עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Electric Boom,

שלום, הדפסתי מדבקה (נייר מיוחד...) אני מעוניין להדביק אותה למארז אבל שלא תיהיה כל כך בולטת... חשבתי על חום אבל...יש רעיונות?

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  2. אני רוצה לעשות סליבינג מצינור יפה כזה והוא בידיוק בעובי עכשיו אני יודע להוציא את הפינים מהמולקס אבל לא יודע אם יש הבדל בין החוטים השחורים כי יש 2.. אני חושב שאין אבל למקרה חירום שאלתי

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  3. Started by BIGBENG5,

איפו אני משיג קתודות שמופעלות על ידי הקול באזור ירושלים? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  4. ראיתי תוכנה כזו אבל אני לא יודע את השם, תודה

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  5. Started by eegg,

אני רוצה לקנות קטודה איזה חברה יותר טובה בקטודות? vastech או sunbeam ועוד שאלה על קטודות אפשר לשים אותם על 5v במקום 12v כדי שיהיו יותר חלשים?

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  6. Started by J0n1,

יש לי מחשב נייד של Emachines והלך לו הלוח אם. הטכנאי אמר שלוח חדש יעלה 340$ ואני לא הולך להשקיע כזה סכום על מחשב בן 3.5 . קיצר חשבתי אולי אני יכול לחבר את המסך שלו למחשב ולתפקד כמסך נוסף? יש לו מסך WS מעולה, וזה יהיה גדול. זה אפשרי?

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  7. שלום אשמח אם למישהו יש את המידות המדויקות של החורים של הסוקטים השונים ביחס למיקום המעבד בעיקר AM2 ו775 אבל אשמח לקבל גם יותר ישנים זה למען גוף קירור שבניתי תמונות בקרוב תודה מראש sa_ka

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  8. שלום קניתי צבע שחור מאט של חברת dap ומיכל ספראיי אחד לא הספיק לי נסעתי לקנות עוד אחד- ובאותה חנות אמרו שלא מייבאים יותר צבע כזה... חיפשתי גם במקומות אחרים- ולא מצאתי... מה עליי לעשות? אני יודע שאין הרבה גוונים לשחור אבל האם יהיה אפשר לעשות השלמות עם צבע אחר או שאצטרך לצבוע מחדש את כל המארז עם צבע אחר? נדב

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  9. נסיתי לחבר 16 לדים (8 בגל מעגל מקבילי), לחיבור מולקס אחד, עכשיו, במערך לדים אחד הכל עבד, בשני, לד אחד ה-ת-פ-ו-צ-ץ!!!!, זה היה מגניב זה ירה משו בוער כזה, וכל שאר הלדים דלקו חלש חלש חלש.!!..., זה בגלל הספק??... אני חושב שזה פשוט בגלל ששיניתי את הזרם ל6 וולט מהמולקס ושמתי נגדים שגוים והלד שהתפוצץ היה פגום או משהו.... צריך רעינות יצירתים,, אני יכול לחבר למולקס אחר??? תודה לעוזרים!, אבי

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  10. Started by Big_Guy7,

יש לי זוג קתודות יירוקות של Sunbeam. יש לי אותם כבר כמה חודשים ועכשיו ראיתי שכתוב עליהם באיזה חנות את המשפט הזה: "Compatible with Sound control module" מה זה אומר??

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  11. אני כבר כמה שבועות מנסה ולא מצליח אז כל רעיון יתקבל בברכה קצת רקע לפני אני כבר לא זוכר כמה זמן נכנסתי לאתר הזה וראיתי את המדריכים וחשבתים שזה דברים יפים אז אמרתי למה לא לנסות חלק אז עשיתי חלון למארז קצת לאחר מכן התגלגל לידי צג LCD אז אמרתי יאלה חיברתי אותו דרך ה LPT עכשיו אני מתעניין בלהתחיל עם OC עכשיו החלק המעניין לפני שאני מתחיל להתעסק עם OC אני רוצה להציג טמפ של רכיבים על הLCD אז הורדתי את הLCDSMARTIE ואת MBM5 ויחד אני מציג טמפ וסלד =והל טוב ויפה בנוסף יש לי 2 כרטיסי מסך 6600GT עובדים ב SLI ואני חושב שהם די מתחמים לכן אני מחפש דרך לקחת את הנתוני טמפ שלהם מהדרייבר ולהציג אותם על ה LCD אם למישהו יש רעיון או יודע על דרך תודה תודה תודה

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  12. אמ.. שאלה קצת לא מסובכת של כן או לא... האם אפשר לבנות תאורה מארז על ידי לד רגיל ולא על ידי לד UB? בתודה לכל מי שעוזר לייייי... צהורייםם טובים! והמשך יום נעיםם..

• 9 תגובות
    • 772 צפיות
  13. Started by r.g.comuters,

מצאתי את האתר הזה http://www.ecawa.asn.au/home/jfuller/rj45/rj45.htm ויש בו סכמה לבנייה של בודק לכבל רשת השאלה שלי עכשיו האם זה יעבוד בכלל ועם הסכמה נכונה מישהו יכול להגיד לי ?... הבנתי שיש שם שני יחידות תודה לכולם ושיהיה לכם חג סוכות שמח עריכה ועם הוא יתאים גם לכבל ישר או שרק למוצלב ?

14. יש הרבה סימנים של טביעות אצבע אבל לא נורא..... נראה לי שזה יותר מתאים לאודיו וקולנוע..... http://planet.nana.co.il/tembel2003/dts.jpg איתן

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  15. יש לי מוד שמתעכב כבר הרבה זמן בגלל שאני לא מצליח למצוא מקור לקנייתי אלומניום. ראיתי כמה פרוייקטים יפים פה, של חברה שבנו עם פלטות אלומניום. וראיתי בקשות שעדיין לא נענו. מי שיודע איפה אפשר להזמין אלומניום 2מ"מ חתוך באיזור המרכז או ירושלים או ראשון לציון - הצילו !

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  16. Started by RazorJunior,

אז מה שאני צריך כרגע זה: פלטות אלומיניום בעובי של 3~4 מ"מ ובגודל של משהו כמו 20CM*10CM או משהו בסגנון. שתיים כאלה. והרבה מאוד ספוגים אקוסטים... עכשיו ככה: אני גר ברחובות. אין לי עדיין רישיון. אז תתחשבו בזה, אני יכול לבקש טרמפים מחברים עם רישיונות, אני יכול להשתמש בתחבורה ציבורית, אבל בגבול הנורמלי, אל תשלחו אותי לאילת, אלא אם כן יש מישהו שמגיע למפגש ויוכל להביא לי חומרים.... תודה מראש RAZORJUNIOR

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  17. Started by kimkash,

שלום לכולם =] אני יחסית חדש לכל תחום הארדואינו אבל יש לי ידע באלקטרוניקה ובתכנות-לא מקצועי,אבל ידע... אני מנסה לרשום תוכנית שבמסגרתה אוכל לזהות לחיצה בודדת על לחצן. ישנה את תוכנת הניסוי באתר של הפרויקט שנקראת debouce A שעובדת מעולה ומזהה לחיצה אחת אבל כמה שניסיתי להבין אותה לא הצלחתי-לא הבנתי למה נעשה שם שימוש בטיימר\תזמון כלשהוא ולא הבנתי ו/או הצלחתי ליישם את הקוד הזה בתוכנית שלי אודה לכם על העזרה,ואם למישהו מכם יש ניסיון עם אותו רעיון וקוד יותר פשוט,אשמח לשמוע וללמוד =] בתודה,דולב

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  18. Started by idani1983,

אני מעוניין לדעת האם זה מה שנקרא חיבור 3 פינים במאורר [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  19. Started by roei_b,

האם האוורור הבא (תמונה) הכי טוב שאפשר להפיק מ6 מאווררים? נ.ב. א. בציור יש 5 מאווררים אבל יש לי 6 ב. אל תתיחסו לקו שבתחתית תתחשבו כאילו הוא לא קיים... תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  20. טוב שמעו אני חדש בעסק יש לי מחשב לא משומש פנטיום 2 ואני רוצה לעשות אותו מין מחשב קטן שאני יוכל לשים אותו ליד הטלויזיה וליראות איתו סרטים מיכייון שאני לא מבין גדול אני צריך את העזרה שלכם איך אני עושה את זה אם אפשר לקבל מדריך(בעברית) או שתעזרו לי כאן לא משנה יש לי את כול החלקים הדרושים תודה מראש!! אני רוצה משהו כמו זה http://www.hwzone.co.il/gallery/album125/aag

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  21. שלום! אתמול קניתי את המקרר לזכרונות ...סתם הייתי בקיי אס פי וראיתי צעצוע..לצערי קניתי את הגרסה עם הלדים ושוב לצערי לא אהבתי כל כך את התאורה... זה מעצבן!!! בכל מקרה אם למישהו יש איזה רעיון למוד או איך אני יכול להשאיר את הלדים הכחולים רק או משהו כזה שיעזור בבקשה!!! תודה

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  22. לפני כמה חודשים טובים החלטתי להתפרע על המארז ולאחר מודינג בחלקו לא יפה החלטתי שאני פותח את כל הגג של המארז .. הייתי חכם וחתכתי אותו ובעצם רק החלק של הגג ( הצדדים ) שנפתסים במארז נשארו . בזמנו רציתי לשים חלון שקוף ולא הבנתי שזכוכית אי אפשר לקדוח .. שאלתי היא מה אוכל לעשות ? זה לא אסטתי ככה .. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  23. Started by bykeking,

אפשר להתמש במסך 7seg ממחשבון פשוט כזה שיש לו רק פונקצויות של הצגת מספרים (לא מדעי)? מישהו ניסה את זה פעם?

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  24. Started by fuck off,

אתמול הבאתי מתג עם 2 לחצנים עם מצבים של ON וOFF ו6 רגליים. ככה זה נראה: וככה זה מלמטה: ד"א יש בו גם לדים כשזה על ON. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 771 צפיות
  25. Started by roei_b,

יש לי מסך LCD אבל יש לו רק 4 פינים... אז איך מחברים אותו למחשב? (ד.א. הוא היה של טלפון ישן..) תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.