עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by OZSHIMON,

אני הולך לעשות פאנל שליטה עם מפסק לראשי ל4 מאוררים: רציתי לשאול למקרה שאני יעשה את הפאנל עם הלדים איזה נגד אני צריך?כמה אוהם?מה סדר הצבעים שלו אם אתה יודע? ורציתי לשאול כמה בערך עולה אחד?וכמה עולה מפסק אחד 3 ראשים בערך? ואם בבקשה מישהו יכול לעשות לי עוד תרשים לפאנל שליטה ל-4 מאוורים עם פוטנציומטר לכל מאורר ומפסק ראשי?צריך מפסק לכל מאורר עם יש פוטנציומטר? ועוד שאלה איך אני בודק כמה צורך המאורר שלי כדי שיתחיל לעבוד כדי שאני יקנה פוטנציומטר מתאים?

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  2. Started by x-pac,

הגיעה עלי הביתה היום קטודה אם מפסק אני קראתי את הוראות ההתקנה ואני לא יודעה איך לחבר את המולקס לספק תודה מראש

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  3. שלום. אני כבר כמה ימים גולש פה באתר ואני נדהם והמום לראות עבודות של אנשים. לא האמנתי שבאמת אפשר להגיע לכאלה רמות של יצירתיות ויופי בעבודה. בכלל אני מת על כל הקטע של המודינג והאלקטרוניקה. לצערי הידע שלי לא ממש בקיא בנושא.. אני מאוד אבל מאוד רוצה לשפר את המארז שלי, מאווררים,פרספקס,תאורה. . . אבל פשוט הידע לא ממש מאפשר =/ רציתי לשאול ולהיעזר בכם איך אני אמור להתחיל? כי באמת יש לי רצון וכל מה שדרוש.. מקווה שבאמת תעזרו לי =)

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  4. אני מחפש סרטוט לאורגן אורות שמתחבר לשקע של האוזניות אבל אני צריך עם שני שורות של לדים כל שורה לרמקול תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  5. שלום חברים אני עובד כרגע על תכנון מארז חיצוני עבור 4 דיסקים קשיחים (כולם SATA) שיחוברו לבקר RAID של PROMISE המארז החדש צפוי להכיל גם מאוורר פרטי על SILENCER לכל HDD ועוד שני מאווררים גדולים מקדימה ומאחורה לצורך אוורור המארז כולו. הארז יהיה בנוי מפרספקס שקוף (מבטיח לפרסם תמונות בהמשך לכשאסיים בנייתו) לצורך הבנייה אני רוצה להשתמש בספק כוח נפרד מזה של המחשב שלי (thermaltake 680W). יש לי כמה שאלות: 1. האם יש המלצות לספק שיוכל להחזיק מכונה כפי שתיארתי? 2. הבנתי שקיימים כפלי SATA באורך 150CM. האם מישהו השתמש בהם? והאם הבקר יסתדר איתם? 3. איך דואגים שהספק במארז הדיסקים יעבוד יחד עם הספק במארז המחשב באותה הפעלה? למיטב ידיעתי במארז המחשב מה שמפעיל את הספק זה הלוח. במארז הדיסקים לא…

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  6. כאילו... אני מחפש חישן כזה שנגיד שהוא מופעל ברגע שהוא קולט באס וחלק אחר שמופעל שהוא קולט צלילים חדים (שבוקעים מהטוויטר למשל...) יש דברים כאלו ? אם כן כמה הם עולים ?

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  7. Started by PhP dUdE,

אני לא יודע איך הפריוקט התחיל,הוא פשוט התחיל. הגג שויף ונמרח עליו ווקס,אגב הוא שוייף בעזרת כלי קטן שחשבתי עליו,זה בעצם רגל של משטח שמעבירים עליו דברים כבדים שיש עליו נייר שיוף. עובד טוב. החיתוך לא מדוייק בכוונה בגלל שממילא בזמן הקרוב אני עשים עליו Mesh. אני עעדכן את התראד בזמן הקרוב. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  8. Started by ביז'ו המוס,

שלום לכולם, יש לי שתי קטודות של סנבים ולא מזמן נשרף לי הסטרטר =( יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג את הסטרטר הזה? ואם למישהו באיזור כפ"ס יש קטודה אחת עם סטרטר כפול שיפנה אלי בפרטי ונקנה סט של סטרטר כפול ואני יקח את הסטרטר והוא את הקטודה

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  9. שלום לכם... מישהו יודע איך להכין חומרה/מכשיר כזה שנגיד אני רוצה לפתוח את החדר או לפתוח את המגירה אז אני יצטרך להקיש קוד מסוים ואם זה שגוי אז הוא לא יתן לי, ואם כן אז הוא ירשה לי.... מן מכשיר זיהוי כזה... אני לא מבין משהו כזה, נגיד אני בונה מכשיר מסוים, איך אני מכניס לתוכו את התוכנה שאני רוצה (נגיד איזה תוכנה בשבפת C), איך אני מחבר אותו למחשב? יש למישהו מדריך? או בגוגל ע"פ מה לחפש את זה...? איזה חומרים ועוד... תודה...

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  10. דבר ראשון, שלום, אני חדש כאן. יש ברשותי את הערכה הבאה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1584&catcode=336 ונתקלתי באתר במדריך להכנת מאוורר לדים שיוצא יותר יפה אפילו מהקנויים. עכשיו רציתי לדעת עם אני יכול להכין גם מאוורר לדים עם המאוורים שמובאים בתמונה מכיבן שהם בצבע כתום ולא שקופים. עכשיו גם ערכתי חיפוש בפורומים בכדי למצוא את המדריך להכנת מאוורר לדים אבל לא מצאתי אותו, אז עם במידה ואפשר להכין מאוורר כזה עם המאווררים בתמונה תוכלו בבקשה לעזור לי למצוא אותו? תודה elram_u

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  11. Started by KvodHagab,

(נערך) הצלחתי לסדר את המשדר, כנראה הייתה בעיה קטנה עם הUICE בכל מקרה הUICE לא מספקת אותי.. אפשר לעשות בה רק כתפורים ספציפים ואני רוצה כפתורים כלליים יותר (משהו בסיגנון כמו שיש על המקלדות של היום עם הPLAY FF STOP וכו וכו) ככה שזה ישלוט או בנגן היחיד שפועל כרגע או אם יש כמה אז בנגן שבforeground (בUICE צריך לתכנת כפתור על כל תוכנה.. וזה סיפור :\) הבנתי שIRA עושה את זה.. אבל אני לא מצליח לקפנג אותה (ניסיתי עם הדריבים של הLIRC ועם הדריברים של COM שניהם לא עבדו)

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  12. יש לי סידירום ישן שהיה מורכב בפנטיום 2.. ובסידירום יש כפתור אחד שמוצאיאים את הדיסק ומכניסים ושקע של אוזניות עכשיו השאלה היא איך אפשר להכניס דיסק של שירים ולשמוע? כי אין כפתור של PLAY יש רק כפתור אחד של להכניס ולהוציא את הדיסק ושקע של אוזניות..? אני לא צריך את זה בשביל לישמוע שירים יש לי מחשב חחח אני סתם שואל איך עשו דבר כזה בלי כפתור PLAY הנה תמונה מגוגל איך עכשיו לוחצים PLAY כדי להפעיל את הדיסק? http://it.pedf.cuni.cz/prakcin/imag...s/hw/CD-ROM.JPG איך מפעילים את השירים?

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  13. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם אני ראיתי שיש איזה נגד שמחברים לרב מודד שנות תמפרטורה לרב מודד מישהו יודע איזה נגד זה ומה צריך לעמוד הרב מודד אמפר אום ?

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  14. Started by skullfacer,

http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=65&id=3168 תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  15. Started by LinKinG,

היתה לי מדפסת HP PhotoSmart 7550 והיא התקלקלה והתיקון שלה עולה כמו חדשה אז זרקתי וקניתי חדשה ויותר טובה עכשיו לקחתי ממנה את כל הפאנל בקרה שזה כולל מסך LCD צבעוני בגודל 2 אינץ' בערך איך אני יכול לחבר אותו למחשב יש שימוש שנאי יכול לעשות בו? הוא מיע עם חיבור קטן נקבה של 8 פינים ועוד פס מידע כזה (המסך)

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  16. ציוד בסיסי= משקפי מגן\+דסקיות מחוזקות... תודה לעוזרים...., אבי מנסורי

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  17. Started by RoNeR,

במדריך מבקשים את הדיודה 1N4148... יש לי שקית עם כמה דיודות.. אני לא מבין גדול באלקטרוניקה הדיודה היחידה שהצלחתי לזהות היא 1N4001 שלא ניראלי תתאים יש בשקית עוד כמה דיודות שקופות עם פס צהוב וחלק עם פס שחור הדיודה היחידה שהיה כתוב עליה משו מלבד 1N4001 היו כתובים עליה 3 ספרות 784 למישו יש מושג איך מזהים את הדיודיות ?!?

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  18. שלום ! יש לי לוח של חברת BIOSTAR צ'יפסט 945 של אינטל הביוס הוא של POENIX ואני לא מוצא בביוס אפשרות להעלות את תדר הבאס האם בעדכון ביוס זה ייסתדר או שפשוט אני לא מחפס במקום הנכון בברכה EFINET

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  19. Started by tom123,

יש לי ספק של TT 430W יש לו פולל חיבורים מולקסים זה יספיק לי?

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  20. Started by J0n1,

השכבתי את המחשב על הצד, וכתוצאה מכך גם הHD על הצד... זה יכול לגרום להם נזק? או אולי לרכיבים אחרים?

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  21. עם אני רוצה נגיד לשים מאורר בלמעלה של המארז..... איך אני עושה את זה... כאילו עם איזה מכשירים אני משתמש וכו.... תסבירו לי קצת על זה.. תודה לעוזרים =]

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  22. Started by asaf999,

שלום לכולם. אני רק עכשיו נכנסתי לזה לכן אני לא מבין בתחום. מהו מקור האנרגיה של הלדים? האם אפשר לחבר מספר לדים לחיבור USB? תודה

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  23. Started by hmjmvhcvh,

שלום לכם, לאחר אין סוף בדיקות של המחשב הגעתי לזה ששני קבלים (אחד לייד המעבד ואחד לייד הAGP) מנופחים וגורמים לבעיות יציבות במחשב ואני מעוניין להחליף אותם הסתכלתי קצת על הלוח וראיתי שמאוד צפוף להלחים ובקלות אפשר לשרוף חלקים מהמעגל מודפס, יש פה מישהו אולי עם נסיון קודם בהלחמות כאלה ויכול לתת לי עצות? אולי להלחים במקביל מתחת ללוח או משהו דומה? ועוד שאלה הקבלים התנפחו מסיבה כלשהי אם אני יקנה קבלים עם פרטים שונים אולי המחשב יפעל יותר טוב? בקיצור כול מידע בנושא יתקבל בברכה.. יש לי נסיון קודם בהלחמות אבל לא בצפיפות כזאת... יש אולי דרך לבדוק את הקבלים שהם עדיין על הלוח אם - אם הם עובדים? תודה לעונים :-\

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  24. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם יש לי את התוכנה jaLCDs 3.02 אך אני עושה שעון על כל המסך (יש מצב להסבר)

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  25. יש לי את המארז הזה http://www.pbase.com/baluta/image/34573638 מקדימה יש לו את הפלסטיק הכחול הזה. יש לכם רעיון אולי מה לעשות איתו במודינג? כי אני רוצה לצבוע את המארז וזה לא מתאים לי בכלל אתם יכולים להגיד לי אולי איך לצבוע אותו? (את הפלסטיק הכחול הזה) ישר לרסס עליו? או איך?

• 5 תגובות
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.