עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. יש משהו כזה ? יש לזה שם בטוח אבל אני לא יודע ? האם משהו מכיר ?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by Pythagoras,

שלום לכולם, אבד לי ספק הכח לרמקול JBL Radial, בתחתית המכשיר כתוב - 24V 2.3A איפה אני מוצא כזה בארץ, מבלי להזמין מאיי-ביי וכדומה ? כמו כן איך אני מוודא שהחיבור חשמל מתאים בגודלו לכניסה ברמקול... תודה רבה לעוזרים

3. אהלן, יש לי את ה-Chenbro Gaming bomb הכסוף, והכוננים הלבנים שיש לי לא נראים עליו הכי טוב, אז קניתי צבע כסף, ובאתי לפרק כונן אחד (יש לי כונן אחד CD-ROM sony x52, וכונן שני Lite On combo x52/x16) אז באתי קודם ל-sony רציתי לפרק לו את הפנאלים כדיי לצבוע אותם, הוצאתי אותו מהמארז, לחצתי על הקליספים שלו והשתחרר הפנאל הראשי, אז משכתי אותו ונמשך איתו גם המגש והכונן נהרס . אבל לא נורא, במילא הוא לא היה כ"כ שימושי, עכשיו אני רוצה לצבוע את השני, אבל אני צריך מדריך או הוראות או תמונות כלשהן של איך לפרק את הפנאלים של הכונן. כאילו קודם איך משחררים את הפנאל של המגש ואז את השני אני כבר יודע. אני לא רוצה להרוס עוד אחד כי האחד הזה יקר ו-PCH רחוקים לי וזה מכה כל פעם להגיע. (אני גר בירושלים)…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by frenchfrize2,

שלום, ברשותי מכשיר DVD מדגם DVP 608. לפני מספר ימים שיחקתי בהגדרות שלו דרך מקש ה-Menu שבשלט, מכיוון שהוא לא קרא סרטים מהתקן DOK. במשחק זה ביצעתי טעות, ושיניתי הגדרה בשם Display, או משהו כזה, וכתוצאה מכך המסך מראה רק אור כחול בוהק ואין באפשרותי לראות את חלון התפריט כדי להחזיר מצב זה לקדמותו. רפרפתי ב-Manual אבל לא מצאתי דרך לעשות Reset או לסדר את הבעיה בדרך אחרת. Sony Dvd-CD Player - Dvp-ns508p Series http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:eL9i8Gzzx9MJ:www.scribd.com/doc/13199583/Sony-DvdCD-Player-Dvpns508p-Series+DVP+608+MANUAL+%2BRESET&cd=1&hl=iw&ct=clnk&gl=il&source=www.google.co.il אשמח לקבל את עזרתכם בהקדם. תודה!

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  5. Started by avimw,

יש לי מסך קטן של שני מספרים חבר שלי הוציא אותו ממחשב ישן עכשיו איך אני יודע איזה סוג הוא בשביל שאני יראה טפ'?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  6. Started by amir_xxx,

אני רוצה בבקשה חנות או להזמין דרך האינטרנט עט Uv הנה קישור שמרא את העט והעבודה איתו... http://www.metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/uv_drawing/index_eng

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ranyr,

אני רוצה להפעיל קטודה שלVANTEC ל(http://www.vantecusa.com/product-pcmods.html ממקור חיצוני עדיף בלי השנאי המקורי איזה מתח\הספק\תדירות הקטודה צריכה???

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  8. משהו כזה... http://www.overclockers.com/tips1066/

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  9. טוב הפלאפון שלי היה מושחת ביותר אני מתכוון כאילו שייפו אותו. אז החלטתי ליצבוע אותו, בוא נגיד לא היה לי מה להפסיד. אז אחרי שתיי שכבות בסיס (פריימר) ושתי שכבות צבע שחור עלום שם של מכוניות התוצאות למטה טוב בעיות שקלטתי: ריח מוזר. אני מנחש שהוא יעלם אחרי כמה זמן. איפה שהמקשים יושבים היתמלא בצבע לכן המקשים מרגישים טיפה שונה שלוחצים עליהם ואם מנסים להוריד את זה עושים יותר נזק (סתכלו בתמונה על 7) האזור של הבטריה לא מחליק את הבטריה כמו פעם... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  10. Started by OCer,

שלום לכולם אני משתמש בספק 12V 2A והזרם הוא הרבה יותר ממה שאני צריך, איך אני מגביל את המתח שיוצא מהספק? (לסביבות 1A)

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  11. Started by lior12,

אני צריך תוכנה לסרטוט מעגליים חשמלים בחינם. לא תכנון PCB. יש את WizardCircuit שהיא ממש טובה אבל מצאתי רק את הגירסה החינמית שלה שהיא ממש מוגבלת. לא מצאתי הורדה של המלאה שלה אפילו בכסף. אם תמצאו לי אני מעדיך אותה אבל גם אחרת תהיה טובה.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by noamn111,

שלום אני מחפש איזה קיט מעניין אין משהו ספציפי עשיתי 2 פרוייקטנים עד עכשיו (במסגרת בית ספר ) ועוד כמה על המטריצה . מעדיף משהו על מוזיקה ולדים וכדומה . עד 50 שקל . תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. כמו בכותרת אני מחפש חנות שמוכרת דיסקיות חיתוך לדרמל באיזור חולון תל אביב או ראשון לציון בכל מקרה לא הום סנטר או אייס לא משנה לי אם מקורי של דרמל או לא העיקר שיהיה איכותי יחסית ובמחירים שפויים תודה שחר

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  14. Started by KoM,

יש לי מסך LCD קטם של מצלמת וידיאו של SONY המסך כמובן צבעוני ובאיכות לא רעה בכלל ! האם אפשרי לחבר את המסך למחשב בצורה כזו או אחרת ? איפה מתחילים ? מה צריך לחפש ?

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  15. Started by bubbles,

DataSheet אני לא כל כך מסתדר עם האנגלית , אני יודע שזה רכיב ש"ממתג" בין בטריה למתאם חשמל כלומר, בודק האם הכבל חשמל מחובר, אם כן, צורך אנרגיה ממנו, אם לא - צורך מהבטריה מעבר לזה, אני מבקש אם אפשר עזרה בהבנה קצת יותר מעמיקה של מה שהרכיב יכול לעשות, ובנוסף איך אני משתמש בו בתוך פרויקט שלי? איזה מעגל אני צריך לבנות סביבו כדי ש"ימתג" כפי שהסברתי למעלה? תודה תודה תודה!

16. Started by ronen_ca,

למישהוא יש אתר עם שבלונות? (שבלונות להדביק על המחשב ולחתוך)עם דרמל! אשמח לעזרה תודה רבה!@

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  17. Started by eliasfen1,

אני מחפש ספק ומארז טובים מעבד AMD 64 3000 כרטיס מסך רדאון 9700 PRO

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  18. Started by nargsi,

מקווה שהגעתי לפורום המתאים. לאחרונה חווינו מספר אדיר (ועדיין חווים) של ניתוקים רגעיים באינטרנט, תקלה שחווינו גם בHOT וגם עם בזק. בהוט הרימו ידיים, אבל בבזק הצביעו על כך שהכבל בקיר שמוביל מארון התקשורת אל הנקודה שבה הראוטר לא תקין (עשוי מפלסטיק זול לדבריהם). בדקנו את זה והתקנו נקודה זמנית (יחד עם הטכנאי) בארון התקשורת וחיברנו לראוטר ואכן לפי הבדיקה שלו (שמופיעה לו בסמארטפון) החיבור השתפר פלאים. ניסינו להחליף את הכבל אבל הוא תקוע בקיר והטכנאי אמר שאפשר לעשות בעזרת חשמלאי נקודת חשמל בארון התקשורת. מהבדיקה שלי לא ראיתי תעלה שמובילה בין שני הארונות (שעל אותו קיר ובמרחק של פחות ממטר זה מזה). שאלתי חשמלאים והתברר שהמחירים די גבוהים וכל חשמלאי מציע א…

19. Started by spring2005,

קצת לא קשור לפורום אבל לא מצאתי מקום מתאים יותר. אני מתכוון לשפץ מברגה ישנה. אני מניח שאצטרך להחליף את הגריז בפנים. איזה גריז מתאים? האם יש סיווג לגריז כמו לשמנים? איפה ניתן לקנות גריז כזה בדרום? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by shayone,

יש מצב שמישהו שולח לי מדריך לבניית משדר FM? אני צריך את זה לפרוייקט יב שלי באלקטרוניקה

• 2 תגובות
    • 3.7k צפיות
  21. Started by MokoLoko,

היי, התחלתי להתעניין במודינג למחשב, והחלתתי לשפצר אותו קצת. הבנתי שעם מסור ברזל לא יהיה ממש נוח לחתוך מארז ( או שכן ?) אז אני צריך דרמל. מאיפה אני יכול לקנות אחת כזה ? כמה בערך זה צריך לעלות ? יש מותגים וחברות ? או שקונים משהו סיני מחנות חומרי בנייה ? ואני גם צריך פרספקט. מאיפה אני יכול לקנות ? חנויות יצירה אולי ? (פשוט אין לי מושג איפה לחפש...) תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  22. Started by IL200,

שלום לכולם ראיתי שכמה אנשים מחפשים איך להאיר את המארז/מחשב, ובכן הכנתי מדריך קצרצר שמסביר איך להאיר ובזול ע"י רצועת לדים מאביי. תאורה למחשב ב 1$ + מ ebay [glow=red,2,300]נ.ב (נא לא לראות בשבת)[/glow] [glow=red,2,300]אני לא אחראי על כל נזק שיגרם, נא לפעול בזהירות.[/glow]

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Drek Boy,

טוב יש לי רעיון אבל אין לי הרבה ידע באלקטרוניקה אז חשבתי שתוכלו לעזור לי בזה. חשבתי לקחת את השפיץ הזה של המד חום שאם אני לא טועה זה כמו נגד שמשתנה לפי החום לא?! טוב חשבתי שאפשר לשים את המד הזה עם מקור מטח וטרנזיסטור ככה שאם המד יגיד שיש כך וכך חום (אומים) נגיד 40 מעלות אז זה יספיק כדי לפתוח את הטרנזיסטור. הטרנזיסטור יתחבר לעוד חלק(לא רכיב, חלק מעגלי) שאני לא בדיוק יודע איך מרקיבים אבל אני יודע שזה אפשרי; הוא יתחבר לחלק עם קבל ונגד בטור ועוד טרנזיסטור. המטרה היא שהקבל יתמלא לאט עם הנגד וכשהטרנזיסטור יפתח את הטרנזיסטור השני הקבל יתרוקן לאט בכך שהוא יפעיל את המאוורר נגיד ל2-3 דקות. וכל כל פעם שהמעלות יעברו נגיד את ה40 אז המאוורר יעבוד ל2-3 דקות. זה חוסך רעש ולא דורש ממך אישי…

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  24. אני מקבל הארדקנו 5 השבוע, ויש לו מאוורר 40 ממ שלא עושה כלום באמת שמחובר למפסק 3 מצבים (L M H) השאלה היא אם יש דרך (ואם מישהו ניסה) לחבר את המפסק הזה למאוורר מארז שלי ולחבר את ה40 ממ דראק הזה למתח קבוע? וכמה מתח המפסק נותן בכל מצב, מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by z999,

היי, אני יודע שהשאה הזאת נשאלה כבר הרבה פעמים פה אבל למרות כל החיפושים שלי (פה ובגוגל) לא מצאתי את התשובה.... יש לי מסך של NOKIA 5110 (ואני חושב שאני יכול להשיג 3100 אם זה יצליח) ומצאתי כבר את הסכימה של החיווט אבל אני לא מוצא תוכנה שאיתה אני כותב למסך, יש את SERDISPLIB בל אני לא יודע לכתוב C והיא נראית לי מאוד מסורבלת (אפשר להשתמש בה עם C#?, אם כן אז זה כנראה הפיתרון בשבילי).

• 2 תגובות
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.