עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by MTKOL,

שלום לכולם, רכשתי את המוצר הנ"ל, ורציתי לשאול - איך והיכן למקם את החיישן שמגיע עימו? אני מעוניין למקם אותו על המעבד - אז היכן אני אמור פיזית לשים אותו? על המאוורר? היכן? בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  2. Started by bykeking,

אפשר להתמש במסך 7seg ממחשבון פשוט כזה שיש לו רק פונקצויות של הצגת מספרים (לא מדעי)? מישהו ניסה את זה פעם?

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  3. ציוד בסיסי= משקפי מגן\+דסקיות מחוזקות... תודה לעוזרים...., אבי מנסורי

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  4. שלום ביום שישי סיימתי עם החיתוך של הדלת של המארז, צבעתי אותה והשארתי אותי להתייבש החיתוך לא משוייף ואין בידיי כלים שאני יוכל לשייף את החלון בצורה שאני לא אצטרך לשים גומי כדי לטשטש את החיתוך.. עכשיו אני צריך עצה איזה גומי לשים בשביל לשים על הדלת, חומר גמיש שלא יעשה לי בעיות.. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  5. Started by ביז'ו המוס,

שלום לכולם, יש לי שתי קטודות של סנבים ולא מזמן נשרף לי הסטרטר =( יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג את הסטרטר הזה? ואם למישהו באיזור כפ"ס יש קטודה אחת עם סטרטר כפול שיפנה אלי בפרטי ונקנה סט של סטרטר כפול ואני יקח את הסטרטר והוא את הקטודה

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  6. Started by dany_tab,

יש איזשהוא מעדל שיכול להפוך חיבור IDE של הארד דיסק ל USB ככה שהמחשב יזהה את הארד דיסק ככונן נייד?

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  7. נסיתי לחבר 16 לדים (8 בגל מעגל מקבילי), לחיבור מולקס אחד, עכשיו, במערך לדים אחד הכל עבד, בשני, לד אחד ה-ת-פ-ו-צ-ץ!!!!, זה היה מגניב זה ירה משו בוער כזה, וכל שאר הלדים דלקו חלש חלש חלש.!!..., זה בגלל הספק??... אני חושב שזה פשוט בגלל ששיניתי את הזרם ל6 וולט מהמולקס ושמתי נגדים שגוים והלד שהתפוצץ היה פגום או משהו.... צריך רעינות יצירתים,, אני יכול לחבר למולקס אחר??? תודה לעוזרים!, אבי

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  8. Started by MacGyver,

יש לי לדים 3MM UB ואני מעוניין להחליף את אלה שבמקלדת ... האם אני צריך להתעסק עם נגדים או שפשוט להוציא את הישנים ולהלחים את החדשים? איתן

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  9. אני רוצה להוסיף מאברר 8 ס'מ בדופן של המארז האפשרות היחידה בנתיים היא מול המעבד .השאלה שלי היא האם הוא צריך ליהיות ממש מול המעבד או שיותר מומלץ למטה ,או יותרלמעלה אני שואל כי עוד לא חתכתי בדלת ,יש סה'כ מאברר שמוציא אויר מאחור מתחת הספק .אני מצרף סירתות שהכנתי. תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  10. התמונה נגנבה מהפרוייקט של HOLY אני צריך מפסק כזה כי שמתי לב שהפאן באס שלי לא בסדר.. אני רוצה לעשות עם מפסק כזה 3 מצבים 5V/7V/12V זה לא נראה לי כל כך בעיה, אשמח לעזרה.. תודה.. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  11. Started by JSK,

אני יכול להיות שאקנה את המארז Sunbeam Samurai (בצבע שחור) ולדעתי הוא נראה הכי יפה עם תאורה בצבע תכלת כמו פה: http://www.sunbeamtech.com/PRODUCTS/Samurai/images/a02_samurai_b_side.jpg איפה אני יכול לקנות קתודות/ תאורה למארז בצבע תכלת כמו בתמונה? אני אודה מאד למי שיעזור.

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  12. http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.quickshot.com/images/game_controllers/strikepad.jpg&imgrefurl=http://www.quickshot.com/game_controllers/strike.html&h=210&w=300&sz=11&hl=iw&start=1&tbnid=W7jlrKiavzuqtM:&tbnh=81&tbnw=116&prev=/images%3Fq%3Dquickshot%2B%2BQS-6220%26svnum%3D10%26hl%3Diw%26lr%3D%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:he:official_s%26sa%3DG חיבור USB כנראה זה היה ארוך מידי זה לא כתב

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  13. אני חדש איך אני מלטש צבע 2 שכבות מהמחשב כי אני עושה צבע למארז ואיך אני מלטש פינות של חלון

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  14. Started by d-undertaker,

איך אני משיג אותם וכמה זה עולה אה ונגיד והשגתי כאלה לאן אני מחבר אותם?

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  15. Started by fuck off,

אתמול הבאתי מתג עם 2 לחצנים עם מצבים של ON וOFF ו6 רגליים. ככה זה נראה: וככה זה מלמטה: ד"א יש בו גם לדים כשזה על ON. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 788 צפיות
  16. Started by RoNeR,

במדריך מבקשים את הדיודה 1N4148... יש לי שקית עם כמה דיודות.. אני לא מבין גדול באלקטרוניקה הדיודה היחידה שהצלחתי לזהות היא 1N4001 שלא ניראלי תתאים יש בשקית עוד כמה דיודות שקופות עם פס צהוב וחלק עם פס שחור הדיודה היחידה שהיה כתוב עליה משו מלבד 1N4001 היו כתובים עליה 3 ספרות 784 למישו יש מושג איך מזהים את הדיודיות ?!?

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  17. יש לי נייד של Hp סוג Pavilion Ze4949ea ויש לי 2 שאלות שמענינות אותי הם: 1.איפה אפשר לעשות מודינג ולקנות דברי מודינג לנייד? 2.אם אפשר להחליף כרטיס מסך לנייד שלי? אם כן תתנו לי מקורות לראות איפה אפשר לקנות?

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  18. Started by pc student,

מה זה עושה?

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  19. שלום לכם... מישהו יודע איך להכין חומרה/מכשיר כזה שנגיד אני רוצה לפתוח את החדר או לפתוח את המגירה אז אני יצטרך להקיש קוד מסוים ואם זה שגוי אז הוא לא יתן לי, ואם כן אז הוא ירשה לי.... מן מכשיר זיהוי כזה... אני לא מבין משהו כזה, נגיד אני בונה מכשיר מסוים, איך אני מכניס לתוכו את התוכנה שאני רוצה (נגיד איזה תוכנה בשבפת C), איך אני מחבר אותו למחשב? יש למישהו מדריך? או בגוגל ע"פ מה לחפש את זה...? איזה חומרים ועוד... תודה...

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  20. דבר ראשון, שלום, אני חדש כאן. יש ברשותי את הערכה הבאה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1584&catcode=336 ונתקלתי באתר במדריך להכנת מאוורר לדים שיוצא יותר יפה אפילו מהקנויים. עכשיו רציתי לדעת עם אני יכול להכין גם מאוורר לדים עם המאוורים שמובאים בתמונה מכיבן שהם בצבע כתום ולא שקופים. עכשיו גם ערכתי חיפוש בפורומים בכדי למצוא את המדריך להכנת מאוורר לדים אבל לא מצאתי אותו, אז עם במידה ואפשר להכין מאוורר כזה עם המאווררים בתמונה תוכלו בבקשה לעזור לי למצוא אותו? תודה elram_u

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  21. Started by KvodHagab,

(נערך) הצלחתי לסדר את המשדר, כנראה הייתה בעיה קטנה עם הUICE בכל מקרה הUICE לא מספקת אותי.. אפשר לעשות בה רק כתפורים ספציפים ואני רוצה כפתורים כלליים יותר (משהו בסיגנון כמו שיש על המקלדות של היום עם הPLAY FF STOP וכו וכו) ככה שזה ישלוט או בנגן היחיד שפועל כרגע או אם יש כמה אז בנגן שבforeground (בUICE צריך לתכנת כפתור על כל תוכנה.. וזה סיפור :\) הבנתי שIRA עושה את זה.. אבל אני לא מצליח לקפנג אותה (ניסיתי עם הדריבים של הLIRC ועם הדריברים של COM שניהם לא עבדו)

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  22. Started by OZSHIMON,

אני הולך לעשות פאנל שליטה עם מפסק לראשי ל4 מאוררים: רציתי לשאול למקרה שאני יעשה את הפאנל עם הלדים איזה נגד אני צריך?כמה אוהם?מה סדר הצבעים שלו אם אתה יודע? ורציתי לשאול כמה בערך עולה אחד?וכמה עולה מפסק אחד 3 ראשים בערך? ואם בבקשה מישהו יכול לעשות לי עוד תרשים לפאנל שליטה ל-4 מאוורים עם פוטנציומטר לכל מאורר ומפסק ראשי?צריך מפסק לכל מאורר עם יש פוטנציומטר? ועוד שאלה איך אני בודק כמה צורך המאורר שלי כדי שיתחיל לעבוד כדי שאני יקנה פוטנציומטר מתאים?

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  23. Started by SpriteSoda,

שלום חברה, אני מחפש מידע על טרנזיסטור שכתוב עליו Q4025Y5. תודה רבה רבה! החיפוש שלי לא הביא תוצאות ולכן אני פונה אליכם.

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  24. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם אני ראיתי שיש איזה נגד שמחברים לרב מודד שנות תמפרטורה לרב מודד מישהו יודע איזה נגד זה ומה צריך לעמוד הרב מודד אמפר אום ?

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  25. Started by skullfacer,

http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=65&id=3168 תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.