עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by ratzabi,

שלום! רציתי לדעת אם בכל צג טמפרטורה שקונים מקבלים איתו חישנים שאותם צריכים להכניס לאיפה שרוצים למדוד את הטמפ', או שיש כאלה שפועלים על החיישנים שקיימים כבר על הלוח אם ועל ה-Hard Disc. כי אני רוצהלקנות צג טמפ' (LCD) ואני לא רוצה לשחק עם המעבד וכל החלקים שבמחשב (מחשב חדש, חב להרוס). אם יש צגים שפועלים על חיישנים קיימים מישהו יכול להביא לי? אם אפשר להביא גם לינקים (רצוי מאוד). תקציב, לא יותר מ-200 ש"ח. ושהצג יהיה גם יפה...המארז שלי בצבע אפור ושחור, אם יש צגים עם צבעים תואמים אז עדיף. אבל גם אם הצבעים לא תואמים אז זה בסדר גמור. תודה גדולה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  2. שלום לכולם אני חדש באתר ואני אוהב אמנות(מגמת עיצוב גרפי) לאחרונה התחלתי להתעסק עם איזה מארז ישן שיש ברשותי ומצאתי את האתר שלכם מפה לשם התחלתי להשקיע בו, צבעתי אותו בשחור מבריק, את הכפתורים בכחול, פתחתי לו חלון 20*20 ס"מ בצד שמאל של המארז בפאנל הקידמי עשיתי לו חלון של 5*5 ס"מ בצבע כחול/סגול שקוף כמו אולטרה... השאלות שלי הןמצטער לא מצאתי שום הודעה או מאמר לגבי השאלות שלי) 1. איפה אני יכול להשיג נורות לד כחולות! ונגדים שמתאימים למתח של 12V? 2. איפה אני יכול להשיג לוחות פרספקס שקופות לגמרי או אם אפשר להשיג לוחות בצבע כחול/סגול שקוף? 3. כל הנורות ניאון, כמו אולטרות קצרות כאלו באורך של 20*20 ס"מ בערך כמו שכולם פה שמים במארז שלהם איפה אני יכול להשיג את זה? 4. איפה אני י…

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. Started by mc-kasda,

תגידו אחים שלי איך אני חותך טיפה תמארז שם לו חלון ואז מוסיף אולטרות בלאגנים ציורים זוהרים ועושה שם מסיבה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by iakovl,

אחרי שפרויקט הגטו אחרון שלי נכשל עקב זה שלא היה לי זמן פנוי מתחיל לו הגטו מודינג הנוכחי ואיתו השינויים: - החלפת מארז המידי במיני (אני לא צריך מארז גדול , סתם תופס מקום, וגם אני לא אשלם שקל על החדש) - הכנת קירור+השקטה על ידי סנדוויץ' של הHDD בין 2 לוחות אלומיניום מחורצים והשמת חומר משתיק בצדדים והשמה של הHDD במקום של הCD עם תוספת מאוורר 80 מ"מ - BLOWHOLE עם DUCT לאחור - העברה של המארז למקום מיוחד (ממעל השולחן לבפנים) אל תוך כוך מיוחד מכוסה שטיח - כיסוי כל החוטים והכבלים עם צינור של מזגנים או פשוט דבק סלוטייפ מיוחד - הסרה של הCD (יש לי CD-RW ) - החלפה של כל צדדי המארז בקרטון מכוסה פלסטיק שחור + חלון שקופית - הכנת DUCT נייר למאוורר של המעבד - הכנת פילטרים למאווררים - השקטה ש…

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  5. Started by Philip,

שנה שעברה אבא שלי היה במזרח והוא הביא איתו כל מיני מוצרי מודינג שונים.... בין היתר הוא הביא צינור כזה עם חתך לאורכו שמיועד לסידור הכבלים במארז, לצערי הוא הביא רק מטר וזה לא מספיק לי לפרוייקט חדש שאני עובד עליו [יהיו תמונות בקרוב... ].. מישהו יודע היכן אפשר לרכוש כאלה צינוריות בארץ? העלתי תמונות למקרה שלא הייתי מספיק ברור: תודה רבה מראש

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום לכולם, ראיתי את המדריך הזה: http://www.gideontech.com/content/articles/205/1 ורציתי לדעת אילו רכיבים אני צריך לקנות כדי לראות את פעילות הארד דיסק ואיזה מד מתח אני צריך, כמה וולט ? תודה מראש, אוהד כהן.

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  7. Started by Mr Gadget,

משום מה אחרי ששימנתי את המאורר הכולל קטודה של החברה Sunbeam וחיברתי אותו ללוח אם במקום לחיבור מולקס שהיה מחובר עד עכשיו פשוט אחרי 3 דקות של עבודה הקטודה פשוט נשרפה כתוצאה ממה זה יכול לקרות?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by orenliat,

יש להיכנס ללינק הנ"ל :P http://photos.walla.co.il/orenhoz2 מפרט Asus P4C800 Deluxe/GBL Intel 875P Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2 מארז : Thermaltake Highest Xaser III V1000A Super Tower Case מעבד: Intel Pentium IV 3.0C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX זיכרונות: 2* DDR-RAM 512MB 3200 Winbond Memory BH-5 Memory Chips !!! כרטיס מסך: Asus Geforce 4 TI4800SE V9480S TVD VIVO 128MB DDR DVI Video Card 550Mhz clock המחשב ב OC . תודה.

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by PhP dUdE,

כמו מטומטם צבעתי בצבא הלא נכון(ככה זה שאתם צובעים ב3 בלילה בחושך כמעט מוחלט)ואחרי זה התנהגתי בטמטום רב יותר שניסיתי להוריד את הצבע עם אציטון עם איזה נייר שיוף אני אמור לשייף את זה?P:

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  10. Started by The_Byter,

Custom made acrylic case, custom keyboard, custom LCD, EMP watercooling 2 blocks, cpu&nb(self design and cnc), HD window,PSU heavily moded. Hope u like it

• 57 תגובות
    • 12.2k צפיות
  11. שלום, יש לי ספק של פנטיום 4 480w ויש לו יציאה עם שני חוטים צהובים ושנים שחורים כמו כאן בתמונה: ורציתי לדעת כמה וולט זה כדי שאני יוכל לחבר לשם מאווררים או משהו ושזה לא יתבזבז לחינם.. אז אם מישהו יודע כמה וולט זה ויש לו כזאת יציאה אז בבקה תגידו לי. תודה מראש, אוהד כהן.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by MacGyver,

אני מחפש תרשים של 6 לדים שעושים FADE IN AND FADE OUT תודה איתן

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  13. Started by guy124,

שלום ! רציתי לדעת אם זה אפשרי לחבר 3 (קטנים=כמו של כרטיס מסך) מאוורים ברצף לחיבור מולקס או משהו אחר ?? ואם זה אפשרי אז בבקשה תיעצו לי איך כי זה ממש חשוב !!! ורציתי לדעת אם כדאי לחבר 4 מאוורים של 80 מ"מ עם ספק של 400 וולט ????

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  14. Started by guy124,

רציתי לדעת אם יש לכם מדריכים לבניית מארז קובייה (מרובע) ??? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  15. Started by guy124,

המחשב שלי לאחר שיפוץ קל מה דעתכם http://www.pictor.co.il/Content/CM/CMSharedMembersLogin.asp?AID=51o119586&pw=053968578

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. *המוד הוא רק לדגמים שבאים עם הצינור הסגול שמחובר לדלת* מתחילים בלהוציא את הצינור הסגול ואת הגריל פלסטיק שבצד השני. גילית שהחור מתאים בול למאוורר 80מ"מ וכל מה שצריך זה ברגים ארוכים עם אומים. מסדרים את המאוורר ככה שאפשרת להבריג 3 ברגים (אי אפשר להבריג 4, אבל 3 זה מספיק) מחזקים את האומים ויש לכם מאוורר על הדלת. קל פשוט וללא קידוחים. אני התקנתי מאוורר לדים ירוק של TT, הם גם באים עם ברגים ארוכים ואומים התוצאה לפניכם: פה אתם יכול לראות איפה צריך להשחיל את הברגים: פה אפשר לראות את ההברגה: הערות, טענות ובקשות לעוד תמונות יתקבלו בברכה

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  17. שלום יש לי מאוורר לא רגיל ארך משהו טוב וכתוב עליו : 551 mA (ד"א איך אני עובר ממילי אמפר לאמפר ???) אז איך אני מחשב את ערך הנגד המתאים ביותר לזה ? אם אפשר אני רוצה לדעת איך אני מחשב את זה בדיוק כדי שאני ידע להבא. תודה מראש, אוהד כהן.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by re5pect,

חברה יש לי שלט ומקלט לשלט שקיבלתי ממזמן פעם שהיה לי כרטיס טלויזיה והם נשארו אצלי.. אני יכול איכשהו להפוך את זה לשלט שאני יוכל לשים בו את הפקודות כמו ווליום והעברת שיר\סרט...? הנה תמונה שלהם!!

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  19. Started by Mr Gadget,

יש לי רק כבלים שרגישים ל UV עכשיו אני מתלבט אם לקנות קטודה רגילה שתאיר את כול המארז או לקנות קתודת UV לכבלים הייתי קונה את שתיהם אבל לא הולך ביחד

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  20. אני יכול לשים קתודה רגילה בצבע ירוק נגיד וקתודה UV אחת ליד השני אחת תשפיע על הצבע של השניה או שאם יהיו דברים רגישים לאולטרא סגול אז הם יהיו בצבע סגול וכל השאר ירוק...?

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  21. Started by CaRTeR,

בזמן האחרון ראיתי שכולם מעדכנים מודים אמרתי מה זה קרטר לא יעדכן גם ? יעדכן ! ;D קצר ולעניין כמו שתראו חריטה של כאוס על פרספקס דק יחסית 3 מ"מ חריטה על פאנל מקדימה עם פרספקט 5 מ"מ נראה לי . לדים צהובים עם נגד בטור ולכאוס לדים אדומים וכחולים וסגול אחד במקביל עם נגד לכל אחד + מפסק. מספיק עם הדיבורים ונלך למה שאתם רוצים.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. שלום לכולם יש לי שאלה: האם יש אפשרות להפוך הארד דיסק רגיל (חיבור IDE) להארד דיסק חיצוני, שיתחבר למחשב בחיבור USB? אם כן, אשמח לקבל הסבר או הפניה למדריך בנושא. אם לא, אז אשמח לקבל פתרונות אחרים לאותה הבעיה. תודה רבה ושבת שלום

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Mr Gadget,

איך זה למעשה עובד הרי UV היא קרינה נכון?(לא אמור להיות לה צבע) אז איך זה שראיתי קטודה בצבע ירוק UV?

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  24. אני מדבר על MESH כמו שיש במסננת של אמא במטבח P= רק יותר עבה ז"א משהו כזה http://www.jhone.com/stamps/all-bg-mesh.jpg בדיוק באותו עובי(אולי אפילו טיפה יותר מרוחים בין לבין) והכל ממתכת / אלומיניום / כל דבר מתכתי העיקר שיהיה שחור או אפור למרות שתמיד אפשר לצבוע ושלא יהיה יקר מדי o_O למישהו יש רעיון?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by stingeR-,

זה מה שיש ברשותי כרגע : כמעט כל כלי שצריך לעבודה(דרמל וכ"ו) נמצא בהישג ידי. יש לי מארז ג'נרי(מידי) עם חלון שחתכתי ושעדיין לא שמתי עליו פרספקס , מארז צבוע שחור ופאנל בצבע כסף(לאלו שראו את המארז שלי , הצביעה - תוקנה) קטודה כחולה של סאנבים שני מאוררי Thunderblade ירוקים של TT , מאורר אחד ג'נרי 4 לדים צבעוני ומנוע קטן כזה שמונע על ידי סוללות(כרגע לא בשימוש , פועל , יכול להיות מאוד שימושי , אני רק צריך עזרה ממכם למצוא לו שימוש) וגם יש לי הארדקנו 2 לא בשימוש עם מד טמפרטורה אחד מתוך השתיים שעובד...(לכל אלו שלא יודעים , המד טמפרטורה ניתן לשליפה(LCD+חיישן) , ככה שזה יציג את מעלות המעבד שלי גם כשהמחשב לא דלוק כי זה עובד על בטריה... , וגם רציתי לשאול מאיפה אפשר להשיג בטריה חדשה לצג …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים