך בוהק מידי (אם אוריד את הבהירות, אז בכלל לא אראה דבר). מצד שני, לאחרונה די נמאס לי לשבת עם אור מלא בחדר. רציתי לשאול אם מישהו מכיר פתרון שיאיר פחות או יותר את סביבת המחשב העליונה(מסך, מקלדת, עכבר ובכללי את השולחן) ושלא יהיה גס מידי, כך שישתלב היטב. ראיתי כבר לדים מאחורי 3 מסכים, שזה נראה פתרון נחמד.. אבל יש לי מסך אחד בגודל 23 אינץ (שנקנה הודות לחברי הפורום) ואני לא יודע איך זה יראה, ואם יספיק ממש. אם מישהו מכיר פתרון, אשמח לשמוע (אור לבן/צהוב/כחול)

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  2. Started by וירוס,

בחיבור DSUB 9PIN זכר למה משמש בין 2?

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  3. היי, אני מתכוון לקנות את המארז של sunbem ה-transformer ובשביל המאוורר בגג שלו אני מתכוון לסדר את כל החוטים בשביל לאפשר לזרימת אוויר טובה יותר. לכן אני רוצה לקנות כבלים מעוגלים, כאלה שמחברים מהלוח אם לכונן של הדיסקים או דיסקטים. בקיצור, אני רוצה לשאול, מה הכי כדאי לקנות בסכום של כ-50ש"ח ואם צריך אז קצת יותר, שיהיה UV??? אני מניח שאין כמעט הבדלים בין כבל של כל חברה חוץ מאיך שהם זוהרים ( UV ), לכן איזה כבל של איזה חברה זוהר הכי יפה וחלק כזה??? ואיזה אורך של הכבל לקנות??? תחשבו על זה שיש לי את המארז טרנספורמר ואני אחבר בין הלוח אם לכונן דיסקים ולכנון דיסקטים, ותחשבו שעדיף שיהיה קצר על מנת שיאפשר לזרימת אויר טובה יותר, אבל כמובן שלא יהיה לחוץ.

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  4. Started by CyberBot,

איך אני בודק את התקינות של המטען?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by arkadur,

כתבתי כמה מדריכים למודים השונים שעשיתי בפרוייקט האחרון שלי (PROJECT ARLADUR - ראה ביומני פרוייקטים..) אתם מוזמנים לצפות, להעיר ובנוסף, אני אשמח לכל מי שיצביע לי (קצת עזרה.. אני צריך לוח חדש - ואין $$ :'( ) :-\ אז מי שיכול

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  6. יש לי מסך של פליסטיישן אחד היום קניתי לו שתי בבנות שמתחברות לבננה של אוזניות כאלה זה כבר AV ממה שהבנתי בכרטיס מסך יש יציאה של בננה חיברתי אחת ולמסך חיברתי את הבננה שדומה לזאת של האוזניות הכול בחשמל אמור לעבוד אך לא פועל.. איזה הגדרות אני צריך לשנות או לשחק כדי שזה יעבוד ? אבירם והנה הוא עובד בתור טלוזייייייה ניראה לי אני ישים אותו טלוזיה וככהאני יראה טלוזיה חח כי הוא ממש ממש מולי אני ממש מתלהב ממנו חחחחחח [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  7. Started by Nightbeat,

קניתי מסך חדש מחו"ל שהגיע עם כבל מתח US ללא שנאי, 250v 10A זה מה שרשום על התקע יש לי כרגע כבל מתח של הארץ, וגם מתאם פשוט, השאלה היא מה עדיף? האם עדיף לחבר אותו לחשמל עם מתאם או פשוט לחבר כבל מתח של הארץ 240v 7.5A? מאחורי המסך רשום 100-240v~, 50-60Hz, 1.5A תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  8. Started by alfa100,

מישהו יכול להביא לי ארדינו זול וטוב מebay

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. מרות שנעלו לי ת'נושא הקודם..אני פותח חדש כי זה לא עזר לי..אניי צריך לעשות 2 דברים 1. לנתק ת'מאוורר וההיטסינק של המעבד (פנטיום 4) ואני לא מצליח!!, שיחררתי את הקלאצ'ים האלה שמורכבים עליו (2 הידיות האלה) אחרי שניתקתי זה פשוט לא יוצא, חיפשתי עוד ידיות או איזשהוא מנגנון להוצאת ההיטסינק ולא מצאתי.., מישהו יכול להגיד לי אייך? 2. אני צריך לחבר ת'ספארק 7+, איך אני עושה את זה בפשטות?? נ.ב אני ממש ממש חדש במודינג ואת כל השיפוץ עשיתי ביומיים ולמדתי המון ממכם (תודה רבה מאוד לbannza boy) ועזרתי הרבה אבל יש כמה דברים שאני עדיין לא יודע, אם תעזרו לי אתם גדולים!!!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by beni100,

שאלה: במצב עבודה של pinMode כאשר קובעים את פינים 0 ו 1 כיציאות או כניסות, האם הם משפעים על תקשורת הטורית של ה- USB? מה עושים במידה ומגדרים במצב PORT D את פינים 0 ו 1 ואז בעצם מבטלים את ה USB. כיצד חוזרים למצב המקורי שה-USB עובד. בתודה, חג שמח ושנה טובה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  11. Started by 114508534,

ראית ב EBAY שמוכרים מלא מסכי LCD לא תקינים ונפלתי על אחד 7 אינץ ממש זול גרושים שהוא עובד אבל התאורה האחורית שלו לא תקינה אז רציתי לדעת עד כמה זה מסובך לסדר תאורה אחורית כי אולי אני יכול לקנות כזה ולסדר לו את התאורה האחורית תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. יש לי ספק ישן ויש לו יציאה שרשום עלייה P14 ואני לא יודע מזה היציאה הזו מישהו יכול לעזור לי זה דחוף

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  13. ~כותרת~ אגב אני כל הזמן מתבלבל, מה זה מולקס זכר ומה זה מולקס נקבה? (ז"א מה מהם מי?)

14. Started by Lol10k,

הוספתי 2 מאוררים למחשב ישן,שניהם 12V ושאני מדליק את המחשב הם לא נדלקים. אז אמרתי נחבר אותם למולקס הם יעבדו בטוח אז את האדום צריך לחבר לצהוב,ואת השחור לשחור שליד הצהוב? (במקרה של 2 פינים) במקרה של 3 פינים,מה לעשות עם הRPM?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  15. Started by doker,

שלום מצאתי את המדריך הזה http://www.aaroncake.net/circuits/vumeter.htm ויש לי שאלה זה כמו המדריך של הלדים שמתחברים לlpt והאורות רצים לפי המוזיקה ועוד שאלה אם יש לי מסך lcd ואת המעגל השני של האורות שמיתחברים לlpt אפשר לחבר את זה לאותו חיבור וזה לא יפריע אחד לשני

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  16. Started by SD Project,

אז ככה, לא מזמן בניתי קופסאות לשתי סאבים שהיו זרוקים לי בחדר, יצא קטלני... עכשיו אני יודע שאם אני מחבר אותו ככה ישיר למגבר הוא נותן את כל הצלילים (נמוכים, בינוניים וגובים)... האם מיש'ו יודע או יכול לעזור לי למצוא מדריך לבניית קרוסאובר (מפצל צלילים) לסביבות ה100-150 וואט Rms שאני יוכל לשמוע בהם רק צלילים נמוכים... תודה רבה (פתחתי את הת'רד הזה גם באודיו וקולנוע ביתי לא ידעתי לאיפה זה שייך)

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  17. Started by BloodLine,

איזה חנויות מוכרות ציוד מודינג כגון רגליות וכ'ו

18. Started by PrefaceAlumni,

אהלן כולם! שאלה קטנה, קיבלתי את המארז עם 2 מאווררים עם לדים. שמתי לב כי המאווררים מסתובבים לאט יחסית, אם אנתק את הלדים הם יסתובבו יותר מהר??(הלדים לא באמת נחוצים לי). (הלדים מחוברים למאוורר) תודה

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  19. Started by ratiyha,

איך הסירקולציה שלי? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  20. ומה הדרך הכי טובה לצבוע מקלדת נורמלית פשוטה...?

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  21. Started by eegg,

אני רוצה את ה lcd הזאת מישהו יכול להגיד לי איזה פוטנציומטר וחיבור למחשב וכו. לקנות בבקשה מהר אני רוצה להזמין היום תודה ???

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  22. Started by Vlad3,

אני חושב להשיג את זה כי יש לו חיבור SATA וזה מצויין לNAS אבל הבעיה שאני לא ראיתי בנאדם אחד ברשת שעשה את הדבר הזה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  23. Started by HydroIT,

קניתי לא מזמן, כחלק מהמוד שלי, מתג ON/OFF ונגד משתנה. עובדים מעולה, רק ש... זה נראה תעשייתי יותר מדי. יש דרך אולי לייפות את זה? כיסוי מסוג שהוא?

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  24. Started by mazoneli,

לפני כמה ימים רציתי לרכוש מאוורר של AC אבל גיליתי שכולם מגיעים עם חיבור כמו בכותרת ובלוח שלי יש אופצייה רק לשתי חיבורים כאלו שכבר תפוסים. נדרשים פתרונות יצירתים בבקשה.

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  25. Started by ofsher,

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=pacman

• 1 תגובה
    • 906 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.