אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
בבקשה תענו לי על השאלה שבכותרת .......
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני הרבה זמן שמתי במקום דלת המארז פרספק בגודל של הדלת (ככה חלון גדול ) וזמנית אני הדבקתי אותו עם סילוטייפ שקוף מכוון שהייתי פותח ומחליף רכיבים במחשב כיום שכמעט וסיימתי את כל העבודה (סלייבים חוטים וכאלה.. ואולי תאורה) אני גם מחפש פתרון שיעזור לי לפתוח ולסגור את הדלת בלי הדבקה חשבתי על משהו בסגנון שיש בבגאז של המכוניות (כמו איביזה ) יש כזה דבר שתופס את החלון וזה נפתח דיי בקלות (משהו כזה ציור להמחשה ה - | --- זה הידית שאותה אני מחפשה וכל השאר זה הצורה של המכונית \ מארז --------------------------/ | / | / --------/ / / זה מה שחשבתי כעקרון חשבתי להביא כזה דבר…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחר עושה סיבוב באוטו דיפו הום סנטר חנויות אלק' ואצל זגג... אני רוצה לבנות פאן באס וחלון החלון מתוכנן ומסומן... צריך רק לחתוך... איזה דברים כדאי לי לקנות כדאי לבנות פאן באס (כל המאווררים 12V) ואיזה דברים כדאי לי לקנות לחלון כדאי שיצא חלק ויפה?
-
- 37 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
-
אנשים היום סוף סוף אחרי הרבה בירורים רציתי לעשות כמה מודים למחשבים שיש לי בבית ... אז סידרתי את החוטים עם אזיקונים ועטפתי אותם עם צינור מזגן שכתחתי בספירל ... ואז הגעתי לקטע של הדרמל ועשיתי גריל למאוורר 80 מ"מ אבל מפלסטיק שקוף , אבל החיתוך עם הדיסקית החומה היה ממש לא נקי והחתכים לא ניראו טוב וזה גם היה דיי קשה לעשות כל מיני צורות ממש קטנות , וגם כל פעם כשחתכתי קו ישר יתאסף לי מעל החתך גושים של פלסטיק שאת חלקם לא הצלחתי להוריד אחר כך ידנית .. אז מישהו יכול להביא לי כמהה טיפים לחיתוך נקי עם דרמל ?????????????????
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
קניתי לפני יומיים את הדרמל שבמבצע של הום-סנטר ורציתי לשאול כמה דברים ! בדרמל יש 2 כפתורים שיש בהם כמו חורים ישרים כאלה שברגע שאני לוחץ על 2 הכפתורים ביחד הדרמל מאט ! רציתי לדעת אם התפקיד שלהם הוא באמת להאט את הדרמל ? תודה לעונים !
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי דרמל ואני יודע שחותכים עם הדיסקיות החומות אבל קשה לחתוך איתן צורה מורכבת עם הרבה עיקולים ופינות רבות ומרובות קטנות ועיגולים קטנים ... אז עם איזה ראש או איך בכלל אני יכול לחתוך את הצורה המורכבת שאני רוצה עם דרמל ...???? אם זה אפשרי רק עם הדיסקיות החומות תגידו ...
-
- 15 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רעיונות לצורה של החלון אם למישהוא יש משהוא מקורי תגידו
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
אנשים סוף סוף אחרי הרבה מחשבות ( ) קניתי דרמל של וולף ( זה שהיה במבצע בהום סנטר ) ולמדתי איך להחליף ראשים ( הספקתי כבר לשבור תופסנית אחת ) ואיך להפעיל את הדרמל ... עכשיו השאלה שלי ( אני יודע שחותכים עץ פלסטיק ומתכת דקה עם הדיסקית החומה הזאת שבאה בערכה ) [1] באיזו מהירות אני אמור לחתוך ?? ( יש לי כאלה מספרים שקובעים את המהירות ) [2] ואיפה קונים את הפרספקס והגומי U או H שהרבה נכתב פה בפורום ( וכן אתם צודקים לחלון במארז .. פלוס מאוורר .... ) .. דרך אגב אני גר בב"ש .... ועוד שאלה אחרונה [3] איך נקרא הצבע הזה שזוהר באולטרה או בקטודה ( או שזה אותו אחד ? ) ??? .... תודה מראש לעונים ובבקשה תענו לי לפי המספרים הכתובים ליד השאלות ... ואל תחסכו בפרוט ..
