אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי במארז במחשב לד שמחליף את הצבעים של באפקט דהיה.... ויש בו המון צבעים... כחול סגול תכלת ירוק אדום צהוב ועד ביניים... איפה קונים דדבר כזה וכמה עולה?
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
דבר ראשון, שלום, אני חדש כאן. יש ברשותי את הערכה הבאה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1584&catcode=336 ונתקלתי באתר במדריך להכנת מאוורר לדים שיוצא יותר יפה אפילו מהקנויים. עכשיו רציתי לדעת עם אני יכול להכין גם מאוורר לדים עם המאוורים שמובאים בתמונה מכיבן שהם בצבע כתום ולא שקופים. עכשיו גם ערכתי חיפוש בפורומים בכדי למצוא את המדריך להכנת מאוורר לדים אבל לא מצאתי אותו, אז עם במידה ואפשר להכין מאוורר כזה עם המאווררים בתמונה תוכלו בבקשה לעזור לי למצוא אותו? תודה elram_u
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני הולך לעשות פאנל שליטה עם מפסק לראשי ל4 מאוררים: רציתי לשאול למקרה שאני יעשה את הפאנל עם הלדים איזה נגד אני צריך?כמה אוהם?מה סדר הצבעים שלו אם אתה יודע? ורציתי לשאול כמה בערך עולה אחד?וכמה עולה מפסק אחד 3 ראשים בערך? ואם בבקשה מישהו יכול לעשות לי עוד תרשים לפאנל שליטה ל-4 מאוורים עם פוטנציומטר לכל מאורר ומפסק ראשי?צריך מפסק לכל מאורר עם יש פוטנציומטר? ועוד שאלה איך אני בודק כמה צורך המאורר שלי כדי שיתחיל לעבוד כדי שאני יקנה פוטנציומטר מתאים?
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם אני ראיתי שיש איזה נגד שמחברים לרב מודד שנות תמפרטורה לרב מודד מישהו יודע איזה נגד זה ומה צריך לעמוד הרב מודד אמפר אום ?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום חברים אני עובד כרגע על תכנון מארז חיצוני עבור 4 דיסקים קשיחים (כולם SATA) שיחוברו לבקר RAID של PROMISE המארז החדש צפוי להכיל גם מאוורר פרטי על SILENCER לכל HDD ועוד שני מאווררים גדולים מקדימה ומאחורה לצורך אוורור המארז כולו. הארז יהיה בנוי מפרספקס שקוף (מבטיח לפרסם תמונות בהמשך לכשאסיים בנייתו) לצורך הבנייה אני רוצה להשתמש בספק כוח נפרד מזה של המחשב שלי (thermaltake 680W). יש לי כמה שאלות: 1. האם יש המלצות לספק שיוכל להחזיק מכונה כפי שתיארתי? 2. הבנתי שקיימים כפלי SATA באורך 150CM. האם מישהו השתמש בהם? והאם הבקר יסתדר איתם? 3. איך דואגים שהספק במארז הדיסקים יעבוד יחד עם הספק במארז המחשב באותה הפעלה? למיטב ידיעתי במארז המחשב מה שמפעיל את הספק זה הלוח. במארז הדיסקים לא…
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום! אתמול קניתי את המקרר לזכרונות ...סתם הייתי בקיי אס פי וראיתי צעצוע..לצערי קניתי את הגרסה עם הלדים ושוב לצערי לא אהבתי כל כך את התאורה... זה מעצבן!!! בכל מקרה אם למישהו יש איזה רעיון למוד או איך אני יכול להשאיר את הלדים הכחולים רק או משהו כזה שיעזור בבקשה!!! תודה
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אז מה שאני צריך כרגע זה: פלטות אלומיניום בעובי של 3~4 מ"מ ובגודל של משהו כמו 20CM*10CM או משהו בסגנון. שתיים כאלה. והרבה מאוד ספוגים אקוסטים... עכשיו ככה: אני גר ברחובות. אין לי עדיין רישיון. אז תתחשבו בזה, אני יכול לבקש טרמפים מחברים עם רישיונות, אני יכול להשתמש בתחבורה ציבורית, אבל בגבול הנורמלי, אל תשלחו אותי לאילת, אלא אם כן יש מישהו שמגיע למפגש ויוכל להביא לי חומרים.... תודה מראש RAZORJUNIOR
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
-
ציוד בסיסי= משקפי מגן\+דסקיות מחוזקות... תודה לעוזרים...., אבי מנסורי
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אתמול הבאתי מתג עם 2 לחצנים עם מצבים של ON וOFF ו6 רגליים. ככה זה נראה: וככה זה מלמטה: ד"א יש בו גם לדים כשזה על ON. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכם... מישהו יודע איך להכין חומרה/מכשיר כזה שנגיד אני רוצה לפתוח את החדר או לפתוח את המגירה אז אני יצטרך להקיש קוד מסוים ואם זה שגוי אז הוא לא יתן לי, ואם כן אז הוא ירשה לי.... מן מכשיר זיהוי כזה... אני לא מבין משהו כזה, נגיד אני בונה מכשיר מסוים, איך אני מכניס לתוכו את התוכנה שאני רוצה (נגיד איזה תוכנה בשבפת C), איך אני מחבר אותו למחשב? יש למישהו מדריך? או בגוגל ע"פ מה לחפש את זה...? איזה חומרים ועוד... תודה...
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
האם האוורור הבא (תמונה) הכי טוב שאפשר להפיק מ6 מאווררים? נ.ב. א. בציור יש 5 מאווררים אבל יש לי 6 ב. אל תתיחסו לקו שבתחתית תתחשבו כאילו הוא לא קיים... תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אמ.. שאלה קצת לא מסובכת של כן או לא... האם אפשר לבנות תאורה מארז על ידי לד רגיל ולא על ידי לד UB? בתודה לכל מי שעוזר לייייי... צהורייםם טובים! והמשך יום נעיםם..
-
- 9 תגובות
- 779 צפיות
-
-
היתה לי מדפסת HP PhotoSmart 7550 והיא התקלקלה והתיקון שלה עולה כמו חדשה אז זרקתי וקניתי חדשה ויותר טובה עכשיו לקחתי ממנה את כל הפאנל בקרה שזה כולל מסך LCD צבעוני בגודל 2 אינץ' בערך איך אני יכול לחבר אותו למחשב יש שימוש שנאי יכול לעשות בו? הוא מיע עם חיבור קטן נקבה של 8 פינים ועוד פס מידע כזה (המסך)
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים טובים החלטתי להתפרע על המארז ולאחר מודינג בחלקו לא יפה החלטתי שאני פותח את כל הגג של המארז .. הייתי חכם וחתכתי אותו ובעצם רק החלק של הגג ( הצדדים ) שנפתסים במארז נשארו . בזמנו רציתי לשים חלון שקוף ולא הבנתי שזכוכית אי אפשר לקדוח .. שאלתי היא מה אוכל לעשות ? זה לא אסטתי ככה .. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת האם זה מה שנקרא חיבור 3 פינים במאורר [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD אבל יש לו רק 4 פינים... אז איך מחברים אותו למחשב? (ד.א. הוא היה של טלפון ישן..) תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכם, לאחר אין סוף בדיקות של המחשב הגעתי לזה ששני קבלים (אחד לייד המעבד ואחד לייד הAGP) מנופחים וגורמים לבעיות יציבות במחשב ואני מעוניין להחליף אותם הסתכלתי קצת על הלוח וראיתי שמאוד צפוף להלחים ובקלות אפשר לשרוף חלקים מהמעגל מודפס, יש פה מישהו אולי עם נסיון קודם בהלחמות כאלה ויכול לתת לי עצות? אולי להלחים במקביל מתחת ללוח או משהו דומה? ועוד שאלה הקבלים התנפחו מסיבה כלשהי אם אני יקנה קבלים עם פרטים שונים אולי המחשב יפעל יותר טוב? בקיצור כול מידע בנושא יתקבל בברכה.. יש לי נסיון קודם בהלחמות אבל לא בצפיפות כזאת... יש אולי דרך לבדוק את הקבלים שהם עדיין על הלוח אם - אם הם עובדים? תודה לעונים :-\
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי את המארז הזה http://www.pbase.com/baluta/image/34573638 מקדימה יש לו את הפלסטיק הכחול הזה. יש לכם רעיון אולי מה לעשות איתו במודינג? כי אני רוצה לצבוע את המארז וזה לא מתאים לי בכלל אתם יכולים להגיד לי אולי איך לצבוע אותו? (את הפלסטיק הכחול הזה) ישר לרסס עליו? או איך?
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי סידירום ישן שהיה מורכב בפנטיום 2.. ובסידירום יש כפתור אחד שמוצאיאים את הדיסק ומכניסים ושקע של אוזניות עכשיו השאלה היא איך אפשר להכניס דיסק של שירים ולשמוע? כי אין כפתור של PLAY יש רק כפתור אחד של להכניס ולהוציא את הדיסק ושקע של אוזניות..? אני לא צריך את זה בשביל לישמוע שירים יש לי מחשב חחח אני סתם שואל איך עשו דבר כזה בלי כפתור PLAY הנה תמונה מגוגל איך עכשיו לוחצים PLAY כדי להפעיל את הדיסק? http://it.pedf.cuni.cz/prakcin/imag...s/hw/CD-ROM.JPG איך מפעילים את השירים?
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום. אני כבר כמה ימים גולש פה באתר ואני נדהם והמום לראות עבודות של אנשים. לא האמנתי שבאמת אפשר להגיע לכאלה רמות של יצירתיות ויופי בעבודה. בכלל אני מת על כל הקטע של המודינג והאלקטרוניקה. לצערי הידע שלי לא ממש בקיא בנושא.. אני מאוד אבל מאוד רוצה לשפר את המארז שלי, מאווררים,פרספקס,תאורה. . . אבל פשוט הידע לא ממש מאפשר =/ רציתי לשאול ולהיעזר בכם איך אני אמור להתחיל? כי באמת יש לי רצון וכל מה שדרוש.. מקווה שבאמת תעזרו לי =)
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
התמונה נגנבה מהפרוייקט של HOLY אני צריך מפסק כזה כי שמתי לב שהפאן באס שלי לא בסדר.. אני רוצה לעשות עם מפסק כזה 3 מצבים 5V/7V/12V זה לא נראה לי כל כך בעיה, אשמח לעזרה.. תודה.. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם =] אני יחסית חדש לכל תחום הארדואינו אבל יש לי ידע באלקטרוניקה ובתכנות-לא מקצועי,אבל ידע... אני מנסה לרשום תוכנית שבמסגרתה אוכל לזהות לחיצה בודדת על לחצן. ישנה את תוכנת הניסוי באתר של הפרויקט שנקראת debouce A שעובדת מעולה ומזהה לחיצה אחת אבל כמה שניסיתי להבין אותה לא הצלחתי-לא הבנתי למה נעשה שם שימוש בטיימר\תזמון כלשהוא ולא הבנתי ו/או הצלחתי ליישם את הקוד הזה בתוכנית שלי אודה לכם על העזרה,ואם למישהו מכם יש ניסיון עם אותו רעיון וקוד יותר פשוט,אשמח לשמוע וללמוד =] בתודה,דולב
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מארז SUPRANO של tt ויש לי כמה שאלות(של מתחיל) אני חורט בעזרת מה?עם זה עם דרמל איזה ראש+תמונה אם אפשר איך אני מאיר?(אני יודע היכן למקם את הלדים אך לאן אני אמור לחבר אותם ואיך)ואין לי שום מושג באלקטרוניקה רק בסיסית מה עוד????.... אההה אולי יש לכם הצעה למשהו לחרוט אני חשבתי לחרוט את השם(amd + הסמל) מעבד -?Athlon64 3200+ S-939 שרפתי את המחשב שלי ואני על המחשב של אחותי כרגע אז אני ינסה לענות כמה שיותר מהר (יהיה קשה)
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום ! יש לי לוח של חברת BIOSTAR צ'יפסט 945 של אינטל הביוס הוא של POENIX ואני לא מוצא בביוס אפשרות להעלות את תדר הבאס האם בעדכון ביוס זה ייסתדר או שפשוט אני לא מחפס במקום הנכון בברכה EFINET
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-