אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
איך אני יכול בעזרת מולטימטר לדעת בדיוק כמה ניצלתי מהבטריות שלי? ניקח לדוגמה בטריה רגילה של 1.5V איך אני מחשב כמה ניצלתי כבר מהבטריה וכמה עוד נשאר לה? תודה
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם. הרכבתי מערכת קולנוע וגיימינג הכוללת - מחשב HTPC , מגבר חזק , DVD,ממיר , XBOX . כל הרכיבים יכנסו למזנון סגור (שיש בו פתי איוורור רק בצד התחתון שלו (עומד בסלון). השאלה שלי היא איך אני יכול לחבר מאווררים לפתחי איוורור ע"מ שישאבו את החום (כי החום עולה למעלה) ואיך אני מחבר טרמוסטט כדי שהמאווררים יעבדו רק מטמפ' מסויימת ולא כל הזמן? אני חשבתי לחבר אותם לחשמל של הספק של המחשב אבל אין לי רעיון עם הטרמוסטט. אשמח לשמוע רעיונות אחרים. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לרכוש מחשב חדש, בדגש על הצבעים לבן ושחור. אשתמש בלוח אם Z170 SYBERTOOTH S , זכרונות BALISTIX של CRUCIAL, ספק מודולרי 650 של אנטק, SSD EVO 750 של סמסונג, כרטיס מסך 1060 של ASUS בגירסת DUAL FAN OC, מעבד i5 6600K לקירור אני מזמין מחול את הDEEP COOL CAPITAN, מאוד יפה לדעתי, אני עוד מתלבט אם לקחת 120 או 240. המארז יהיה ככל הנראה H440 של NZXT למרות שאני מתלבט לגבי הדגם הזול יותר ה340. בכל מקרה, אני לא כלכך יודע איזה כבלים לקנות, ומאיפה משתלם? ראיתי שאמאזון שולחים חלק, אבל לא יודע מה האיכות שלהם. אני מבין שצריך 24PIN אחד ללוח אם, עוד אחד של SATA עבור הSSD, ולגבי הכרטיס מסך אני באמת לא יודע איזה כבל צריך, האם עדיף לי לרכוש אחד א…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
לטמפרטורה של המעבד עצמו או של הליבות וגם רציתי לדעת כמה דברים יש לי את התוכנה speedfan ומעבד e8400 התוכנה הזאת מראה טמפרטורת אמת אני לא יכול להתקין ריל טמפ בגלל שיש לי VISTA 64 הטמפרטורה של המעבד במאמץ היא 56 אבל של הליבות זה 60 ולפעמים זה 61 או 62 אבל אז אני רואה שהמהירות של המאוורר עולה וזה יורד ישר אז רציתי לדעת אם זה סביר או לא עד איזה טמפרטורה אני יכול למשוך את זה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם! הזמנתי מאיביי משדר ומקלט 433MHZ שמתאים לארדואינו. http://www.ebay.com/itm/1pcs-433Mhz-RF-transmitter-and-receiver-kit-for-Arduino-project-/261041100836 יש ברשותי רק ארדואינו אחד! הייתי רוצה הסבר קצר איך אני בכלל מפעיל את המשדר והמקלט כך שאני אשדר דרך המשדר והמקלט יקבל את השידור וידליק לד. והאם ניתן לשדר עם הארדואינו ולקבל את המידע ללא ארדואינו או להיפך(לשדר ללא ארדואינו ולקבל עם ארדואינו). יש ברשותי גם לוח FPGA אבל אני חושב שאם אני אבין איך עובד השידור והקליטה אני אדע לשדר עם הארדואינו ולקבל עם ה FPGA או להיפך. תודה לכל העוזרים...
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
יש דרך? אני משתמש כרגע ב LCD4*20 מאריהב, LCD SMARTIE.... PARALLEL HD44780 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
אריסטוק אלקטרוניקה - ענק האלקטרונקה מס' 1 בישראל כנסו לכתובת: WWW.ARISTOCK.CO.IL ספקי כוח אדפטורים ממותגים ל: מכשירים אלקטרוניים, ציוד תקשורת, צגים, ומחשבים ניידים מאווררים: AC DC במגוון מידות ומתחים מהמלאי זיווד אלקטרוני: קופסאות פלסטיק ארונות תקשורת סוללות וחידוש סוללות לדים - LEDS - בעוצמות אור חזקות ומידות שונות. רכיבים אלקטרוניים - פאסיבים ,אקטיבים אלקטרומכנים. כל זאת ועוד.... WWW.ARISTOCK.CO.IL
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
משחזת ציר אלקטרונית כולל סטנד + ציר גמיש + 40 חלקים במזוודה הספק: 185W, מהירות משתנה 10,000-33,000 סל"ד מתאים לציר 0.8-3.2 מ"מ ("8/1-"1/32). החלפת אביזרים מהירה ונוחה כולל ארגונית לאביזרים בעלת איכות גבוהה, נוחה וקלה לתפעול. עוד מוצר איכותי מבית HYUNDAI. http://zap.wallashops.co.il/shopmind_sites/future/product.asp?pf_id=YHHD5000
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
הי חברה, מקווה שזה הפורום הנכון, לפחות נראה המתאים ביותר. אז ככה, קרעתי היום כבל ribbon בפלאפון שלי, ואמנם זה ממש לא סיפור וגם לא יקר להזמין חלופי קצת אין לי סבלנות לחכות עד אז (וגם אין מכשיר נורמלי אחר לבינתיים...). האם אפשרי באיזושהי צורה לתקן אותו, הלחמה או כל דרך אחרת? יש לי קצת מרווח עבודה משני הצדדים הקרועים וזה יספיק. אשמח לכל עזרה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני צריך עזרה, אני רוצה לבנות מפסק לשקע קיים בקיר שיפעל למשך 20 שניות ברגע שלוחצים על שלט rf קיים שמפעיל מערכת אחרת.. הבעיה שלי היא שאם אני בונה את הפרויקט בארדואינו אז איך אפשר לפענח את התדר המדויק של השלט? לא מצאתי שם receiver של rf שנותן את הפונקציה של קליטת rf משלט שלא מובנה מראש לאותו reciver.. ואני צריך אחרי זה עזרה גם במשדר טוב שישדר לממסר האלחוטי שימוקם בתוך השקע.. הפרויקט יבנה בראשיתו כאב טיפוס אז לא צריך לפחד מהמשחק שלי עם 220v.. בגדול אודה לכם מאוד על העזרה במציאת החלקים המתאימים וגם אם אפשר אז את הספריות המתאימות להם.. היו לי את האמת מחשבות על ממסרי rf קיימים באייבי שנשלטים על ידי שלט rf שמקבלים איתם ולנסות לקודד אותם מחדש לקוד של השלט שלי שקיים…
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
היי, איך אני יודע כמה מתח יוצא לי מהרגל של הנורית HD? זה יכול להחזיק לי LED UB?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
איך מחשברים לד תאורה למחשב...איך הוא מיתחבר...לספק כוח? לאן? ואיך?
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לדעת כיצד ניתן לדחוס לוח אם ATX מלא ספק כח וכרטיס מסך LOW PROFILE לתןך מארז של וידאו סוני שחור 4 ראשים. מכיוון שאין תמונות של וידאו ברשת אני לא יכול להראות פה מה זה אני אתאר את המכשיר...מדובר בודיאו עם ה JOG המפורסם שניראה כמו ווליום. יש לו מסך תצוגה נחמד.אני בטוח שכל אחד מכיר את הדגם הנ"ל. ולשאלתי - האם ניתן להכניס לתוך המארז שלו אחרי שאני מעיף הכל החוצה מחשב כולל ספק??
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אני רוצה לשלוט מרחוק על אחד הלפ טופים שלי (די ישן) ע"י מקלט, אולי אינפרא אדום. אין במחשב הזה COM או USB פנוי. מה שכן יש זה LPT ו PS2 . האם מישהו מכיר אפשרות לבנות מקלט שיתחבר לשם?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש באתר למרות שנרשמתי לפני הרבה זמן. אני מקווה להשתלב פה יפה אני מתכנן פרוייקט די גדול בעוד שבועיים ואני עכשיו נמצא בתכנונים.. המארז שלי הוא hec 6920b בעל יכולת מודינג גדולה, הספק שלי הוא HX520W. אני צריך רעיונות מודינג למארז עלמנת לשפר את יכולת הקירור שלו ואת השקט שלו ואם אפשר גם את היופי שלו. הכילים נמצאים ברשותי. חשבתי בינתתים על הוצאת הגרילים של המארז והלבשת גומי U. מאורר עליון וחלון פרספקט בדלת המארז בעיצוב אישי. אשמח לעוד רעיונות!
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
סתכלו אני רוצה לקנות מד טמפ' למארז כי אין לי תקציב למארז חדש אז ככה הוא עולה 157 ש"ח זה סביר או שלא שווה לקנות ? הנה זה http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=13000221&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=140 אם אתם מוצאים בשבילי יותר זולים או יותר טובים אז אני אשמח,ואודה לכם אם תביאו מחנויות כמו LogicPC/Pandas/KSP
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איך אוכל לזהות שבב שקצת הותך?? מדובר בשבב מסוג SOIC 8 ממה שכן אפשר לזהות נראה שכתוב עליו בשורה למעלה 4410 ובשורה מתחת 41ZG .... זה שבב ממטען אז יש מצב שזה איזה FET או משהו כזה יש לכם רעיון איך אפשר לזהות מה זה לצורך החלפה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
מדוע מכשירי חשמל מיטלטלים המוחזקים ביד , נדרשים ליהיות בעלי תקע עם 2 פינים בלבד , כלומר ללא הארקה ?
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
אני צריך מעגל לבניית מגבר לרמקולים שיש לי: שני רמקולים של 460WATT ועוד 2 של 200WATT ואני רוצה לחבר אותם למחשב...תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי במתנה Ardoino Uno לזמן מוגבל לתכנן תוכנה יפה. אני מנסה להעלות אותו למחשב וניסיתי להריץ את תוכנית BLINK כדוגמא לראות שהוא מקושר עם המחשב אבל ללא תשובה. הלוח לא מקושר עם המחשב, הפורט נכון והכל נראה לי שמוגדר טוב. למישהו יש הצעות ? התקנתי דרייברים וDUE , יש לי windows 8 64bit יש שגיאה avrdude: stk500_getsync(): not in sync: resp=0x00
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
-
האם כל מה שאני צריך לעשות זה לשייף ולשייף? איזה גדל של דף שיוף צריך?והאם אני יכול לעשות את זה עם הידיים? תודה
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לבנות פרוייקט ונתקעתי בבחירת המנוע לפרוייקט. המנוע צריך להתגבר על מומנט קטן יחסית (כ 2Nm) ומהירותו לא מאוד חשובה, בעדיפות למהירות נמוכה, כלומר הספק המנוע לא צריך להיות גדול. כל מה שאני מעוניינת שהמנוע יעשה הוא להסתובב שלושתרבעי סיבוב בהפעלת מתג לעצור ולחזור את אותו שלושתרבעי סיבוב בלחיצה על מתג, כמו כן אני רוצה שהמנוע יפעל על בטריות קטנות פשוטות (אצבע, מרובעת, או כל בטריה שנמצאת בשוק) מה שאני ראיתי שהאופציות המתאימות הן מנוע סרוו או מנוע צעד, או מנוע רגיל עם מתגי עצירה-שלא הבנתי מה זה... הבעיה היא שלא ברור לי כיצד יש לתכנת מנוע סרוו או צעד כדי שיעשו מה שאני רוצה, בעיקר בהנחה שאני מעוניינת במתג פשוט, ולא בחיבור המנוע למחשב. אשמח לעזרה. תודה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
תיראו ראיתי את המוצר הזה בארץ והוא עולה 60 ש"ח ויש אתר של חו"ל שהוא עולה שם 3 דולר אז השאלה שלי היא איפה אפשר למצוא מוצר זה המחיר נמוך למה אני לא קונה החנות של חו"ל ביגלל שהמישלוח עולה 50 דולר... זה המוצר
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-