אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
התקלקלה לי מנורת לד, כשאני די בטוח שמה שלא תקין הוא ה-driver. מצרף צילום שלו. הנורה היא נורה שקועה בקיר, 1w לפי מחסני תאורה. איפה אפשר להשיג driver חלופי? יש המון באיביי, אבל לא מצאתי משהו שהוא גם 700ma וגם מיועד למתח נמוך. הבנתי שיש מתח מינימום ולכן לא ניתן לקחת דרייבר עם מתח מינימלי גבוה יותר.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
זה רעיון שעלה לי לראש לעזור להמון אנשים שלא יודעים איזה ראש לבחור וכך נוכל לעזור אחד לשנימניסיון עם ראשים שונים!! נחלוק את ראשים לכמה סוגים : 1.חיתוך 2.ליטוש 3. ראשי חריטה לחומרים רכים כגון פלאסטיק וכו' 4. ראשי חריטה לחומרים מתכתיים כגון נחושת (אני יודע שהוא רכה אבל עדיין מתכת) כסף וכו' 5.רוטרים למיניהם אם מישהו ממליץ על ראש כלושהו נא לפרסם את המס' שלו ואיפה הוא קנה אותו בבקשה אני אתחיל בראש החיתוך המחוזק מס' 426 לחיתוך כללי הוא מיוצר מפיברגלס ומחוזק אחד הראש המפחידים שעבדתי איתם עשיתי חלון שלם ! עם חצי דיסקה אחת ! המחיר שלהם הוא בדר"כ 50 שקל ל 5 דיסקים אבל כשהם לא מסתובבים הם ממש עדינים ונוטים להישבר! קיניתי אותם בהום סנטרבראשון לציון ובפעם האחרונה שהייתי שם כ…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כי עשיתי לפיו וחיברתי מסך LCD לכבל מדפסת וזה לא עובד :\ הוא לא נדלק במצב אתחול והלחמתי כמו שכתוב שם בדיוק זה יכול להיות אולי בגלל נגיעה קטנה בין החיבורים בLCD עצמו או בגלל שכמה פעמים בטעות פגעתי עם המלחם בנקודות להלחמה על הLCD?
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש אבל התבלבלתי קשות לא מצליח להבין מה אתם עושים אז ככה Voltage Rating 12V Input Current 0.15A Input Power 1.80W עכשיו הבנתי שרצוי שהפוטונציומטר יהיה 2W(עיגול למעלה-כמו שכתוב במדריך) אז מה ההתנגדות?! לא הבנתי למה אתה מחלקים ב7
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ראיתי באחד המדריכים באתר ביקורת על Modding Tool Kit או משהו כזה.. קיצר כלי כזה שמפרק את המחברי מולקס במחשב.. מישהו יודע איפה אפשר להשיג את זה?????
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
הי י חברה , מה קורה ? לאחרונה קניתי ממיר לצלחת לווין אבל הבעיה שהשלט לא קולט טוב , זווית הקליטה מאוד צרה ואני חושב שזה בגלל ששמו את החיישן שקולט את הנפרא אדום מהשלט עמוק בתוך המכשיר וגם מלבן הזכוכית השקופה מאוד קטנה , כמו שרואים בתמונה ... אני חשבתי להזיז את הסנסור הזה וחשבתי על כמה רעיונות וצריך את עזרתכם 1. לעשות חור בפלסטיק השקוף בדרמל ולהוציא את הסנסור קדימה ......!!! 2. לעשות חור במצע המממיר ולהזיז את הסנסור וכך אני לא דופק את זכוכית הקטנה או מכער את הממיר .. 3. יש לי טלוויזיה במחסן ורציתי לדעת אם יש מצב שאני מפרק את החיישן ועושה לו הלחמה ועושה כמה נסיונות לפני שאני משחק באורגינל של הממיר ... אם אפשר לעשות את זה בחיישן של הטלוויזיה אני צריך קודם לנטרל את ה…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מאוורר שקיבלתי עם המחשב הוא מחובר לחוט שאני מחבר לספק כח לאיפה בספק שמכניסים לכוננים ... עכשיו אני שואל האם לכל מאוורר שאני אקנה יהיה כזה חיבור או שאני אצתרך להכניס בעצמי לחוטים של הספק ?
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש חנות אלקטרוניקה קטנה בחיפה (באיזור "הימאים") ואני לא ממש יכול להתיעץ איתם ולשאול שאלות, רק לבקש רכיב מסויים, ולקוות שיהיה להם את זה עכשיו יש לי כמה מאוררי לדים, 0.15A רציתי לדעת איזה מתג ON\OFF אני אמור לבקש ואם יש כל מיני סוגים ושטויות... תודה (:
-
- 65 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
צריך מעגל נפרד שהמקור מתח שלו הוא 12 ווטל של מולקס של ספק רגיל למחשב. צריך 11.2 וולט ו 9.8 וולט עם זרם של 0.300 עד 0.600 איפה ניתן למצוא מעגל כזה וכמה יעלה לבנות דבר כזה? תודה לעונים.
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
???כותרת ???
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים , אני מחפש חנויות באיזור המרכז , והשרון שמוכרות מסכי LCD ... לא הגדולים , אלא הקטנים שמיועדים לפרוייקטים ... תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אחד כזה מיותר ,עכשיו חשבתי להתאים אותו למערכת שאני הולך לקנות ,לוח אם בעל סוקט 775 ,מעבד E2160 . אין בלוחות הללו את התושבת שיש בלוחות ה 478,אז חשבתי להוריד תושבת כזו מהלוח הישן ולהתאימה ללוח החדש !!! מה אתם אומרים ? זה אפשרי בכלל להתאימה ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מישהו שיש לו רעיון איך אני יכול להרכיב מתאם של אוזניות 2.5{ של מוטורולה E398 } על גבי 3.5 אני מדגיש סטאריופוני { שלוש פסים } קניתי כבר מתאם אמיתי כזה וחשבתי שהוא יעובד אבל לא כמו שהתלוננו בהמון פורומים של 398 פשוט שומעים בואוזניה אחת ולמי שהיה נגישות לEBAY קנה אתה מתאם של סנהייזהר { יש לחברה הזאת שם של קצין נאצי עליו היו שלושה פסים } וכבל ארוך שבא איתו . והוא עובד או למי שיש את קוסלה של נוקיה ברח לי השם NG??? טוב הנה הקורבנות השחור זה המתאם שקניתי { אינו עובד טוב עם הטלפון} ואפור זה מתאם האוזניות האמיתי {האוזניות שלו החזירו את נשמותהם לבורא} מצטער על האיכות זה צולם במצלמת רשת אני פתוח לרעיונות איך אני הופך את ה2.5 שיעבוד עם 3.5
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המורה שלי דיי טיפשה היא מלמדת על רגל אחת והביאה לנו איזה שאלה שאין לי משוג מה היא רוצה רשמה ככה: Vo=F(Vin) וציירה לנו מגבר שרת עם נתונים מתחי הזנה של 14 וולט Vref 4v כשהוא נמצא על הפלוס ובעיקרון רשמה שזהו משווה בחוג פתוח לא נתנה שום דבר בקשר איך לפתור או מה לחשב וכו.. מישהו יודע? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חדש באתר. וברצוני לדעת היכן ניתן לרכוש בארץ ROM EDITOR / ROMULATOR / ROM BURNER. למי שלא יודע למה הכוונה.... מכשיר זה הוא צורב "ג'וקים" (שבבים) שמתחבר ליציאת ה USB/SERIAL במחשב... בברכה מ.ג.
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שי לי מכשיר SK 1400 כמו בתמונה : http://www.mforum.ru/phones/images/skskyim1400i_415.jpg הבעיה היא שאין לי מטען בשבילו, יש אפשרות לקמבן לו מטען אפילו חד פעמי?
-
- 10 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם קיים כזה רכיב... אבל ננסה בכל זאת אני מחפש רכיב שהוא כמו טרנזיסטור רגיל אבל שאופן הפעולה שלו הפוך... זתומרת שכשעובר זרם בשער אז זה מנתק את המעגל במקום לסגור אותו. ואם קיים כזה רכיב האם יש רכיב שמשלב את הרכיב הזה וטרנזיסטור רגיל? ככה שכשלא עובר זרם צד אחד פתוח ואחד סגור וכשעובר זרם מה שהיה סגור נפתח והפתוח נסגר? אם אין כזה רכיב אז איך אני יכול לבנות מעגל שיתן תוצאה דומה?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן של תכנונים ראו לאחרונה אור החלטתי יחד עם shimiger (אחד מחברי הפורום) לשפצר קצת את המארז שלי (scorpio 868) והנושא שנבחר הוא IAF (Israeli AirForce( אלו המודינג(ים) שהוחלט שיבוצעו: 1.חיתוך הגרילים המובנים שבאים עם המארז - בוצע 2.הוספת מאוורר בתקרת המארז - בוצע 3.סליבינג UV אדום של Vantec - בוצע 4.UV GREEN MOLEX -בוצע 5.ריסוס פנים המארז בעזרת ספריי UV אדום - בקרוב 6.הורדת פסי המתכת שעל גבי החלון על מנת שיראו את החריטה - עדכון בעמ' מס' 3 05\4\30 - בוצע 7.וזו גולת הכותרת של המוד - חריטת מוארת של לוגו חיל האוויר הישראלי על פרספקט (שיוחלף בפרספקט שעל הדלת כרגע) נעבור לתמונות- הגרילים החתוכים מקדימה הגרילים החתוכים מאחורה לשם השוואה - בגרילים מאחורה …
-
- 73 תגובות
- 10.9k צפיות
-
-
התחלנו עם הניקיונות לפסח ונתקלתי בשני ג'ויסטיקים ישנים שלי, יש להם חיבור 15 פינים בעוד במחשב יש לי חיבור של 9 פינים, רציתי לדעת אם זה אפשרי לבנות להם מתאם איכשהו. תודה לעוזרים. צירפתי תמונה של ה15פינים: http://www.pctip.co.il/gallery/albums/_-crew-_/CrashZone/nw/Private_uploads/sell004.jpg
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם יש דרך לחבר את המקלט הזה בחיבור USB? נשמע לי לא סביר אם אני פשוט יבוא ויחבר את המקלט לכבל USB זה יעבוד.. בטח גם הזרם שהוא פולט לא כמו של ה-SERIAL פורט.. למישהוא יש דרך לזה? תודה..
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני מנסה לחבר "מסך" לדים 10X10 איך אני צריך לחבר אותו בלי לצרוך 100 פינים מהבקר / shift register
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים התקלקל לי הPS3 ואחרי פתיחה ובדיקה יש בו שתי בעיות 1.הכבל שמחבר את הפאנל של הכפתור on\off והוצאת הדיסק (ועוד שתי לדים) נהרס זה הכבל: התמונה היא מתוך סרטון ואין לי כרגע אפשרות לצלם את הכבל עצמו בהקשר הזה אני צריך שלוש דברים 1.1.אם מישהו בבקשה יכול להגיד לי איך קוראים לכבל הזה 2.1.אם אפשר לקנות אותו איפשהו 3.1.מצאתי את זה באיבי הפאנל עצמו זה לא הפאנל המקורי של הסוני אבל הכבל זה אותו כבל? http://www.ebay.com/itm/Hot-Portable-Repair-Parts-Replacement-Power-Switch-Panel-for-PS3-/190677001980?pt=Video_Games_Accessories&hash=item2c653c26fc 2.הפורט של הHDMI התקלקל (בטיפשותי חיברתי את הPS3 לטלויזיה ששניהם דלוקים) יש אפשרות לסדר את זה? תודהרב…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מארז מPLEXI, לסגור את הפינות עם דבק אפוקסי, אבל הPLEXI ממש גמיש ואני מפחד שכל המארז ישבר לי =\ יש הצעות ?
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-