עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by asaf_a,

שלום אני צריך אתרים של מדריכים למודינג בבקשה (חוץ מ metku.net) תודה רבה

2. חשבתי אולי להדפיס על איזה משהוא מיוחד ולגהץ אבל אני רוצה משהוא עם גימור יפה אז חשבתי אולי צריך לעשות לקה אחרי זה. יש למישהוא ניסיון בעסק ולהגיד לי במה צריך להיזהר ואולי דרך נוספות לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  3. Started by nirh216,

הנה המספרים שיש על הפלאפון (כל השורה הזאת נמצאת על המסך) 0186633P01 2A 412TU05310 בבקשה תעזרו אם צריך עוד מספרים תגידו לי ואני יראה איפה הם תודה רבה

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  4. שלום כמו שרשמתי מה דעתכם יתרונות חסרונות והאם כדאי , הרי הספק עצמו הוא גם יצרן חום לא קטן

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  5. שלום, בתור פרוייקט עצמי אני בונה כרטיס רשת (מבוסס מיקרו-מעבד PIC). זה ישמע מצחיק אך השגתי את כל הרכיבים + אני יודע כיצד לייצר PCB בבית אך לא מצאתי היכן לקנות מחבר RJ45 נקבה. אני לא מתכוון לזה שקונית בכל חנות למוצרי אלקטרוניקה אלא למחבר שחומרת התקשורת הבסיסית כבר נימצאת עליו. דוגמא לרכיב שאני צריך נימצא בקישור: http://www.belfuse.com/Data/Datasheets/08B0-1X1T-36-F.pdf נ.ב. זה כרטיס 10Mbit פשוט אז לא צריך מחברים שתומכים ביותר מכך. תודה מראש, תומר

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  6. Started by shuy,

ומה ההבדל בינו לבין מקדחה שולחנית? מישהו יודע? עריכה: מדובר כמובן על כלי העבודה, ולא על רכיב הרשת באותו השם.

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  7. יש לי פאנל שליטה של SCYTHE KAMA-METER, ברצוני לחבר 2 מאווררים אל תוך חיבור יחיד בפאנל. האם יש מפצל מיוחד בשביל זה או שחותכים את החוטים ועושים קומבינציה של השניים. ? תודה.

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  8. האם כל מה שאני צריך לעשות זה לשייף ולשייף? איזה גדל של דף שיוף צריך?והאם אני יכול לעשות את זה עם הידיים? תודה

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  9. אני רוצה לעשות מודינג למארז שלי זה יהייה המודינג הראשון שלי אז אני צריך קצת עזרה... בתיכנון הכללי אני רוצה להוסיך עוד מאווררים שתהייה זרימת אוויר טובה יותר הינה כמה תמונות של המארז איך שהוא היום מקדימה: http://img111.exs.cx/img111/7215/IMG_1387.jpg מקדימה ללא הפאנל הקידמי אפשר להוסיף שם עוד 4 מאוורי 80 מ"מ: http://img111.exs.cx/img111/946/IMG_1396.jpg מהצד: יש מקום בחלון למאוורר 80 מ"מ http://img111.exs.cx/img111/9446/IMG_1389.jpg מאחור: יש מקום ל2- מאווררים של 80 מ"מ http://img111.exs.cx/img111/4920/IMG_1391.jpg מהגג: [אני קדחתי את החור למאוורר 120 הזה] http://img111.exs.cx/img111/3154/IMG_1390.jpg אני מתכוול לקנות מאווררים חדשים ולנסר את הגרילים ה…

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  10. Started by Onn_the_levy,

שלום לכולם. אני מחפש לקנות שלט שמאפשר להדליק את המחשב מרחוק.. אם מישהוא מכיר\ שמע \ יודע משהוא אני ישמח לשמוע.. עדיף שהשלט יעבוד על FM מפני שהוא צריך לעבור קומה(פתוחה) ולדעתי אינפרה אדום פשוט לא יקלוט... תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  11. אני רוצה לבנות מאכיל דגים.. לשם כך אני צריך לתחתנן טימר שיספור 12 שעות ויפתח פולס למשך זמן מסויים אפשר לבנות זאת בעזרת 555 וחד יציב... יש למישהו הצאות איך אפשר לבנות?

