אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
פעם ריאשונה שאני עובד עם דרמל/פרספקס ובכלל פעם ריאשונה שאני חורט זה מה יצא, תיהיו עדינים עם התגובות :'(http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/l/i/o/z/s/o/s/k/o/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200408112040374141/200408112041399147/SV400011.JPG לא ממש ידעתי באיזה ראשים צריך להשתמש כי אני לא ממש יודע כלום רק קניתי את הקיט אתמול אז הכל היה בניחושים של הרגע השתמשתי ב: בהתחלה דיסקית 456 לקוים החיצוניים אחרי כמה חתכים החלתי לעבור לדיסקית יותר קטנה 540 את החריטה עשיתי עם 192 וניסיתי להדגיש קצת את קווי המתאר עם ראש חריטה 125 ובסוף שסיימתי בראש פוליש 428 בתור פעם ראשונה לדעתי יצא נחמד בייחוד העובדה שלא היה לי הרבה מושג למה כל ראש משמש זה הפרספקס שהצלחתי להשיג בזמן כזה קצר 8) א…
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
לקחתי ממחשב יש את המסך הקטן שכותב HI ו LO עכשיו מאחורה יש 7 רגליים 5+ שזה החיבור המתח G אדמה H קובע שעל המסך יהיה כתוב HI L קובע שיהיה כתובLO C האדמה של H ו L ויש T+ ו T- מזה בכלל?
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה מתאים לפורום הזה אבל בכל מקרה פה זה נראה לי הכי מתאים. יש לי אוזניות של Sony (לא מהגדולות מאוד), ואחד מהרמקולים של האוזניים נשבר, אפשר היה לחבר את זה בבורג שמחזיק אותו, אבל כל התבנית שהבורג בו נשברה, אז החלטתי להדביק את זה בדבק מהיר. אתם בטח מכירים את הדבק המהיר שהחבילת אלומיניום קטנה ואם הוא נדבק על האצבעות אז האצבע מחוספסת, ולוקח לזה שבוע עד שזה יורד... אז שמתי דבק איפה שצריך, ושתי טיפות דבק נפלו לי על המארז כל אחת בצד אחר... אז מהר לקחתי טישו רטוב ניסיתי להוריד את זה לפני שיתייבש, חצי מהטישו נדבר על זה והדבק רק התפשט... בקשר לטיפה השניה - פשוט לא נגעתי בה וניסיתי להוריד לאט-לאט עם טישו אבל זה לא עזר.. היא רק התייבשה במקום... עכשיו אני לא יודע איך להוריד…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום סיימתי עוד GLOWPAD!!! יש לי חבר שיש בבעלותו חברה גרמנית(עזבו....) זה הלוגו של החברה........... http://server6.uploadit.org/files/woop007-rrs.jpg ולא.....מה שיש על הלדים זה לא סלוטייפ....זה נייר כדי שלא יהיה יותר מדי אור .....(הכל מודבר בדבק חם.....) תגובות!!!! איתן
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבררררררררה מה אתם אומרים על המחשב שלי? יש מספיק אור יש לי שלוש קטודות יו וי ואחד קטודה כחולה והכול זוהר כיביכול יש כבוד? יש מה לשנות ? ותראו קניתי הרבה מוצרים של ג'יגה בייט ושלחו לי חולצה ממש יפה במתנה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חיפשתי ברשת המון ולא מצאתי.. אם יש למישהו לינק או קתובת של חנות במרכז זה יעזור. תודה
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
נכון יש בכונן סי די נורת LED ירוקה ומעצבנת ואתם חושבים למה אנחנו צריכים את הירוק המגעיל הזה או לפחות לשים אור יותר חזק אז הנה המדריך פותחים את הסי די בזהירות מוצאים איפה נמצא הנורת LED (לא בכל סי די אפשר לעשות את זה מכיוון שיש סוגים של כונן דיסקים שהם עם LED חלש אז נכנס קצת וולט ואז אם תחליפו לד אז האור יהיה חלש) טוב אחרי שמוצאים איפה ההלחמה של הלד מלחימים במקום הלד הקיים לד אחר (מה שבא לכם אני אישית בחרתי בכחול) זהוא זה ממש קל אין תמונות למה שכחתי לצלם מה אני יעשה מקווה שעזרתי למי שרוצה עוד פרטים אם משהוא לא מובן תגידו
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/s/h/l/o/m/i/2/0/0/4/7/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200408072129151629/200408072134146448/DSCN0340.JPG אני לא מתמצא בזה (מודינג) אבל יש לי טיפה ידע במחשבים לבנות וכאלה וחשבתי שאולי אני יעשה רק תלוי במחיר
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות חריטה על חלון פרספקס שאני הולך להרכיב במחשב שלי אני רוצה חריטה שתצא יפה וטובה...אבל ראיתי כמה סוגי חריטות...ראיתי כזאת: http://www.skynet-online.de/casemods/cases/pc6/dragon.jpg וראיתי כזאת: http://www.pc-spot.co.il/upload/engr/17.jpg אני רוצה כמו החריטה הראשונה....עם איזה כלים עושים את זה ואיך? למישהו יש מדריך אולי להביא לי?(לא משנה אם עברית או אנגלית אבל כמובן שעדיף עברית) תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
תודה מראש ...........
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי, זה המוד השני שלי (הראשון היה עיגול כבלים) יש לי את הצורב DVD של סוני ומארז שחור, עכשיו הצורב לבן זה הפריע לי. אבא שלי היה בחדש ואמרתי שאני רוצה לצבוע אותו אז הוא יאללה, תביא נצבע. טוב, אחרי פירוק של הפלטה הקידמית יצאו לעבודה. השתמשנו בפריי לנעלים שחור שהוא מאוד איכותי וגם נצמד לפלסטיק אז הנה הפאנל שהצבע עוד רטוב והתוצאה הסופית לפניכם לשפוט: ותמונת בונוס: צורב סוני עירום
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
קודם כל אני לא בטוח שזה בפורום הנכון אבל נראה לי שכן (אלקטרוניקה) אז תעבירו אם לא. יש לי עכבר אלחוטי דפוק של מיקרוסופט שנדפק מזמן ועכשיו אני צריך עוד עכבר בבית אז אני מנסה לתקן אותו. אני חושב שהבעיה היא במקלט שלו שמשהו נדפק שם. מצורפת תמונה של המקלט. אולי הבעיה היא איפה שסימנתי חץ אדום? יש על הרכיב הזה מן משהו ירוק שנראה כמו יריקה O_0 ועוד 2 שאלות: איפה הדבר הזה של האינפרה ומה זה לעזאזל הריבוע הזה באמצע? הנה התמונה: עריכה: התמונה הוקטנה. נסו בבקשה לעזור לי או לתת לי כיוון בקשר לבעיה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהה אמא היקרה הסכימה לקנות לי דרמל רק שיש לי שאלונת דרמל מיוצר על ידי חברת דרמל שהיא חברת בת של בוש? או שבכלל לבוש יש דרמל המיוצר על ידה למה שהתקשרתי להום סנטר אמרו לי יש דרמל של בוש ??? ואילו שהתקשרתי לשזאר אמרו יש דרמל של דרמל ??? עכשיו אני בעבודה ושאני מסיים ב-4 אחהצ אני רץ לקנות כבר אז זה דיי דחוף נ.ב. אני מתכנן על dremel multi pro אלה אם יש רעיונות יותר טובים? נכנסתי לאתר של לדיקו היובאן של דרמל בארץ ממה שראיתי יש דרמל מקצועי דיגיטלי אבל הוא לא נראה ממש נוח, יש את המולטי פרו שנראה לי הכי נפוץ ויש את הנטען אבל זה בטח חתיכת כאב ראש כל הטעינות בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
פעם היה באתר עכשיו אני לא מוצא ואני צריך לצבוע את המאורר שלי
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
במקום לעשות את כל העבודה (הרי חלק מכם עושים את זה רק כדי להשוויץ מול החברים והכל) אז במקום להכין את כל הפאן קונטרול תכינו כמו פאן קונטרול אבל שלא ישלוט במאווררים תעשות את זה עם נורות LED (כרגיל כמו שבונים פאן באס) אבל אל תחברו את המאווררים חברים שלכם לא ידעו שזה באמת לא פוע הם יחשבו שזה כן פועל ויתלהבו אני אישית מעדיף עם מאווררים
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי הארדקנו 5, והוא כולל מסך LCD, שבעזרת חיישן טמפרטורה מציג את הטמפרטורה של המעבד. מסך ה- LCD הזה, מופעל ע"י סוללה (כמו של לוח אם), ולכן כל כמה חודשים צריך להחליף סוללה כזו...פעולה די מעיקה. האם אפשר באיזו צורה לחבר מולקס רגיל, שימנע ממני את הצורך לשים סוללה?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לכם רעיון איך אפשר לעשות מפצל לפליסטישן 2 שיהיה אפשר לחבר 4 ג'ויסטיקים...(נדי יש לי אתגר בשבילך<---) משהו שהחומרים בשבילו לא יעלו את ה50 ש"ח (לא דברים כמו מלחם בדיל וזה אלא כבל מאריך כמו שתום קנה למדריך של החיבור ג'ויסטיק של פליסטישן למחשב) האסטתיקה לא משנה כל כך כי תמיד אפשר להכניס את זה לפרספקס צבועני או שאני אצבע... מקווה שתעזרו לי..
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם! טוב.. קצת התעכבתי בפרסום הפרק הזה כי לא היה לי הרבה זמן, אבל הבטחתי ולכן אקיים! הסתרת כונן הדיסקים כיכב בראש הצעותיכם כמעט מאז הפרק הראשון ורק עכשיו נעניתי לה מכיוון שהיה עלי להשיג כמה דברים. בינהם הדרמל שסוף סוף יש לי (!) אמנם הוא לא חדש והייתי צריך לתקן אותו (בעייה מוזרה... כל המגעים במנוע הלכו כמעט... עשיתי מגעים חדשים ובשעה טובה הוא עובד) אבל הוא דרמל מקורי! והוא חבל על הזמןןןןןן איך אפשר לעבוד בלי זה?? ברוב טפשותי, ביצעתי הרבה מהעבודה ושכחתי לצלם, אז חלק מהתמונות פיברקתי תהנו! נדב מה אנחנו צריכים: - כונן CDROM - כיסוי פלסטיק של מפרץ 5 ורבע - דבק מגע / דבק חם - דרמל / סכין יפני חדה גם יתאים פה וגם שיטת המלחם שהוסברה תתאים מהלך העבודה: תחילה…
-
- 36 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני ואבא שלי רוצים לבנות מארז מפרספקס ואנחנו לא יודעים איך לעשות את האחורה של המארז כאילו את כל החיבורים (יציאות usb, יציאות למסך,לעכבר וכו') למישהו יש רעיון? ואני צריך ספק טוב יש רעיונות? ושיהיה קטן ואיך אני יכול לעשות שיהיו לי 3 סידירומים? איך לחבר ולאן? ולא לדאוג בקשר לפרספקס אבא שלי יכול לעקם אותו תודה לעוזרים אפשר לפנות אלי באיסיקיו 174724290
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש הרבה בפורום שקשה להם באנגלית אז אולי נקח כל כמה זמן ניקח עבודות bit-tech ונתרגם אותם ונרשום בסוף שזה העבודות שלהם והכל אבל לא נעשה את זה בפורום אלה באתר שזה ישאר לאורך זמן ושלא יהיה צריך לחפש את זה!!! אני יכול לעזור לתרגם אם תרצו
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני מתלבת בין שני דברים: לקנות גריל מוכן, או לעשות אחד. אני יכול להשיג קפיץ בקוטר 5 מ"מ באורך מספיק למה שאני מתכנן (הממחסן שאני עובד בו ... מי אמר שאפסנאים לא דואגים לעצמם דבר ראשון???) אני חשבתי על גריל מרובע עם הכיתוב IG, בתוך משושה (אולי מאוחר יותר אני אביא תמונה...). הקפיץ מגיע במצב מקווץ לגמרי (אין רווח בין העיגולים) והוא די קשיח, בצבע נחושת/ זהב. או לקנות איזה גריל מוכן ויפה : מה אתם אומרים... ואיך אני יכול לחבר את הקפיץ (אני מתכוון לחלק אותו לכמה חלקים, ואני צריך לחבר אותם... הלחמה לא תחזיק וריתוך לא יצא יפה... חשבתי על דבק מגע, אבל אני לא חושב שהוא יחזיק... הקפיץ די חזק, ואני אצתרך לקופף אותו קצת...)
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
הנה התמונה של הלד : http://forums.ort.org.il/files/30/2056277/7285657.jpg עכשיו האם זה הלדים החזקים? כלמור ULTRA BRIGHT ? הוא בצבע ירוק... לפי הצבע שלו (לבן שקוף) אני חושב שזה UB ... הוצאתי 10 לדים כאלה מאיזו פלטה, השאלה שלי היא איזה נגד אני צריך בשביל לא לשרוף את הלד? המתח שאני רוצה להביא ללד הוא 5V . ויש גם את הלדים האלה שאני רוצה לשים במולקסים : http://forums.ort.org.il/files/30/2056290/6872983.jpg שוב איזה נגדים אני צריך ללדים האלה? ועוד שאלה לא קשורה... איך אני מזמין מהאתר Arihav.com ?
-
- 13 תגובות
- 951 צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות דרמל (יחסית) זול באזור צפת(צפון)? רצוי שגם יהיה להם אתר אינטרנט וזמין במלאי.. תודה
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-