אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם איך אני מוציא את הפרופלור של המאוורר מתושבתו - מדובר על מאוורר 80 מ"מ
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני צריך שמישהו יכין לי גרילים בצורת האות "B" כמו שמופיעה במארז ה-xspider של צ'נברו... מוכן לשלם כמו שתבקשו. נ.ב- מחפש גם היטשרינקים באופן דחוף(בעיקר כאלה קטנים מ-10 מ"מ, אבל כל מה שיש לכם טוב) מי שיש לו שייפנה אליי, אין לי אפשרות להגיע לחנויות בת"א מי שכבר הכין תגובה. נדב
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
לפני חודש בערך הבאתי פה את המודינג שלי http://www.hwzone.co.il/gallery/album107 עכשיו צבעתי את המארז והוספית חתיכה של זכוכית מקדימה.... הינה תמונות תנו את דעתם(תהיו עדינים) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 891 צפיות
-
-
היי אני זקוק לדפי נתונים של שני הצ'פים האלו כמו כן אני מחפש גם דף נתונים על הצג HITACHI LCD עם שני הצ'יפים האלו .
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אם היה לי את המצלמה הדיגיטלית שלי הייתי מראה תמונות..אבל אין אז אני אנסה להסביר. אני רוצה לצבוע את המארז הישן שלי ואני פשוט לא יודע איך להוציא את הגג של המארז. יש שני ברגים עגולים עם חור באמצע שאני בטוח שיש ברוב המארזים ודווקא את שני אלה אני לא יודע איך להוציא. אז בבקשה אם אתם יודעים על מה אני מדבר , בבקשה תגידו לי איך להוציא, איזה מברגים או מפתחות אני צריך לקנות תודה , ניר
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה בניתי את הקיט של תצוגת הLCD 4HD44780 והןא לא עובד כלומר בהתחלה שאני מחבר אותו הוא מראה תצוגה של השורה עליונה והשלישית כריבועים ושאני מפעיל את התוכנה הוא מאפס את המסך (ריק) הבעיה שהוא לא מציג שום דבר בדקתי חיבורים והכל עובד טוב מה זה יכול להיות??? תודה רבה וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כנראה הצתברות של זיעה אחרי המון זמן בגלגלת של העכבר שלי ואני רוצה מאוד לפתוח את העכבר אבל אני לא רואה ברגים בו עכשיו ראיתי כול מיני מודים שעשו לעכבר שלי ובלי לפתוח אותו זה היה בלתי אפשרי לעשות המודים האלה עכשיו יש לי את העבר של microsoft intellimouse explorer 3 אם אינפרה +4 כפתורים
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הנה הלינק.. http://gallery.modding.ru/galleries.php?action=gallerylist&galleryPageMax=0&&page_num=1 *נלקח מהאתר אוורלסטס תהנו
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עיינתי בתרד הזה אבל לא מצאתי מספיק תשובות, אז פתחתי חדש. אוקי, אז אני צריך 2 מפסקים, למטרות מודינג. למפסקים 2 מצבים, עם 3 פינים. במצב ראשון מגושרים הפין הראשון והשני, במצב השני מגושרים הפין השני והשלישי. 1. אחד שייראה ככה: http://www.rotor-parts.com/catalog/images/On-Off%20switch.JPG 2. מפסק כזה כמו שמראים בסרטים שיש בכפתורי שיגור במטוסים. כזה מכוסה בפלסטיק הגנה, ושמרימים את הפלסטיק ניתן להחליף בין 2 מצבים. תודה רבה RJ
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם למישהוא יש כאן מדריך או אתר שיסביר לי איך אני בונה גלאי מתכות או מידע אישי תודה
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
חברה 2 שאלות: 1) מישהו יודע איפה ניתן להשיג USB כזה שקיים בכל מארז שיש לו USB קדמי? (הכוונה היא רק ל2 החיבורי מתכת ולכרטיס שלו). 2) איפה ניתן להשיג רק את המאוורר לכרטיס מסך בגודל של המאוורר ל- G-force 220 MX ????? תודה !
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
ראיתי את הדבר הזה http://www.unoid.net/9600pro/power.html וחשבתי למה שאני לא יעשה כזה דבר, רק לצורכי המודינג, אבל מה הסיכוי שזה ישרוף לי את הכרטיס? יש איפושהוא מדריך יותר מפורט לזה?
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
משהו יודע אם רגליות המארז של Sunbeam יתאימו למארז Z-Alien PC Gaming Server Silver ?
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
http://www.halilit.com/shop/index.php?action=recshow&subcat_id=33&item_id=297 אני רוצה לבנות אחד כזה בתקווה שזה יעלה לי פחות מ324 ש"ח בתודה מראש ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום אני יודע שאולי היו דיונים על זה קודם אבל אני חולה ועייף וממש אין לי כוח להתחיל לעשות עכשיו חיפושים בכל רחבי הפורום ראיתי שבמדריך מסוים אמרו לקנות רהוסטאט של 5K , אז קניתי אחד , הבעיה שאחרי חישוב קצר הגעתי למסקנה שזה הרבה יותר מדי בשביל המאורר שלי המאורר פועל ב12V ולוקח פחות או יותר 0.2A , מה שאומר שיש לו התנגדות של 60 אוהם , בשביל לשחק עם המתח בין 12V(מהירות מקסימלית* ל6V (כבוי או בקושי פועל) אני אצטרך גם רהוסטאט של 60 אוהם , בכל מקרה אחרי שכבר הלחמתי הכל גיליתי שבאמת הרהובאס שלי אמנם פועל אבל פחות או יותר מספיקה הרוח שנושבת על הכפתור המסתובב כדי להכפיל את המהירות של המאורר , זה רגיש רצח. בכל מקרה לפני שאני אבזבז עוד 5 שקל על רהוסטאט חדש רציתי לברר שΩ60 באמת מה שאנ…
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
היי כולם. לא כתבתי פה הרבה זמן למה היה לי בעיות אינטרנט. הקיצר קיבלתי קצת כסף ועכשיו יש לי 170 אחרי החזרת חובות להוריםפ. הקיצר יש לי במחשב של אחותי חלון וקטודה כחולה, רציתי לקנות כמה מוצרים חדשים ועדיף תאורה אבל בדוגרי כל דבר יפה שלדעתכם ייכנס במחיר זה טוף. אני רציתי אולי לנסות לעשות מחשב UV הקטע שאין לי מושג אם במחיר הזה אני יוכל לעשות משהו כזה. הקיצר אם מישהו יכול לתת לי קישורים לכל מיני מוצרים,ומחירים, או אפילו להכין לי כמו מפרט של מחשב UV חח זסה היהי ממש טוב. הכי חשוב שיהי כמה שיותר זול ושייכהס במחיר ואםפ אפשר הכל מחנות אחת זה הכי טוב אבל גם חלק ממקום אחד וחלק מאחר גם ס22ה. תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
החלפתי את המאוורר בספק ורציתי לדעת עם זה יכול לעשות בעיות?
-
- 7 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני מחפש מעגל שכל פעם שאני ימחא כף האור בחדרי ידלק ובמחיאת כף נוספת האור יכבה... שיהיה כמו שיותר פשוט. ואם אפשר גם שיהיה פוטנציומטר לשינוי הרגישות.
-
- 13 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
יש לי מאוורר 80 ממ חמוד עם לדים אבל התושבת הקדמית (חור איוורור מקדימה) היא בגודל שמתאים ל 120 ממ. האם יש אפשרות לחבר אותו בכל זאת?? אולי לקמבן איזה מיסגרת 120 שתחזיק אותו טוב בפנים?? תודה וחג סוכות שמח
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי טטריס שלא עובד ורציתי לדעת אם אני יוכל לחבר את הצג שלו למחשב... כמובן שאני אוסיף לו תאורה מאחורה ע"י שני לדים UB. השאלה היא האם זה אפשרי ב-100%?
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איך אני עושה מוד להעברת ה- usb קדימה או הוספת usb נוספים מקדימה למחשב שאין לו הכנה מקדימה??
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רוצה להסיר המאורר שבספק כוח מה עליי לעשות לשם כך? להוסיף הטסינקים ומה עוד? תדריכו אותיי .. כי המאורר כבר מרעיש ובכלל לא רוצה אותו... רוצה ספק שקט לחלוטין למי שמבין בזה... שידריך אותיי כי כפי שאני יודע רק 2-3 טרנזסיסטורים מתחממים בספק ...אז אם שיש למישהו ידע ומוכן לעזור לי בבקשההה כי בטוח שהרבה רוצים זאת תודה
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אוקי לפני שבוע וחצי התחלתי את המוד הראשון שלי בנתיים יצא לי יפה מאוד , נשאר לי לעשות שכבה אחת וכמה תיקונים (צידי המארז צבועים באדום,הגג צבוע בנתיים בכסף,הפאנל הקדמי צבוע גם הוא בכסף חוץ מפס אדום בצד ימין איפה שהלחצנים,הלחצנים צהובים) בנתיים יצא פצצה! נקווה שגם הציור יצא לי יפה קיצר הנה הציורים: (אם יש לכם רעיון יותר טוב אודה לכם) נ.ב : אם אתם רוצים לצייר ציור מסובך על המארז יש לי טיפ בשבילכם- הדפיסו את הציור המסובך שלכם,קחו נייר קופי ושימו אותו על המארז,שימו את הציור שהדפסתם על הנייר קופי ועברו עליו בעיפרון (עובד!בדוק ד"ר פישר) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את המארז של קומפיוקייס 6A19 ורציתי לעשות לו משהו אין לי כלים וכל אלה אז סתם חשבתי ליופי שבמקום 2 הפנלים אני ישים 2 מאווררים מוארים של 80 מ"מ, מה אתם אומרים? יש לי כונן ומתחתיו 2 פלסטיקים וצורב והמאווררים נכנסים בדיוק בגודל 2 הפלסטיקים..אני קונה בחנות שכונתית 2 מאווררים של קולר מאסטר עם לדים (1 עולה 50 שקל) בטח על 2 הוא יעשה איזה 10 שקל הנחה משתלם? זה בכלל יעזור לטמפ? ??? או סתם ליופי
-
- 10 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני מדבר על הנייר השחור הזה שמעליו שמים דף ומתחתיו שמים דף ואז כשרושמים על הדף העליון הוא עובר לדף התחתון פעם היו משתמשים בזה לכתיבת חשבוניות בעסקים תודה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-