אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ברשותי סוללה של 12V (של 77 למי שמבין - בכוונה לא מפרט) ואני מעוניין לבנות מעגל מסויים שיאפשר לי להטעין בעזרת הסוללה את הנייד. המטען שלי מספק למכשיר 5.7V ומכן שאני צריך להוריד את המתח מ-12 ל-5.7. ניסיתי לקרוא על חוק אוהם אבל לא ממש הבנתי את העניין. מישהו יכול לעזור לי בבסיס של המעגל? אני מכיר רכיבים, יודע להלחים אבל נופל בחלק "המדעי". תודה!
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
-
התחלתי בבנית HTPC אני רוצה לשים את התוכנה Meedio Essentials האם זאתי תוכנה טובה? יש לי בעיה של מארז (אני חושב על וידאו ישן ) יש לכם טיפים לבניה או רעיונות למארז ? ואיזה רזולוציה מתאימה ל טלויזה 21 אינץ'?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
כיצד מתחבר מסך כזה או כל אחד אחר http://www.arihav.com/products/sales/SNP.asp?id=46&DataBaseTable=Sales למחשב? תביאו בבקשה דוגמאות לאיך החיבור נראה או תמונות כי אני לא ממש מבין בשמות.. אולי בשביל לקצר את החפירות : ;D 1. זה מתחבר לכ. מסך? או שזה לא קשור..? 2. ללוח אם ישן (P3) זה יתאים?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מארז ... יש מידות והכל.. אבל מאיזה חומר לבנות אותו? חשבתי על PVC ואם אתם ממליצים עליו אז על איזה עובי? או אולי מפרספקט? מה ההבדל בינהם? אשמח לקבל תמונות של שני החומרים..
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
איפה אפשר למצוא צבעים שזוהרים בחושך או רגישים לUV?
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
בכל לוח אם יש חיבור ל power led שמראה שהמחשב דלוק. רציתי לדעת כמה מתח יוצא ממנו?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
אני לא מבין ממש גדול באלקטרוניקה... אז סליחה על הבורות אם זו שאלה מפגרת =] אם נגיד יוצא מהספק X אמפר החוט עובר דרך הCD ניגד.... הCD משתמש בY אמפר מתוך הX אז אני אני יודע איזה נגדים אני צריך לשים ללדים?.....(אם בכלל יש קשר.....=])
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
זה מה שקורה שאנשים מנסים לשלב בין מחשבים ובובות תצוגה: http://www.mini-itx.com/projects/leela/default.asp?page=1
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
יש לי שולחן רגיל לגמרי עם 2 רגליים מצידו האחד ומקום לקופסא בצידו השני בינהם יש דיי ויותר מקום להכניס מקלדת , כרגע יש לי את המסילות המעפנות עם המדף ההוא מפלסטיק למי שמכיר בקיצור זה לא מחזיק הרבה זמן וגם לא הכי נוח , כי אין שם מקום לעכבר... אני רוצה להרכיב מדף מעץ ולעשות אותו נשלף מתחת לשולחן שיהיה מספיק מקום למקלדת ... מישהו יכול לתת לי רשימה של חלקים שאני זקוק להם וכמובן היכן משיגים ? ואם אפשר לתת כיוון ודגשים בהרכבה מה טוב ומה נעים כמו כן מודינג חמוד למדף המקלדת יוערך ! ( כן , כן תתפלאו גם לזה אפשר לעשות מודינג !!! ) תודה !!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה ששתי המחשבים שלי יגיבו בו-זמנית למקלדת אחת כלומר שהמקלדת תשפיע על 2 המחשבים... איך אני יכול לחבר מקלדת אחת ל2? אני יודע שאפשר בעזרת מפצל ואין לי כסף לקנות וחשבתי יותר בכיוון של להכין בבית... מישהו יודע איך? תודה.
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
performance-pcs עושה משלוחים לארץ?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מודע לכך שהנושא כבר נידון בפורום בעבר, וראיתי את המדריך לבניית מקלט אינפרא, אבל יש לי מתאם USB IRDA של חברת unitek דגם Y-165 שבמיפרט שלו כתוב שהוא תומך בתקן ASK שלמיטב הבנתי זה התקן שבו עובדים שלטים רחוקים (של טלוויזיה, סטריאו וכו') ורציתי לדעת האם בינתיים (עברו כבר שנתיים מהפעם האחרונה שהעלו את הנושא) מישהו כבר מצא דרך לעשות את זה ? ניסיתי את התוכנה girder אך ללא הצלחה. תודה רבה, רון
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ראית ב EBAY שמוכרים מלא מסכי LCD לא תקינים ונפלתי על אחד 7 אינץ ממש זול גרושים שהוא עובד אבל התאורה האחורית שלו לא תקינה אז רציתי לדעת עד כמה זה מסובך לסדר תאורה אחורית כי אולי אני יכול לקנות כזה ולסדר לו את התאורה האחורית תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ספק ישן ויש לו יציאה שרשום עלייה P14 ואני לא יודע מזה היציאה הזו מישהו יכול לעזור לי זה דחוף
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
למומחים פה שתיקנו את הספקי כוח שלהם בעבר רוב הפעמים שספק כוח נשרף הוא לא באמת נשרף יש פיוז בספק כוח שנשרף לי סבבה ויש לי ספק כוח של 500 וואט והשריפת הפיוז הייתה כתוצאה מנפילת מתח אני יודע איפה להחליף את הפיוז אבל מישהו יודע מה השם הספציפי של הפיוז לספק?? דרך אגב בדקתי אם המעגל לא נשרף והוא בסדר גמור רק תיתנו לי את השם של הפיוז שאני יקנה את הנכון ולא אחד חלש מדי או חזק מדי ומר הקוטר שלו????
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
איך הלוח אם הזה מתפקד בOC? אני רוצה לעשות OC קל למערכת: E6300 / E4300 לא החלטתי עדיין איזה אחד מהם ABIT IB9 GSKILL 2GB 667MHZ CL5 RAEDON X1950P מה הייתם ממליצים? לכמה אני יכול להגיע בלי שום סיכון לרכיבים? הייתם מחליפים משהו?
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם (: רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר מאורר של מארז ( 4 פינים ) לחשמל ולא לספק כוח. אם יש אפשרות והיא לא כ"כ מסובכת ( שלא דורשת יותר מדיי ידע ) אשמח את תעזרו.
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
אממ סיימתי לבנות הכל ,נותר רק החלק של הלדים . בסכמה שנתנו במדריך שלי לא היה נגדים אבל לפי הרבה אנשים הבנתי שצריך אז שמתי נגד של 400 על כל לד(מה שהיה לי בבית -_-") ,תוצאה=לד חצי מהבהב חצי לא דולק לא מגיע אליו מספיק מתח.. איזה נגדים כדאי להשתמש בשביל המוד? (משתמש בלדים UB שהוצאתי מעכברים מסכנים של מייקרוסופט,והאמת?עובדים מצויין ,לדים חזקים ביותר!) נ.ב שאלה לא קשורה-כמה אמור לעלות לד UB ? מוכרים אצלנו בהרצליה בחנות שיחידה שיש פה כל לד 6 שקל!גנבים! תודה רבה מראש..!
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש פרובים לאוסילוסקופ שלי (tektronix tds1002), איפה יש פרובים במחירים סבירים? האם אפשר לקנות תחליפיים או שאני חייב להצמד למקוריים? מה הפרמטרים שחשובים לי בבחירת תחליפיים? תודה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מתכנת עדיף מאזור צפון למספר פרויקטים (בתשלום)
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
אני מחפש בד אקוסטי שיוכל להשתיק כמה שאפשר את הסאונד של המאווררים במארז. בגדול אני מחפש בערך אורך של 1M, ראיתי בד אקוסטי שמוכרים בTMS, אבל אחרי בירור אין במלאי. אחרי חיפוש בגוגל ראיתי חברה שנקראת AcoustiPack שמוכרים בד אקוסטי, אבל אין משלוח לארץ. אשמח להמלצות ועזרה,
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי WS2811 Breakout, אני רוצה להכניס בקוד אופציה כזו שכל עוד הוא נמצא בloop ולא נכנס לאחת הפונקציות הפנימיות (ממתין לקלט), הוא נמצא בחצי דקה הראשונה במצב דולק קבוע, אחרי חצי דקה עובר למצב נושם, עד שיתקבל קלט, אחרי שהוא יחזור לLOOP המצב יתאפס ושוב הוא יתחיל בחצי דקה הראשונה כך. אני טרי בארדואינו, בלוחות אותם אני מכיר הייתי יכול לבצע את זה עם פסיקות, אבל בארדואינו עוד לא עבדתי עם פסיקות. אשמח לעצה
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-