אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, אני כותב חדש בפורום (אבל קורא די ותיק שלו). אני כרגע בתהליך של יצירת מערכת חדשה, בנתיים קניתי מארז ישן של שרת (גבוה מאד, מעל למטר) וכדי שאוכל להתחיל "להתעלל בו" כראוי קניתי היום את הדרמל של וולף (דרך אגב הוא במבצע בהום סנטר, מהיום, אבל בשל העובדה שהמלאי אזל כליל בחנות אחת נאלצתי לבקש שיזמינו לי בחנות אחרת ונסעתי לאסוף אותו משם, במחיר של 119 ש"ח) כאשר "ערכת המבצע" כוללת כ 99 יח'. האם מישהו מכיר את אתר הבית של היצרן? או האים למישהו יש את המדריך של המכשיר?, בדקתי באתר של "דרמל" במטרה לברר את ההתאמה של מהירויות העבודה לסוגי הראשים והעבודות השונות ואין כל כך התאמה. האם מישהו יכול לעזור?? בתודה LULUV
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אוקיי אז מחר אני מתכוון להתקין חלון למארז, יש לי פרספקס, מקדחה, מסור שולחן, הכל. הבעיה היחידה שלי היא שמקדח הכוס שיש לי בשביל לעשות חורים למאוורר הוא רק 64 מ"מ ולא 80 כמו הגודל של המאווררים יש משהו שאתם חושבים שאני יכול לעשות ? ואם זה נראה לכם זה יהווה שינוי משמעותי?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם!! אחרי תקופה די ארוכה שלא הייתי בפורום אני חוזר ובגדול (אולי לא אבל זה לא משנה) ראיתי את [ftp=ftp://download.intel.com/support/processors/pentium4/sb/airductchassis.wmv]זה [/ftp] באתר של INTEL וחשבתי לעצמי איך אני יכול לעשות את זה? לאחר שלא הצלחתי לחשוב על פתרון שנרה לי יהיה אפקטיבי (כי חבר הציע לי לעשות את זה מקרטון ואני לא יודע עד כמה זה טוב : if you know waht i mean) אז ... תודה, כל הצעה הגיונית תתקבל ----------------------- הלינק מתוקן אולי עכשיו תבינו
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש משהו? (מודינג למחשב)
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז היום הגיע המחשב החדש שלי עם מארז Antec AMG 1080 כבר הרבה זמן אני חושב על רעיון מקורי לפרוייקט מודינג עד שהיום בפוקס ממש ראיתי את הדיסק של הסרט SIGNS זרוק לי על השולחן וישר עלה לי הרעיון של CROP CIRCLES אלה הצורות ש"החייזרים בסרט" יצרו בשדות אחרי בדיקות וחיפושים ברשת גיליתי שזה לא רק בסרט ויש המוני צילומים של דברים כאלה אז התחלתי בחיפושים אחרי תמונות שיתאימו לי למארז עד שמצאתי את שני אלה: (1) (2) תמונות אלה ישמשו אותי לחלון לגג(1) ולדלת(2) המארז אלה הם התיכנונים לבנתיים העבודה תחל שבוע הבא עקב חוס בחומרים (נגמר הפרספס והדיסקים של הדרמל) תנו את דעותיכם לגבי הפרוייקט המתוכנן עדיין אפשר לשנות
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היום מצאתי סוף סוף חנות אלקטורוניקה שיש בה הכול באזור התחנה, וקנתי 4 פוטנציומטר של100 Ohm בשביל הראו באס. הבעיה שהוא בעל צורה שונה מאוד מפוטנציומטר הרגילים שפגשתי. *יש הבדל מעותי בין השני הצורות האלו של הפוטנציומטר? *מה זה פוטנציומטר לינרי? *אפשר למצוא לפוטנציונר עם החוד המאורך והלא משונן כפתורים, כיוון שכל הכפתורים שנתקלתי במתאימים למשוננים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן מוד שבו אני יקח את קופסת האקסבוקס שאני קונה מאיביי ובתוכו יהיה המחשב השאלה: לפי המידות של האקסבוקס לוח ATX רגיל יכול להידחס בפנים?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איך לחבר פוטנציומטר למאוורר (לחוט הצהוב-12V) , אבל לפוטנציומטר יש 6 פינים כאלה.. ולא 2.
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
איך תפסתם את הפלסטיק הזה שהוא לא יזוז בזמן שקדחתם ? ועוד משהו.. הכבלים שמחברים איתם.. כמה הם עולים ? וכמה עולים הסוויצ'ים גם ? ( בערך כמובן )
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר ניאון במחשב שלי, ורציתי לדעת איך אני עושה את זה: יש לי אפשרות לחבר אותו ישר לספק או שאני צריך לארגן איזה חיבור מיוחד?
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני יודע על שיטה להדפיס בבית אבל זה צורך חומרים שיש במעבדת פיתוח תמונות ואין לי :\ מישהו מכיר ? PCB, זה הלוחות החומים האלה בעצם PCB זה הלוח אם או כל כרטיס אחר שיש במחשב בלי שום רכיב עליו רק הפלסטיק הזה - שעליו מודפסים פסים כאלה, וזה PCB יש לי כבר שירטוט של הPCB שאני רוצה להדפיס אבל עדין לא מצאתי מקום שידפיס לי לוח אחד
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הוא יכול לעמוד בזה?
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
נכון ב- ABIT יש את המערת OTES הזאת? יש שם לדים חזקים + מגעילים ירוקים חשבתי להחליף אותם ל- UV מה אתם אומרים אפשר? :-\
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני חדש בכל המודינג...עשיתי חלון בעצמי ואני רוצה לשים תאורה במחשב.. מישהו יודע איפה אני יכול לקנות קטודה כולל מתאם שתעלה בסביבות 50 שקל? או שמישהו יודע אם יש חנות שמוכרת כאלה דברים באזור ירושלים... תודה מראש... הינה החלון שעשיתי יצא נחמד לפעם ראשונה... וגם עשיתי סמל מקדימה כזה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבוע הבא אני הולך להזמין מ JAB-TECH את הפריטים האלה: UV Green cable sleeving kit ConnectorZ Power Supply Changeover Kit - UV Green ועוד 10מולקסים זכר זוהרים באולטרה עבור הפרוייקט שלי עכשיו יש לי שאלה איך אני מפרק את המולקס... הרצתי חיפוש ומצאתי מדריך עם מקל של סוכריה אבל לא ממש הולך לי יש עוד אפשרות חוץ מלקנות את שני הקיטים לפירוק?! ואם פירקתי והרכבתי את המולקס (כמובן שהלבשתי על הכבל סליב + שרינק בקצה) יש סקנה שמשהו ישרף?!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב כזה אבל לי אין חלון הזה לקחתי תתמונה מפה איזה שהיא כתגוריה .. ואני רוצה לדעת איך עושים אותו
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
מעוניין לקנות קטודות קרות בצבעים כחול , לבן בגדלים : 4 ו - 6 אינץ !!!!! האם למישהו יש למכירה ?? או יודע היכן ניתן לקנות ???
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עם מדריכים למודינג? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מצאתי היום משהו בארגז (הדברים המסומנים באדום) שרשום עליו דרמל זה יכול לעזור לי במודינג למישהו יש כזה?(הדרמל לא מוזר הוא "מיוחד") (נרגילה אם צריך להעביר את זה אז תמחוק את זה כי רציתי לדעת אם אפשר לעשות אם זה משהו למטרות מודינג..)
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
בשביל המוד שלי: (גג המארז-) רקע לבן, בצדדים פסים בצורת ברק בגוונים של כחול ותכלת, החלון בגודל 80 מ"מ ולפניו יש חלון נוסף בצורת כוכב, עם תאורה אדומה. אני רוצה מאורר 80 מ"מ של COOLER MASTR, שיתאים למוד ושיעבוד טוב (בסביבות ה4K סל"ד). אני יודע שיש מאוררים שזוהרים, וכאלה שנותנים תאורה גם מסביב, אני פתוח להצעות... אבל אני רוצה שהמוד יהייה פחות או יותר אחיד, אז אל תציעו לי כל מיני מאוררים עם תאורה שמתאימה לדיסקוטק (מלא צבעים שלא קשורים אחד לשני ולשאר המוד... זה לא שאני מתנגד לתאורה מגוונת, העיקר שלא יהיה יותר מידי פרוע...) תודה
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מאיפה אפשר להסיג תמכשיר שהוא מחזיר ביד אם זה לחיתוך וכמה הוא יעלה בערץ ומה שמו של המכשיר
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעונין לבנות פאן באס כמו בתמונה הבאה: http://hwzone.co.il/phpMyWebmin/_uploads/news/pictures/MoRtZkInG/MOD/end1/0508%20043_resize.jpg ואני רוצה שזה יהיה עם דברים שמסובבים כמו כאן ולא מתגים... איך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
הכל בכותרת
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעצתכם, בכדי להדביק את הסינק לצ'יפסט הלכתי ל KSP וקניתי דבק טרמי. ואז נכנסתי לאתר של היצרן וזה שמצאתי : CAUTION! Arctic Alumina Thermal Adhesive is a permanent adhesive. Any components you attach together with Arctic Alumina Thermal Adhesive will stay attached forever. ואז קיבלתי חום..... כאילו, מה אם אני ארצה להחזיר את המאוורר המקורי ?! מה אתם אומרים? למישהו יש ניסיון עם הדבק הזה?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-