עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. זה המוצר :

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Pure-Gold,

אני מעוניין להכין המעגל המקציב זמן למספר לדים ולאחר מכן מחליף אותם כמו בתמונה: זמן ההחלפה ישלט ע"י פוטנציומטר. אשמח אם תעזרו לי ( במידע / שרטוט ) כיצד לבנות מעגל כזה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. קודם כל קניתי יש לי את המארז הזה... http://www.a-top.com/zalien/zalien.html רציתי לדעת אם הספק שלו סבבה...של ה-400 מה זה גם ספק ג'נרי או איך שכותבים את זה... ועוד שאלה...קיבלתי את המארז עם מאווררים מוארים אבל העפתי אותם כי הם שווים לתח* עכשיו נישארתי בלי תאורה ורציתי לדעם מה יהיה יותר יפה להשים, קטודה או לדים? גם מבחינה של חום....וגם מבחינה שמה נישרף יותר מהר. תודה

• 78 תגובות
    • 7.2k צפיות
  4. Started by generalA,

ברצוני לחתוך חור עליון במארז עגול עבור מאוורר. כאשר באתי לפרק את המתכת העליונה אשר בה אני אעשה החור, גיליתי שהחיבור הינו עם ניטים. מה עושים? האם ניתן להוציא את הניטים כדי שאוכל לשלוף את המכסה המתכתי. בבקשה רק לא תשובות כמו שלהוציא את כל הרכיבים והתכולה כולל הלוח אם ואז לעשות חור. תודה, General A.

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  5. אני ממש מתרגש! אני יודע שזה מוד פיצי אבל בכל זאת זה הראשון שלי ;D אשמח לקבל תגובות או הצעות לשיפורים או כל דבר אחר http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200409211441075417&id=200409211451271579&user=or_carmi http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200409211441075417&id=200409211454026330&user=or_carmi אפילו יש לי סרטון של זה. זה ממש כמו התינוק שלי

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. הסתכלתי במדריך בתחרות המדריכים ולא הבנתי שם דבר אחד, יש את החיבור של ה9 פינים, יש לי אחד כזה ומתוכו יוצאים 4 כבלים עכשיו איך אני יודע איזה כבל זה איזה ? או שאני צריך להוציא אותם ולהכניס חדשים דרך החורים שמסומן במדריך ואז איך אני אמור להלחים אותם בתוך המחבר הזה של ה9 פינים ? אם לא הבנתם למה אני מתכוון אני אנסה להסביר יותר טוב, תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. יש לי מאוורר 40 מ"מ (חחח) ונקרע ממנו 2 החוטים שמתחברים אל המולקס איך אני מחבר אותם חזרה? פתוח תמאוורר ומלחים או מה? אני לא יודע איך לפתוח אותו גם..

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by orenc17,

קניתי היום את החיבור הנ"ל על החיבור עצמו יש רק 3 רגליים באוזניות שיש לי יש רק 2 חוטים איך להלחים תודה לכל מי שיעזור

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. שאלה בכותרת תודה

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  10. אני רוצה לחבר את המאוורר שהיה לי בספק הישן שלי למחשב הוצאתי את המאוורר ניתקתי אותו לחלוטין מהספק אבל ראיתי במדריך באתר שצריך לחבר אותו לחיבור של הפלופי. אני הרסתי את החיבור של הפלופי והחוטים בחוץ והחיבור התעקם ולא טוב האם יש דרך אחרת לחבר את המאוורר למחשב? אולי דרך חיבור המולקס? איך עוד אפשר? תודה

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  11. להגן עליהם מפני הצבע? האם מישהו צבע מארז בלי להוציא את כל החומרה? תודה

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. http://www.pokia.com/ אני מניח שהוא מחבר את זה כמו שמחברים דיבורית (לי בפלאפון אין חיבור לאוזניות ויש בתמונות שם חיבור ישיר לדיבורית גם) למישהו יש רעיון? נראה ממש מגניב אני רוצה להכין לעצמי אחד

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  13. Started by BigFart,

במולקס יש חוטים אדומים שחורים וצהובים. (יש 2 חוטים צהובים שהולכים לאותו חור) איך אני יכול לדעת בצהוב איפה הפלוס ואיפה המינוס? אני רוצה לשים לד בתוך המולקס איך אני יעשה את זה? לאן לחבר?

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  14. Started by generalA,

חברה איך ניתן לבצע חיתוך פשוט עגול או מרובע בחלקו העליון של המארז? באיזה כלים עלי להשתמש?

• 7 תגובות
    • 939 צפיות
  15. Started by gigabot,

אז כמו שאמרתי אני צריך עזרה שמתי כבר פרספקס לפני כמה זמן לא מדובר על עכשיו ואני רוצה לצבוע את הדלתות והחלק העליון הפרספקס מודבק על סיליקון למי ששואל הוא בעובי 2 מ"מ כדי לא לפתוח עוד תרד אני ישאל כאן מה דעתכם על Genius SW-5.1 Deluxe Value 5 Channel Surround Sound System...

• 11 תגובות
    • 934 צפיות
  16. הי, עשיתי עכשיו קצת סדר במארז והחלטתי בין השאר גם לגלגל את כבל ה-IDE של ה-CDROM וה-HD שלי. אני מניח שכולכם ראיתם את המדריך כיצד לגלגל כבל IDE. בעיקרון צריך להפריד את הגידים לקבוצות של 4-5, ללפף אותם ולהדביק עם איזולירבנד. אז ככה בדיוק עשיתי לכבל של ה-CDROM וזה עבד יפה. אבל בכבל של ה-HD פחדתי לגעת.. פחדתי לקצר משהו ולגרום נזק (רק לפני חודשיים נשרף לי דיסק ישן עם כל החומר שלא היה מגובה...) אז ניסיתי לגלגל בלי לפרוס לרצועות. ונחשו מה? זה עובד ואפילו בקלות! חבל שאין לי תמונות, אבל אולי בעתיד אני אעלה כמה. בקצרה: 1. עבדתי עם הכבל של ASUS, שהוא "קשיח", זאת אומרת - אפשר לקפל אותו והוא מקבל את הצורה. הוא שונה מהכבלים IDE שהכרתי בעבר (שהיו יותר רכים) אך אני מניח שאפשר לעשות זאת גם…

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  17. אני וחבר שלי (Amos.G בפורום אם אני לא טועה.. הוא כבר לא פה הרבה זמן) צבענו את המארזים בשחור, עשינו חור בדלת וחיברנו לשם sf2 של Tt. צירפתי כמה תמונות שלא משקפות את התוצאה האמיתית. זה נראה בתמונות לא משהו אז תתרשמו רק התרשמות כללית * הטמפ' במארז שלו השתפרו בהרבה ! * מצורפת גם תמונה שמראה את הכלי שהשתמשנו בו כדי לגרד את הצבע. הדבר הזה מאוד עזר. (עולה 10 ש"ח בהום סנטר למי שרוצה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 978 צפיות
  18. Started by talmAn,

קיבלתי עכשיו את הספק כוח החדש TT420 ויש לי כזה בלאגן במארזזזז מכל הכבלים של הספק הזה אאאאאא איך אני יכול לסדר את זה? חשבתי על סליבינג? ויש לי בעייה ניסיתי לנסות את החיבורי מולקוס מהספק הישן שלי, הניתוק הלך בסדר אבל אני לא מצליח לחבר אותו בחזרה :-\ אתם יכולים לעזור לי עם זה? איך אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  19. אני לא רוצה שבלונות של אש...אלא שבלונות כללי....בגוגל הבאתם רק של אש ואני מסתבך עם גוגל מה שיש באתר לא טוב לי....מישהו יכול לעזור לי ולהביא לי שבלונות מגוונות?

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  20. אז כמו שציינתי כבר בכותרת! (ראו תמונות) רציתי לדעת אם אני יוכל להשתמש בו כצג טמפרטורות של כל מיני חלקים במחשב שלי, ושיציג עוד דברים (חוץ מטמפ') שאני יעשה דרך תוכנה כלשהי. תודה מראש! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אם כן אתם יכולים להביא ואם אפשר עדיף בצורה הראשונה שיש בתמונה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. עדיף קרוב לתחנה המרכזית או לקניון מלחה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by infer73,

טוב למי שלא יודע,KVM זאת קופסא כזאת שמחברים אליה 2 מחשבים אך רק עכבר,מקלדת ומסך אחד ואז בעזרת מתג או משהו (תלוי בKVM) אפשר לעבור בין מחשב למחשב בתצוגה ובשליטה עכשיו אני מעוניין לבנות KVM כזה,למישהו יש רעיון איך אפשר? אגב,שלא יהיה על USB אלא על PS2 (ואם אפשר תוספת גם לפורט פרללי למדפסת זה יהיה נחמד) אגב, ערכתי חיפוש בפורום ולא מצאתי כלום, אם היה דיון אני מצטער מראש ואם אפשר לינק לדיון שהיה אני אשמח תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by maor5,

שלום לכולם!! הוצאתי לפני הרבה זמן חוטים מספק ישן אז אני כאחד שאוהב לשמור דברים אז חשבתי לפני כמה ימים איך אני מחבר את המולק למחשב שלי? אני רוצה לחבר מאוררים וחסר לי מתח אז אני צריך תמולקס... לאן לחבר אותו? הנה התמונה שלו http://members.lycos.co.uk/dragon55/%fa%ee%e5%f0%e4%20013.jpg מצטער על האיכות.... תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 942 צפיות
  25. Started by matanyaniv,

טוב, המפרט הוא: CPU: AXP 2500@3200 CPU Cooler: Cooler Master Aero 7+ Mobo: EPoX 8RDA+ Memory: A-DATA 512mb DDR 3200 HDD: WD 80 giga 8 mega buffer Video Card: Gigacube Radeon 9800NP 128mb Case: SuperTalent-Black PSU: HEC 475VD-T DVDrom: Toshiba CD-WR: Liteon 52x32x52 Monitor: MAG 796FD2 Speakers: Altec-Lansing ATP3 מה עשיתי במוד?: 1) החלפתי 2 מאווררים שבאו עם הסופרטאלנט למאווררי VANTEC UV 2) קדחתי חור בגג המארז ושמתי בו את המאוורר הכחול של הסופרטרלנט, לדאת קניתי TT thunderblade ירוק(שהוא אגב חלש למדי) 3) שמתי סינקים על הזכרונות של הכ.מסך 4) שמתי 2 גרילים מוזהבים של TT בגג ובדלת 5) קניתי כבלי UV ירוקים לפלופי ולסידירומים 6) ריססתי דרקון בצידו של המארז והדבקתי מדבקה למעלה ס…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים