עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Pro modder,

באמת מוד ראוי להערכה. http://www.freezefreaks.de/ נמצא ב- projects/11th commandment/worklog מה אתם חושבים?

2. Started by nimrods,

שלום לכולם.! יש לי דיסק קשיח ישן בבית יש אולי מה לעשות איתו אני יכול לבנות ממנו זיכרון נייד דרך USB ..? ואם כן אז איך..? תודה לעוזרים..! nimrods

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  3. אני ריך שתעזרו לי לבחור לדים,דבר ראשון, 4 לדים של 3000MCD יכולים להאיר מארז בצורה סבירה? דבר שני,מה זה זרם קידמי וזרם אחורי(כנ"ל לגבי מתח),ולמה אני צריך להתייחס? דבר שלישי,איזה גודל לדים זה גודל סביר ונפוץ,3MM 5MM? דבר רביעי,האם החנות הזאת:http://www.lsdiodes.com/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=2&products_id=24 ,זאת חנות טובה שכדאי להזמין משם לדים?אם לא ,בבקשה תמליצו לי על מקום אחר. תודה רבה רבה לעונים!!!!

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  4. שלום לכולם! אני באמצע הבנייה של מארז הHTPC שלי אני רוצה לעשות ככה שהכפתור ווליום של המארז אשכרה ישלוט בווליום שיוצא מהמחשב בהתחלה חשבתי לחבר לכבל שיוצא אאוט מהכרטיס קול פוטנציומטר רגיל אבל זה לא עובד. לפי מה שהנתי צריך לבנות לזה מעגל מיוחד. אם למישהו יש שירטוט או רעיונות אני אשמח!!!! תודה בכל אופן מצאתי את זה באינטרנט: http://www.electronics.up.co.il/ אבל כמו שאתם רואים S1 וS2 הם כפתורים ואני רוצה לחבר את זה כפתור מסתובב סטייל פוטנציומטר

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  5. עריכה: שיהיה, כבר נקרא לזה מדריך, הוא די מסביר איך לעשות את זה =) אז ככה, אותי לא מעניין לשלוט על כל מאוורר בנפרד, מה שעניין אותי זה שאני יוכל לבחור בין שני מצבים: 12V (רועש) 7V (שקט). לא רציתי נגדים לא רציתי סיבוך, רציתי שיהיה זול, ושיפעל. אז עשיתי משהו פשוט, ציירתי ציור של איך זה נראה=) מה שעשיתי זה בניתי תקע שמתחבר למולקסים נקבה שיוצאים מהספק, ושם יש מפסק 3 מצבים שבורר בין לחבר את השלילי של המאורר ל 5 V ואז יש מתח של 7V, לחבר את השלילי של המאורר לשלילי של הספק, ואז יש מתח 12V, או מכובה, שאני לא יודע למה עשיתי את זה, סתם מסוכן שהמנקה תכבה בטעות =\ בכל מקרה ואז יש שקע רגיל כאילו שיצא מהספק שלשם אפשר לחבר מאווררים. היתרונות של המוד הזה לעומת המדריכים באתר: א) אין שימוש בנ…

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  6. Started by IG,

OK, ככה, כרגע הגג של המארז שלי נראה ככה: נתרכז בזה: כמו שאפשר לראות, יש כמה פאקים, שאני מתכוון לפתור ע"י עיבוי הגבולות (אני אשתדל לעבות כמה שפחות...) נואשתי מלחפש אחר הניאון האדום שרציתי לשים מתחת לזה כדי שיאיר את הכוכב השני גוונים (המופרדים ע"י החריטה), והחלטתי לשים לד, שיאיר לי רק את החריטה. שאלה ראשונה: האים הפאקים האלה יבלטו יותר מידי? (אני לא אצליח לתקן את כולם...יש עוד אחד בזרועה העליונה של הכוכב... התיחום לא מדוייק...תראו בתמונה השנייה) שאלה שנייה: האים האור יגיע גם לנקודות האדומות בצדדים, אם אני אמקם את הלד במיקום של הפס האדום? במיקרה ואני כן אשיג ניאון, החריטה תיבלוט או שהיא תהייה בצבע של שאר החלון? (אם אני אאיר רק עם הניאון...) יש אפשרות לשלב בין …

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  7. Started by spide220,

מה ההבדל בין קתודה לבין קתודה UV?

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  8. Started by itay5618,

תוכלו בבקשה להגיד לי איך לעשות סידור כבלים במארז שלי? silverstone ps02b

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  9. Started by CRiMinaL,

א. עד שהבנתי איך שולחים פה הודעה קיבלתי מיגרנה :-[ ב. שאלתי בכל חנות טמבור אם הם מוכרים דרמל - כולם שומעים על זה בפעם הראשונה(זה עד כדי כך לא נפוץ?!) ג. לא ידעתי איפה לשאול את השאלה,אז הנה השאלה : יש לי יציאה של ה3 פינים האלה (של מאוור) איך אני עושה לו הסבה ליציאה של הספק כח ? סליחה על הבורות ועל חוסר המילים המקצועיות P: פשוט,אין לי שמץ של מושג בדברים האלה, אני ממש דנדש בנושא,כבר צבעתי את כל המארז כולל הסידירומים(יצא מהמם.......) אני בשלבי תכנון לחתוך את המארז (וכמו שציינתי,לא מצאתי מישהו שמוכר דרמל!) אז אפשר בבקשה תשובה לג' בנוסף לתשובה ''איפה הייתי אמור לשאול שאלה מסוג כזה?'' תודה מראש. (:

• 9 תגובות
    • 809 צפיות
  10. יש פה את כל הנתונים של המסך http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=26206&item=3862346729&rd=1&ssPageName=WD1V אני חושב על הכיוון של לקנות אותו השאלה איך מוצאים מדריך לחבר אותו למחשב.. תודה

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  11. Started by eegg,

אני רוצה לבנות למחשב משהו כמו בתמונה עם כמה דרגות (12v, 10v,8v,5v) כדי לשקט ווטוב זה יהיה על לוח מעגלים עם כמה שפחות חוטים עליו ויהיה חיבור מולקס זכר וכמה מחברי שלוש פין לכל דרגה. צריך לדעת איזה נגדים לשים בשביל 10ולט, 8ולט או מספרים דומים שיעזרו תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  12. Started by Ori The Man,

יש מסך LCD עם תאורה כחולה למודינג? אני מתכוון כמו בפלאפון של samsung

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  13. היי כיוון שCP למחשבים ניידים אינו שווה הרבה,עלה לי רעיון להחליף את המאווררים שלו למאווררי 120" של מארזים השאלה היא איך בדיוק אני מחבר אותם? והאם המתח של הUSB מספיק בכדי לסובב אותם?

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  14. Started by Onn_the_levy,

שלום לכולם. אני מחפש לקנות שלט שמאפשר להדליק את המחשב מרחוק.. אם מישהוא מכיר\ שמע \ יודע משהוא אני ישמח לשמוע.. עדיף שהשלט יעבוד על FM מפני שהוא צריך לעבור קומה(פתוחה) ולדעתי אינפרה אדום פשוט לא יקלוט... תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  15. Started by barzanger,

מצאתי לדים ממשולש אזהרה של אוטו הם מולחמים במשולש 32 לדים ויש לי עוד שתי יחידות של 8 סה"כ 48 אדומים עכשיו אני רוצה לחבר אותם למחשב כולם אני רוצה לדעת איזה נגד צריך איך לחבר צריך עזרה בבקשה ובנוסף לחבר אותם למתג הנה כמה תמונות להמחשה http://img293.imageshack.us/my.php?image=dsc00307ew1.jpg http://img112.imageshack.us/my.php?image=dsc00308zg2.jpg http://img176.imageshack.us/my.php?image=dsc00309td3.jpg

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  16. Started by ELiA,

רציתי לבנות תיבה שיהיו ממוקמים בה סוללות שיצא ממנה 2 מולקסים נקבה כדאי שאני יוכל להפעיל באופן נייד את התאורה שיש לי במארז מישהו ניסה פעם לעשות את זה? למישהו יש רעיון איך? תודה על התשובות :]

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  17. ברצוני לדעת עד כמה אני יכול להתעלל בו מבחינת מודינג :lol:

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  18. Started by Aviko,

אני צריך הסבר איך לפענח את ההתנגדות של הנגד לפי הפסים הצבעוניים שמצוירים עליו. תודה, Aviko ;D

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  19. Started by volvo2005,

אני צריך ליבנות שעון שהעיקרון שלו בעצם הוא לעשות שכל שעה השעון יצפצף את מיספר השעה נגיד השעה 2 הוא יעשה שתי ציפצופים וכו..לפי עזרה של המורה שלי אני אמור להישתמש ברכיבים 74192 555 7 סגמנט ועוד.. אשמח מעוד אם תביאו לי רעויונות בבניית המעגל וחיבוריו..תודהה רבה!

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  20. שלום יש לי בלבקרי 9700, ויש לי מתאם USB שמכניסים אותו לשקע בקיר ואליו מחברים כבל USB ואז אפשר להטעין איתו מכשירים. עכשיו אני מפחד שהוא מוציא מתחים גבוהים יותר או נמוכים יותר והוא יהרוס לי את המכשיר כי היא לא מקורי של בלבקרי, אני ארשום לכם את סוגי המתחים שהוא מוציא ואת סוגי המתחים שמטענים לבלקברי מוצאים(כפי שראיתי באיביי) ותגידו לי בבקשה אם יהיה בטוח להטעין אותו במתאם שיש לי. אז ככה, המתאם שלי מוציא את המתחים והזרמים הבאים: מתאם שלי: in 100-240 v ac 50/60 hz 150 mA out 5 DC 1 A הנתונים של המטען במיוחד לבלקברי: Input: AC 100V-240V 50/60Hz Output: DC 5V 500mA ההבדל הוא בmA - במטען שלי הוא 150 ובמטען השני הוא 500, האם זה מסוכן? מה זה mA בכלל? תודה רבה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  21. Started by dor17,

ככה המפרט שלי הוא כדלהלן מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6600 לוח אם: ABIT AB9 PRO כרטיס מסך: PCI-EX RADEON X1950XT 256MB זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 המארז והספק: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT יש לי גם כרטיס טלויזיה מחובר 2 DVDRW ועוד איזה 3 מאוררים+ שואב אוויר שיושב בפלופי FOX 3 משהו כזה... בקיצור כמה שאלות... ??? 1. אני מתכוון לקנות את הקירור של ZALMAN CNPS9500AT מבחינת המארז ללא קשר לMB האם הוא יתאים בגודל? 2. איפה הייתם ממליצים לי להכניס עוד מאורר? כרגע יש לי שתיים קבועים- אחד מכניס מקדימה ואחד מוציא מאחורה שניהם של 120 ואני הוספתי אחד של 80 או משהו כזה שהוצאתי מספק ישן..הוא מורכב בחלק התחתון של הדלת הצדדית בחורים שיש שם- כמ…

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  22. Started by frenchfrize2,

שלום, ברשותי מכשיר DVD מדגם DVP 608. לפני מספר ימים שיחקתי בהגדרות שלו דרך מקש ה-Menu שבשלט, מכיוון שהוא לא קרא סרטים מהתקן DOK. במשחק זה ביצעתי טעות, ושיניתי הגדרה בשם Display, או משהו כזה, וכתוצאה מכך המסך מראה רק אור כחול בוהק ואין באפשרותי לראות את חלון התפריט כדי להחזיר מצב זה לקדמותו. רפרפתי ב-Manual אבל לא מצאתי דרך לעשות Reset או לסדר את הבעיה בדרך אחרת. Sony Dvd-CD Player - Dvp-ns508p Series http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:eL9i8Gzzx9MJ:www.scribd.com/doc/13199583/Sony-DvdCD-Player-Dvpns508p-Series+DVP+608+MANUAL+%2BRESET&cd=1&hl=iw&ct=clnk&gl=il&source=www.google.co.il אשמח לקבל את עזרתכם בהקדם. תודה!

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  23. Started by doker,

יש לי את המסך pvc160205agn קניתי אותו ואמרו לי שאני יכול להשתמש פה וגם ראיתי פה בפורום מישהו השתמש עם המסך הזה מישהו יודע אם אני יכול להשתמש איתו ואיך אני מחבר אותו(זה כמו במדריכים?) תודה

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  24. Started by deyv,

איך נקרא הנגד הרגיל כמו בתמונה למטה משהו יכול למצוא לי נגד של 85 OHM באריהב [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  25. Started by Mimon Cohen,

מדוע מכשירי חשמל מיטלטלים המוחזקים ביד , נדרשים ליהיות בעלי תקע עם 2 פינים בלבד , כלומר ללא הארקה ?

• 1 תגובה
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.