אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&ftype=&p_serial=ALD-V02&other_title=0 חברה אם מישו קנה את המוצר הזה מפה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=958 האם הוא מגיע עם החיישן טמפ' שרשום שם כאופציונלי? התשובה שלכם תעשה את ההחלטה אם לקנות או לא...!! ואם יש עוד משהו באותו מחיר+\- ויותר נחמד תגידו! תודה
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום! היום באתי לסרטט חור למאוורר בגג.. אז הוצאתי את כל הברגים ומשום מה לא יודע איך פותחים תגג? ניסיתי בכל הצורות לא הצליח.. מישהו יודע?? תודה לעוזרים!!!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קודם כל,סליחה אם השאלה לא כל כך קשורה אבל אני יודע שיש כאן אנשים שמבינים משהו מהחיים שלהם, וזה הפורום שנראה לי הכי מתאים,אז ככה: יש לי קורקינט חשמלי עם מנוע 500W שפועל על 24V ו20.8AMP.רציתי לדעת,אם אני אקנה קונטרולר(מחשב) שנותן למנוע 36V ו 13A,האם הקורקינט יהיה מהיר יותר ויבזבז פחות כוח מהסוללה,או יסע יותר רחוק? ועוד שאלה: אחד הפחמים במנוע שלי(BRUSHED)הולך"להיגמר"(במרכאות כמובן),ניתן לתקן את זה? כי מנוע חדש זה 1200 שקל בערך.. תודה על התשובות , עומר עריכה [
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
קניתי USB COUNTOR, חדש, רציתי לשנות אותו קצת... to personalize it... ואין לי מושג איך... לא מצאתי גם שום דבר בגוגל... יש למישהוא רעיונות? ניסיון בזה?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רצתי לדעת 2 דברים: 1.יש לי מסך של מחשב נייד שהמחשב הנייד מת (וואי באמת שחחרשו את השאלה הזאת פה..) אבל איך אני יודע איזה מהכבלים שיוצאים מהחיבור הזה מתאיימים לכבל של הRCA? (פשוט ראיתי תמונה שמישהו הלחים את החוטים של המסך הנייד לכבל RCA ) 2.איפה אני יכול לקנות את המדבקה הזאת שהופכת את המסך למסך מגע? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום בלינק הבא יש קונקטור נקבה RJ11 http://smart-prototyping.com/Prototyping-Components/Connectors/RJ45--amp;-RJ11-Connectors/gray-RJ11-telephone-jack.html בלינק הזה יש קונקטור עם 2 מקומות ל-RJ11, אבל משום מה הוסיפו שם את המילה Crystal http://smart-prototyping.com/Prototyping-Components/Connectors/RJ45--amp;-RJ11-Connectors/crystal-2P-socket.html האם זה משהו שונה קצת מ-RJ11 רגיל? (או שזה רק שם שי יצרן או משהו כזה?) תודה
-
- 27 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
קנייתי את המארז הזה לאחרונה פשוט אני רוצה לדעת אך אני יכול להחליף את הצד(הדלת) לשקופה ? ו גם אך אני עושה לו פולש? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי נוקיה N73 לא תקין. רציתי לפרק אותו ולחבר אותו למחשב כמו במדריך הזה: http://www.scienceprog.com/connect-nokia-3310-lcd-to-lpt-port/ מישהו יודע איך אפשר? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם.. היום הגיע אלי המוצר שקניתי מאיביי אחרי חודש בערך הנה קישור ישיר עליו: http://www.ebay.com/itm/400275431909?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 המוצר תקין והכל עובד יפה אבל יש לי בעיה קטנה (גדולה) ברגע שאני מחבר אותו למיקסר אני שומע רעשים מוזרים כאלה של קליטה ושאני ממש מעלה את הווליום אני יכול לשמוע גם דיבורים (כנראה של תחנת רדיו בערבית שמתנגשת בתדרים שהמקלט עושה בהם שימוש) זה לא משנה אם במקלט עצמו כל הערוצים נמצאים על אפס ווליום עדיין יש רעשים זאת בעיה שיכולה לגרום לי להשבית את המוצר, רעשים בזמן עבודה עם מוסיקה וציוד הגברה לא מקובלת על הדעת בשום מישור פניתי למוכר באיבי לעזרה כתבתי מכתב המסביר את הבעיה: וזה מה שהוא כתב לי: אני ל…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעקבות ההתפתחות המשימה של אמולטור דולפין לגיימקיוב וWII התחלתי לחשוב על בניית סנסורבר כדוגמת: למרות בירורים,לא הצלחתי למצוא איפה אפשר להשיג לדים אינפרא אדומים בארץ,ומה אמורה להיות העלות שלהם? חשבתי על בניית מעגל שישתמש בUSB כמקור כוח. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברים חג שמח, לפני מספר ימים ביקשתי את עזרתכם כאן. עכשיו כל החלקים הגיעו. חיברתי את הלוח החדש למארז הישן. הספק הקודם מת אז החלפתי זמנית לספק שלי Enermax modu 425. זה החיבורים: אספקת מתח ללוח בלבד (24 פינים ו 4 פינים). HDD, DVD חוברו ללוח אך לא למתח CPU חובר ללוח וכך גם הקירור שלו. קירור מארז נותק הן מהלוח ומהמתח. זכרונות בפנים. זו הפעולה: הפעלתי את מתג ה POWER: לדים נדלקו. כיביתי כעבור 3 שניות וזיהיתי עשן לבן. בדיקה מהירה העלתה שיש רכיב שנשרף. לדעתי יש פגם בלוח. החיבורים היו נכונים והספק איכותי. הייתי שמח להתקשר לחנות ולהחזיר, אך אני חושש שיגידו שבגלל שהרכבתי לבד הם מסירים אחריות. מה דעתכם?
-
- 10 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מעגל נצנץ ללד יחיד .... אני רוצה שהלד יהבהב ככה *-*-*-*-* אני רוצה ניצנוץ כמו של אזעקה... *= היבהוב -=עצירה שזה יוצא * היבהוב - עצירה וכך הלאה .... יש כאלה מעגלים ? תודה לכולם ...
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה, במחשב שלי יש מאורר של שרת שעובד על 220V. אני רוצה לבנות לו בורר מהירות. תודה מראש לכל העונים.
-
- 13 תגובות
- 975 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי, זה חלון שמגיע עם מארז מסויים. אבל אני צריך את השבלונה בשביל HTPC עצבני, אז רציתי לדעת אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא שבלונה כזאת. תודה!
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אהלן חברים, רציתי להכין בחופש מארז פרספקס לפי המדריך ש(אני חושב) Pro modder הכין, ורציתי לדעת באיזה כלי אפשר לחתוך את הפרספקס? עד היום השתמשתי בדרמל אבל זה נראה כאילו הוא מורח את הפרספקס ולא ממש חותך אותו... באיזה כלי אני יכול להשתמש בנוסף לדרמל? תודה
-
- 4 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
דבר ראשון הייתי רוצה לדעת עלויות.. מי שיוכל לעזור לי - מפסק שני רגליים : מפסק שלוש רגליים X 2 : לדים X 4 קטנים : מאווררים X2 5 MM : פרספקט 20X22 : חוט חשמל 10 מ' : כבל מולקס : דבר שני בתמונה האחרונה מה החומר (הצהוב) שהייתם ממליצים לי! דבר שלישי הייתה רוצה דעות/המלצות/עצות או כל דבר אחר! תודה מראש!! [attachment deleted by admin]
-
- 37 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אם אני מחבר בטור 4 סוללות של 1.5V 2300 mAh - אז אני אמור לקבל סוללה אחת של 6V 2300mAh, נכון ? אז הסוללה הזאת - 6V 2300mAh כמה אמפר שעה היא תיתן (Ah) ? תודה
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
הארגון הבריטי עושה זאת שוב עם דגם מספר 3 של המחשב הזעיר והמהפכני, אשר מציע כעת הרבה יותר עוצמה, תמיכה ב-64 ביט וקישוריות אלחוטית מובנית באותו מחיר מצחיק של 35 דולר ארבע שנים אחרי שהוצג מחשב ה-Raspberry Pi Model B המקורי, עם ליבת עיבוד בודדת ו-256 מגה-בייט של זכרון RAM במחיר מהפכני של 35 דולר בלבד, יוזם הפרוייקט אבן אפטון מחליט לחשוף את ה-Raspberry Pi 3 Model B, עם שיפור ביצועים פי 10 ושלל בונוסים נהדרים, עדיין באותו תג מחיר אשר מתורגם לכ-140 ש"ח בלבד. היכונו לעולם חדש של אפשרויות לחובבי התוכנה והחומרה בכל רחבי העולם. ה-Raspberry Pi 3 Model B מציע מראה כללי זהה כמעט לחלוטין ל-Raspberry Pi 2 Model B שהושק בשנה שעברה, אך מציע כמה שידרוגים חשובים מאוד מתחת לפני השטח…
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב כף-יד מסוג Compaq iPaq H3760 (סידרה 3700).. מישהו יכול להגיד לי (לתת סכימה) של היציאות של המסך? אני רוצה לחבר אותו למחשב.. תודה רבה לכולם.. אם צריך עוד פרטים אני ייתן מה שצריך!
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
"Just some old school modding for ya' all!" לעבודה עצמה: זה מחשבון ישן שירשתי מאחי. משהו מאיזור אמצע שנות ה 80, עתיק (ועדיין בשימוש). יום אחד סתם פירקתי אותו וגיליתי שאפשר להפוך את המסנן המקטב של המסך. הנה כמה תמונות מהפירוק והמוד עצמו. המסנן המקטב: התוצאה הסופית: בעצם, המחשבון היה כבר אחרי המוד, אבל בדיוק קנינו מצלמה חדשה והייתי חייב לנסות אותה על משהו. אז החזרתי את המצב לקדמותו ועשיתי הכל מהתחלה עם תמונות. נ.ב. 1 אני יודע שבחלק מהתמונות יש קצת יותר מדי פלאש, מה לעשות. נ.ב. 2 לפני שמישהו ישאל, לא ערכתי את התמונה האחרונה, המחשבון באמת נראה ככה עכשיו.
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות מחברי מולקס מוארים, יש לי את כל המצרכים (לדים ונגדים) ויש לי שאלה: מחברים את הלד למולקס והוא לוקח כוח מהמולקס אז אם אני יחבר את המולקס נגיד להארדיסק אז להארדסיק עלול להיות מחסור בכוח והוא עלול לא לפעול כי אין לו מספיק חשמל לא?
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש את הלוחות נחושת שאיתם אפשר להכין מעגל מודפס אז האם מוכרים את זה באריה"ב?
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
כמה עולה? איפה אני יכול לקנות? ומה הכמות שעליה אני משלם בשאלה הראשונה?
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי לוח של גיגה בייט 7VTXE ופנאל USB של ASUS A7V266 לגיגה בייט יש יציאות בלוח לפנאל אבל הבעיה שאין לי את הפנאל המקורי שלו ויש לי פנאל של אסוס, אבל החיבורים שלהם לא מתאימים. צירפתי שתי תמונות של החיבורים אחד באסוס ואחד בגיגה בייט בבקשה שתעזרו לי לחבר את הלוח לפנאל של אסוס ובאיזה כבלים אני צריך להשתמש. גיגה בייט: אסוס: עריכה: אחרי העזרה שלכם הצלחתי לבנות את הפנאל! חתכתי חוט חוט מחיבור בין הסידי לכרטיס כל ככה 3 כבלים ועכשיו הכל עובד טוב! תודה רבה! עכשיו חסר לי רק לקדוח במארז!
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-