עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by MacGyver,

יש לי לדים 3MM UB ואני מעוניין להחליף את אלה שבמקלדת ... האם אני צריך להתעסק עם נגדים או שפשוט להוציא את הישנים ולהלחים את החדשים? איתן

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  2. Started by Asterix3,

אני לא יודע אם זה המקום הנכון לבקש פה עזרה הבעיה שלי שאני תקוע אם הפרויקט שלי אני צריך לסיים לבנות אותו ולכתוב תוכנה אם מישהו יכול לעזור אשמח מאוד יש גם תשלום בצד תודה מראש

3. אני רוצה להתחיל ממודינג פשוט של חלון במארז. הרעיון שלי הוא לא להשתמש בחלון רגיל אלא ברשת חזקה כלשהי שתהיה כמה שיותר שקופה, השאלה היא - מאיפה אני מביא רשת שכזאת בגודל שאני צריך? רשתות כמו ברמקולים של מערכות סטריאו (לפחות של סוני) מתאימות לי בהחלט, אבל אין לי מושג מאיפה אפשר לקנות חתיכה בגודל שאני צריך. למישהו יש מושג? אשמח אם תעזרו לי!

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  4. היי לכולם . אני חותך את המארז שלי (צורת דרקון , הולך היטב) , הבעיה היא שלפני כן השתמשתי באותו החלק (דלת המארז) לניסויים . כתוצאה מכך היו בה מספר חורים , כולל 2 חורים של כ-5 ס"מ x 5 ס"מ , החורים האלו היו היכן שאמורים להיות חלקים רצופים לפי השבלונה - לכן הייתי צריך לשחזר אותם . הטיפ הזה שימושי גם לכאלו שבטעות מחליקים עם הדרמל , או לא נצמדים היטב לשבלונת חיתוך ולכן צריכים להשלים מעט את החלקים . חומרים - ניילון נצמד (של סנדוויצ'ים) , דבק אפוקסי (שרף ומקשה , עדיף זמן ייבוש ארוך ולא להתפתות לקנות את הזולים - על אף שהם עושים את העבודה) , משטח (נייר \ קרטון \ נייר שעווה - מומלץ) עליו נערבב את הדבק , כלי (שיפוד , מקל "ארטיק" וכו') איתו נערבב ונמרח את הדבק , החלק אותו רוצים לשחזר …

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  5. יש לי נייד של Hp סוג Pavilion Ze4949ea ויש לי 2 שאלות שמענינות אותי הם: 1.איפה אפשר לעשות מודינג ולקנות דברי מודינג לנייד? 2.אם אפשר להחליף כרטיס מסך לנייד שלי? אם כן תתנו לי מקורות לראות איפה אפשר לקנות?

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  6. Started by Winterlord,

שלום לכולם, ניסתי לחבר ליציאת ה-LPT שלי המחשב שלי מסך LCD בגודל 2x16, ובהתחלה נראה כאילו המסך היה בסדר (היתה שורת ריבועים). לאחר מכן עשיתי restart והעברתי את ה-LPT למצב EPP. כשהפעלתי מחדש את המחשב המסך לא הציג תווים אלא רק כל מיני שיבושים של תווים בצורה שנראית די רנדומלית. ניסיתי להחזיר את היציאה למצב שהיתה אבל שום דבר לא עובד. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה עם המסך?

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  7. Started by Psychedelic,

שלום, אני מחפש קטודרה רגישה לקול... שתהבהב לפי קצב המוזיקה. יש את זאת : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=951 אני לא בטוח שהיא רגישה לקול =\ ויש את זאת : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_156_163&products_id=1574 שהיא רגישה לקול, מה יותר כדאי? ואם יש לכם המלצה לקטודה רגישה לקול עד גג 80 שקל. תודה

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  8. אהלן.. מכיוון שהמאווררים במארז שלי רועשים מאוד (2X120MM ואחד 80MM ) ואני לא יכול לישון עם זה בלילה , החלטתי "לקנות לי" איזה בקר לימולדת..(ביקשתי מאחי ;D) עכשיו, לשאלות. (אמרתי שתיים אבל נזכרתי בעוד אחת.. ;D) 1) האם יש איתו בעיה ששמעתי בנושא דומה שפתחו פה (על בקר אחר) לגבי הלדים המהבהבים ? (שאם שולטים על מאוורר לדים הם יהבהבו..?!? ) 2)האם הוא נכנס עם בורג (כמו CD..) ואני יוכל להכניס אותו לא עד הסוף? (כי הדלת לא תוכל להסגר.. :-\) 3) האם שווה 106 שקלים על הבקר הזה והאם הוא נחשב טוב יחסית? (לא עושה בעיות ודברים כאלו..) תודה מראש, עודד ב.

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  9. ההודעה המקורית נערכה, וזאת עקב אי ציות לחוקי הפורום הנושא הועבר למדור הTRADEZONE באתר, במידה ויש לכם שאלות נוספות \ או אתם מעוניינים בפרטים נוספים אתם יכולים לפנות אלי בהודעה פרטית.

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  10. מעוניין להזמין- מישהו אולי יודע לגבי מסים מעודכנים?

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  11. אוקייי אממ הביאו לי רדיוטייפ וברצוני לחבר אותו עם מצבר 12V ו2 רמקולים למערכת מוזיקה ניידת לאופניי תלת אופן עכשיו יש חיבור עם 12 פינים ורק 2 פיניפ מהם אני יודע שזה חשמל(האדון והשחור) וכל השאר אני לא יודע ואני רוצה שתגידו לי מה כל פין ופין יענו מי מהם הולך לרמקולים,מי מהם זה הכניסה שרטוט של החיבורים: http://www.siz.co.il/my.php?file=cnj3k1zntao2.jpg __________________

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  12. Started by thedag,

נכון יש את המדריך הזה למקלט IR.. רציתי לדעת האם אפשר להוסיף לשלט שישלוט על המחשב להוסיף לו פוטנציומטר או משהו במקום הכפתורים של הווליום תחשבו על זה זה יכול להיות ממש ממש מגניב.. תודה לכל העוזרים......

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  13. מה עדיף לי לקחת? זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_633_1404&products_id=5820 או זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_926_1614&products_id=4943 ולמה? תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 824 צפיות
  14. שלום! אתמול קניתי את המקרר לזכרונות ...סתם הייתי בקיי אס פי וראיתי צעצוע..לצערי קניתי את הגרסה עם הלדים ושוב לצערי לא אהבתי כל כך את התאורה... זה מעצבן!!! בכל מקרה אם למישהו יש איזה רעיון למוד או איך אני יכול להשאיר את הלדים הכחולים רק או משהו כזה שיעזור בבקשה!!! תודה

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  15. Started by RazorJunior,

אז מה שאני צריך כרגע זה: פלטות אלומיניום בעובי של 3~4 מ"מ ובגודל של משהו כמו 20CM*10CM או משהו בסגנון. שתיים כאלה. והרבה מאוד ספוגים אקוסטים... עכשיו ככה: אני גר ברחובות. אין לי עדיין רישיון. אז תתחשבו בזה, אני יכול לבקש טרמפים מחברים עם רישיונות, אני יכול להשתמש בתחבורה ציבורית, אבל בגבול הנורמלי, אל תשלחו אותי לאילת, אלא אם כן יש מישהו שמגיע למפגש ויוכל להביא לי חומרים.... תודה מראש RAZORJUNIOR

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  16. Started by poltergeits,

מהו המתח המקסימלי שאפשר לתת ללדים הפשוטים קטנים (אלו המוכרים-אדום\ירוק\כתום ) ???

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  17. Started by d-undertaker,

איך אני משיג אותם וכמה זה עולה אה ונגיד והשגתי כאלה לאן אני מחבר אותם?

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  18. Started by idani1983,

אני מעוניין לדעת האם זה מה שנקרא חיבור 3 פינים במאורר [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  19. Started by orenoren,

קבלו פרוייקט מגניב בלינק הבא: www.kevinrose.com

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  20. שלום קניתי צבע שחור מאט של חברת dap ומיכל ספראיי אחד לא הספיק לי נסעתי לקנות עוד אחד- ובאותה חנות אמרו שלא מייבאים יותר צבע כזה... חיפשתי גם במקומות אחרים- ולא מצאתי... מה עליי לעשות? אני יודע שאין הרבה גוונים לשחור אבל האם יהיה אפשר לעשות השלמות עם צבע אחר או שאצטרך לצבוע מחדש את כל המארז עם צבע אחר? נדב

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  21. כמו שכבתי בכותרת. האם מודינג מסיר אחריות? לדוגמא אם אוסיף לדים למארז, האחריות יכולה לרדת מהספק ו/או מהמארז? פתחי איוורור במארז יורידו ממנו את האחריות? למרות שאני לא רואה ממש צורך באחריות של מארז. וכו'...

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  22. אני רוצה להוסיף מאברר 8 ס'מ בדופן של המארז האפשרות היחידה בנתיים היא מול המעבד .השאלה שלי היא האם הוא צריך ליהיות ממש מול המעבד או שיותר מומלץ למטה ,או יותרלמעלה אני שואל כי עוד לא חתכתי בדלת ,יש סה'כ מאברר שמוציא אויר מאחור מתחת הספק .אני מצרף סירתות שהכנתי. תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  23. Started by surfface,

למי שמשתמש בתוכנה Sketchupומתכנן פרויקט ורוצה סרטוט רכיבים במדיוק אני ממליץ על האתר הבא http://www.jazzle.co.uk/scc/ [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  24. Started by peleg,

תביאו לי שמות של אתרים שמיהם אני יכול לקנות נאונים למארז וכל מיני אולטרות שונותת..תודה מראש אחים שליי..

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  25. Started by re5pect,

חיפשתי הרבה בביט-טק ופה על איך אפשר לחבר לגריל או לכרטיס זיכרון (שלא בשימוש בנתיים) של הps2 לדים.... חלק הוציאו חוטים מהמכשיר עצמו מה שלא בא בדעתי חלק לקחו ספק כוח של atx... אז אני רוצה אולי איכשהו לחבר לסלוט של הכרטיס השני... אבל זה ממש קשה לבדוק את זה (ניסיתי עם מולטימטר) כי ה"דלת" של הסלוט נסגרת כל הזמן כי זה עם קפיץ.... אז למישהו יש לינק או משהו בקשר לוולטים בps2? גם רעיונות מוגינד אחרים יתקבלו בברכה!

• 0 תגובות
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים