עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by d-undertaker,

איך אני משיג אותם וכמה זה עולה אה ונגיד והשגתי כאלה לאן אני מחבר אותם?

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  2. שלום לכולם יש לי את המארז הזה http://3rsystem.co.kr/english/products/view.asp?navi=case&idx_num=7 הכסוף שחור (חחח) ורציתי לחבר על הבקרת מאווררים שלו עוד כמה מאווררים, רציתי לדעת אם אני יוסיף על הבקרה הזו מאווררים (2-3) לא יקרה לה כלום תודה רבה

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  3. דבר ראשון, שלום, אני חדש כאן. יש ברשותי את הערכה הבאה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1584&catcode=336 ונתקלתי באתר במדריך להכנת מאוורר לדים שיוצא יותר יפה אפילו מהקנויים. עכשיו רציתי לדעת עם אני יכול להכין גם מאוורר לדים עם המאוורים שמובאים בתמונה מכיבן שהם בצבע כתום ולא שקופים. עכשיו גם ערכתי חיפוש בפורומים בכדי למצוא את המדריך להכנת מאוורר לדים אבל לא מצאתי אותו, אז עם במידה ואפשר להכין מאוורר כזה עם המאווררים בתמונה תוכלו בבקשה לעזור לי למצוא אותו? תודה elram_u

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  4. Started by SpriteSoda,

שלום חברה, אני מחפש מידע על טרנזיסטור שכתוב עליו Q4025Y5. תודה רבה רבה! החיפוש שלי לא הביא תוצאות ולכן אני פונה אליכם.

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  5. Started by x-pac,

הגיעה עלי הביתה היום קטודה אם מפסק אני קראתי את הוראות ההתקנה ואני לא יודעה איך לחבר את המולקס לספק תודה מראש

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  6. התמונה נגנבה מהפרוייקט של HOLY אני צריך מפסק כזה כי שמתי לב שהפאן באס שלי לא בסדר.. אני רוצה לעשות עם מפסק כזה 3 מצבים 5V/7V/12V זה לא נראה לי כל כך בעיה, אשמח לעזרה.. תודה.. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  7. אמ.. שאלה קצת לא מסובכת של כן או לא... האם אפשר לבנות תאורה מארז על ידי לד רגיל ולא על ידי לד UB? בתודה לכל מי שעוזר לייייי... צהורייםם טובים! והמשך יום נעיםם..

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  8. אריהב קיבלו לדים חדשים מסוג SUPER FLUX, מה יתן יותר אור שני לדים אולטרה ברייט או אחד סופר פלוקס? תודה.

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  9. Started by the_king00,

הנה הוא: http://photos.walla.co.il/the_king00 מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  10. שלום! אתמול קניתי את המקרר לזכרונות ...סתם הייתי בקיי אס פי וראיתי צעצוע..לצערי קניתי את הגרסה עם הלדים ושוב לצערי לא אהבתי כל כך את התאורה... זה מעצבן!!! בכל מקרה אם למישהו יש איזה רעיון למוד או איך אני יכול להשאיר את הלדים הכחולים רק או משהו כזה שיעזור בבקשה!!! תודה

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  11. Started by eegg,

אני רוצה לקנות קטודה איזה חברה יותר טובה בקטודות? vastech או sunbeam ועוד שאלה על קטודות אפשר לשים אותם על 5v במקום 12v כדי שיהיו יותר חלשים?

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  12. Started by ביז'ו המוס,

שלום לכולם, יש לי שתי קטודות של סנבים ולא מזמן נשרף לי הסטרטר =( יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג את הסטרטר הזה? ואם למישהו באיזור כפ"ס יש קטודה אחת עם סטרטר כפול שיפנה אלי בפרטי ונקנה סט של סטרטר כפול ואני יקח את הסטרטר והוא את הקטודה

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  13. Started by dany_tab,

יש איזשהוא מעדל שיכול להפוך חיבור IDE של הארד דיסק ל USB ככה שהמחשב יזהה את הארד דיסק ככונן נייד?

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  14. Started by hmjmvhcvh,

שלום לכם, לאחר אין סוף בדיקות של המחשב הגעתי לזה ששני קבלים (אחד לייד המעבד ואחד לייד הAGP) מנופחים וגורמים לבעיות יציבות במחשב ואני מעוניין להחליף אותם הסתכלתי קצת על הלוח וראיתי שמאוד צפוף להלחים ובקלות אפשר לשרוף חלקים מהמעגל מודפס, יש פה מישהו אולי עם נסיון קודם בהלחמות כאלה ויכול לתת לי עצות? אולי להלחים במקביל מתחת ללוח או משהו דומה? ועוד שאלה הקבלים התנפחו מסיבה כלשהי אם אני יקנה קבלים עם פרטים שונים אולי המחשב יפעל יותר טוב? בקיצור כול מידע בנושא יתקבל בברכה.. יש לי נסיון קודם בהלחמות אבל לא בצפיפות כזאת... יש אולי דרך לבדוק את הקבלים שהם עדיין על הלוח אם - אם הם עובדים? תודה לעונים :-\

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  15. Started by roei_b,

האם האוורור הבא (תמונה) הכי טוב שאפשר להפיק מ6 מאווררים? נ.ב. א. בציור יש 5 מאווררים אבל יש לי 6 ב. אל תתיחסו לקו שבתחתית תתחשבו כאילו הוא לא קיים... תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  16. Started by Winterlord,

שלום לכולם, ניסתי לחבר ליציאת ה-LPT שלי המחשב שלי מסך LCD בגודל 2x16, ובהתחלה נראה כאילו המסך היה בסדר (היתה שורת ריבועים). לאחר מכן עשיתי restart והעברתי את ה-LPT למצב EPP. כשהפעלתי מחדש את המחשב המסך לא הציג תווים אלא רק כל מיני שיבושים של תווים בצורה שנראית די רנדומלית. ניסיתי להחזיר את היציאה למצב שהיתה אבל שום דבר לא עובד. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה עם המסך?

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  17. Started by Big_Guy7,

יש לי זוג קתודות יירוקות של Sunbeam. יש לי אותם כבר כמה חודשים ועכשיו ראיתי שכתוב עליהם באיזה חנות את המשפט הזה: "Compatible with Sound control module" מה זה אומר??

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  18. Started by MOSHEMORAD,

חברה ממצב אני קודם כל מודה מאוד למי שנכנס וינסה לעזור גם אם אתה לא מבין משהו ולפחות ניסת תודה אחי!!! אוקיי חברה תראו אני חדש פה ולא מי יודע מבין יש את הכבל מולוקס נכון זה של הספק עכשיו אני הוצאתי את 4 הפינים ואני רוצה לחבר מאורר אז אני צריך לחבר את הצהוב לאדום ואת השחור לשחור יפה עד פה הכל מובן!!! עכשיו איך אני מוציא את הפין כדי לחבר עליו את החוט או שאני פשוט מאוד מלחים חייב עזרה תודה.......

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  19. Started by SD Project,

צהריים טובים אנשים !!! כרגע הגיע לי הפרספקס ואני וOverDoze (GigaBot) עומדים להתחיל את הפרויקט היום... אני מאוד מקווה לעלות תמונות על סוף השבוע !!! רק שאלה.. הזמנתי מאי.אפ.פי (אסור לרשום שם של חנות ) את הTunderBlade והם לא הגיעו לי :-\ מיש'ו יודע מה נסגר שם ?! כי הבנתי שהם נסגרו זמנית... אבל כמה זמן זה זמניתתתתת !?!?!?

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  20. טוב שמעו אני חדש בעסק יש לי מחשב לא משומש פנטיום 2 ואני רוצה לעשות אותו מין מחשב קטן שאני יוכל לשים אותו ליד הטלויזיה וליראות איתו סרטים מיכייון שאני לא מבין גדול אני צריך את העזרה שלכם איך אני עושה את זה אם אפשר לקבל מדריך(בעברית) או שתעזרו לי כאן לא משנה יש לי את כול החלקים הדרושים תודה מראש!! אני רוצה משהו כמו זה http://www.hwzone.co.il/gallery/album125/aag

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  21. ראיתי תוכנה כזו אבל אני לא יודע את השם, תודה

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  22. Started by bykeking,

אפשר להתמש במסך 7seg ממחשבון פשוט כזה שיש לו רק פונקצויות של הצגת מספרים (לא מדעי)? מישהו ניסה את זה פעם?

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  23. Started by idani1983,

אני מעוניין לדעת האם זה מה שנקרא חיבור 3 פינים במאורר [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  24. Started by orenoren,

קבלו פרוייקט מגניב בלינק הבא: www.kevinrose.com

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  25. שלום לכם... מישהו יודע איך להכין חומרה/מכשיר כזה שנגיד אני רוצה לפתוח את החדר או לפתוח את המגירה אז אני יצטרך להקיש קוד מסוים ואם זה שגוי אז הוא לא יתן לי, ואם כן אז הוא ירשה לי.... מן מכשיר זיהוי כזה... אני לא מבין משהו כזה, נגיד אני בונה מכשיר מסוים, איך אני מכניס לתוכו את התוכנה שאני רוצה (נגיד איזה תוכנה בשבפת C), איך אני מחבר אותו למחשב? יש למישהו מדריך? או בגוגל ע"פ מה לחפש את זה...? איזה חומרים ועוד... תודה...

• 2 תגובות
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים