עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. שלום חברים , אני מחפש חנויות באיזור המרכז , והשרון שמוכרות מסכי LCD ... לא הגדולים , אלא הקטנים שמיועדים לפרוייקטים ... תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by iwm,

מישהוא יודע אולי איפה אפשר לקנות דיסקיות לדרמל לחתוך והעגולות האלו שמשמשות לשיוף וכל אלו ואם מישהוא מכיר איפה אפשר לקנות ראשים חדשים לדרמל איזור נתניה יש בהום סנטר אולי?

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  3. אני מחפש כבר המון זמן בחיפה ולא מצאתי אנשים שיודעים איפה אפשר לקנות בחיפה וקריות אני אשמח אם ישאירו פה הודעה או ישלחו אלי את הטלפון\כתובת במסרים\איסי וכו... אנשים פרטיים שיש להם כמויות מכובדות של גומי יו במצב טוב (לא מטונפים\קרועים וכו...) גם הם מוזמנים ליצור איתי קשר באותם הדרכים תודה.

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by g2a2l2,

שלום יש לי מיני דיסק מפורק sharp md-sr70 ואני רוצה לדעת עם אפשר לעשות איתו משהוא ועם כן איפה נמצא הבקר כי אני לא מוצא אותו תודה אנשים טובים

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  5. Started by SkyroX,

לא מזמן קניתי מחשב חדש משהו פגז, אבל נורא התאכזבתי מהמארז עצמו אז חשבתי לעצמי אולי אני יעשה לו כמה שינויים שיראה פצצה.. בכל מקרה זה המארז עכשיו כל הקטע של הפרפר הזה בצד ממש אבל ממש לא מתאים לי עכשיו השאלה שלי היא: האם אני יוכל לקנות משהו שיחליף את הפרפר המסכן הזה ואם כן אז מאיפה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני מחפש אחר מוד של לדים רצים ע"פ הוינאמפ. אבל שמישהו ניסה, ויודע שזה עובד. ושהמדריך של המוד לא יהיה רק תמונות, אלא גם שרוט של המעגל... כל המדריכים שאני מכיר הם בעלי תמונות מWEBCAM בלבד, ואין לי מושג מה הולך שם כי אין שרטוט של המעגל....

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  7. Started by PhP dUdE,

אני מאניק אם ראיתם אחד כזה. לקוח מהמחסן של דוד שלי. סתם רציתי לשתף ;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]

8. שלום, חתכתי היום את ככל הגרילים המובנים של המארז על מנת שתהיה זרימת אוויר טובה יותר... מקדימה הלך מצוין... מאחורה גם... ובתקרת המארז קרה משהו והתחרבש לי והמקדח כוס קילפ לי צבע ונוצר חור מגעיל כזה בקיצור התעקב שם ונהיה גועל נפש... ואז ניסיתי לשםפר עם מספרי פח וזה עזר אבל עדיין מכוער... אתם אומרים לחצוך את כל התיקרה כבר ולעשות חלון גדול? לא חובה גומי כהז של איטום? המדריך לחלון בתקרה שיש בראש הפורום לא מספיק טוב והוא לא יעיל... וזה גם לא חלון בגודל רציני... אז אני צריך עצות מה לעשות... תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אז ככה. אני רציתי לדעם האם יש אפשרות לשלוט דרך המחשב בעזרת תוכנה כלשהי על מנורות.לדוגמא:אני ישים מנורה יפה בחדר....ומתי שאני ירצה להדליק אותו אני יעשה את זה דרך המחשב....האם אפשרי?איזה ציוק אני צריך בשביל זה? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by מלאךשחור,

בפעם הראשונה ששמעתי את המילה הזאת לא ממש הבנתי מה זה התחלתי לחפש ברשת עוד ועוד ואז מצאתי את האתר הזה HWZONE ראיתי קצת תמונות למדתי והבנתי! התחלתי לעבוד על המארז של המחשב הישן שלי (פנטיום 2 שהלך לעולמו) צבעתי אותו בשחור (כמובן הצבע האהוב עלי) כפתורים בכחול (גם אהוב עלי אבל פחות) כמובן שהוצאתי מתוך המארז את הכל הכל!!! עשיתי לו קידוחים וחיתוכים עם כוסות ומקדחים במיוחד בשביל מאווררים כל אחד לגודל שלו לאחר מכן עבדתי על שיוף המארז מכל כיוון שהיה צריך בצד שמאל פתחתי לו חלון מרובע, וניקיתי אותו טוב! אחרי שסיימתי עם החיתוכים והשיופים התחלתי לצבוע את כל המארז בשחור! יצא פשוט סוף הדרך! לאחר שסימתי לצבוע, התחלתי להרכיב. הרכבתי את הלוח אם(שיפרתי אותו עכשיו מפנטיום 2 לפנטיום 3) וכל הכר…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. יש למישהו אולי מעגל בשביל זה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by 114508534,

אז לפני כמה ימים החלטתי לבנות לעצמי HTPC כי ....למה לא ! אז היום היה לי חופש ולכן החלטתי לנתחיל לבנות , המחשב יורכב במארז נירוסטה שיוכן על ידי אנוכי . בעיקרון מערכת מחשב קלה של סלרון 450 בקלוק , כרטיס מסך וודו 3 ישן עם יציאת טלויזיה , כרטיס קול פשוט של קריאטיב , כרטיס רשת , כרטיס קידוד גיפוג +עריכת וידיאו עם כניסת וידיאו , הארד של 40 גיגה מאקסטור , הארד WD גיגה אחד להתקנת מערכת הפעלה , 256 ראם . זה הכל בעיקרון . אולי יוכנסו שינויים בחומרה קצת בהמשך . אין לי תמונות ממשיות של העבודה עדיין כי לא צילמתי ואני לא רוצה להמשיףך לצלם עם החרא מצלמת רשת שיש לי ולכן אני אחכה לשכן והוא יצלם לי הכל . בינתיים אתם יכולים להנות מן התכנון שלי של הפאנל הקידמי ולראות איך הכל יסתדר ב…

• 31 תגובות
    • 6k צפיות
  13. שלום לכולכם יש לי שאלה איפה אני יכול להזמין באינטרנט את כל החלקים האלקטרוניים שאני צריך (נגדים, לדים וחולי........) שיהיה זול ושיהיה בישראל תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Nitro,

פירקתי כמה לדים מאיזה טלפון ישן, היה גם LCD אבל הבקר היה מולחם על הלוח, אז ויתרתי עליו. לקחתי כמה לדים, בעקרון בשביל לעשות את המוד של המולקסים הזוהרים.. אבל איך אני יודע אם הוא של 5V? האם יש דרך לבדוק? נדב.

15. שלום לכם ותודה שנכנסתם. היה לי רעיון קטן, שלצערי כנראה לא יבוא למימוש (אבא שלי לא מרשה). הרעיון היה איך ליצור חלודה נחמדה.. מצרכים: שבבים קטנים של ברזל או פלדה (לא אל חלד), או אבקה.. הכי טוב.. צבע יסוד (בסיס), חומר מחמצן (אפשר כמו של השיער). איך זה הולך? לוקחים משטח (אפשר מארז). מרססים/צובעים אותו בצבע יסוד, כך שהחימצון לא ישפיע על הכל.. אחרי שעושים שכבה או שתיים, עושים שכבה שלישית.. לפני שהיא מתייבשת לגמרי, מפזרים את אבקת הברזל או השבבים הדקים על הצבע, ואז הם נדבקים אליו כשהוא מתייבש אפשר למרוח שכבה של דבק חזק מעל צבע היסוד ועליו לשים את השבבים אם רוצים.. אם צבע היסוד לא מדביק טוב. לוקחים חומר מחמצן, כמו של שיער (עדיף רמה חזקה), ומורחים/שופכים על הברזל. תוך…

16. Started by PhP dUdE,

כבר חשבתי על זה לבד.

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  17. אני רוצה לקנות את ה Vantec Tornado לאח שלי (לי כבר יש ולא מפריע הרעש - איזה 54 DBA משהו כזה) אז בשבילו אני רוצה שהוא יוכל לשלוט על המהירות - ועל הרעש . החלק הזה מתאים? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=1523 דרך אגב יש לו את ה 4 Channel VR fan kit אז יש לו כזה פאן בס או איך שלא קוראים לזה שאפשר לשלוט עם זה על המאוררים יש שליטה על 4 וזה בגודל 3.5 יענו לכונן דיסקטים. אל תגידו לי שאפשר להכין לבד כי אני לא טכנאי (לא מבין כלום). או אם אפשר חלק יענו שאני יוכל לשלוט על המאורר... תודה

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  18. Started by g2a2l2,

שלום רציתי לדעת מה הדרך הקלה ביותר להוצאת מתח מהמחשב ואיך הפשר להקטין אותו נגיד ל 5 ואלט

19. שלום בשביל מוד שאני עובד עליו אני צריך כבל IDE ארוך מאד {2 מטר לפחות}. מחיפושים שעשיתי לא מצאתי כזה כבל ארוך , למישהו יש ידע או רעיון כיצד להכין כזה כבל? האם ניתן לקנות את החוט ממנו עשויים כבלי IDE לפי מטר ולהכין לבד?

20. Started by g2a2l2,

שלום יש לי פלאפונים nokia 3510i, nokia 3310 ועוד כמה פלאפונים ישנים וגם מכשיר game gear רציתי לדעת עם יש מה לעשות עם אחד מהם תודה לכול מי שעוזר

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  21. המסך שלי התחיל להידפק ואין אחריות, אם אני אזכור אותו לזבל יש איזה משהו שימושים שאפשר למצוא בתוכו?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Little_AKA_Or,

שלום, אני חדש כאן ולא מזמן התחלתי להתעניין במודינג. מחר אבא שלי מבצע חיתוך במארז שלי לחלון פרספרס. לפי מה שהבנתי חלון מטר על מטר של פרספקס עולה 180 שקל בחנות כמו הום סנטר או ACE (אני יודע שיש כמה סוגי עובי לפרספקס) עכשיו כמו שאתם מתארים אנלא צריך מטר על מטר של פרספקס, אלא חצי מטר על חצי מטר ונראה לי שהם מוכרים רק במטר עגול. איפה אני יכול להשיג פרספקס (לא משנה לי כ"כ העובי, אבל אם יש פה כמה דעות על עובי הפרספקס אשמח לשמוע כמה מהאנשים פה)? שיהיה מחיר נורמלי, בעובי המתאים ובגודל המתאים. תודה לעזורים.

• 10 תגובות
    • 4.7k צפיות
  23. אני צריך מס' דברים: 1. קירור לצ'יפסט, זה לא צריך להיות משהו מסובך, פשוט יש לי צלעות מסקנות שיכולות לשמש בקושי למחזיק מפתחות, ככה שכל פעם שהמחשב עובד, הצ'יפ נהיה רותח, וזה לא נחמד. חשבתי על הקירור הכחול הזה מפנדה של זלמן (צלעות) או על המאוורר הקטן (נראה קוראים לחברה ICEBURG או משהו כזה), המאוורר עולה 71, והצלעות של זלמן באיזור ה50. אם אין הבדל משמעותי אז אני מעדיך את הזול. http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=55_144 2. מאוור 80מ"מ לתקרה. אני במילא שם גריל דרקון אז אני לא רוצה איזה מאוור לד או משהו, צריך מאוורר שחור רגיל, מה שחשור, שיהיה אפשרות לחבר לפאן באס, ושיהיה שקט! עניין השקט פה חשוב לי מאד! וזה כנ"ל גם למאוור שאני מתלבט לקנות לצ'יפסט. http://www.pandas.co.il/adv…

• 16 תגובות
    • 4k צפיות
  24. Started by מלאךשחור,

יש לי מה שנקרא "נורת קדם ברקס" הפנס הזה שיושב על המגש מאחורה באוטו ברגע שלוחצים ברקס הוא נדלק, אז ככה הנורה עובדת ברכב על 12V או פחות יש לי אותה עם הבסיס שלה וזה ממש יתאים לי למארז, להושיב אותה היא מתאימה בדיוק!! השאלה שלי היא: האם אני יכול לחבר אותה עם מחבר מולוקס ישירות לספק הכוח.< או שעלי להוסיף לו נגדים? ואם 12 זה חזק מדי בשבילו אני יכול לחבר במולוקס על החיבור של ה5V לא? אנשים תעזרו לי בזה ובקרוב אני אעלה את המארז החדש שעשיתי!!!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by NIRAN,

האם הוא יכול לשלוט ב 4 מאווררים רגילים? מהם המתגים בצד? http://www.athlonxp.com/modules.php?op=modload&name=Diner_Wrapper&file=index&req=ShowFile&file_wrap=html/reviews_zalman_zmmfc.html

• 0 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים