אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין להתקין 2 רמקולים במארז עצמו האם יש פה גורם סיכון כל שהו?
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
ראיתי כמה פרוייקטים וגלריות של מודינג וחשבתי לקחת מחשב ישן לעשות לו טיפה מודינג אז ראיתי כל מני רעיונות למודינג ונזכרתי במכונית של הענק הירוק ממהיר ועצבני 3 http://4.bp.blogspot.com/_fdEH4VdySjg/SdZrS4GIdKI/AAAAAAAAA4U/_GagFo7XuWQ/s1600-h/ff3-2.jpg השאלה היא כזאת יש לכם רעיון איך לעשות בפח צורה קעורה כמו היידים של הענק הירוק בתמונה? ואם זה בעייתי עם פח ויש לכם רעיון לעשות את זה עם פרספקס אני אשמח לדעת תודה מראש חגי.[br]פורסם בתאריך: 1.09.2009 בשעה 16:47:57 אחרי בירור קצר האפשריות שיש זה או מחבש זכר ונקבה או יציקה או גוש בCNC כל דבר מהרשימה יעלה פה הרבה כסף ככה שאם אני לא ימצא פיתרון זול יחסית אז כנראה אני אוותר על הרעיון הזה.
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות מודינג לדלת של המארז שלי. קראתי את המדריך והבנתי איך עושים אבל לא מסבירים שם איך שמים מאוורר עם תאורה שם והכל.. אז בעצם אחרי שאני מחבר את הפרספקס לדלת איך אני מחבר לשם מאוורר מואר? מאיפה משיגים את הברזלים האלו ששומרים על המאוורר? ראיתי בפורום משהו ואני רוצה לעשות דומה לזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=222481.0..מאיפה אפשר להשיג את הברזל הזה שיש לו שם ואיך בכלל אני מחבר את המאוורר לפרספקס? אשמח לאתר שמוכר את כל התאורות ומאווררים מוארים וכל השטויות האלו.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום . יש לי שעלה בקשר למולקסים , זה לא משנה לאין אני יחבר אותם ? לדוגמא : יש לי מולקס אחד חופשי מהצורב אז אני יוכל לחבר אליו מאורר ? (הכוונה שלי הכל יפעל לא משנה איזה מולקס אני יחבר אליו ? ישירות מהספק או מהחיבור הנוסף של המולקס?) (העיקר שיגיע זרם..)?
-
- 8 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אהלן, רכשתי את המוצר svs pb12 nsd ורציתי לדעת איזה שנאי יתאים לו ע"מ שאוכל חברו לרשת החשמל בביתי בבטחה ? רצ"ב תמונה של המוצר מאחור : http://www.svsound.com/images/svs/products/amps/STA-400D_front_800.jpg תודה על עזרתכם.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תמיד שיגעה אותי השאלה הזאת.... איך זה שבמודים בחו"ל יש אנשים שפשוט משנים את המחברים(USB,PS2 וכו'....) לדוגמא: וזה מופיע מתחת: שבת שלום איתן
-
- 8 תגובות
- 773 צפיות
-
-
לוח פרספקס 0.5 בגודל 63X95 ב90 ש"ח. איך זה? אני פשוט לא מבין בגרוש במחירים של זה.
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום אני קונה עוד חודש-חודשיים מחשב חדש ורציתי לבקש עצות מה כדאי לי לעשות נחמד עם המחשב הישן שלי: מעבד:p4 1.6 478 לוח אם:Asus P4T כרטיס מסך:Albatron Geforce 5900xtv זכרון:256 RDRAM PC800-אבל 400MHZ אפקטיבים בגלל שהלוח אם שלי צוואר בקבוק לזכרון...... ולא יודע איזה ספק..רגיל לא משהו מיוחד... אז אני מתכוון כאילו אם שווה לי לעשות איזה פרוייקט מודינג או לנסות לעשות לו אוברקלוק..אני יהיה אולי מוכן להשקיע בזה עד 200 שקל... מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מטען לא מוכר הנה תמונה: ויש לי בטריות של חברת rechargeable nickel metal hydride 2000mAh כמה זמן אני צריך להטעין בטריות כאלה במטען כזה?
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
שלום חברה מה קורה?? יש לי שאלה קטנה... יש לי פלאפון מסוג SIMENS עכשיו החיבור של המטען נשבר לי רציתי לשאול אם זה אפשרי לטעון את הסוללה ישירות מהשנאי של המטען... בדקתי והמתח הוא בדיוק 6.65V. על הסוללה יש 3 חיבורי חשמל + - ואמצעי כמובן שהוא אדמה האם אפשרי לחבר את החוטים מהשנאי ל + ול - או שזה לא יטען את הסוללה כי בתוך הפלאפון יש עוד כל מיני נגדים וחרטא שמורידים את המתח עוד...? תודה לעוזרים אם לא מובנת השאלה למרות שנראה לי שהיא מובנת אני יצרף תמונה של הסוללה ושל השנאי(דר"א השנאי הוא כמובן של הפלאפון).
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
הסוללה של הפלאפון ניזונה/מספקת 3.7V ב1200mAH ואילו המטען מספק 5V ב350mA (יש הבדל בין mAH ל mA ? ) אז זה אומר שאם נגרום למטען להוציא 1200mAH אז הסוללה תיטען במהירות אופטימלית? מדובר במכשיר נוקיה עריכה: נכתב בטעות ביומני פרוייקטים, נא להעביר לאלקטרוניקה ומודינג, תודה.
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
מה ההבדל בין MCD ו mCD ומה יותר חזק CIE2/2,000=8,000MCD 25DEG 2V 620-630nM 1.9-2V CIE2/7,000= 10,000mCD/25DEG 3.1-3.2V CIE2/7,000=12,000mCD 25DEG 3.2-3.3V PURE GREEN 515-525nm CIE2,500=8000mCD 3.1-3.2V 20mA 25DEG 465-475nM 5MM 2500MCD/CIE2 585-595nM 2-2.1V 25DEG
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי דיסקמן וקניתי רמקול קטן...שאני מחבר אותו בחיבור של האוזניות אני שומע קצת יותר חזק מאוזניות אבל זה טוחן תסוללה יש איזה דרך להוסיף איזה טרנזיסטור או משהו בשביל להעלות את הווליום?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום איפה עליי לפתוח אשכול בקשר לקניה ומכירה כי אני רומה למכור כרטיס מסך ותודה
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לרכוש מסך LCD קטן למארז המחשב. עקבתי אחרי המדריכים ושמתי לב שישנם שני סוגים פשוטים ובסיסיים. הנומרי שהוא הזול, והגרפי שהוא קצת יותר יקר. השאלה שלי היא איזה מידע יכול מסך נומרי להציג? {האם זה רק מידע של טמפ' או שאפשר להציג גם מידע על סרטים וקבצי מוזיקה.} בתודה מראש, שניר =]
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי, אז יש לי מסך של PALM PILOT Vx וזה מסך איכותי, גדול עם16 גוונים (משהו כזה) ואני כבר לא משתמש בפאלם, אז כה שחשבתי אוליי להשתמש בו למחשב - לווינאמפ וכדו'... יש לי רקע כללי באלקטרוניקה, אבל כזה דבר אף פעם לא עשיתי... אז אני מפחד, אנ י לא רוצה לעשות איזה טעות שתדפוק את המסך. מישהו מכיר מדריך לזה, או שיכול להסביר כללית מה אפשר לעשות? תודה רבה. רפאל
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מארז ג'נרי (Codegen 604) עם מסך LCD מובנה שמציג את הטמפרטורה ושעה וכו'... רציתי לדעת האם ישנה אפשרות שבה אני יוכל לשנות את מה שרשום במסך? תודה רבה. קישור למארז: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_2403&products_id=16321&PHPSESSID=e815617dbdee0c144fc4bcd3a6ca2b13
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין מסך LCD קטן במודינג שאני עושה... עכשיו יש לי שאלה קצת מוזרה בקשר לזה... האם המסך מציג דברים ישר כשהמחשב נדלק או רק אחרי שהווינדוס עולה? אני מדבר על מסכי LCD קטנים של מודינג כמו זה:
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות מסך גרפי+נגיע, עכשיו כמה שהבנתי אני צריך Controller שמחבר בין השניים עכשיו יש Controller כזה שהוא בשביל מיקרו בקר ולא מחשב? אני רוצה לעשות נגיד שהבקר ירשום ל-LCD את מה שהחיישנים קולטים וכדומה... אז משהו מכיר מסך כזה שתומך במיקו בקר(הגודל שאני מחפש זה בין חריץ ל2 חריצים של כונן CD)? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
פירקתי מסך מיומן אלקטרוני ישן יש סיכוי שאני מחבר אותו למחשב? כי אין בו את החיבורים כמו שבמדריך שיש באתר
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
מאיפה אפשר להשיג? אני מחפש מסך כמו של מצלמה דיגיטלית... יש לי מסך של DVD של רכב אבל הוא ענקי...
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בבעיה הזאת : יש לי מתחי(0-5) TTL שיוצאים מבקר. מתחים אלו צריכים להגיע אל צרכן כלשהו שמקבל מתחים בטווח 3.6 - 17 וולט .. באותו יחס.. כלומר 0V מהבקר יגרום ל3.6V לצרכן.. 5V יגרום ל17V לצרכן. כלומר אני צריך לבנות מנוף מתחים בין הבקר לצרכן. אני יודע שצריך להשתמש בשיטת PWM אבל אני לא יודע איך זה אמור להשתלב במעגל.
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
איך אני עושה מעגל של 4 לדים לחיבור למחשב?
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בקשר לשירשור הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=224286 האם יש מפסק כזה (DPDT toggle) רק עם 3 מצבים? זאת אומרת המפסק DPDT toggle הוא ON, ON ואני רוצה מפסק שיעשה בדיוק את אותה הפעולה רק עם אפשרות ל - ON, OFF, ON שזאת אומרת 3 מצבים יש כזה מפסק? אם כן מה השם שלו?
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
השאלה היא בקשר למפסק טוגל, המפסק הזה עם הידית ממתכת. אני צריך שכאשר אני מעביר את המפסק ממצב פתוח למצב סגור, הוא יעביר מתח לזמן קצר מאוד (חצי שנייה עד שנייה), וההפך. אפשר לבנות איזשהו מעגל שיגרום לזה לקרות? אולי מוכרים כזה מפסק מוכן?
-
- 25 תגובות
- 3.1k צפיות
-