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה HMonitor והיא מראה לי ש ה 5V יושב על 3V מישהו יודע למה זה קורה? (ניסיתי תוכנות אחרות)
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
ברשותי מארז RAIDMAX STORM. למארז מאוורר מואר מקדימה, מאוורר מואר על הדלת והתקנתי גם JET 4 שלו יש שני לדים (אחד אדום מאחורה ואחד לבן שמשגע את השכל כי הוא רק מהבהב מקדימה). השאלה שלי היא האם ואיך אפשר לשלוט על התאורה בלבד של המאווררים? אני מחשיב את עצמי לא רע בתחום החומרה, אבל די חדש בכל עניין מודים וכיו"ב, כך שאני מודע לזה ששאלתי היא חובבנית למדי. בכל זאת, אשמח לקבל תגובות ענייניות. תודה
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
-
טוב סיימתי את המודינג הראשון שלי הינה כמה תמונות תהיו עדינים (מצטער על האיכות צילמתי עם הפלאפון שלי) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי פוטנציומטר עם מוט ארוך כזה כמו כאן: הבעיה שלי היא שאני רוצה לחבר אותו לפאנל עם כפתור ואני רוצה שהכפתור יהיה צמוד לפאנל אבל אי אפשר כי זה ארוך מידי... איך עושים את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במקלדת שלי(מיקרוסופט פשוטה עם7 כפתורים למעלה(ראו תמונה...) נחנסים לתוך המקלדת 4 חוטים(אחרי שפירקתי אותה ראיתי....) אני רוצה לדעת מה זה הפוס ומה זה המינוס....(אני מהמר שהשחור זה המינוס...) http://planet.nana.co.il/tembel2003/mik.jpg איתן
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי לפני כמה שעות דרמל ואני כבר שעתיים מנסה להכניס את הראשים לדרמל ולא מצליח .. מישהו יכול להגיד לי איך ?????????
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
דבר ראשון WTF זה לכל הרוחות חחחחחחחח :lol: :lol: דבר שני עכשיו לשאלה חח תגידו אי זה באורך שלו יספיק לי סט אחד כדי לסגור את כל הכבלים של הספק?? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6118 ??? ???
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מתי אנשים יבינו פה שלא כל מולטי-טול זה דרמל?!?!?!? צריך לעשות סדר בדברים: הייתה חברה שקראו לה דרמל, שהמציאה מכשיר שעובד במהירות גבוהה וזה היתרון שלו. החברה הזו נרכשה ע"י BOSCH וזו החליטה לשמור על השם. גם למוצרים של דרמל עצמם יש דגמים, ואין "דרמל" אחת. אפילו הם קוראים להם MultiTool עוד יצרנים סינים ולא סינים כמו היונדאי וWOLF החליטו לייצר מכשירים דומים. עכשיו נעשה סדר: לכל המכשירים, גם של חברת דרמל וגם שלא, קוראים להם MULTITOOLS מה שמוייצר ע"י דרמל גם נקראה MULTITOOLS ויש מספר דגמים עם השם MULTI PRO. עכשיו אנשים צריכים להבין: זה שאתם קונים MULTI TOOL של WOLF לא אמר שקניתם דרמל!!!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חנות מחשבים שמוכרת חלקים למודינג בירושלים??????
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
ראיתי במודינג הזה :: והשאלה שלי איך עושים את המוד הזה של הCD כי הריי הCD יוצא עם מגש וכמו שהבנתי פה זה לא ככה ...
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
סוף סוףףףףףףףףףףףףףףףףףף אמא ואבא שלי הסכימו לקנות לי דרמלל סוף סוף אחרי שהם שמעו אותי שאמרתי להם אני רוצה לחתוך תמארז הם כמע התעלפו.. הקיצר לא משנה אז סוף סוף מחר אני קונה בעזרת השם! שאלתי היא: מה שווה לי יותר? 1.לחתוך ישר את הצורה שאני רוצה במארז או לחתוך אותה בפרספקט? 2.ואם אתם יכולים מאיפה אני יכול לקחת איזה ציור יפה בשביל חריטה\חיתוך...? או להביא לי משהו כזה להבות משהו.... תודה מראש!!! יש לי בעיההה!
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שמעו חברה יש לי מחשב משעמם אני מחפש רעיונות למודינג אתם יכוחים לתת לי בבקשה רעיונות וקישורים?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-