עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. צבעתי את המארז עשיתי חלון בגג עשיתי חלון בצד קניתי מאוורר 80 לגג ו-120 לדלת הכנתי שני מפסקים שמכבים ומדליקים את המאווררים (אני אחליף אותם בברגים מסתובבים כדי שתהיה שליטה על מהירות) ועכשיו אני רוצה לקנות גרילים למאווררים.....אני צריך אחד של 120 ואחד של 80 אני רוצה יפים ולא סתם פשוטים איפה אני יכול למצוא יפים ולא פשוטים....(הדגש הוא על 120 כי ל-80 יש בשפע) נ.ב. בקרוב אני מוסיף קטודות כחולות ואז אני אתן כאן תמונות הקטודות יהיו מוקפות בפרספקס בועות בשביל האפקט של הבועות מהפרספקס

• 9 תגובות
    • 987 צפיות
  2. הבאתי לכם שבלונות של דרקון. הקטנה בגודל 20 ס"מ והגדולה 30 ס"מ. אם תרצו אני אשנה את הגודל.. אם תרצו אני אוכל להוסיף שבלונות של איכרוף וכל מיני דברים... חוץ. מהלהבות כי זה אני לא יודע איך לעשות.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by yoncih,

שלום אני עושה מוד למחשב ואני מעוניין לדעת עם קיים שבב/מעגל כולשהו או שאפשר להכין שיכול לעשות אפקט של הבזק של אורות כמו ברק או הבזק אור ברצפ כמו זה : - --- - - --- - - --- . האים זה אפשרי או שאני חי בלהלה לנד ? בבקשה עזרה ! : תודה מראש על כול עזרה ולא לדעוג עם אני יסיים את הפרויקט הזה (שיכח המון זמן) אני אציג אותו כאן למעוניינים. ;D

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  4. Started by TheShadow,

חשבתי על זה כבר לפני שנה.. אפשר לקחת מיני בר להכניס בפנים מחשב.. הבעיה היא הלחות והרטיבות לא?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. http://www.odaffim.net/Product.asp?productid=293 450 ש"ח לפני משלוח... 3" TFT... נראה לי נחמד מאד... יכול להיות שאני אוותר על הקירור מים של TT שאני מחכה לו כבר כמה חודשים טובים ואזמין את זה וקירור אוויר... יכול להיות חמוד מאד!!! אפשר לחבר אותו ל-TV OUT בתור מסך משנה ולעשות משם מה שרוצים בתחל'ס... אני זוכר שראיתי איזה מוד כזה... סתם חשבתי עליכם... אני יודע שלא הכי קל לכולם למצוא מסכים לזה ואני לא ממש מודר... למרות שאולי החנויות כבר מספקות את הדברים האלה ואני לא יודע כי אני לא מחפש את זה אבל בכל זאת... תהנו!!!

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  6. Started by tehnodrom,

יש לי מארז atx רגיל החלק העליון שלו מחובר בניטים... אם אני מוציא אותם אפשר יהיה לחבר במקום ברגים???

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. טל"ח - תיקון טעויות אלי בפרטי. שלום לכולם! בזמן האחרון נחתה עלינו מתקפת שאלות נטחנות וכבר התחילו להגמר לנו תמונות המטחנות השונות (מתברר שגם לגוגל יש סוף) אז החלטתי ללקט ולאסוף מספר שאלות נטחנות ביותר ואת התשובות שלהם, ואתם (בעיקר הוותיקים שבינכם) הוסיפו שאלות ותשובות נוספות!. אז... בוא נצא לדרך השאלות שבחרתי לענות עליהן הם: 1. איך אני חותך חלון במארז 2. איך חותכים עם דרמל? 3. איך מחברים מסך LCD? 4. שבלונות למארז - מהיכן משיגים? 5. צביעת מארז - שיטות, מדריכים ולינקים 6. פרספקס וגומיות 7. איפה קונים דרמל?, באיזה ראשים להשתמש? 8. מקלט IR מהמדריך - איך להגדיר את התוכנה? 9. איך להכין פאנבאס / ראובאס? ו... התשובות! 1. איך אני חותך חלון במארז? (מילות מפתח לחיפו…

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by m83b4,

קודם כל, אני חייב לציין שאף פעם לא התעסקתי באלקטרוניקה או במודינג. אוקיי אז תקשיבו.. אני אוהב לחבר את המחשב לטלויזיה ולצפות בסרטים, אבל כאשר אני רוצה להפסיק, להעביר לסרט הבא ב Playlist להעביר אחורה/קדימה וכו' זה מעצבן לקום מהספה למחשב, תמיד נכנסים לחדר שלי בחופשיות ומפריעים לי (זה מה שקורה שאין לך בחדר מנעול...) אז השאלה שלי האם יש מדריך, או כבר שלט שקיים שיאפשר לי לשלוט על ה Media Player (אני מניח שאם קיים שלט כזה הוא יעבוד רק על התוכנה הזאת...) ? תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by nadav275,

אני מחפש גומי u שחור, ואני לא מצאתי אותו בace... מישהו יודע מאיפה ניתן לקנות? תודה ,נדב

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by dj shay 30010,

אני רוצה לפצל את יציאת LPT בעזרת יציאה של נקבה ל שני זכרים יש למישהו שרטוט הסבר לינק

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  11. שלום לכולם!!! אני נוסע מחר לאילת ורציתי לדעת האם מישהו מכיר חנות אלק' או מודינג שם... אחרי הכל אין שם מע"מ ורכיבים צריכים לעלות זול יותר... אז אם מישהו מכיר אני ישמח אם יעזור לי תודה!!!

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  12. Started by Morishani,

קטןןהכל שם, ובאתר יתעדכן בהמשך גם : http://morishani.koala.co.il/files/ ולעוורים שבינינו : http://morishani.koala.co.il/files/modpage.php?imiver=true

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Ave,

טוב אחרי עבודה של כמה ימים על המיקלדת שלי מיתברר שלפורת של ה-lpt אין מספיק חשמל. :'( (חיברתי 166 לדים למיקלדת שפועלים לפי הוינאמפ. הכול פועל טוב אבל הלדים לא זוהרים מספיק מה אפשר לעסות?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by pyro_man,

הרכבתי את המעגל האלקטרוני לפי הצורך עשתי הכל לפי ההוראות יצא טוב עד שנוצרה לי בעיה עם החיבור של המדפסת לי יש מדפסת שאני צריך ומה לעשות היא עם חיבור רגיל למדפסת ולא USB אז ככה שאני צריך את המדפסת כמעט תמיד אבל מצד שני אני צריך לחבר את המסך למחשב למישו יש רעיון הצעה עזרה הכל יתקבל בברכה..

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אני רוצה לדעת את המתחים שלי ואם הם טובים... איך אני יכול לדעת?

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  16. שלום בידי מארז xspider בו קדחתי חור למאוורר בגג, וחור למאוורר בדלת(בצד, לא על הפרספקס). החורים נעשו עם כוס ואמנם יצאו עגולים, אך גרמו לשריטות רבות במארז... בדלת גם יש בעיה בהכנסת מאוורר פנימה... הוא נתקע בשאר המארז. חשבתי לחתוך את הדלת לריבוע(החור ממילא קטן מידי) ולשים לוח פרספקס גדול אשר באמצע שלו יהיה חור למאוורר, ממנו תצא תעלה למעבד(וככה גם לא ייסתם כל המארז) לגבי השריטות- חשבתי לצבוע את המארז כולו במין צבע מבריק משוייף, משהו בסגנון הזה: http://archive.gamespy.com/hardware/june03/ugm/01s.jpg כמו הפאנל של המארז הזה, רק על כל המארז(למעשה- מלבד הפאנל שאני רוצה שיישאר כמעט כמו שהוא) על דופן המארז אני רוצה לעשות ציוד כלשהו ועל הפרספקס- אולי חריטה כלשהי... בפאנל הקדמי- אני…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Tarzis,

אוקיי, אחרי תקופה קצרה של קצת בלאגן הבאתי לכם לראות עוד מארז שעשיתי לבחור בשם שי המטרה היא כמה שיותר פלורסטנטי וזוהר, וכמה שיותר זועק, הוא גם ביקש באותו סגנון עיצוב כמו שעשיתי את הקודם שלי (למי שזוכר עם המשחת עיצוב) ולמי שלא זוכר http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=75764.0 אז היה לנו זוהר,זועק וחריטה של השם בצד המארז, וזה מה שהצלחתי לעשות... דבר ראשון המארז לפני : התיכנון לחריטה : החריטה ומילוי חורים + שיוף : כיסוי ועיצוב עם המשחה : מכיוון שנגמרו לי הפירים לסאב השתמשתי לINTAKE מקדימה בפלסטיק שמשמש באמבטיות ושירותים בתור פילטר (5 ש"ח בחנות לבית) : חתכתי אותו בכדי שיעבור אוויר בצורה יותר טובה : שוב, משחת עיצוב מעל הכל : עכשיו החור…

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. יום טוב, אני רוצה להכין חיישן טמפרטורה שיתחבר למולקס בשביל מתח ויוציא את המידע אל שתי רכיבי 7 סיגמנט רגילים. חיפשתי באתרים מדריכים אך לא מצאתי משהו שללא תוכנה. אני מוכן לעשות מדריך אם זה יעבוד כמובן,לא להמליץ על אחד בנוי כי זה סתם לא שווה כלום,מוזר איך לא מצאתי אחרי חיפוש ארוך מאד. תודה על העזרה!

• 16 תגובות
    • 3.9k צפיות
  19. ראיתי כמה מארזים שצבועים עליהם ממש ציורים מושקעים והכל איך אני עושה כזה דבר?!?!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by dbx22,

האם זה אפשרי? יש לי מצלמה מקולקלת שהמסך בה עובד. רציתי לחבר אותה איכשהו למחשב שאני יוכל לראות את הויזואלציות בוינאמפ ועוד דברים. האם זה אפשרי? אם כן איך? תודה רבה לכל העוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום !!! אני רוצה לבנות מודינג שיכיל מסך LCD מהמדריך זה לא נראה כזה מסובך... עכשיו יש לי רדיו ישן שמכיל מסך LCD בדיוק בגודל המתאים לי ורציתי לדעת האם הוא יתאים... הבנתי שאי אפשר ללא בקר אז מה זה בקר ומאיפה משיגים בקר והאם למסך מרדיו ישן יש בקר??? (המון שאלות) נ.ב אני יעלה תמונה מחר...

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  22. Started by lior-y5,

ברשותי המארז הנ"ל בצבע כחול והייתי רוצה לצבוע את הכוננים מקדימה לאותו צבע הייתי רוצה לקבל עצות בנוגע לתהליך וסוג הצבע תודה מראש

23. ןאיך אני מוציא ניטים? אפשר בלי המכשיר המיוחד הזה? תודה

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. שלום לכולם!! אני יודע, אני יודע... מודינג בשעה מתעקב כבר יותר מחודשיים... מצטער.. אבל הוא יפורסם בקרוב אני מקווה! אבל נושא אחד נשאר לא סגור מאז פרק 6 - שימוש בתוכנה UICE על מנת להפעיל את הצד התוכנתי של המקלט. נשלחו אלי המוןןן שאלות בפרטי, והמון המון המון שאלות ב-ICQ וכד' והחלטתי שיותר חשוב להוציא מדריך על התוכנה מאשר את הפרק החדש. ולעינינו... נתחיל מהורדת התוכנה באתר http://www.mediatexx.com/download/uicesetup.exe והתקנתה על גבי המחשב. נחבר את המקלט למחשב ונפעיל את התוכנה. נבחר בחלון הראשי את האפשרות "LIRC Basic Device" נעבור לטאב השני בתוכנה ונבחר את יציאת ה-COM שאליה מחובר המקלט. בדרך כלל זהו COM1. ונלחץ על INITIALIZE נלחץ לחצן ימני על הרשימה ונבחר בתפריט…

• 10 תגובות
    • 6.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים