עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by the_king00,

תראו את המחשב שלי.. http://photos.walla.co.il/the_king00 מפרט: פנטיום 4 3.0 asus p4p800 e deluxe r9600pro 128mb wd120 8mb buffer

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום אני מחפש מקום שיכול לעשות לי חריטה מקצועית על פרספקס . כבר חיפשתי ומצאתי את התרד הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=69428.0 אבל לא היו שם תשובות . דרמל הוא לא אופציה כי אני לא חושב שאני יצליח לחרוט משהו מורכב . ;D תודה לכולם .

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  3. Started by gil_elichai,

אחי זה זה תג למארז נכון ויש לו אור שמהאיר אותו???

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אל תגידו google... וזה צריך ליהיות תמונות עתיקות כאלו כלומר אל תביאו לוחם חלל אלא אבירים,נו הבנתם...(תחשבו warcraft ימי הביניים...) אמרו לי שgrey meter הוא האיש שאני מחפש אבל זה מופנה לכולם,ותודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  5. Started by re5pect,

יש לי מסך LCD קטן של פיליפס ורציתי לדעת אם ואיך אני יכול לחבר אותו למחשב... המסך מתחבר למעגל 4חוטים יוצאים מהמעגל ויש עליו מדבקה שרשום עליה: lph3722-1 05258060 חיפשתי באתר של פיליפס ובגוגל ולא מצאתי בבקשה תעזרו לי......

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by RazorJunior,

אז מה שאני צריך כרגע זה: פלטות אלומיניום בעובי של 3~4 מ"מ ובגודל של משהו כמו 20CM*10CM או משהו בסגנון. שתיים כאלה. והרבה מאוד ספוגים אקוסטים... עכשיו ככה: אני גר ברחובות. אין לי עדיין רישיון. אז תתחשבו בזה, אני יכול לבקש טרמפים מחברים עם רישיונות, אני יכול להשתמש בתחבורה ציבורית, אבל בגבול הנורמלי, אל תשלחו אותי לאילת, אלא אם כן יש מישהו שמגיע למפגש ויוכל להביא לי חומרים.... תודה מראש RAZORJUNIOR

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  7. שלום חברים! איך אפשר בלי פרויקט רציני ראשון לקיץ.. החלטתי שאת הפרויקט הזה אני יבצע על המארז הנוכחי שאני משתמש בו, שכבר עבר בעבר מודינג, אבל דורש תיקונים ויעול.. אז קודם כל, המטרה היא להפוך את זה: לזה (תוכנן זמן רב ב-Sketchup המופלאה): front (מיקומי ה-CDs ישתנו בהתאם למקום ה-Floppy): זוג מאווררי 80 מ"מ במקום כיסוי הפלסטיק האפור, מכוסים בגריל שההברגה שלו תיחתך.. גג המארז, יעבור צביעה ותיקוני חיתוך שכבר קיים. אתם יכולים לראות שכונן ה-Floppy מתוכנן להתמקם למעלה, אבל אני עוד צריך לבדוק את זה מבחינת מקום, אז יתכנו שינויים: Back, ניתן לראות את החריטה של Hitman המתוכננת..(יצבע באותו אפור כהה של ה-Front): תכנונים נוספים שאינם שורטטו: כפתורי Restart וה-On/Off יה…

• 107 תגובות
    • 17.4k צפיות
  8. Started by gilibong,

אהלן חברים! טוב תראו יש לי בעיה קניתי ספק חדש של טאירמלטק ושני קטודות יו וי וקטודה כחולה שניהם של טארימלטק ויש לי צמא של חוטים והיא ממש מפריע וזה לא יפה ככה אני לא יודע איך לסדר אותם אי אפשר לשים אותם בצינורות כי יש פה ממש הרבה תעזרו לי בבקשה וגם מה אתם אומרים על הפנים של המחשב עצמו שני תמונות אחד באור ואחד בחושך [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 948 צפיות
  9. אז ככה: יש לי מאוורר אנרמקס 120מ"מ שבא עם פונציומטר. אבל גם על עוצמה מינימלית הוא עדיין רועש לי מדי. ניתן לעשות לו את טריק ה 7V או שזה מסכן את המאוורר? תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. רציתי לשול אם מישהו יודע ויכול להגיד לי איך אני יכול להכין מהשבלונות של המדבקות לקישוט המארז שThe Grey Matter מהפורום פירסם להרודה. אני יכול להכין כמו מדבקה כזאתי שאני ישים אותה על המארז (החלון השקוף של המארז) והיא תיזהר לי כזה... יענו שמהאור שיש למאוורים וביכלל האור שיש לי בתוך המארז יגרום לה ליזהור מישהו יודע איך אפשר להכין את זה .?| נ.ב ערכתי את ההודעה כי היא לא היתה מנוסחת..!סליחה

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. כמה שאלות בקשר למדריך של התאורה הזה: http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=caseled 1. כמה עולה בערך לד? 2. הבנתי את החלק של המסרק פינים.. מה אני צריך לקנות? גם מסרק וגם מחברים או רק מחברים? 3. בבניית אלמנט תאורה פשוט הוא רשם שיש סיכוים שהרגל של הנגד יכולה להקטע או לצאת ואז לגרום לקצר בכל המחשב... האם זה נכון? 4. בבנית אלמנט תאורה פשוט מראים כאלו מחברים שחורים.. איך קוראים להם? בקשר תענו לי זה די חשוב...

• 8 תגובות
    • 999 צפיות
  12. Started by gil_elichai,

אם מישהו יודע מה זה בדיוק תג למארז מואר? אז שיגיד שיכתוב פה בבקשה ועוד שאלה מה ההבדל בין גריל מואר לבין גריל מואר uv ושאלה אחרונה היא מה ההבדל בין קתדוה לבין לד?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by the_king00,

הנה הוא: http://photos.walla.co.il/the_king00 מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  14. Started by JohnClark,

היי... בקרוב אני הולך לעשות קצת קניות בפנדס: Zalman 7000AlCu (אני צריך קצת שקט) Antec Sl400P (אני רוצה להחליף כ.מסך) ובנוסף אני רוצה לשפצ"ר קצת את המראה של המחשב שלי... נמאס לי מהמולקסים המכוערים ומהסליבים השחורים המשעממים... אז אני רוצה לקנות קתודת UV של ונטק (יש לי כבר Inverter), סליבים רגישים לUV ומולקסים רגישים לUV ככה נראה המחשב שלי כרגע: עכשיו יש לי כמה שאלות: אני מתלבט איזה צבע של סליבים לקנות: אדום או ירוק? אני חשבתי יותר על ירוק שיוסיף עוד קצת צבע למוד שלי, אבל אדום יתאים יותר לצבעים הקיימים... איזה צבע של מולקסים לקנות: חשבתי לכיוון כחול... עכשיו יש עוד בעיה... אין לי הרבה מקומות לשים בהם את הקתודה. חשבתי על שני מקומות: בגג המארז (בדיוק כמו הכחולה רק…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by nimda,

איזה מתח מקבל הגריל המואר? 5V או 12V? http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=ufg-dr-uvb

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  16. תיקנתי ועלתי את התמונות מחדש !!! http://briefcase.walla.co.il/shlomi20047 עכשיו איך ?

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by No-Limits,

עוד אף פעם לא בניתי חלון אבל אני מתכוון לבנות עכשיו עכשיו יש לי שאלה אני רוצה לעשות חלון בצורת ריבוע ואני רוצה לחבר אותו עם ברגים (פרספקס) עכשיו כאשר אני אחבר את הפרספקס עם הפח (דלת המארז, צדדי) יש הפרש גבהים ולא הבנתי איך עושים שלא יהיה http://www.pc-spot.co.il/gallery/displayimage.php?album=26&pos=0 ראיתי את זה ואני לא מבין...

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  18. יש לי את המקלדת הנ"ל מזה שנה , לפני שבוע אחד מחברי שפך על המקלדת משקה מסוג מסויים , כמובן שניתקתי אותה ונתתי לה להתייבש , למאחרת בלילה שהיא כבר היית יבשה המחשב נכנס ל HIBERNATION , אמרתי בטח יש קצר וצריך לנקות , ניקיתי אותה בצורה יבשה ללא שום חומר ובעזרת מנקי אוזניים , הבעיה "נפתרה" אבל התחילה חדשה , הרווח ה TAB והאנטר הקטן לא עובדים . עכשיו לקחתי מים מזוקקים , וניקיתי את המעגל על שראיתי שאחד הפסים חתוך או יותר נכון אכול , יכול להיות שהוא עבר קורוזיה בגלל המשקה (כנראה היה חזק מידי ) בדקתי עם טסטר לראות מה המצב , ואכן הנקודה המסומנת קוטעת את המעגל . לדעתי יש כמה דרכים לתקן את זה , 1. להלחים ( אבל זה סיכון שהמעגל יימס לכן זה לא נראה לי . 2. להדביק נייר כסף , אבל זה …

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ballerum,

מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות משטחי אלומיניום ומה המחיר

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. Started by ETB,

אני מתכוון לרכוש מהם הרבה מוצרים, בעיקר בגלל המחירים הזולים מאוד, וגם המשלוח הרבה יותר זול מאתרים אחרים. מישהו כבר הזמין מהם משהו?

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  21. Started by harry,

אלוהים אדירים!!! עכשיו שתיקנתי את הפנטיום 2 שלי ראיתי על הספק כוח בחלק האחורי כזה מתק שמשנה את הזרם, ולא ידעתי שזה משנה את הזרם לזרם אמריקאי, עכשיו המחשב לא היה דלוק אבל הוא היה מחובר לשקע! אז איך שהרמתי את המתג פתאום יצא כזה חשמל מהספק והוא עשה רעש מוזר... ניסיתי להדליק את המחשב מחדש. לא נדלק! :'( . ברור שהספק כוח נשרף... אבל השאלה אם יכול להיות שחלקים פנימיים אחרים נשרפו?? ועוד דבר כמה עולה ספק כוח בסיסי של 200 ואאט נגיד לפנטיום 2? :'(

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  22. Started by harry,

יש לי חלום לעשות מחשב HTPC ממארז של ווידיוא מה זה יפה שמצאתי.... הבעיה היא המארז הוא די קטן ומחשב רגיל לא יכול להיכנס שם, אז ראיתי בטלוויזיה שיש כאלה לוחות אם שכוללים בתוכם את הכרטיס קול, רשת וגרפיקה והם והם ממש קטנים, וגם ראיתי שיש ספקי כוח כאלה שטוחים וארוכים, אני לא רוצה מחשב חזק כך שלא חשוב לי הקטע עם הגרפיקה העיקר שהיה קטן, הבעיה שראיתי את זה רק בטלוויזיה. השאלה אם מישהוא מכיר איזה חנות שמוכרת לוחות אם וספקי כוח קטנים?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אוקי אז אני כרגע צובע את המארז. ולאחר צביעה הנחתי את המארז על חתיכת קרטון, הצבתי מסביבו מספר מחשבים וארגזי קולה ופרסתי על הכל וילון ישן. המטרה הייתה למנוע רוח, טל, עלים, וצרות אחרות. אבל עכשיו שמתי לב שבעצם יצרתי מעין חממה, שסופגת המון המון חום(אי אפשר בכלל להכניס את הראש פנימה מרוב חום) ובקושי פולטת חום. השאלה היא, האם זה טוב לצבע, או שזה רע ולהוריד את זה? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי מאוורר 12V ואני רוצה לחבר אותו למתח של 5V (יש לי יציאה במולקס רק לשחור ואדום). הזרם של המאוורר הינו 0.13A. עשיתי את החישוב לפי חוק אוהם: R = 5V:0.13A ומצאתי שערך הפוטנציומטר יהיה 38.46 אוהם. אז רציתי לדעת מה הכי קרוב לערך הזה שהוא יוכל לעבוד.. וגם אם אפשר אז אני צריך סרטוט לאיזו רגל בפוטנציומטר אני צריך לחבר לאיזה חוט.. תודה מראש, אוהד כהן.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. 1. לפי מה שהבנתי כדי לחשב איזה נגד אני צריך אז אני צריך לחשב כך: מתח חלקי זרם. זאת אומרת... אם יש לי לד של 3v הזרם הוא 0.02 ואני מספק לו 12v אז אני מחשב ככה: 9:0.02=450 זאת אומרת אני צריך נגד של 450. האם זה נכון? כי לפי התוכנה שהורדתי מהאתר אני צריך של 1800!!! זאת אומרת שלפי התוכנה הנוסחא היא: מתח·מתח שאני נותן לו וכל זה חלקי זרם. מה הנכון מביניהם??? 2. בקשר להספק של הנגד הבנתי שזאת הנוסחה: מתח·זרם=הספק זאת אומרת שאם יש לי מתח 9v וזרם של 0.02 בנגד אז אני יוצא לי שההספק הינו0.18 האם זה נכון? כי לפי התוכנה שהורדתי מהאתר אני צריך 0.045 ולפי מה שהם אומרים צריך להכפיל את זה בשתיים... 3. מה היא הדרך הטובה ביותר לצביעת מארז כך שיראה כאילו זה הצבע המקורי שלו? 4. היכן באזור תל אבי…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים