אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
דיפדפתי לי ביומני הפרויקטים של האתר וניתקלתי בפרויקט הזה http://modding.ru/view.php?cat=articles&item=modpad http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=246211.0. התהאבתי ורציתי, עכשיו יש לי כמה שאלות: - איפה אני יכול להשיג לוח פרספקס 250X250 בצפון איזור קריית שמונה? - לא ממש הבנתי בתור מה הם השתמשו במשטח לעכבר (המדבקה) ואיפה אפשר להשיג אותה? - האם אפשר לעשות את החריטה עם מכשיר אחר דוגמא סכין יפנית? - עד כמה זה יפריע לפעולת העכבר (לייזר) אם אני יחרוט במדבקה עצמה(יצייר עלייה). תודה רבה לכול מי שיגיב ויעזור.
-
- 7 תגובות
- 972 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר seven segment ליציאה פרללית?.. ולשלוט בו דרך המחשב?.. כמו עם LCD?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי שהקירור שאני קונה ZALMAN CNPS7000A-Cu מגיע כבר עם מעין פאנבאס קטן כזה שלו....אבל הוא לא רציני...ואני רוצה לחבר אותו לפאנבאס שיש לי nermax UC-A5FATR2 ...השאלה שלי היא האם החיבור היחיד שיכלתי לחבר איתו את המאוורר לפאנבאס הקירור נלקח ע"י הפנאבאס הגרוע שבא מובנה עם הקירור? ואם כן יש איזושהיא דרך לחבר אותו לפאנבאס? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
:s05:ניסיתי לצבוע את המארז קניתי צבע אבל הוא יצא כמו צבע גואש חסר השתקפות וחיים. מה לעשות כדיי לעשות לצבע השתקפות טיפה?... 2.בטעות ריססתי קצת על הסידירומים וזה לא יורד...אולי כבר לצבוע את כל הסידירומים ? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
חברה קניתי ספריי בסיס בצבע אפור על הבקבוק כתוב primer gray האם זה צבע בסיס והאם אפשר לצבוע עליו?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום, יש מצב שאני מקבל בקרוב את המארז הידוע של SUPERTALENT וראיתי שיש לו כזאת דלת מקדימה שמסתירה את כל הכוננים...עכשיו רציתי לדעת אם במצב סגור יש רווח בין הדלת לכוננים או שהם צמודים? די יש לי פאנבאס ואני חושב מה לעשות אם הם צמודים אז הכפתורים של הפאנבאס לא ייתנו לי לסגור את הדלת.. תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי לדים ואני רוצה שהם יהבהבו לפי המוסיקה יש איזה חלק או משו שעושה את זה ואייפו אני קונה אותו
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אתם מצטערים על זה שלמדתם אלקטורוניקה [מה שניראה שלא] אבל אני כיתה י [כן כן אני צעיר] וחשבתי ללכת ללימודי אלקטורניקה אבל אני לא בטוחח אשמח לתגובות ולא זה לא נושא טיפשי בעייני
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום.. ברצוני לחבר מעגל כלשהוא שצורך 9V. עכשיו... הזרם במעגל הזה לא קבוע ולכן לא אוכל להשתמש בנגד בלבד. אני רוצה לחבר אותו ל- 12V מהספק כוח ולכן אני צריך משהו (מייצב מתח נראה לי) ש-"ימיר" לי את ה- 12V ל- 9V מתח מיוצב. למי שמתעניין זהו אורגן אורות עם 10 לדים ומכיוון שכל פעם דולק מספר שונה של לדים הזרם לא קבוע, וזאת הסיבה שאני לא יכול להשתמש בנגד (בלבד). האם מישהו יכול להכין לי סכמה לפי הנתונים הנ"ל? אני צריך לדעת את הרכיבים הדרושים כמובן... תודה מראש ושנה טובה (קצת באיחור אבל יאללה.. ), עודד ב.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני רוצה לעשות את האינפרא אדום למחשב ואני רוצה להוסיף לד כדי שיזהר מתי שאני שולח לו אות... מישהו יודע איך לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום היתי רוצה לדעת איך אני יודע איזה רגל זה רגל הפלוס בקבל אצלי הוא שחור לגמרי וכתוב עליו נתונים ורגל אחת יותר גדולה מהשניה ??? :s05: ??? :s05: ??? :s05:
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
האם אני יכול לבנות מיזה מפט' למעבד?? תודה לעוזרים..! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
משהוא יודע איך קוראים? ואיפה אפשר להשיג את השמן מהסרטון יש לי הכל מוכן רל לשפוך את השמן ואני לא יודע מאיפה להשיג...... :-\ ניסיתי עם מים מזוקקים קיבלתי קצר :-[ בבקשה עזרו לי...
-
- 24 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה..? רציתי לדעת מה גודלו של הספק כוח של מיני מחשב האם גודלו רגיל?? תודה מראש..! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אז ככה, החלטתי לקנות דרמל כדי להחיות פרוייקט מודינג שנתקע. מפני שמעולם לא השתמשתי באחד ואני לא מכיר את הסוגים השונים של הכלי( חיקויים, סדרות וכו'), אז הגעתי לכאן כדי לברר אם מה שמצאתי מתאים לי. אז הנה הכלי: http://www.buyitcenter.co.il/ShowProduct.asp?product_id=10175 לי זה נשמע בסדר, דרמל מקורי עם ערכה מינימלית ומתאם גמיש(!!!). אם אפשר חוות דעת מקצועית לגבי הכלי הספציפי, או להיפך, הכוונה לאחד אחר,אודה מאוד!.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, בכל כבל USB יש ארבעה חוטים שונים: אדום ושחור - למתח, וירוק ולבן. השאלה שלי היא מה עושים / איך שולטים בלבן והירוק. יותר ספציפית, יש לי איזה צעצוע שעובד על 6 וולט ואפשר להפעיל אותו עם היואסבי, ואני תוהה אם אפשר להשתמש איכשהו בחוטים הירוק והלבן כדי להשתמש ברמקולים והמגבר של המחשב במקום הרמקול של הצעצוע. מה אתם אומרים? תודה, אלון
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש אם קיים דבר כזה שאני מחבר עליו מתח והוא אומר לי כמה מתח זה ואני מחפש גם מחשיר לבדוק כמה אמפר הלד או רמקול לדוגמה צריך יש כזה דבר?
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום,יש לי מין ג'יפ קטן כזה ויש לו תאורה בפנסים אשר מקדימה נדלקים שנוסעים קדימה ושנוסעים לאחור הפנסים מאחור נדלקים. אבל לג''יפ שלי יש מין סלון כזה ורציתי לחבר 2 לדים קטנים(לקחתי אותם ממארז ישן ואלה הם הלדים של הPOWER) אז רציתי לשאול לאן לחבר אותם במערכת שיפעלו ברגע שאני לוחץ על ON בג'יפ. המערכת אצלי בנויה כך. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מכין עבודה כרגע ויש פה בשרטוט מגבר בלי מתחי הזנה... למישהו יש מושג מה התפקיד של מגבר כזה ו/או איזה סוגים של מגבר כזה קיימים? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני דיי חדש פה בפורום.. יש לי כמה שאלות קטנות, טוב אני לא הכי תותח כמוכם באלקטרוניקה וכו' אבל דבר אחד אני מת לנסות לפחות לעשות היום יותר נכון לפני שעתיים סיימתי להרכיב את המחשב שלי (חתימה...) עכשיו ראיתי בגלריה כל מיני אנשים ששמו את התאורה בעכבר האופטי מאדום לכחול.. ממש לפני הרבה זמן ראיתי מדריך לזה אבל שחכתי איפה זה כבר היה נמצא מההנחה שלי כעקרון מחליפים את הנורה האדומה בכחולה אבל אני רוצה לדעת איזה סוג נורה וכל הדבריפ שמסביב לזה.. בתודה מראה אמיר
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מכשיר שאני רוצה לחבר אותו למחשב אבל אני לא יודע איזה נגד לשים. ואני לא כל כך בטוח כמה אמפר המכשיר הזא צורך.במד זרם שלי אני מכוון את האופציה ל - 20m dca והוא נתן לי 3.40. אז כמה זה באמפר? וכן המכשיר עצמו לוקח 3 וולט אני רוצה לחבר אותו ליציאת ה usb של ה 5 וולט. איזה נגד בדיוק לשים? תודה רבה לעוזרים :אחלה
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני יכול לחבר למכשיר שצורך 3 ,v מטען של פלאפון שמספק 3.7 v עד אמפר של 350?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב נייד ישן של IBM ויש לו מסך LCD פצצה, שרציתי לקחת אותו ולחבר אותו לכרטיס מסך ליציאת הDVI הנוספת שלי, אבל יש לי בעיה, אני רואה שהמסך מתחבר רק בעזרת שני חוטים שחור ולבן שכנראה הם מתח, ויש גם סליל זהוב, שהוא כנראה המידע, השאלה שלי איך אני יכול להשתמש במסך ולחבר אותו לכרטיס מסך?
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
האם לפלאפונים ישנים יש מסכי LCD והאם אני יכול להשתמש בו לתצוגה במחשב? תודה לכל העוזרים!
-
- 9 תגובות
- 857 צפיות
-
-
נתון המעגל הבא: נתון אות המבוא הבא: * ציין סוג המעגל ושרטט מתח המוצא.. תודה לעונים..
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-