אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
ריאיתי בזמן האחרון משהו שנקרא רוטר אלקטרוני,מישהו יודע מזה בדיוק?
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה משמעות 6 הפינים במפסק הנל ומה הוא מאפשר לי לעשות שאני לא יכול לעשות עם מפסק של 2-3 פינים רגיל. תודה מראש ניר [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם אז החלטתי שמחר אני הולך לעשות חור למאורר בדלת המארז - כדי לקרר את המעבד. אני הולך להשתמש בגי'גסו (מסור חשמלי) למישהו יש איזה מדריך טוב לתת לי ?? כי אני מצאתי באתר מדריךאחד לחור בדלת והוא גם לא השתמש בגיגסו.. בכל מקרה אם מישהו יכול להביא לי מדריך מפורט על עשיית חור במארז עם גיגסו אני ממש אשמח למישהו יש טיפים לתת לי בנוגע לזה??
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
פעם היה באתר הזה ציור כזה שאפשר להדפיס אותו ואז לדעת איפה צריך לעשות חורים. מישהו יודע איפה זה נמצא ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
חשבתי לקנות פלטות אלומניום בשביל המארז HTPC שלי לעצב אותם ולחתוך אותם לפי מידות ולתרח אותם ביחד אפשרי ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשהברגתי את הלוח בשביל להוציא אותו בטעות כנראה הבאתי מכה לצ'יפ פיצפון והוא נפל אני מחפש מישהו שיכול לחבר אותו ויש לו נסיון בדברים האלה. אני ישלם לו 200 ש"ח אם הכל יעבור בהצלחה. אני מירושלים... מישהו מעוניין? וזה דיי דחוף... רשמתי את זה כאן כי זה המקום היחיד שאני מכיר שאני חושב שאנשים יכולים לתקן דבר כזה מס הפלא שלי 0508421615
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא יודע איך הפריוקט התחיל,הוא פשוט התחיל. הגג שויף ונמרח עליו ווקס,אגב הוא שוייף בעזרת כלי קטן שחשבתי עליו,זה בעצם רגל של משטח שמעבירים עליו דברים כבדים שיש עליו נייר שיוף. עובד טוב. החיתוך לא מדוייק בכוונה בגלל שממילא בזמן הקרוב אני עשים עליו Mesh. אני עעדכן את התראד בזמן הקרוב. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום , יש לי מארז COMPUCASE 6A19 , אחלה מארז רק מה הוא מאוד משעמם וזו הבעיה שלו- הבז' יכול לשגע באנונימיות שלו, אז החלטתי לעשות עם זה משהו, עכשיו אני ממש לא מודר מקצועי ואני ממש לא בעל כלים בבית, אז הלכתי לחנות פשוטה של כלי בי"ס וקניתי ספריי צבע אדום וטושים שחורים לשקפים: התוצאות לפניכם: אודה אם תגיבו אם הצביעה והבחירת צבעים יפה או מזעזעת (בכל זאת, קצת צעקני) וגם צירפתי כמה תמונות של בתוך המארז- תגידו לי אם זה נחשב צפוף ואם יש מה לשפר מבחינת סידור חוטים ואם כן , איך? (אגב התעלת אוורור לא מכוונת למעבד, אז הוצאתי אותה ותקעתי שם בצורה חובבנית מאוד את המאוורר סטוק של המעבד (שהוחלף בSF בצרוף עם SLK948U כפי שרואים בתמונות) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
היום בערב אני יפרסם כמה תמונות מהמוד שלי החדש שלי שכלל חיתוך צד המארז בצורת X בסגנון Thermaltake בניית מערכת שליטה על מאוורים/תאורה ע"י מתגים מאוורר 120MM שמצאתי בתוך ספק ישן שנזרק לפח (אקרילי!), הוספתי לו לדים אדומים וכחולים החלפת התאורה בעכבר לצבע כחול ובנוסף הוספת לדים בצבע כחול למקלדת ככה שתאיר כמו המכוניות במהיר ועצבני בנוסף תאורה פנימית של המארז ע"י לדים כחולים (בקרוב גם לדים אדומים, פשוט יש לי מחסור במלאי..)
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי את המאוורר הזה https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=1578 של טרמלטק והוא 70 מ"מ ורציתי לדעת אם קיים גריל יפה שמתאים לו?
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום, אני חותך את גג המארז בצורה של שלושה עיגולים מוצלבים כמו הצורה 8 ועוד עיגול... ובזמן החיתוך של העיגול הראשון נהרסו לי איזה 5 ראשים וראשים יקרים... ויש לי דרמל ממש משמ חזק... זה נורמלי? המארז שלי הוא מתכת 0.7 של אנרמקס... תודה מראש, ניר.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה קודם כל אני חדש במודינג אוקי אז ככה כנראה בקרוב הולך להיות לי המארז של TT הV7000 או משהו כזה ורציתי לדעת איזה תוספות אני יכול להוסיף למארז אבל שלא יהיה בהרבה כסף נ.ב יש לי ניסיון באלקטוניקה ובחשמל יש לי ידע רב
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
מה אתם אומרים ? מה אתם מציעים לשפר ? ומקדימה השקוף הזה זה לא פרספקט זאת תהיה רשת ברזל יפה כזאת ! בצד בחלון זה יהיה פרספקט ! (אין הבדלי צבע פשוט הקובץ ככה) באיזה צבע עדיף : שחור אפור או צהוב ? בגג תהיה צורה ומאוורר באמצע ! אהההה ועוד משהו החור הזה שבפרונט של המארז יהיה בתוכו מאוורר ! יעשה על המארז הנ"ל : http://www.ksp.co.il/hmain.php (הראשון שלמעלה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD 20X4 שקניתי דרך אתר ישראלי בארץ מסך בצבע ירוק מסך רגיל אני רוצה עוד LCD 20X4 אבל עם תאורה כחולה יש איזה אתר ישראלי או חנות בארץ ???
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
לי יש את הבקר הזה: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_158&products_id=1577 בקר זה בא עם חיישן טמפרטורה אחד והוא נקרע לי מישהו יודע איפה אפשר להשיג חיישן חדש?
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה נגד אני צריך כדיי להפוך מתח 12V DC ל9V DC תודה
-
- 11 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אתם יודעים מה זה חוגה,שמציגה מתח..............(עם מעגל פשוט אני רוצה לסדר hd tray ,אחד פה בקהילה ,אם אני זוכר נכון,הכין אחד עם נגד וזהו....)
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי מארז קוברה ואני מצטער על כך לאללה כי הוא כבר בא עם מוד ועד עכשיו עשיתי כבר מלא מודים כמו מארז שקוף לגמרי וכ'ו . עכשיו אני מזה מבואס כי אני לא יכול כבר לעשות לו איזה סוג של מוד גם כי הוא חדש ואבא שלי לא יסכים לי וגם בגלל שכבר עשו לו ! אתם מציעים לי להחזיר את זה ולקנות אחד פשוט כי גם ככה קיבלתי איתו ספק ובאותו יום הוא נשרף וגם כי לא שווה לעשות לו מוד ! אם אני לא יחזיר מה אתם מציעים לי לעשות ? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2139&catcode=316
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני יודע שמדובר פה במודינג רציני. השאלה היא האם זה אפשרי ואם כן אז תנו לי רעיונות איזה צ'יפים לקנות, לאן להלחים, וכו' הדגם הוא Sharp CD-BK137W
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שבוע טוב! אני לפני תחילת מוד כולל (צבע,חלון,חריטה,תאורה וכו'), ובמהלך השבת חשבתי על רעיון.. בעיקרון נושא המוד המתוכנן שלי הוא המשחק Metal gear solid.. מי ששיחק במשחק הראשון וודאי זוכר את הקטע בו ע"מ לכבות את מטאל גיר עלייך להכניס את כרטיס ה- PAL.. המוד שחשבתי עליו הוא משהו בסגנון הזה.. ע"מ להפעיל את המחשב עלייך להכניס כרטיס שבעצם יסגור מעגל ויתן לך את האפשרות להפעיל את המחשב: מצטער על איכות הציור.. לא היה לי כח להתחיל להשקיע :] בכל מקרה הציור די מסביר את מה שרציתי.. העיגול האדום הוא כפתור ההפעלה, המלבן האדום הוא לוח האם, והמלבן האפור הוא בעצם הכרטיס (שיהיה הרבה יותר דק כמובן) ממבט על.. הוא יהיה ממתכת או כל חומר מוליך אחר.. וכמו שרואים ברגע שהוא ייבוא במגע עם 2 החוטי…
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
האם אני יוכל ליצור כבל שיחבר את חיבור ה-VGA של הכרטיס מסך אל יציאת COMPONENT? אני מצאתי את האתר (הזה) ואני רוצה לדעת מה אתם חושבים... אני יוכל לחבר כרטיס מסך ישן מאד לטלוויזיה (כמובן שהיא תומכת ב-COMPONENT)? יש למישהו רעיון אחר איך לעשות את זה או כבלים אחרים או כל דבר...
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
איזה קטודה הכי עמידה? המון אמרו לי שהסאנבים טובות, אבל אין אותם במלאי של שום חנות ואני רוצה היום ללכת לקנות מאוורר לד ומאוורר נוסף יש במלאי קטודה של Speez ושל Thermaltake. חוץ מזה יש לייזר לד. מה היכולת תאורה שלו? (בהשוואה לקטודה) תודה לעוזרים.
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המסך LCD של NEC MODEL : NL8060BC26-12 יש למישהו הסבר
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום חברים , קניתי LCD מסוג HD44780 ומבחינת גודל פיסי הוא לא מתאים לי , אולי אתם מכירים מסכים קטנים יותר שעדיין יתמכו ע"י LCDC או crystal control ? אני ממש צריך עזרה דחוף , אשמח לקבל תגוהבה מהירה
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-