אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
-
המורה שלי דיי טיפשה היא מלמדת על רגל אחת והביאה לנו איזה שאלה שאין לי משוג מה היא רוצה רשמה ככה: Vo=F(Vin) וציירה לנו מגבר שרת עם נתונים מתחי הזנה של 14 וולט Vref 4v כשהוא נמצא על הפלוס ובעיקרון רשמה שזהו משווה בחוג פתוח לא נתנה שום דבר בקשר איך לפתור או מה לחשב וכו.. מישהו יודע? תודה
-
- 4 תגובות
- 995 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות לוח בקרה בדקתי בחניות ומאצתי לחץ כאן מה אתם אומים עליו? 1. העם הוא משתלם? 2. איזה אופציות הוא מציג? 3. לאן בכלל מחברים אותו? (בלוח אם) השמח לקבל תשובה
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום , רציתי לדעת האם מותר לשים את משאבת המים שברשותי (DangerDen dd-12v) בתוך קופסת עץ (כי היא עושה קצת רעש) ואם כן , האם יש למישהו עצות לגבי זה? (סוגי עץ , גודל, וכו') תודה
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום אני חדש במודינג אבל יש לי ידע בסיסי באלקטרוניק הכלומר יש לי נסיון טוב באלקטרוניקה עכשיו אני ראיתי מארזים אקריליים שעולים בסביבות ה450-500 ש"ח אני הייתי רוצה לדעת כמה יעלה לי בניית מארז שכזה בעצמי כולל איזה חומרים אני צריך ואיפה לקנות אותם?ראיתי משתמש מהפורום שבנה בעצמו מארז אקרילי. דרך אגב אני קיבלתי את הדרמל שלי אתמול (חדש ומקורי מחו"ל)
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני לא ממש בטוח שזה קשור לפורום הזה... אבל ראיתי אלקטרוניקה אז חשבתי ששווה לנסות... אז ככה... יש לי שני ספקי כוח... אחד נמצא בשימוש והשני לא... השאלה שלי אם אני יכול לחבר אותם? איך זה ישפיע על המחשב? והאם זה יסכן לי משהו?
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני עדיין לא יודע איך המארז נראה אבל כבר התחלתי בתכנון של איך הוא יראה. (אני מחכה עד שסבא שלי ימצא אותו). 1) מאיזה חומר עשוי החלון שמרכיבים על דלת המארז? מה מחירו הממוצע? והאם ניתן להשיג אותו בכל חנות לחומרי בניה? 2) האם דיסקית חיתוך טובה לחיתוך המארז? 3) זקוק לעזרתכם בבחירת העיצוב של החלון (מה יראה יותר טוב?) שרטוט 1 - חלון עגול עם מאורר במרכזו. שרטוט 2 - חלון בצורת "ר" עם מאורר בצד שמאל למטה. תנסו לחשוב איך זה יראה במציאות.. 4) איך הסידור הבא של המאוררים: 2 מאוררים מקדימה להכנסת אויר 1 מאורר בצד שיזרוק אויר על הלוח/כרטיס מסך. 1 מאורר מאחור שיוציא את האויר 1 מאורר למעלה שיוציא גם את האויר. 5) איזה שילובי צבעים ממולצים? אני חשבתי על שחור + כתום שהשחור יו…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך דרמל שיקדח לי חורים של 1MM בפלסטיק דק . עכשיו אני צריך משהו עדין שלא יפגע לי בסביבה מחוץ לחור המבוקש . איזה דרמל אני צריך לקנות ? וכמה הוא יעלה לי ? {אני צריך משהו זול כי זה ל6 חורים . עבודה חד פעמית } . - הבעיה שאני לא מבין בזה כלום . תודה מראש !
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש אתרים / מדריכים על אלקטרוניקה (כמו שיש אתשרים על מודינג אם פול מדריכים בתוכם) עדיף ומומלץ שהמדריך יהיה בעיברית. אני רוצה מדריך מקיף שיהיה בו גם הקדמה לאלקטרוניקה שמהאתר / מדריך אני לא רק אדע להרכיב סופר משו אלה אני גם אבין מאיפה מגיעים המספרים של הנגדים ועוד כל מיני דברים. תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה היא בקשר למפסק טוגל, המפסק הזה עם הידית ממתכת. אני צריך שכאשר אני מעביר את המפסק ממצב פתוח למצב סגור, הוא יעביר מתח לזמן קצר מאוד (חצי שנייה עד שנייה), וההפך. אפשר לבנות איזשהו מעגל שיגרום לזה לקרות? אולי מוכרים כזה מפסק מוכן?
-
- 25 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מאורר לכרטיס המסך שבנוסף לזה שהוא מאורר הוא גם צבעוני כאשר הוא מסתובב. מזמן כבר רציתי שתהיה לי דלת שקופה, אולם אני פוחד לנסות לנסר דלת מאחר ואין לי נסיון בכלל. האם יש אפשרות "לקנות" דלת שקופה למארז? המארז שלי הוא של Compucase והדגם שלו הוא 6a19.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בפרוייקט זה אני צבעתי את המחשב שלי בכסף אני אוסיף מסך lcd וגוף קירור לכרטיס מסך תמונות בקרוב
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מסך lcd שאני רוצה להפעיל בבקשה תנסו אני חייב את המסך הזה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מכשיר כלשהו שאפשר לחבר אותו בבית לחשמל וכאילו לטעון אותו, ואז לקחת אותו למקום אחר מרוחק שאין בו חשמל ולהשתמש במכשיר כדי לספק חשמל, כלומר להשתמש בחשמל שהוא טען. האם יש כזה מכשיר? אני יודע שיש גנרטור שפשוט מייצר את החשמל מדלק אבל זה ממש לא מתאים למקום שאליו אני צריך את החשמל. אני צריך תשובה די דחופה אם אפשר עד יום שישי אני כבר ממש צריך את זה. תודה מראש.
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור למודינג בכלל.. אבל לא ידעתי לאיזה פורום אפשר להכניס את זה. יש לי מקלדת אלחוטית והיציאה שלה זה ראש ירוק כזה (PS/2), לראש USB. אפשרי ?
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
חיברתי אתמול מאורר ללוח אם והוא קצת רועש הורדתי speedfan וזה לא שולט לי על המאורר מה אני יכול לעשות?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה המצב תקשיבו יש לי מסך ישן עגול כזה ורציתי לדעת איך אני יכול לישר אותו אין לי כסך לקנות אחד חדש :'(
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה לפני זמן מסויים התחלתי בבניית מארז מפרספקט 5 מילימיטר שכל הכוונה שהוא יהיה כמו אקוורים הדלתות יהיו בנויות מדופן כפולה שבתוכה יכנסו מים ללא דגים אין מה לדאוג. אז ככה פרספקט לא חסר חסר מישו שיתכנן לי כי במהלך הבניה נתגלו הרבה שגיאות עקב העובי של הפרספקט המסויים שוב 5 מילימיטר ובנוסף להכל אני הייתי מעוניין בפתרונות מקוריים כיצד לחבר את החלקים השונים אחד לשני כי סילקון איך נגיד את זה זה אולי פתרון לאתימה אבל לא פתרון יעיל על מנת לחהחזיק את הפרספקט מחובר אחד לשני וברגים עושים חור ובואו נגיד ככה המים יוצאים מהחור. למי שיש את היכולת והכח והרצון הטוב לעזור לחבר קהילה יכול לנסות את מזלו ובסקטאפ לתכנן פשוט אני חרא של גרפיקאי בתוכנה הזאת למרות שהיא דיי פשוטה. אז מי ישכול שיע…
-
- 8 תגובות
- 959 צפיות
-
-
חברה קניתי ספריי בסיס בצבע אפור על הבקבוק כתוב primer gray האם זה צבע בסיס והאם אפשר לצבוע עליו?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר seven segment ליציאה פרללית?.. ולשלוט בו דרך המחשב?.. כמו עם LCD?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בבית מסך LCD שפרקתי מאיזה מכשיר בבית!.. עכשיו ריתי לדעת אם הוא מתאים למדריך שיש פה "המדריך השלם לצגי LCD למודינג" הנה תמונות שלו.. ד"א יש לו 14 פינים..
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב (עוד לא הגיע) AMD athlon 64 3000 939pin gigabyte K8NS 939 Maxtor 120GB SATA Samsung 256*2 400mhz Gigabyte G-force 6600GT 128mb AGP Compucase suer midi tower CI 6A19 יחד עם המארז מגיע ספק של HEC, 300W קניתי את המארז בנפרד, ובחנות שקניתי בה את שאר החלקים אמרו לי שהספק חלש מדיי למחשב הזה.... הספק הזה אמור להספיק לי?
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
לכולנו יש מקלדות שאפשר לתכנת כפתורים בהן אז למה אנחנו מסתבכים עם הUICE.. האם אפשר לגרום לתוכנה לחקות את פעולת הכפתורים הללו?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
1.באיזה מסילה הGPU משתמש? 2.באיזה מסילה הRAM משתמש?
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-