אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות דרמל של דרמל ואני לא יודע אם לקנות את הנטען או לא. הנטען ניראה לי יותר נוח אבל זה בטח סמאטוחה שלמה עם הטעינות. בקיצר מה אתם חושבים?? וגם מה ההבדל בין הערכה של ה40 חלקים וה20 חלקים והאם ציר גמיש זה דבר הכרחי? איפה כדאי לקנות? נ.ב. בצעתי חיפוש יסודי בפורום ואין תשובות לשאלות האלו
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום. יש לי מארז כזה והיית רוצה לחתוך חלון על הדלת תציעו לי משהו יפה שייראה פצצתי על המארז שלי החור שיש לי על הדלת אני יינצל אותו אבל אני רוצה שתגידו לי רק איזה חלון יהיה הכי מתאים לי והכי גורם למארז שלי להפוך להיות חיה תודה מראש ATR
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי אני מחפש רכיב מיקרו מתכנת עם ממשק אלחוטי בעל רוחב סרט נמוך מאוד. חשוב לי שיהיה רכיב קטן, פשוט לתפעול וזול. כמובן חשוב שניתן לדבר בין רכיבים זהים. מישהו מכיר רכיב כזה ?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני רוצים להחליש את הלדים(הם מסנוורים) אז חשבתי לכניס נגד בין החיבור לספק לחיבור ללדים רק אני לא יודע איזה נגד תודה, אלכס
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כולם מכירים את המוד הזה של לדים מעל המקלדת בפינות שמאירות על המקלדת כמו זרקורים קטנים כאלה? אז חשבתי למה לא לקחת את זה צעד אחד קדימה ולעשות את זה אבל לפי עוצמת האור בחדר, הרי אין טעם שהלדים יפעלו אם יש תאורה בחדר, אז למה לא לעשות שעוצמת הלדים תהיה לפי עוצמת האור בחדר? פיתרון של מפסק O\I זה סתם פשוט מידי, אין פה תיחכום במיוחד... אחרי שעושים את זה אפשר לקחת את זה למקומות אחרים, מעבר למקלדת, להאיר את המארז לפי עוצמת האור בחדר וכו'... הידע שלי באלקטרוניקה ובתיכנון מעגלים מקביל לידע שלכם במצב החסה בשטחים אז אשמח לדעת אם זה אפשרי, מסובך מידי, פשוט מידי, או אם כבר עשו את זה ואני בכלל לא מקורי..
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קבלו הייתי אצל חבר שלי והרכבנו ת'מחשב שלו ופתאום עלה לי רעיון בראש... אולי אם נמתח ברחבי המארז כמה רצועות צלוטייפ\ מאסקינג טייפ\ דאקט טייפ ונשתדל לא לעצור או זרימת האוויר יותר מידי הוא "יתפוס" את האבק? ??? צריך להחליף אותו כל כמה זמן אבל לדעתי זה יעבוד לא רע... ועכשיו עלה לי רעיון נוסף!! מלכודות עכברים דביקות!!! מה אתם חושבים?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משעמם לי יש לי פרספקס כמעט בלי הגבלה ואני לא יודע מה לעשות איזה מודינג כבר נגמרו לי הרעיונות (או שאין מספיק הסברים בנושא) יש לי תקציב של מספיק כסף יש לי את כל הכלים לבנות מעגלים ודברים ויש לי נסיון בזה הנה צפו בגלריה שלי http://www.hwzone.co.il/gallery/album103 ותנסו לתת לי עוד רעיונות בבקשה תודה לעוזרים עריכה: טוב שיניתי את הכותרת ואני יודע מה אני רוצה אני בונה מסך אלסידי למחשב
-
- 104 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
איפה יש חנות שאני יכול לתת לה סכמה והיא תחזיר לי מעגל מודפס? תודה לעונים עדיפות לאיזור דרום
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
מקלט IR זו לא בעייה לבנות אבל איך לבנות שיתאים למכשיר פלאפון האם ישנה תוכנה מיוחדת?
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
למה תמיד עושים את החלון מארז מפרספקט?? למה אי אפשר לעשות אותו מזכוכית?? אני יודע שעם הגומיות זה בעיה כי היא עלולה להישבר אבל, לדעתכם אפשר לעשות מין מדף קטן כזה שיחזיק את החלון זכוכית? בקיצור יש לכם רעיון איך לעשות חלון מארז מזכוכית??
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
בניתי אלמנט תאורה מין נורת ניאון כזאתי בחיבור של 5V מספק המחשב. אני רוצה לחבר עליו מפסק און/אוף. השאלות העולות מהרעיון הן: 1. אין בכלל מחברים מספק? לאיזה כבל שחור (אדמה למי שכח)? אדום (5V למי שכח)? או שניהם? מה היא צורת חיבור נכונה? לאן הולכת הרגל השלילית של המספק ולאן חיובית? 2. מה שקורה זה שיש לי שתי לדים כחולים אם נגדים של 300 אוהם האם אחרי חיבור המספק אני יצתרך חהישתמש בנגדים אחרים? גדולים יותר? קטנים יותר? האם זה יפגע בזרם המגיע ללדים? 3. באיזה מספק בכלל להישתמש? האם כל מפסק יתאים או רק מספק ל 5V? האם אני יצתרך עוד נגדים? תודה לכול מי שיעזור לי
-
- 8 תגובות
- 24.3k צפיות
-
-
-
מה קורה חברים? אז ככה, לשמחתי גיליתי שיש לי Jigsaw בבית אבל אז מסתבר לי שחסר לו איזה חלק שמחזיק את הסכין-מסור אז כל העניין חסר ערך. אחר כך, אני מגלה שיש לי דיסק! אני מחבר אותו לחשמל וכמה לא צפוי - הוא לא עובד הבעיה היא שכל המכשירים האלה עולים (לפחות בשבילי) הרבה כסף יש אולי אמצעים אלטרנטיביים לחיתוך המארז? אולי איזה מכשיר או רעיון שכל אחד יכול לנסות עם כלים קיימים בבית... תודה רבה, לירן
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
על המאורר הזה אני רוצה לשים גריל שהכנתי (תמונה בעוד כמה ימים, אולי אפילו מחר...) הבעיה היא שאני לא יודע באיזה צבע לצבוע אותו כמו שצראו, כשצבעתי אותו בשילוב של כחול ותכלת (אותם הצבעים שבתמונה...) כמעט ולא מבחינים בו, וזה נראה זוועה . בנוסף, הוא לא מכסה מספיק את המאורר... אני רוצה להשיג רשת כזו כמו ששמים בחלון, ולשים אותה מתחת לגריל שהכנתי. בנוסף למאורר ולפסים הכחולים יש חריטה שתואר באדום. השאלה שלי היא: באיזה צבעים כדאי לי לצבוע את הרשת ואת הגריל? חשבתי על שילוב של גריל אדום ורשת בזהב... (הגיל עשוי מנחושת שגם נותנת גוון זהוב...) זה המאורר: זה הגג... החריטה בכוכב...
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה...חשבתי על זה...הרבה..וזה נראה לי טוב... אז יש לי מחשב P2 שאני רוצה לעשות ממנו מחשב בתוך VCR... הלוח אם קטן מספיק בשביל להיכנס...וגם הכרטיס מסך (הרוחב של הVCR מספיק)...נכנס... אז יש לי את המסך הקטן של הVCR...אני רוצה שהוא יראה איזה משהו שקשור למחשב...(נגיד RPM של המעבד)... אז יש מצב מישהו עוזר לי עם זה?...
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
ראיתי כמה תמונות וזה ממש נוח איך אפשר להשיג את זה!? תודה ענקית לעוזרים,
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג מולקסים של מחשב + כבלים אליהם ופינים המרכז ת"א? הייתי בכל החנויות באזור התחנה החדשה והשינה וחוץ מ א.אבן.אלקטרוינקה שאין לו יכול להיות שיהיו אף חנות אחרת לא יודעת מה זה מולקס!! נ.ב. מה השם הנרדף למולקס? אולי החנויות יבינו את זה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום מה מצב??? טוב אז ככה כמו שראיתי לפני כמה ימים כאשר פתחתי את המארז לכמה דקות הטמפ' ירדה באיזה 6-7 מעלות אז חשבתי העם זה אפשרי לבנות למארז דלת עשויה רק ממסנן אבק? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
קניתי את המארז הזה לפני כחודשיים,המארז מצויין סבבה אבל יש בעיה אחת הוא נראה כמו *** אני רוצה לעשות מודינג אני יודע חלון משהו (זו הגרסה עם תעלת הקירור בצד) אבל אני לא יודע לעשות מודינג לגמרי,אין לי דרמל או "דמוי" לו,למרות שיש לי את ה-jigsaw הזה שאף אחד לא צריך,אבן משחזת מקדחה וכל הירקות. ושוב חוזרים לבעיה שאני לא יודע כלום במודינג אם אני יתחיל לחתוך הלך המארז...בקיצור הייתי רוצה שמישהו יעזור לי בדרום אבל זה יותר מידי לבקש :-\ בקיצור אולי מוכרים משהו מוכן למארז הזה?
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
הכל בכותרת...תודה לעוזרים...לא מצאתי בחיפוש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה קודם כל אני מקווה שזה המקום לדיון הנ"ל שנית רציתי לדעת איך אני יכול לסדר את כל החוטי חשמל שיש לי במארז בצורה יפה ולא תקועים בתוך החלון וכו'
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך LCD צבעוני בערך 3 אינץ ... יש לו 68 חיבורים אם מישהו יודע איך אני יכול לחבר אותו למחשב אם איזה חוטים ואם אפשר גם סרטוט אז תודה רבה !!!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי משהו שממש מסביר את זה או אולי לא לחיפשתי מספיק טוב.. מישהו יכול להסביר לי?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לדים UB כדי שיאירו את החריטה שעשיתי, אני רוצה לחבר אותם במקביל, ולחבר אותם ליצאה פנוייה על הלוח שמיועדת לחיבור של לדים של המארז (כמו הלדים שמהבהבים כשהHD עובד, או הלד של הPOWER...). השאלות: האם המתח יספיק? האם כדאי לי לחבר אותם בטור והאם אני צריך לשים גם נגדים? בגדול אני רוצה לקנות שני חיבורים נקבות, ואחד זכר, ולעשות חיבור ליד הלדים עצמם, כדי שיהייה לי יותר נוח לנתק אותם כשאני רוצה לפתוח את הגג (ששם החריטה...) ועוד שאלה: אני צריך כבלים מיוחדים או שכבלים פשוטים ודקים יספיקו?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-