אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
בבקשה אני צריך מדריך או כל חומר על איך עושים את החיתוך הזה חוץ מהשימוש ב CNC או משהו כזה בתודה רבה רבה מראש אלירן ..... התמונה נלקחה מהאתר הכי שווה של המודינג
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום! לפני די הרבה זמן התחלתי פרוייקט נחמד(וראשון שלי) על הchenbro xspider שלי. בשביל לסיים את הפרוייקט, אני זקוק למישהו שיוכל לעזור לי בקידוח חור 120 בגג ובשיוף וגימור.... אני מאיזור אשקלון, אתם מוזמנים להשאיר לי כאן הודעה או לפנות אליי בפרטי נדב
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר שלי החליט שהוא רוצה לקחת מיקרו ולעשות ממנו מארז. (לכו תבינו. אבל אחלה פרויקט) מיקרו אנחנו כבר משיגים. חלקים לניסוי? רכיבים של מחשב פנטיום אחד ישן. כלים? יש לי הכל חוץ מדרמל. נראה לי... אני צריך לשאול את אבא שלי. עכשיו מה שחשבתי לעשות הוא קודם כל להוציא את כל הרכיבים האלקטרוניים של המיקרו, אז אנחנו עוטף את כל הפנים של המיקרו במסקינג טייפ ליתר ביטחון. חבל לשרוף הכל על ההדלקה הראשונה. אז נקדח חור למאוורר 80MM ואת כל החורים הנחוצים לעכבר מקלדת מסך וכו'. בתוך הדלת של המיקרו נרכיב משני הצדדים של החלון השקוף קתודות. אחד ירוקה אחת כחולה בשביל אחלה אפקט. אז נרכיב את הלוח אם על הפלטה הזו שלו ויחבר את הפלטה לתקרה של המיקרו. זה החלק הכי קשה פה, אני מפחד שנשרוף את הלוח אם. ואין ל…
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
בקשר להוצאת הכבל של הATX אז הבנתי שצריך להוציא אותו עם 2 סיכות בצדדים אבל כשאני מכניס סיכה אחת אין מקום לסיכה השניה אין איזה שיטה אחרת ? חוץ מגזירה והלחמה תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפס חנות שמוכרת חומרים ליציקה על בסיס מתכת רכה או פלסטיק. בשיטות קצר באינטרנט מצאתי שני חומרים שמאוד קל ליצוק אותם ליציקה ונורא קל לעבוד איתם. ראיתי שני מוצרים כאלו. הראשון זה כדורי פסלטיק שנמסים בחום, ואז הופך לנוזל ואפשר לצקת אותו לתבנית. והחומר השני זה שתי בקבוקונים שמכילים שני חומרים אקרילים שונים, ושמארבבים אותם הם מתקשים ביציקה. הנה האתר של החומר השני: http://www.alumilite.com/line.cfm חיפסי במלא חנויות תחביבים ואומנות והציאו לי רק חומרים גבס או חומרים דומים בחוזק שלהם, ואני צריך שהחומר היצוק יהיה חזק. ניראה לי שאני ימצאה בחנות לבניית דגמים מניטורים, הכוונה לחיילי אופרת והפלסטיק הקטנים, שאנשים מכינים בעצם. מישהו מכיר אולי חנות כזאת? או בכלל חנות שמחזיקה חומר מה…
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
טוב תקשיבו אני חדש בקטע של האלקטרוניקה וקראתי את כל המדריכים ולא הנבתי בגרוש כאילו אני חושב שצריך שמישהו שיסביר בצורה מאוד מפורטת איך לעשות ואני מקווה שיש מישהו שמוכן להסביר בצורה מאוד מפורטת מה בדיוק בדיוק אני צריך לעשות כדי להכין פאן באס בצורה ברורה למישהו שלא הכי מבין למרות שכולם פה גאונים אחד אחד וזה דיי מעצבן להסביר למישהו וזה... הקיצר אני רוצה לדעת לבננות בצורה הכי פשוטה שיש תודה לכולם מקווה שלא עברתי ע שום חוק ושיש פה מישהו שמוכן לבוא ולהסביר איך כי גם יש עוד הרבה לדעתי שישמחו למשהו מאוד מאוד מפורט
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש חיישן טמפרטורה קטן שניתן לחבר על רכיבים כמו זיכרון כונן קשיח וכו. תודה
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
בעסק של סבא שלי יש מחרטה, השאלה שלי האם אפשר לחתוך את המארז במחרטה??? (רק מי שיודע שיגיד בבקשה...) וחוץ מזה ראיתי בכמה תוכניות בטלוויזיה שיש כמו דרמל רק שמתחבר לאוויר, מישהו ניסה לעבוד עם זה פעם???
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה אנ י לא רשמתי בכותרת הקודמת תתקנו אותי אם לא כתבתי נכון אז השאלה שלי זה איזה דרמל יותר טוב מקורי של חברת דרמל או חיקוי? ומה שווה ליקנות (דגם ספציפי)?????????
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, לאחר אין סוף בדיקות של המחשב הגעתי לזה ששני קבלים (אחד לייד המעבד ואחד לייד הAGP) מנופחים וגורמים לבעיות יציבות במחשב ואני מעוניין להחליף אותם הסתכלתי קצת על הלוח וראיתי שמאוד צפוף להלחים ובקלות אפשר לשרוף חלקים מהמעגל מודפס, יש פה מישהו אולי עם נסיון קודם בהלחמות כאלה ויכול לתת לי עצות? אולי להלחים במקביל מתחת ללוח או משהו דומה? ועוד שאלה הקבלים התנפחו מסיבה כלשהי אם אני יקנה קבלים עם פרטים שונים אולי המחשב יפעל יותר טוב? בקיצור כול מידע בנושא יתקבל בברכה.. יש לי נסיון קודם בהלחמות אבל לא בצפיפות כזאת... יש אולי דרך לבדוק את הקבלים שהם עדיין על הלוח אם - אם הם עובדים? תודה לעונים :-\
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אהלן,יש לי פרויקט קטן לרכב(קטן קטן אבל גדול ) יש לי בערך 3 מסכי LCD תקינים לגמרי שפירקתי מלפ טופים. רציתי לשים אותם ברכב כמו בחללית הזאת במסע בין כוכבים אתם יודעים שלוש מסכים כאלו מקדימה. הבעיה שאני לא יודע איך האם יש מדריכים כולשהם או משהו כזה? אה ועוד משהו האם זה חוקי לעשות דבר כזה? :-\
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להכין לי בבקשה תרשים קטן ללד מהבהב (ללא טיימר 555)
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי בבית מחשב נייד ישן.. ויש לו מסך LCD...שפועל והכל.. אני קראתי את כל ההודעות הקשורות בנושא..ולא מצאתי משו שיכול לעזור לי.. צילמתי כמה תמונות אם זה יעזור.. אני מת כבר לחבר אותו למחשב ככה שאני יוכל לראות את כמות הזיכרון שבשימוש מה אני שומע בווינאמפ וכל זה.. האם מישו יכול להביא לי פה איזה מדריך לחבר את זה???.. בבקשה... :-[ האא ו.. יש לי גדנע ...יענו הזה של הצבא וכל זה.. אז אני לא יוכל לענות עד יום חמישי בערב.. אז איך שאני יבוא אני יענה על כל שאלה... תעזרו לי בבקשה..!
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
לחתוך ת'צהוב באמצע ולהתנהג כרגיל?או שזה יפגע במכשיר אם הוא מקבל רק חלק מהזרם??? עריכה: צריך בבקשה תשובה בזמן הקרבו: א.אני חייב לגמור עם זה עוד היום!(נראה לי אני אשאר ער עד הבוקר עם כל ההתקנות) ב.לא מצאתי בחיפוש כאן שום דבר
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
חיפשתי הרבה בביט-טק ופה על איך אפשר לחבר לגריל או לכרטיס זיכרון (שלא בשימוש בנתיים) של הps2 לדים.... חלק הוציאו חוטים מהמכשיר עצמו מה שלא בא בדעתי חלק לקחו ספק כוח של atx... אז אני רוצה אולי איכשהו לחבר לסלוט של הכרטיס השני... אבל זה ממש קשה לבדוק את זה (ניסיתי עם מולטימטר) כי ה"דלת" של הסלוט נסגרת כל הזמן כי זה עם קפיץ.... אז למישהו יש לינק או משהו בקשר לוולטים בps2? גם רעיונות מוגינד אחרים יתקבלו בברכה!
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
טוב אז אני ישבתי וחרשתי על כל העמודים אבל לא מצאתי תשובה לשאלה שלי: איזה דרמל שווה לקנות הדרמל של WOLF או דרמל מקורי היו בפורום שתי דעות אחדים אמרו שהדרמל של וולף לא עושה בעיות והוא טוב בדיוק כמו המקורי והיו כאלו שאמרו שהדרמל המקורי יותר טוב מהדרמל של וולף (יש שאמרו שהדרמל של וולף זה "דרעק"). אני צריך תשובות מאנשים שבאמת יודעים על מה הם מדברים בבקשה תעזרו לי!!!!!!!!!!!!!! תודה מראש ;D
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני הולך לעשות סליבינג לכבלים בתוך המארז שלי ניסיתי כל מיני שיטות לפתוח את הגידים של הקונקטורים (של החיבורי MOLEX, אלה שיוצאים מהלוח אם...) ואף שיטה לא ממש עובדת מה אתם ממליצים? שווה לקנות מכשיר כזה שעושה את העבודה? או שיש דרכים יותר פשוטות?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות אם הספק הזה של מחשב נייד (כתוב עליו שהמתח שלו הוא 18.5 V) כל הצעה נחמדה תתקבל.. תודה מראש ניר [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 924 צפיות
-
-
מה אני צריך ואיך אני מחבר.....ולמה... אני יבין אם תסבירו במילולי אבל שיקטוט יהיה גם נחמד.... ;D איתן
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי קרה לי דבר מוזר... באמצע עבודה על המחשב המחשב פשוט נתקע... אין וירוסים אין כלום כל המחשב התחרפן.. בדקתי הכל הכל תקין. במצב של Windows המחשב עובד. אבל אני רק מנסה לשחק משהו המחשב פשוט משתגע. כמובן זה יכול לקחת דקה וזה יכול לקחת 10 דקות. הבעיות משתנות כל הזמן... כמובן שישר חשבתי שזה הזיכרון! אז הרצתי Memtest (חיברתי את הזיכרון למחשב אחר) והבדיקה המלאה עברה בשלום ב0 בעיות.. יש לי את המחשב הזה בסביבות שנתיים והוא אף פעם לא עשה לי שום בעיה שום מסך כחול.. פתחתי את המארז ואני רואה 3 קבלים נפוחים. בנגיעה בהם הם ממש חמים ויש כזה כתם שחור על הקבלים. ממש קטן והקבלים ממש נפוחים.. ככה בדיוק הם ניראים 1.אין לי ניסיון בהלחמה האם אני יכול לעשות את זה בעצמי? (זה לא ניראה כל כך…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים. אחרי שאני חותך פרספקס, איך אני משיג גימור נקי וצלול לחתך? לאחר שיוף עדין יש איזשהו פוליש שאפשר לעשות, או משהו בסגנון?
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מכין HTPC ואני משתמש בלוח אם 7ZXR של חברת GIGABYTE וראיתי שרשום על לוח חיבור שרשום לידו IR ובאתר שלהם גם רשום על זה משהוא IR השאלה שלי היא האם אני יכול להישתמש בזה במקום לבנות מקלט חדש שיתחבר לחיבור COM
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איפה מוכרים כבל מאריך לגיים פאד של PS/PS2? כי אני רוצה לחבר שלט של PS2 למחשב לפי המדריך של alianyn,חיפשתי במלא חנויות ולא מצאתי. עדיף חנויות באינטרנט/חנויות ברחובות.
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
פירקתי מסך מיומן אלקטרוני ישן יש סיכוי שאני מחבר אותו למחשב? כי אין בו את החיבורים כמו שבמדריך שיש באתר
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-