עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by guy124,

שלום ! רציתי לדעת אם זה אפשרי לחבר 3 (קטנים=כמו של כרטיס מסך) מאוורים ברצף לחיבור מולקס או משהו אחר ?? ואם זה אפשרי אז בבקשה תיעצו לי איך כי זה ממש חשוב !!! ורציתי לדעת אם כדאי לחבר 4 מאוורים של 80 מ"מ עם ספק של 400 וולט ????

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  2. *המוד הוא רק לדגמים שבאים עם הצינור הסגול שמחובר לדלת* מתחילים בלהוציא את הצינור הסגול ואת הגריל פלסטיק שבצד השני. גילית שהחור מתאים בול למאוורר 80מ"מ וכל מה שצריך זה ברגים ארוכים עם אומים. מסדרים את המאוורר ככה שאפשרת להבריג 3 ברגים (אי אפשר להבריג 4, אבל 3 זה מספיק) מחזקים את האומים ויש לכם מאוורר על הדלת. קל פשוט וללא קידוחים. אני התקנתי מאוורר לדים ירוק של TT, הם גם באים עם ברגים ארוכים ואומים התוצאה לפניכם: פה אתם יכול לראות איפה צריך להשחיל את הברגים: פה אפשר לראות את ההברגה: הערות, טענות ובקשות לעוד תמונות יתקבלו בברכה

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  3. שלום, יש לי ספק של פנטיום 4 480w ויש לו יציאה עם שני חוטים צהובים ושנים שחורים כמו כאן בתמונה: ורציתי לדעת כמה וולט זה כדי שאני יוכל לחבר לשם מאווררים או משהו ושזה לא יתבזבז לחינם.. אז אם מישהו יודע כמה וולט זה ויש לו כזאת יציאה אז בבקה תגידו לי. תודה מראש, אוהד כהן.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by guy124,

רציתי לדעת אם יש לכם מדריכים לבניית מארז קובייה (מרובע) ??? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  5. Started by guy124,

המחשב שלי לאחר שיפוץ קל מה דעתכם http://www.pictor.co.il/Content/CM/CMSharedMembersLogin.asp?AID=51o119586&pw=053968578

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by orenliat,

יש להיכנס ללינק הנ"ל :P http://photos.walla.co.il/orenhoz2 מפרט Asus P4C800 Deluxe/GBL Intel 875P Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2 מארז : Thermaltake Highest Xaser III V1000A Super Tower Case מעבד: Intel Pentium IV 3.0C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX זיכרונות: 2* DDR-RAM 512MB 3200 Winbond Memory BH-5 Memory Chips !!! כרטיס מסך: Asus Geforce 4 TI4800SE V9480S TVD VIVO 128MB DDR DVI Video Card 550Mhz clock המחשב ב OC . תודה.

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. שלום לכולם, ראיתי את המדריך הזה: http://www.gideontech.com/content/articles/205/1 ורציתי לדעת אילו רכיבים אני צריך לקנות כדי לראות את פעילות הארד דיסק ואיזה מד מתח אני צריך, כמה וולט ? תודה מראש, אוהד כהן.

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  8. Started by Mr Gadget,

יש לי רק כבלים שרגישים ל UV עכשיו אני מתלבט אם לקנות קטודה רגילה שתאיר את כול המארז או לקנות קתודת UV לכבלים הייתי קונה את שתיהם אבל לא הולך ביחד

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  9. Started by re5pect,

חברה יש לי שלט ומקלט לשלט שקיבלתי ממזמן פעם שהיה לי כרטיס טלויזיה והם נשארו אצלי.. אני יכול איכשהו להפוך את זה לשלט שאני יוכל לשים בו את הפקודות כמו ווליום והעברת שיר\סרט...? הנה תמונה שלהם!!

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  10. אני יכול לשים קתודה רגילה בצבע ירוק נגיד וקתודה UV אחת ליד השני אחת תשפיע על הצבע של השניה או שאם יהיו דברים רגישים לאולטרא סגול אז הם יהיו בצבע סגול וכל השאר ירוק...?

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  11. Started by Mr Gadget,

משום מה אחרי ששימנתי את המאורר הכולל קטודה של החברה Sunbeam וחיברתי אותו ללוח אם במקום לחיבור מולקס שהיה מחובר עד עכשיו פשוט אחרי 3 דקות של עבודה הקטודה פשוט נשרפה כתוצאה ממה זה יכול לקרות?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Mr Gadget,

איך זה למעשה עובד הרי UV היא קרינה נכון?(לא אמור להיות לה צבע) אז איך זה שראיתי קטודה בצבע ירוק UV?

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  13. Started by stingeR-,

זה מה שיש ברשותי כרגע : כמעט כל כלי שצריך לעבודה(דרמל וכ"ו) נמצא בהישג ידי. יש לי מארז ג'נרי(מידי) עם חלון שחתכתי ושעדיין לא שמתי עליו פרספקס , מארז צבוע שחור ופאנל בצבע כסף(לאלו שראו את המארז שלי , הצביעה - תוקנה) קטודה כחולה של סאנבים שני מאוררי Thunderblade ירוקים של TT , מאורר אחד ג'נרי 4 לדים צבעוני ומנוע קטן כזה שמונע על ידי סוללות(כרגע לא בשימוש , פועל , יכול להיות מאוד שימושי , אני רק צריך עזרה ממכם למצוא לו שימוש) וגם יש לי הארדקנו 2 לא בשימוש עם מד טמפרטורה אחד מתוך השתיים שעובד...(לכל אלו שלא יודעים , המד טמפרטורה ניתן לשליפה(LCD+חיישן) , ככה שזה יציג את מעלות המעבד שלי גם כשהמחשב לא דלוק כי זה עובד על בטריה... , וגם רציתי לשאול מאיפה אפשר להשיג בטריה חדשה לצג …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אני מדבר על MESH כמו שיש במסננת של אמא במטבח P= רק יותר עבה ז"א משהו כזה http://www.jhone.com/stamps/all-bg-mesh.jpg בדיוק באותו עובי(אולי אפילו טיפה יותר מרוחים בין לבין) והכל ממתכת / אלומיניום / כל דבר מתכתי העיקר שיהיה שחור או אפור למרות שתמיד אפשר לצבוע ושלא יהיה יקר מדי o_O למישהו יש רעיון?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. יש למישהו הצעה לשם יותר מעניין? My Hardware: Case: Compucase 6A19 Motherboard: Asus A7V600 CPU: AMD 2500 CPU Cooling: Vantec AeroFlow VA4-C7040 Memory: OCZ 512MB 3200 Enhanced Latency 2-2-3-6 1T Video Card: Asus Radeon V9600XT /TVD Hard Disk: Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer SATA CD-RW: Lite-On LTR-52327S DVD: Toshiba 16/48 Monitor: LG F700P המארז שלי (התמונות נלקחו מ pch, לא מצאתי באתר הבית בשחור ) כרגע הפרויקט יהיה רק חלון בדלת המארז (בעתיד יבואו עוד מודים ), החלון מבוסס על הגריל Web-sun ציירתי את הגריל מחדש ( העתקתי מהגריל רק "להבה" אחת והשאר שיכפלתי וערכתי לפי הצורך ). החור שבאמצע הציור מותאם למאורר 80 מ'מ הדפסתי על זוג ד…

• 216 תגובות
    • 33.6k צפיות
  16. אני רוצה לעשות בלוקים לקירור מים והייתי רוצה לרכוש כמה לוחיות נחושות בכדי לעשות את הבלוקים, אין לי מושג איפה אני משיג את זה ! בבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  17. שלום יש לי מאוורר לא רגיל ארך משהו טוב וכתוב עליו : 551 mA (ד"א איך אני עובר ממילי אמפר לאמפר ???) אז איך אני מחשב את ערך הנגד המתאים ביותר לזה ? אם אפשר אני רוצה לדעת איך אני מחשב את זה בדיוק כדי שאני ידע להבא. תודה מראש, אוהד כהן.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אז ככה... אני רוצה לעשות את החלון שלי כמו בתמונה שהעלתי אל תסתכלו על זה שתהתמונה עקומה ומכוערת... השחור אמור להיות לדים שחורים אני מקווה שיש דבר כזה.. והאדום מלדים אדומים... ושתיהם יהיו חלונות של פרספקס. האפור זה הפח של המחשב ובברק שעובר בין האדום לשחור תהיה מדבקה באדום שחור שיהיה רשום NA-C (כן גם אני בצופים חמשוש בנשיא ) אז זהו.. מה דעתכם על הרעיון? יש לדים שחורים? איפה אפשר להשיג? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by LuIgI,

אוקי יש תחרות בכפר סבא של עיצוב המודינג... להרשמה יש להתקשר למ"ס: 09-7665657 פרטים: התחרות היא עד ה 19 באוגוסט. וכמובן שלא תהרסו את המחשב לחינם.... הפרס הוא: עכבר + מקלדת אלחותיים החדשים של Logitec בבקשה תשתטפו אם לא ישטתפו העניינן לא יצא לפועל.. בתודה, יניב.

• 35 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. שלום לכולם יש לי שאלה: האם יש אפשרות להפוך הארד דיסק רגיל (חיבור IDE) להארד דיסק חיצוני, שיתחבר למחשב בחיבור USB? אם כן, אשמח לקבל הסבר או הפניה למדריך בנושא. אם לא, אז אשמח לקבל פתרונות אחרים לאותה הבעיה. תודה רבה ושבת שלום

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by MacGyver,

תמיד שיגעה אותי השאלה הזאת.... איך זה שבמודים בחו"ל יש אנשים שפשוט משנים את המחברים(USB,PS2 וכו'....) לדוגמא: וזה מופיע מתחת: שבת שלום איתן

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  22. Started by nadav275,

יש לי לוח פרספקס, שהביאו לי ומתאים בדיוק בשביל הפרוייקט הראשון שלי... הבעיה היא שהוא כולו מלא שריטות, ואני לא יודע איך אפשר לנקות אותו מזה. הצעות? אם תתנו לי אני מבטיח לצרף תמונות של הפרוייקט ;D. אני חושב שזה פרוייקט די נחמד יחסית לפרוייקט ראשון (מארז chenbro xspider, כבר יש חורים בדלת ובגג ואני מכין מין תעלת אוורר למעבד , משהו מגניב) כשאקבל את הספק החדש שלי בעוד שבוע יישאר רק לעשות סליבינג לסדר את הקטודות והלדים בתוך המארז, ואז הפרוייקט יהיה מושלם. (וכמובן- ניקוי הלוח, שזה הקטע שלכם)

• 2 תגובות
    • 4.2k צפיות
  23. טוב, אז זה הלוג שלי. חכיתי די הרבה זמן עד שהחלטתי לפרסם אותו כשהוא לא מוכן לגמרי (בעיקר בגלל המבחנים ה#!@#%^ האלו). כמו שאמרתי, זה לא מוכן לגמרי (זה יסתיים למעשה רק כשתום יחזור, אני רוצה לדסקס איתו משהו) ואני גם לא מתכוון להעלות הכל בבת אחת לכאן. חוסר זמן ומבחנים אני מניח. השלב הראשון במוד לדעתי הוא בחירת נושא. אני בדרך כלל לא אוהב מודים "רגילים", כאלו שהגלריה מפוצצת בהם. קח מארז, תעשה חלון, תקע בתוכו כבלים עגולים וסליבים, שתי קטודות, איזה ביי באס קנוי, קצת מאווררים זוהרים ויש לך מוד... זה ממש לא מקורי, ולמרות שחלק יוצאים ממש יפה - זה חסר יחודיות... (ואני לא מתכוון להעליב כאן אף אחד ). מוד הוא משהו אישי - יחודי לך. ובגלל זה צריך שיהיה לו נושא. לי היה ברור מה הנושא שלי …

• 152 תגובות
    • 29.1k צפיות
  24. Started by gilibong,

מה אתם אומרים על המחשב בקרת קור של gigabyte מארזמיוחד של מודינג מצית למחשב מה אתם אומרים על המחשב? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by MaoRC,

למי שלא יודע למה אני מתכוון זה מה שהוא השתמש במדריך הזה: http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=caseled7.php הפלסטיק הזה.. יש אותו באייס, הום סנטר וכל אלה? אולי יש אותו באריהב? יש לו שם אחר? כי באריהב חיפשתי לוח הלחמות וזה לא מצא :\ תודה רבהה!

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.