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  12. Started by dbzu,

שלום לכולם! אני צריך לעשות עבודה במדעים(אין לי מושג למה אני עושה אותה כי היא דבילית!)אני בכיתה ו ונתנו לנו עבודה כזאת משעעמת עכשיו יש המון חלקים ממעגלים קודמים יש לי נגדים קבלים ומהם יש לי המון מכל הסוגים הנה החלקים שאני משתמש בהם(למטה,אם אני צריך עוד חלקים רק תגידו) אני מתכן משהוא כזה יהיו 2 מנורות שיאירו את הצולפן ומנוע שיסובב גלגל שעלב יהי ספקטרום צבעי הקשת וכך שהמנוע יסתובב יראו צבע לבן , עכשיו מה שאני צריך זה שתעזרו לחבר הכל ביחד בלי שהכל יתפוץץ אני עובד עם בטריה 9v אני צריך שתגידו לי איזה נגדים אני צריך כדי שהמעגל לא יתפוץץ לי בפנים , לא אכפת לי מהמהירות של המנוע היא די בסדר אבל אני רוצה שבלחיצה אחת המנוע ידלק ולחיצה שניה הוא יכבה וכךגם עם המנורות. תודה אילון

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  13. Started by IG,

OK, ככה, כרגע הגג של המארז שלי נראה ככה: נתרכז בזה: כמו שאפשר לראות, יש כמה פאקים, שאני מתכוון לפתור ע"י עיבוי הגבולות (אני אשתדל לעבות כמה שפחות...) נואשתי מלחפש אחר הניאון האדום שרציתי לשים מתחת לזה כדי שיאיר את הכוכב השני גוונים (המופרדים ע"י החריטה), והחלטתי לשים לד, שיאיר לי רק את החריטה. שאלה ראשונה: האים הפאקים האלה יבלטו יותר מידי? (אני לא אצליח לתקן את כולם...יש עוד אחד בזרועה העליונה של הכוכב... התיחום לא מדוייק...תראו בתמונה השנייה) שאלה שנייה: האים האור יגיע גם לנקודות האדומות בצדדים, אם אני אמקם את הלד במיקום של הפס האדום? במיקרה ואני כן אשיג ניאון, החריטה תיבלוט או שהיא תהייה בצבע של שאר החלון? (אם אני אאיר רק עם הניאון...) יש אפשרות לשלב בין …

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  14. Started by OpenCan,

שאלה פשוטה - יש לי מאורר של SUPERRED בגודל 120 על 38 מ"מ עם 3 חוטים שיוצאים ממנו. המאורר לא יהיה מחובר למחשב, אבל לפי מה שאני זוכר אחד מהחוטים קשור איכשהו למד טמפרטורה. זה באמת חיישן טמפרטורה שם? איך אני יכול להשתמש בו בלי מחשב? נגיד אם אני רוצה שהמאורר ידלק שהטמפרטורה עוברת את ה23 מעלות. יש איזה אפשרות לחבר לו נגד כלשהו או משהו כזה?

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  15. Started by ScreameR,

הכסוף הזה

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  16. יש לי 5 HD ורק 4 מקומות יעודיים במארז - איך אפשר לחבר HD בשקע של DVD או CD?

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  17. Started by Ori The Man,

יש מסך LCD עם תאורה כחולה למודינג? אני מתכוון כמו בפלאפון של samsung

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  18. Started by jonkerbox,

שלום, לאחרונה ניסיתי לבנות רדיו פשוט הכולל סליל, דיודה, אנטנה והארקה (פרטים באתר זה:http://sci-toys.com/scitoys/scitoys/radio/radio.html). בניתי בדיוק כמו שמסבירים באתר אולם שמעתי רק רעש של תדר ("זזזזזזז") מה שמעיד על זה שהרדיו עובד אבל לא הצלחתי לתפוס שום תחנה. ניסיתי לשחק עם האנטנה וזה לא עזר. מישהו יכול לעזור? תודה, wannakill99

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  19. Started by Winterlord,

שלום לכולם, יש לי מארז די טוב אבל מיושן יחסית של Thermaltake והחלטתי לשפר את הסירקולציה במארז, במיוחד לאחר ש-MBM5 הראה לי שהטמפרטורה של המעבד היא 51 מעלות במנוחה ושל הלוח בערך 43. למרות שזה פרסקוט, ולמרות שאני גר בדרום בלי מזגן, זה עדין נראה לי קצת גבוה מדי . אז החלטתי לעשות קצת מודינג על הדרך, דבר ראשון קניתי שני מאווררים למארז מסוג Arctic Fan 12, החלטתי לשים אחד שיכניס אוויר מהדלת, ולחתוך חור להוצאת אוויר מלמעלה, הבעיה שזה מאוורר שרק מוציא אוויר, ובנועה מחשבים ובאתר החברה לא טרחו לציין את זה בגדול ובולט, יצא שהייתי צריך להבריג את המאוורר מעל הדלת ולא בתוך המארז, כמו שתכננתי.. בכל מקרה, לאחר שעשיתי את זה החלטתי להחליף חלק ממאווררי ה-80 מ"מ שיש לי בתוך המארז כי אחד מה…

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  20. Started by IlanF,

אחרי הרבה זמן שלא נגעתי במחשב (יותר נכון במה שהולך בפנים) עשיתי קצת ניקוי אבק וסוף סוף סיימתי את הסידור כבלים שהתחלתי לפני המון זמן התמונות לא באיכות הכי טובה, צילמתי עם פלאפון... לא מצאתי מה לעשות עם הכבלים האלה, אז השארתי אותם על הרצפה של המארז... העפתי את הצמה שבאה מהספק אל מאחורי הלוח אם איכשהו הצלחתי להעיף גם את הכבלים של הסידירום אל מאחורי הלוח אם... בהתחלה חשבתי לשים כבל SATA מסולסל, אבל מתברר שכבר דחפתי אותו מאחורה בפעם שעברה שניקיתי את המחשב... לקחתי גם את הזמן וניקיתי קצת גם את השולחן... הסאב של הALTEC מעלה אבק בצד

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  21. Started by GRiM,

1. כמה עולה ספריי טוב לצביעת מארז ואיפה ניתן להשיגו? 2. כמה עולה חלון ומאיפה ניתן להשיגו? 3. כמה עולים לדים, מאיפה משיגים אותם ובאיזה אופן מחברים אותם?

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  22. Started by yakirsh4,

שלום אני רוצה לקנות אוזניות לPS3 ויש לי כמה בעיות הבעיה היא שPS3 מוציא סאונד דרך חיבור אדום לבן וצאט (הדיבור של האנשים וקליטה של הדיבור שלך דרך המיקרופון) דרך usb אז חשבתי לקנות אוזניה עם מיקרופון בעלת שני חיבורים (אחד למיקרופון ואחד לאוזניות) ולחבר לדבר כזה http://www.hometheater.co.il/files/(23984)_usb-sound-card-3d.jpg אבל עכשיו יש בעיה שאני ישמע רק את הצאט ולא את הסאונד של המשחק אז מה שחשבתי זה לקנות רכיב כלשהו שקולט שני חיבורי pl (העגול) ומשלב אותם לחיבור pl אחד ככה שאני יוכל לחבר גם את היציאה של הסאונד מהחיבורי ימין שמאל (הסאונד של המשחק) וגם מהכרטיס קול החיצוני (הסאונד של הצאט) ושזה יחבר את שניהם לחיבור pl אחד (אם יש אפשרות למשהו שאני גם יוכל לשלוט בעוצמה של כל …

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  23. Started by llopp,

שלום יש לי מסך שקיבלתי שאחרי זמן מה של פעולה הוא כבה ! פשוט נעלם ! הסתכלתי מאחורה אז שמתי לב שהמסך אמור לקבל 12V ו 4A השנאי שלי נותן לעומת זאת 12A 1250mA האם זו יכולה להיות הסיבה? האם אני מזיק למסך בזאת? את המסך קיבלתי כך שלא בטוח שזה באמת השנאי המקורי ! מה דעתכם??

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  24. Started by Pro modder,

באמת מוד ראוי להערכה. http://www.freezefreaks.de/ נמצא ב- projects/11th commandment/worklog מה אתם חושבים?

25. Started by בני סלע,

אני הולך להתחיל מחר פרויקט מודינג חדש.זה הפעם הראשונה שלי. אני הולך לצבוע את המארז ויש לי שאלה לגבי זה,קראתי ב"מדריך לצביעת מארז"איך לצבוע,וכיוון שזו הפעם הראשונה יש לי כמובן שאלה לגבי זה. נתקלתי בשתי סוגי צביעה,צביעה רגילה-צביע על פני הצבע הקודם ודרך נוספת-לשייף את הצבע עם נייר זכוכית,ולצבוע מחדש.רציתי לשאול,מה נירא יותר טוב? האם יש הבדל בין שתי דרכי צביעה?מה אתם מצעים לי?....סליחה אם אני קרציה ושואל אותה שאלה,פשוט לא מצאתי את התשובות בפורום. שאלה נוספת אני רוצה לצייר ציור על הדלת של המארז,אך אני עושה את זה? תודה תודה ועוד פעם תודה! [br]פורסם בתאריך: 24.03.2007 בשעה 23:02:15 אנשים בבקשה,תעזרו לי...בבקשהאני מתכוון להתחיל מחר.

• 1 תגובה
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים