עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by MasterDK,

האם יש אפשרות לעקם פרספקס בתנאים בתיים? אם כן איך?

• 8 תגובות
    • 997 צפיות
  2. מצאתי אצלי בבית מקדלת ישנה ו"חידשתי אותה" (ניקיתי אותה). עכשיו למקדלת יש חוט המחבר אותה למחשב בצורת סלסול (כמו חוט טלפון) ואני לא אוהב את זה כלכך. אז אני רוצה לדעת כיצד נקרא החיבור של החוט בצד של המקלדת (תמונות בהמשך) וכמה כזה חוט יכול לעלות? הנה תמונות של החיבור: הנה תמונה של החיבור במקלדת: ושאלה נוספת: אם מה צובעים את הפאנל של המקלדת? (צבע לפלסטיק?) וכמה כזה דבר יכול לעלות? אם זה משהו אחר כתבו את שמו ואת המחיר. תודה.

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  3. שימו לב יש לי פרספקס בצורה הבא: תמונה למעטה השאלה היא: נכון שהאור של הלד אכן יגיע בכיוון של הצים הירוקים ויגיע 100% לכיוון הפסים הירוקים השאלה היא האם האור יתפשט גם על כל שאר הפרספקס לפי החצים המסומנים באדום? מקרא: הדבר הכחול אם החוט השחור והחוט האדום זה לד הכחול זה פרספקס (שימו לב! זה לא פרספרס מלא זה מין מלבן אם חור באמצע!!) חצים כיוון התפשטות האור [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני רוצה לעשות שהיה הבהוב בין הלדים שלי, אדומים - לכחולים ככה שהצבע יתחלף ביניהם כל פעם.... אני יכול לעשות את זה ע"י חיבור מחולל פולסים (ג'וק 555, שחכתי קידומת) ללדים עצמם ?!

• 6 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. רוצה תגובות עם העבודה טובה עם ניראה טוב [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 52 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. Started by arkadur,

קניתי מסך LCD יש בו 2 בקרים HD44780 (כמו שכתוב במדריך...) וגם HD44100 הבקר השני הוא לעברית? והאם יש תוכנות שתומכות בהצגת עברית? (כמובן שהמסך תומך...) ומה עוד אני צריך לדעת לפני שאני מרכיב אותו?

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  7. Started by menos,

קודם כל, אם זהו לא הפורום המתאים אני מתנצל לא מצאתי פורום יותר מתאים מאשר זה. אהבתי את הסגנון של ה IPOD SHUFFLE החדש והתחלתי לחשוב אם אני אשיג אותו כיצד אחבר אותו לרכב. לפי מה שהבנתי יש למכשיר יכולת להטען דרך ה USB, ועל כן עלה לי הרעיון הבא - לחבר כניסת USB כדי שיוכל להטען כל פעם שאני אכניס אותו לאוטו, חוץ מזה שככה גם תהיה לו מעין תחנת עגינה. כמובן שהמידע לא יעבור דרך ה USB אלא דרך כבל audio שייצא למגבר. האם ניתן לעשות את זה? כמה וולט יש ב USB ובכמה ניתן להשתמש ברכב? (לעוד פרטים על ה IPOD SHUFFLE - בעמוד הראשי באתר) תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by cabel_guy,

שלום לכולם! אז ככה אחרי 6 שנים עם מחשב תוצרת פאקרד בל (לפני שאתם מתנפלים עלי קיבלתי אותו בחינם לא הייתה לי אפשרות לבחור ) החלטתי להחיות אותו קצת.... (אחרי שפתחתי אותו הבנתי שהוא זקוק בדחיפות לטיפול נמרץ..... טוב אז ככה היות וזה המודינג הראשון שלי אני הייתי רוצה שתעזרו לי ותראו מה אני צריך לשפר ....להוסיף.... אז נתחיל מהדבר הראשון צביעת דלת המארז 1 צביעת דלת המארז הדלת נראית ככה: החלטתי שאני רוצה לעשות אפקט מראה במחשב לכן לפי המדריכים שפורסמו בפורום התחלתי לשייף את הצבע מהדלת... את העיקרון אך לקבל את אפקט המראה הבנתי פלוס אני רוצה גם לעשות ציור כזה על הדלת ומה ששחכתי לציין אני רוצה גם להוסיף מאורר רק שאני לא יודע איפה תוכלו בבקשה לייעץ איפה אני …

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by rock-night,

מה שנאמר בכותרת תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by arkadur,

הרכבתי מסך LCD למחשב ואף תוכנה לא מזהה אותו!! הוא מציג רק איתחול (הצגת שורה ראשונה...) מה אני עוד צריך להתקין??? (תוכנות, דרייברים) המסך בבקר HD44780

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  11. אני מקווה שזה בסדר לבקש בפורום זה. :-\ -- אני נוסע בקרוב לשם. ואני מחפש - שמות / אתרים / כתובות / מס' טלפון - של חנויות מודניג באילת (עדיף באזור קלאב הוטל) תודה.

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  12. Started by TheWave,

קרה לי משהו מפדח ניסיתי להוציא את הכונן קשיח של אח שלי. הוא מחובר עם ברגים. הוצאתי את כל הברגים חוץ מאחד. דווקא את האחרון כיסחתי ועשיתי אותו עיגול ולא פלוס (+). איך לעזאזל אני אמור להוציא אותו? ??? תודה על העזרה...

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Merrymoon,

כל זאת ועוד כאן: http://idlepics.idlepimps.com/home.html

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  14. Started by Ghosthunter,

לפי המדריך הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=83932.0, האם אני אוכל להשתמש בשלט של FLY VIDEO?

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  15. Started by RazorJunior,

יש דרך? אני משתמש כרגע ב LCD4*20 מאריהב, LCD SMARTIE.... PARALLEL HD44780 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  16. יש לי VCD שהביאו לי מסין וחשבתי אולי אפשר לעשות משהו עם המסך שלו. הנה כמה תמונות: יש משהו שאני חושב שיעשה בעיות: - המסך הוא לא שורות אלא (קשה להסביר..) כמו בטלפון שיש את הנורות האלו של הבטרייה זה קצת דומה רק שיש שם גם מספרים ואותיות (אני אביא תמונה יותר מאוחר שזה דולק) אז יש אפשרות או שלעזוב את זה?

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  17. טוב, אז ככה אין לי דרמל וגם אם היה לי אין לי כשרון ציור או חריטה, אז אם יש מישהו שמוכן לעשות לי חריטה יפה ( Arik.G אתה פנוי? ) בחלון של המארז, אני אשמח ובתמורה הוא יקבל כמה דברים שאני לא צריך והם קתודה אדומה או כחולה + מתאם, שני מאווררים של TT 80 מ"מ המארז הוא XASER 3 של TT, אני מתל אביב

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ktbnus,

דבר ראשון- האתר הזה נתן לי מוטיבציה "לגנוב" לאח שלי את הדרמל ולהתחיל לעבוד על המוד שלי דבר שני- כשהתחלתי לחתוך את הפרספקט - הראש חתך אותו כמו סכין חמה בתוך חמאה - אבל מלא נסורת עפה בכול מקום ובמיוחד על הדרמל ופתחי האיוורור שלו.... מה אני יכול לעשות על מנת למנוע את זה.. או האם זה לכלוך לביר והדרמל בנוי לכאלה דברים?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אהלן... רציתי לדעת מה אפשר לעשות עם מסך מחשב נייד ישן (LCD TFT)... גודל 12-13"... אי אפשר להשתמש בו בתור מסך נתונים קדמי כי הוא גדול מדיי... יש אפשרות אולי לחבר אותו כמסך על צד המחשב? איך אפשר לחבר לו חוט ל DVI או VGA?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by HouseBoy,

הביאו לי את הפאנל הזה: http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=rhk-sa עכשיו יש לי כמה שאלות לגביו: איך אני מחבר אותו? פיזית אני יודע לחבר לפאנל 5.25 אבל הכבלים וזה.. :-[ האם הוא מתחבר גם למאוורר של הספק? הוא כ"כ מרעיש תודה

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  21. כלומר, אם הוא מסתובב בכיוון השעון ואני רוצה שיסתובב נגד כיוון השעון. תודה!

• 9 תגובות
    • 4.4k צפיות
  22. שלום לכולם. אני חדש באתר. וברצוני לדעת היכן ניתן לרכוש בארץ ROM EDITOR / ROMULATOR / ROM BURNER. למי שלא יודע למה הכוונה.... מכשיר זה הוא צורב "ג'וקים" (שבבים) שמתחבר ליציאת ה USB/SERIAL במחשב... בברכה מ.ג.

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  23. Started by nehmia,

יש את החיבור של 4 פינים שיוצא מהספק. אני רותה לבנות פאנל שליטה למואררים אני רוצה לחבר 4 מאוררים +4 לדים (בין המוארר למספק יהיה לד) +3 לדים שיאירו את הפאנל. המתח נמו מידי או שהמאוורים יפעלו יותר חלש?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  24. היי יש לי סך הכל שני כרטיסים מחוברים למחשב, כרטיס מסך וכרטיס רשת (אפילו שיש לי אחד מובנה, אני צריך 2). הכרטיס רשת נמצא שני סלוטים מתחת לכרטיס מסך. לפני איזה חצי שנה+ הדבקתי מאוורר 80ממ לכרטיס רשת כדי שיעזור בקירור של הכרטיס מסך. הכרטיס רשת הוא מהסוג הנמוך מאוד, מה שאפשר למאוורר להיות בגובה המושלם לעבודה! אתמול קיבלתי מחבר עוד מאוורר, אז החלטתי להוסיף אותו. הוצאתי את הכרטיס רשת, הדבקתי את המאוורר (עכשיו כל הכרטיס מסך מקורר, הטמפ' שלו ירדה בעוד 5 מעלות (זה בנוסף ל5 הקודמים, זה סך הכל 10 מעלות בזכות שני המאווררים). הכל היה טוב ויפה עד שהדלקתי את המחשב... כלומר ניסיתי... המסך לא נדלק... בהתחלה חשבתי שמשום מה הכרטיס מסך נדפק, אבל אחרי קצת משחקים הבנתי שהכרטיס רשת נדפ…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים