עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by lion03,

אני לא יודע מה לעשות על גג המארז אז יש לי שתי אפשרויות דגל או שם הפרוייקט אגב יש כבר חריטה של דגל הצעות נוספות יתקבלו בשימחה

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  2. Started by lion03,

זה החלון הראשון שלי מה אתם חושבים עליו http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/l/i/o/n/0/3/2/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200404212257378309/200408162143135876/HPIM0047.JPG

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Electrobunny,

חברה ...תשמעו..... כל פעם שאני מנסה לחתוך שבלונה מסוימת של כל מיני צורת הכל "מתחרבש" לי .....אף פעם זה לא מצליח.....עכשיו ראיתי שלוש שיתות עיקריות אז בבקשה תגיבו ותציעו 1.לוקחים דף אם הקווים (ובחוסר הצלחה מוחלט ) חותחים אם סכין יפני טת הצורות..... 2.לוקחים את הדף.....מדביקים על הלוח שעליו עושים את הצביעה ואז חותכים את השבלונה..... 3.מדביקים את הנייר על קרטון או נייר מדבקה כדי שנוכל לחתוך יותר טוב את הצורות............ בקיצור לא צריך להיות בעייה אבל בכל זאת .....תנו כמה טיפים קטנים שעוזרים......אני יעריך מאוד

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  4. Started by SlimShady_1,

הזמנתי מהספק שלי כמה מאווררים של וונטק והוא אמר לי שיש כרגע מחסור בארץ והציע לי מאווררים של חברה שנקראת Speeze למישהו יש מושג איך המוצרים שלהם?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by infer73,

טוב ככה, עוד איזה יומיים בערך (בתקווה,אולי קצת יותר) אני אמור לקבל מארז חדש עכשיו ברוח חגיגית זו, אני רוצה לעשות קצת כיף על חשבון המארז הישן שלי וגם להתנסות בקצת דברים חדשים אז חשבתי על לעשות חלון ואם אולי אפילו ייצא לי יפה,אולי אני אעשה אחד גם במארז החדש (זה בטח יהיה מכוער ממש...) טוב בכל מקרה, אז מישהו יכול להסביר לי איך עושים חלון למארז? או להביא איזשהו מדריך טוב? (אפשר גם באנגלית,אבל עדיף שלא) עריכה: אם למישהו יש עוד רעיונות טובים על איך אפשר להתעלל במארז הישן שלי,שיעלה אותם כאן

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  6. Started by PhoenixBoy,

אם אני יקצץ רגל אחת של הרכיב LM317 לא יקרה לו כלום נכון?

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  7. Started by MacGyver,

1) למה החומר משמש?? 2) איך משתמשים בו?? תודה רבה איתן

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  8. Started by tehnodrom,

אני רוצה לעשות שם מאורר...אבל אני לא רוצה לפרק את המחשב....זתומרת את החלקים שבפנים איך אני יכול לעשות את וזה בלי לפרק את הלוח אם והחלקים??

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by tk-hunter,

טוב אז ככה אני קונה מארז קוברה של ריידמקס ויש לי 200 שקל למודינג... בעיקרון אני תכננתי לשים במארז- 1. קטודה אדומה של TT 2.2 מאווררים לדים בצבע ירוק COOLERMASTER 3.כבל SATA מואר של TT מה הייתם משנים פה כדיי שיצא יותר טוב? תודה לעוזרים

• 35 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. Started by ratzabi,

בעתיד אני רוצה לבנות צג כזה על המארז שלי. יש תוכנה שמאפשרת לרשום דרכה מה יופיע בצג, או לבחור מה הוא יראה (Temp' CPU/RPM/כל מני שטויות)?? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  11. Started by ETB,

מישהו יכול לתת לי מדריך (עדיף בעברית) על שימוש במולטימיטר. עם פירוט על כל אפשרויות והפונקציות במדריך. תמונה של ההמולטי. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by FatCat,

שלום, אני מחפש לקנות בחנות בארץ(עדיף במרכז) 100% Teflon בעובי של 0.5mm. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by FaT_GEnERaL,

;D

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. עשיתי כבר את החור בגג ועכשיו אני צריך לקדוח את החורים לברגים. איך עושים את זה? יש קוטר מיוחד של מקדח?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by PhoenixBoy,

יש לי את הרכיב הזה... איך אני יודע איפה זה: IN OUT COM ??? ועוד שאלה... אם אני מקצץ רגליים של נגד רגיל זה לא יעשה בעיות נכון? ושאלה אחרונה... מה מוריד יותר מתח נגד משתנה של 500אום או של 5קילו אום?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. שלום חברים! אני רוצה לדעת איך מחשבים איזה גודל של נגד אני צריך בשביל להוריד מתח. לדוגמא מוחשית: אני מתכנן לחבר לד רגיל (שצריך בדר"כ 3V) למקור מתח שמספק 5V. איך אני מחשב איזה נגד צריך לחבר בטור ללד כדי להוריד את המתח עליו מ-5V ל-3V? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. Started by adam levy,

??? ???

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by luluv,

מישהו מכיר חנות בחו"ל שעושה משלוחים לארץ?, אני רוצה להזמין ראשים לדרמל (בעיקר חיתוך וחריטה), מכיוון שהמחירים בהום סנטר הם מטורפים לגמרי... ושאלה נוספת למישהו יש מדריך טוב לדרמל, שמפרט (מלמד מה שיש כאן באתר), את השימוש של הראשים השונים של הדרמל, לאילו חומרים הם מתאימים ובאיזה מהירות צריך לעבוד עם כל ראש/חומר. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  19. Started by SlimShady_1,

שלומות ;D יאללה ישר ולעניין, עשיתי חריטה נסיונית על פרספקס לא משהו כחלון למחשב או משהו כזה, סתם לראות איך יצא וכעת אני רוצה לחבר 4 לדים אולטרא ברייט לפרספקס, אני לוקח דרמל ועושה 4 חורים אחד בכל צלע של הפרספקס ומכניס את הלד בחור ככה: http://photos.walla.co.il/liozsosko תיקיה: חריטה שניה תמונה: סתם לד 2 רציתי לראות איך זה יראה אז שמתי לד כחול כמובן כבר חתכתי את הפרספקס כי ממש חבל על החתיכה הלא מנוצלת אז זה עכשיו בערך בגודל של 26x33.5 אז ככה אני מתכוון למקם 2 לדים אולטרא ברייט אדומים ו2 צהובים הבעיה שכבר שרפתי כמה לדים בניסיון נואש לחבר אותם לסוללה 9V :'( וכעת אין לי מושג איך כדי לחבר אותם ולאיזה סוג סוללה, אז אני פונה אליכם , תנו הצעות ו/או רעיונות איך לחבר את…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by PhoenixBoy,

אוקי אז ככה שתי שאלות פשוטות... 1. לפי החישוב שלי אם הפוטנציומטר יגרום למאוורר לפעול בכ-5v אז אני אצרך פוטנציאומטר של 0.98watt אני צודק או לא? 2. איך יודעים כמה וולט הפוטנציומטר מוריד? 3. האם המעגל שלי נכון או שטעיתי במשהו? 4. איך אני אמור לדעת מה ההתנגדות של הפוטנציומטר [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by dj shay 30010,

שלום אני רוצה ליבנות מד RPM שמחברים את ה FAM מהוא אומר לך כמה RPM על מסך LCD ( אני רוצה ליבנות את זה ביחידה ניפרדת כי יש לי כבר LCD שמחובר ל LPT ) יש למישהו לינק

22. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם אני רוצה להוסיף פוטנציומטר (נגד משתנה) ל FAN הגדול איזה נגד אני צריך

23. Started by ExTazy,

דבר ראשון אני התחלתי קצת לעסוק במודינג ואני רוצה לקנות דרמל .. אז השאלה שלי היא איפה כדאי לקנות ושל איזו חברה ? וכמה זה עולה בערך ?!?!! דבר נוסף רציתי לשאול האם הדרמל יכול לשמש גם כמקדחה ( לקדוח חורים לברגים ולדברים קטנים ) ומברגה ( להבריג ולהוציא ברגים ) ??? תודה מראש לעונים .. וזה קצת דחוף כי אולי אני יקנה היום או מחר ...

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by lion03,

היום הלכתי לתומי ברחוב כשנפל על ראשי רעיון למה לא לבנות CNC לבד לא עמור לניות כל כך קשה, מה כבר צריך דרמל ומשטח שזז ע"י סרווים בגלל שאני לומד אלקטרוניקה אני יכול לשאול את המורה שלי איך ניתן לעשות זאת (כמובן שבעוד שבועיים) אבל לפני רציתי לדעת מכם אם זה אפשרי

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by gal1,

עשיתי ציור יפה על המארז ואני רוצה לחתוך אותו יש לי גקסו אבל אני ידוע שזה יצא לי ממש מעפן אז אני רוצה ללכת לאיזה מישהו מקצועי שעושה את זה לאן אני צריך ללכת?..... מסגריה, נגר, פחח??? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 919 צפיות

דיונים חדשים בפורומים