אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לקנות מד טמפ' אך אני לא ידוע איפה לקנות? ואני גם לא ידוע איך לחבר אותו וכ'ו.. המד טמפ' במקרה הזה הוא לא למחשב.. אני צריך שימדוד לי את הטמפ' בכלוב של התוכית שלי... ככה שאני לא יכול לחבר אותו להרבה דברים נוספים ושיצאו ממנו הרבה כבלים.. אז מה אני צריך לעשות ואיך אני עושה את זה? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
יש לי כמה מאווררים של ספקים הבעיה שייש להם 2 פינים ובלוח אם יש חיבורים של 3... יש משהו לעשות כדי לחבר אותם ללוח אם??
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
היי,ראיתי פה באתר מדריך כזה להכנת סידי נסתר אבל לא ממש הבנתי,יש מצב שאתם מסבירים לי איך??? תודה
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש תשובה עקרונית.איך מבצעים \משדרגים\בונים כניסת auxבמעגל חשמאלי של מגבר במערכת סטריאו מיני.כל זאת על מנת לשמוע מוסיקה דרך המערכת. במערכת אין את הכניסה.יש למערכת גם דיסק ,גם טייפ.החיבורים לרמקולים זה חיבורים של פלוס ומינוס בחוטים . יש יציאת אוזניות בלבד. יש לי חוש חש לבצע נושא זה לבד ואני "חייב" לנסות לעשות זאת לבד. נכון אין לי סכמה אבל יש עיקרון.אם מישו יכול לתת כוון ואולי איזה סכמה איך זה מחובר ואיך העקרון ,אודה לכם מאוד
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות חלון במארז..השאלה היא איך לחבר את הפרספקס לדלת? בעזרת ניטים שזאת עבודה פשוטה או בעזרת הגומי הכפול הזה שאין לי מושג איפה להשיג.. יש איזה מדריך אולי לעבודה הזאת? ואיפה ניתן להשיג את הגומי? תודה!
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
האם כל מה שאני צריך לעשות זה לשייף ולשייף? איזה גדל של דף שיוף צריך?והאם אני יכול לעשות את זה עם הידיים? תודה
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
אני יכול לעשות חורים במארז עם מקדחה .? לא יהיה נזק או משהו נכון ? .. אני רוצה שיתאוררר יותר ..
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי שני מנורות במחשב שכל באחת מהן יש 3 לדים שמחוברים בטור אלה שבתמונה: עכשיו אני רוצה לבנות להם בקר שבו אני יוכל לשלוט על העוצמה שלהם ולהדליק ולכבות אותם יש לי מפסק ויש לי פוטנציומטר B10K והנה השרטוט של המעגל: השאלה שלי אם הפוטנציומטר מתאים למעגל הזה ואם אני יכול לחבר עוד לדים למעגל הזה? תודה עוזרים!
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום אני מנצל את חבר שלי Rule The PC לשחק אצלו GTA SA והמחשב מתחמם כל 10 מגיע לרמות שהמעבד ב50 ומשהו מעלות והסיסטם זון 1 ו-2 נושקים ל50. האינטל אקטיב מוניטור (תכנת ניטור חומרה של אינטל) מצפצפת וגילי לא רוצה שאני אמשיך לשחק עד שהמכונה תתקרר... האם הדרישה שלו מוגזמת? עד כמה מעלות זה בסדר להמשיך לשחק?
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לעשות OC למעבד שלי אבל לא יודע מאיפה להתחיל ומה לעשות.. אתה המפרט אתם יכולים לראות בצד, אני רוצה OC קטן שלא יצריך קניית קירור וכו'.. יש אפשרות שתעזרו לי? תודה
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
מידי חורף אני מעביר את המחשב שלי ל"מצב חורף" , זהו אוברקלוק החורף שלי שבו המחשב שלי נימצא 4-5 חודשים ובקיץ אני מחזיר אותו לקלוקים הרגילים , היום ניסיתי והמחשב ניתקע ההמרה היא של A64 3000 ל 2400MHZ מ 2K. בזמן האחרון יש התקררות מתי היא תשפיע על המעבד?
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי בעיה: יש במסך 16 חיבורים וגם בצידו השני שני חיבורים A וK (לתאורה) אז למה לחבר את החשמל ל15 16 או לA וK * על המסך רשום pc-2002-c a powertip ועליו היתה מדבקה pc2002ay-ae-a qc ok 981012h עם זה עוזר ודרך אגב המסך נראה כמו במדריך
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
אחותי הגאונה הזאת ניתקה את המסך מהמחשב ואיכשהו עיקמה 5 פינים היא לא הסתפקה בזה והמשיכה לנסות לחבר וככה הפינים הלכו לעולמם....(נשברו) יש מה לעשות בנדון? אפשר להלחים אולי מחבר חדש? מוכרים את זה בכלל? *מישהו אמר לי פעם שמתי שדבר כזה קורה עדיף כבר לקנות מסך חדש כי התיקון יעלה כמעט חצי ממסך חדש הוא צדק?
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
את הארז שלי אתם יכולים לראות בצד... למי שרוצה עוד נתונים : http://www.thermaltake.com/xaserCase/sviking/va4000bwssviking.htm בכל מקרה..הטמפ' בסדר..אבל אני רוצה לשפר..חשבתי לקדוח חורים בחלק העליון של המארז כי כידוע חום עולה למעלה.. איך הכי מומלץ לקדוח? שמעתי על הדרמל הזה..אבל אין לי אותו ואין לי מאיפה להשיג..יש ברשותי ג'גסו ומקדחה+כוסות.. איך הכי מומלץ לקדוח? עם מקדח רגיל ופשוט לעשות הרבה חורים בישביל האיורר? איך אני יכול לחבר את המאורר למעלה? אתם חושבים שיהיה מקום? אני צריך מקדח מיוחד בישביל זה? יהיה מספיק מקום? המלצות/הערות יתקבלו בברכה נ.ב. התכנון הוא לשים מאורר 120מ"מ של AC
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
האם כדאי לצבוע את המאווררים בצבע מטאלי כדי שיחזירו אור מלד? האם זה לא יאט אותם? האם זה לא יגרום להם לעשות יותר רעש?
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
טוב התכנון שלי הוא לבנות בתוך אמפליפייר ישן שיש לי בבית מחשב htpc חלש לסרטים ומוזיקה. לקחתי מדידות של הרכיבים אותם אני צריך ושל האמפליפייר הישן וסרטטתי בgoogle sketchup את התכנון הראשוני. התכנון שלי הוא שבתוך המארז יוכנס: ספק כוח atx סטנדרטי לוח אם Matx כרטיס מסך חלש (אבל לא מובנה) חשוב שיהיה לא ארוך מדי. הרד דיסק אחד כרטיס טלוויזיה בעתיד אולי dvd בעתיד (כרגע אני בונה על חיבור לרשת ככל הנראה אל חוטית). vfd/lcd שיוכנס מאחורי תצוגת הרדיו (רדיו אנאלוגי ישן). יש לי תכנון להתקין פוטנציומטרים על חלק מהידיות בקדמת המארז. ולהשתמש בכפתורים המקוריים לכיבוי הדלקה וכו'. יש לי תכנון לחבר את הכניסה לאוזניות ללוח אם (או לכרטיס מסך יותר מתקדם בעתיד). ולחתוך מקומות לusb בקדמת המארז. בנוס…
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות אוזניות לPS3 ויש לי כמה בעיות הבעיה היא שPS3 מוציא סאונד דרך חיבור אדום לבן וצאט (הדיבור של האנשים וקליטה של הדיבור שלך דרך המיקרופון) דרך usb אז חשבתי לקנות אוזניה עם מיקרופון בעלת שני חיבורים (אחד למיקרופון ואחד לאוזניות) ולחבר לדבר כזה http://www.hometheater.co.il/files/(23984)_usb-sound-card-3d.jpg אבל עכשיו יש בעיה שאני ישמע רק את הצאט ולא את הסאונד של המשחק אז מה שחשבתי זה לקנות רכיב כלשהו שקולט שני חיבורי pl (העגול) ומשלב אותם לחיבור pl אחד ככה שאני יוכל לחבר גם את היציאה של הסאונד מהחיבורי ימין שמאל (הסאונד של המשחק) וגם מהכרטיס קול החיצוני (הסאונד של הצאט) ושזה יחבר את שניהם לחיבור pl אחד (אם יש אפשרות למשהו שאני גם יוכל לשלוט בעוצמה של כל …
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
רציתי לדעת לאיזה כיוון הדיודות שבירשותי מוליכות זרם אין שום סימון מצב א: או מצב ב?:
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב נייד ישן של IBM ויש לו מסך LCD פצצה, שרציתי לקחת אותו ולחבר אותו לכרטיס מסך ליציאת הDVI הנוספת שלי, אבל יש לי בעיה, אני רואה שהמסך מתחבר רק בעזרת שני חוטים שחור ולבן שכנראה הם מתח, ויש גם סליל זהוב, שהוא כנראה המידע, השאלה שלי איך אני יכול להשתמש במסך ולחבר אותו לכרטיס מסך?
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
מצאתי אל פסק מסוג ADVICE VA700 שרשום עליו לא תקין והיה בו מסך אז פירקתי תמסך ורציתי לדעת אם יש מצב להשתמש בו להצגת טמפרטורות המחשב או דברים אחרים ע"י חיבורו ליציאת COM או כל יציאה אחרת ולשלוט בו ע"י תוכנה (מצורפות תמונות של המסך) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
-
.. המשלוח באמת 2$ סה"כ? ואם סתם תאורטית אני מזמין לד אחד (45 סנט) אני צריך רק להוסיף 2$, ולשלם בטוטאל 2.45$ כולל הכול? או שיש גם מע"מ וכל החארטות האלה.. אם כן מה צריך להוסיף?
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אם אתם בעלי מסך LCD (לפעמים גם CRT) תורידו קצת את הראש רואים את כפתור ההפעלה שלו עכשיו אני מחפש מעגל שיעבוד על אותו פרינציפ לוחצים פעם אחת - נדלק, פעם שניה נכבה מצאתי מעגל כזה אבל הוא דרש רכיבים מסובכים - אז הבנתי שזה לא ממש מתאים לי מצאתי מעגל נוסף אבל בו יש שני כפתורים אחד לON ו אחד ל OFF מבוסס על שני טרנזיסטורים NPN ו PNP שני נגדים מקור וכמובן כפתורים לא ממש הצלחתי לגרום לו לעבוד אז מה שאני מחפש עכשיו זה מין מעגל שמורכב מ 4 כפתורי PUSH וכל אחד ישנה למצב אחר OFF LOW MID HIGH בעצם אחרי לחיצת הכפתור הOUT של המעגל יעבור למתח אחר 0V 1V 2V 3V כמובן שכל מתח יסופק למעגל בנפרד כך שלא יצתרך ניגוד וכל מיני כאלה שאלה נוספת היא מה עושה הרכיב LM2576T-ADJ (חיפשתי אבל לא ממש הבנתי מ…
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
1. כמה עולה ספריי טוב לצביעת מארז ואיפה ניתן להשיגו? 2. כמה עולה חלון ומאיפה ניתן להשיגו? 3. כמה עולים לדים, מאיפה משיגים אותם ובאיזה אופן מחברים אותם?
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם השגתי מארז של וידיאו לקחו ממנו את כל החלקים מבפנים אז חשבתי במקום מסך LCD לשים 7 seg שיראה טמפרטורה מישהוא בבקשה מוכן לעזור לי למצוא סכמה של מעגל כזה שלא יהיה מסובח מידי אם אפשר תודה אילון
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-