עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Andrey22,

איפה אני משיג חלון פרספקס חדש?

2. היי, מודינג זה נושא שמעניין אותי, אבל אף פעם לא עשיתי מודינג בעצמי. לפעם הראשונה, החלטתי פשוט לצבוע את המארז בכחול (כמה מסובך זה כבר יכול להיות?..) anyway, אני רוצה שיווצר מעין אפקט "מראה" (כלומר שיהיה צבע כחול מבריק). הבנתי שאפשר לעשות את זה עם שיוף של המארז לפני כל שכבה. רציתי לדעת, כמה צריך לשייף את המארז? ממש עד שיראו שהוא כסוף, או שמספיק לעבור עם נייר שיוף גס כמה פעמים? עוד שאלה קטנה, הוצאתי את הפאנל הקדמי, ואת הפאנלים הצדדיים של המארז, ואין לי בעיה לשייף ולצבוע אותם, אבל החלק העליון של המארז שלי מחובר במין ניטים כאלה.. (אשתדל להעלות תמונה ברגע שהפאקינג אינטרנט שלי יזוז :-\) מה אפשר לעשות? יש דרך פשוטה להוציא אותם ולהחזיר אותם בחזרה? האם אפשר להשאיר את הפאנל העליון מ…

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  3. Started by asaorgad,

יש לי מחרטה של PROXXON ואחרי כל פעם שאני מכניס איזה ראש ואני מנסה להוציא הראש יוצא עם ההברגה לעוד מישהו זה קורה כי זה קורה גם לחבר שלי מישהו יודע איך מסדרים את זה?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  4. Started by yigal33,

שלום לכולם ברשותי מיני בר עים שלושה ברזים וצג דיגטלי החימום לא עובד לי ובצג הוא כותב EROR מיתחת ללחצן הפעלת החימום יש לציין שגם הנורות שמראות שזה מחמם לא פועלות? מה הבעיה מישהו יודע? תודה

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  5. יענו הכפתורים של הריסט וההפעלה

6. Started by gigabot,

אז ככה אני חדש בכל התחום של האלקטרוניקה ואני רוצה לעשות תאורה לפרספקס יש לי כמה שאלות: איזה לדים אני צריך להשתמש, ואיזה נגדים אליהם תודה מראש לכל העוזר

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  7. אני רוצה להכין מקלט אינפרא אדום אבל לא מצאתי מאריך ליציאה של ה-9 פינים. אולי אפשר במקום זה לחבר את המעגל ליציאה פראללית? אם כן איך? הנה אתר שאולי יכול לעזור לכם לתת לי תשובה: http://b.domaindlx.com/obaid/pport/parallel_port.asp

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  8. Started by PhoenixBoy,

קודם כל הדיון של אתמול אעבר לעמוד 2 ואת הדיון של היום נעלו לי אז אני חושב שמותר כבר לפתוח דיון כזה... אני רוצה להכין מקלט אינפרא אדום אבל לא מצאתי מאריך ליציאה של ה-9 פינים. אולי אפשר במקום זה לחבר את המעגל ליציאה פראללית? אם כן איך? הנה אתר שאולי יכול לעזור לכם לתת לי תשובה: http://b.domaindlx.com/obaid/pport/parallel_port.asp לפי מה שהבנתי אני אמור לחבר כךכה: פין 1 בפראללי במקום פין 1 בסיראלי פין 20 בפראללי במקום פין 5 בסיראלי אז זה נכון מה שאני אומר? תקנו אותי אם לא וגם באיזה פין בפראללי אני אמור להחליף את פין 7 שבסיראלי..?

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  9. Started by mr hankey,

מה הדרך הנוחה וטובה לחתוך את המארז כדי להוסיף מאווררים מישהו יכול לתת לי פירוט?

10. Started by moked,

יש לי מחשב P4,שאני משתמש בו כמן htpc. חבר שלי העלה רעיון להכניס אותו לתוך מארז של DVD ישן שאני לא משתמש בו(הוא ישן והוא די רחב). הבעיה שלי היא איך לסדר שכרטיסי הPCI לא "יבלטו" החוצה מן המארז,מכיוון שאני הולך להניח את לוח האם. מישהו יודע האם ישנם כבלים אשר מתחברים בצד אחד של הPCI ובצד השני ניתן לחבר כרטיס ,או שיש פתרון זמין אחר?

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  11. האם כל מה שאני צריך לעשות זה לשייף ולשייף? איזה גדל של דף שיוף צריך?והאם אני יכול לעשות את זה עם הידיים? תודה

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  12. שלום... אני הייתי רוצה לצבוע את המאווררים שלי... כולם 80 מ"מ ... השאלה שלי היא איך אני מוציא את הפרופלור/מדחף.... מהמאוורר עצמו??..... בתודה אלעד

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. יש לי לד אדום מאיזה שנאי שעבר זמנו, אבל 2 הברזלים או מה שזה לא יהיה באותו אורך והם קצרים מאוד כמו כן יש לי גם עוד כמה לדים שמחוברים לצעצוע שכבר לא צריכים אותו אבל הם מחוברים למין לוח כזה, רציתי לדעת האם אפשר לחבר אותם למחשב, אני לא יודע ממש אלקטרוניקה + - וכל המושגים האם זה מסוכן? יכול לשרוף משהו או לחשמל? יש לי ספק HEC 300W

14. Started by PhoenixBoy,

יש לי את התוכנה EAGLE אבל אני לא מצליח להבין איך להשתמש בה... אני רוצה לבנות שם את המעגל של המקלט אינפרא אדום אבל אין לי מושג איך. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  15. משהו קטן יעני מלדים כאלה... שיהיה בטוח המארז ויעבוד לפי הקצב של המוזיקה שהוא שומע... לא לפי הווינאמפ כמו שמפורסם פה... אפשר לעשות דבר כזה? אם כן אז איך?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by kurush,

שלום לכולם, יש לי את הספק הנ"ל בערך שנה וחצי. היה אמור להיות שקט למדי, אבל למעשה הוא עושה המון רעש. ביצעתי בו את המוד הבא: החלפתי את המאוורר האחורי (80מ"מ) במאוורר של זלמן ניתקתי את חיבור החשמל של שני המאווררים מהספק והעברתי אותם דרך Fan Mate של זלמן, לחיבור SYSFAN של לוח האם (גידי הכח של שני המאווררים מחוברים ביחד לשקע שנכנס ל-Fan Mate). מהירות הסיבוב של מאורר ה-80מ"מ מנוטרת ע"י MBM5, שמכוון לכבות את המחשב אם היא תיפול מתחת ל-1500 סל"ד. המהירות נקבעת רק ע"י הפוטנציומטר ולא ע"י לוח האם. האם למישהו אחר יש נסיון עם הספק הזה? האם עוד מישהו עשה מוד דומה? ומעבר לזה, מה לדעתכם צריכה להיות מהירות הסיבוב המינימלית בשביל שהספק יעבוד בלי להתחמם יותר מדי / להשרף?

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  17. תיראו ראיתי את המוצר הזה בארץ והוא עולה 60 ש"ח ויש אתר של חו"ל שהוא עולה שם 3 דולר אז השאלה שלי היא איפה אפשר למצוא מוצר זה המחיר נמוך למה אני לא קונה החנות של חו"ל ביגלל שהמישלוח עולה 50 דולר... זה המוצר

18. שמעו אני לא יודע מה אתם עושים עושים מודינג כל פעם על מארז חדש או על אותו מארז סליחה על הספאמריות

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  19. Started by PhoenixBoy,

במדריך הנ"ל: http://www.heatseekerz.net/index.php?page=articles&id=4&pagenum=3 יש נגד... איזה נגד זה? כי עוד כמה שעות אני הולך לקנות רכיבים אז אני צריך לדעת...

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  20. Started by generalA,

ברצוני לחתוך חור עליון במארז עגול עבור מאוורר. כאשר באתי לפרק את המתכת העליונה אשר בה אני אעשה החור, גיליתי שהחיבור הינו עם ניטים. מה עושים? האם ניתן להוציא את הניטים כדי שאוכל לשלוף את המכסה המתכתי. בבקשה רק לא תשובות כמו שלהוציא את כל הרכיבים והתכולה כולל הלוח אם ואז לעשות חור. תודה, General A.

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  21. Started by lior-y5,

ברשותי המארז הנ"ל בצבע כחול והייתי רוצה לצבוע את הכוננים מקדימה לאותו צבע הייתי רוצה לקבל עצות בנוגע לתהליך וסוג הצבע תודה מראש

22. Started by dj shay 30010,

אני רוצה לפצל את יציאת LPT בעזרת יציאה של נקבה ל שני זכרים יש למישהו שרטוט הסבר לינק

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  23. Started by SAgent007,

משהו יודע אם רגליות המארז של Sunbeam יתאימו למארז Z-Alien PC Gaming Server Silver ?

24. Started by YK24,

שלום לכולם אז ככה בניתי את הקיט של תצוגת הLCD 4HD44780 והןא לא עובד כלומר בהתחלה שאני מחבר אותו הוא מראה תצוגה של השורה עליונה והשלישית כריבועים ושאני מפעיל את התוכנה הוא מאפס את המסך (ריק) הבעיה שהוא לא מציג שום דבר בדקתי חיבורים והכל עובד טוב מה זה יכול להיות??? תודה רבה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  25. Started by Rule The Pc,

אהלן אני ידוע שואלים הרבה אבל חיפשתי ולא מצאתי תשובה מדויקת איזה נגדים אני צריך? אני הבנתי שצריך אחד בטור 75 אוהם אבל כמה לכל לד בנפרד וזה?

דיונים חדשים בפורומים