עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by darkman,

אני צריך את מספר הגוק של מגבר שרת תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מה אני יכול לעשות להם? העכברים האופטים אלו העכברים של מיקרוסופת שעולים 60 שקל +-... ואני רוצה לדעת מה אפשר לעשות? אני חשבתי על להחליף לדים או משו בסגנון.. או אםילו להכניס את הממשק האופטי לעכבר אחר. או לקופסא. או בכלל לעצב לזה קייס בצורת עכבר..

3. Started by nehmia,

אני רוצה לבנות מכשירי קשר רק שלא מצאתי מעגל....אם למשהו יש זה מאוד יעזור לי... תודה מראש עומר..

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  4. עשיתי כבלים עגולים לפי המדריך באתר. ובמקומות מסויימים חשפתי קצת את הגידים (אני לא חושב שהלהב של הסכין שרטה את הגיד) אבל עטפתי את כל המקומות בהן חשפתי את הגיד. בכל מקרה השאלה שלי היא האם יכול לקרות משהו (רע) במקרה וחיברתי את הכבל והגיד כן נשרט או נפצע? [זה היה סתם כבל ניסיוני (ומזל) אבל בכל מקרה אני רוצה לבדוק אותו ואני לא רוצה להסתכן ולאבד משהו] פעמים הבאות אנ אדאג לשים לב למה שאני עושה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Electric Boom,

אני מעוניין להתחיל לבנות מעגילם מורכבים,אני מאוד אודה למי שיתן לי טוטוראיל לאיך להתחיל להסתכל על סכמות.

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  6. יש לי כבר זרם של 3V ואני רק צריך לדעת איך אני עושה את המעגל עצמו..... אני רוצה ששני לדים יהבהבו לסרוגין..

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  7. Started by icebreak,

http://www.junkmachine.com/forum/kb.php?mode=article&k=11

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  8. Started by icebreak,

http://www.headwize.com/projects/noise_prj.htm

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by nehmia,

יש לי מאורר שקניתי מחבר בחיבור של 3 פינים יוצאים מהמאורר 3 חוטים צהוב(של הסל"ד)אדום ושחור(חיובי ושלילי)אם אני יחתוח את החיובי או שלילי ויוסיף נגד משתנה הוא ישפע על המהירות של המאורר? או שאני צריך לשים אותו במקום אחר?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. http://web.media.mit.edu/~ladyada/make/minty/index.html MINTY!!! The Minty MP3 player can be built from parts that are sold at Ye Olde Traditional electronics distributor (digikey/mouser/newark). Half of the parts can be sampled for free, for a minimal total cost of $25 for parts, and $25 for a PCB. And the case is soooo Minty!* * Do not eat MintyMP3 Fresh Breath and ATA+FAT16 Works with your favorite compact flash card, currently in trashy-revision v.1 mode. Amaze your friends! Upload files via stunningly slow 115kb/s. Or cannibalize the code for FAT16 handling (create/delete/read files) Exxxtras Unlike some other mp3 players, this one comes with a 3…

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  11. Started by asmon,

שלום. התחלתי להתעניין קצת באלקטרוניקה בעקבות כך שבחרתי במגמת אלק'\מחשבים בתיכון. אבל כמובן שעד שמסיימים לבנות משהו בבית הספר לוקח שבועות והעובודות לא תמיד כאלו מדהימות. כך שברצוני לבקש ממכם שתביאו לי כמה אתרים נחמדים שאני יוכל ללמוד מהם קצת יותר על אלקטרוניקה אך אני לא מתכוון אתרים עם פירוט על כל רכיב כי יש לי הרבה כאלו אלא אתרים קצת יותר רציניים. בנוסף אני צריך גם אתרים עם פרוייקטונים למתחילים שאני יוכל לבנות. האתרים כמובן יכולים להיות באנגלית. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by oren13,

ראיתי אתר אחד שפירסמתם פה ואמרתם שהרבה מזמינים אז אני רוצה להזמין ואני לא יודע איך זאת אומרת אני צריך להגיד להם שישלחו לי את זה עד אלי או שהם שולחים את זה לארץ ואז אני מביא את זה מהמכס ובכלל תנו לי שלבים אחרי שהוספתי לעגלה שלי קניות כאילו כל מה שאני רוצה אז מה אני עושה

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  13. לדוגמא ניקח את הרכיב האינפרה אדום המוצג פה באתר. התיכנות שלא מתבצע מהמחשב והוא יעבוד כל עוד הוא יהיה מחובר לאותו מחשב אם התוכנה שתיכנתו אותו. עכשיו ניקח לדומגא טלויזיה היא לא תלויה במחשב בשביל שנוכל לשלוט עליה אם השלט. השאלה היא האם היא תוכנתה על ידיה מחשב לאיזה גיוק? אם לא ניקח רובוט הוא מתוכנת על ידי המחשב אבל לא תלוי במחשב בשביל לעבוד. יש לו איזה ג'וק האחראי לפעולות שלא שמידע עליו הוכנס מהמחשב. האם זה נכון אם כן מאיפה משיגים ג'וקים כאלה כמה הם עוליםואיך משתמשים בהם? תודה רבה מקווה שהבנתם את השאלה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by not_connected,

שלום, תוכלו בבקשה לומר לי מה טווח המחירים המשוער כיום למטר פרספקס (שקוף)? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by manbot,

לא מצאתי את המתאם אז אני רוצה לעשות אחד. אבל לא מצאתי סכמה כדי לעבוד איתה. אם מישהו יכול לעזור לי למצוא (חיפשתי בגוגל, גוגל תמונות ובעוד כמה אתרים) כי אני אבוד

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  16. Started by nehmia,

איך אני מחשב את ההספק של הנגד שאני צריך לא הבנתי את זה במדריכים... אם למשהו יש הסבר פשוט אז בבקשה אני צריך עזרה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by oren13,

כל צבע של לד אולטרה ברייט כמה הוא תופס אמפר

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  18. Started by nehmia,

יש לי את החוטים האלה במחשב סתם לא מחוברים לכלום אני יודע שהמתח בהם הוא 3.3 אני יכול לחבר להם לדים או משהו...או שכדאי להשאיר את הכל ככה ?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. כיוון שאני רוצה מאוד ללמוד אז אני צריך רשימה של כמה שיותר ריכיבים ועל מה כל רכיב אחראי. כי לדוגמא כשאני בונה מעגל ויש שם רכיבים שאני לא יודע מה הם אז קשה לי ללמוד ככה זא אותו דבר כמו לפתור בעיות באלגבה ולהפעתיק את התושבה מהספר. לדוגמא היום למדתי המייצב מתח LM7805 הוא מייצב אתה המתח ל 5V עכשיו יש כם מיני רכיבים שאין לי מושג בהם. אז הייתי רוצה רשימה אפילו באנגלית זה טוב על מה אחראי כל רכיב. תודה רבה אני מעריך את כל העזרה שתינתן פה.

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  20. אני רוצה שכל המארז יואר, כמו במדריך תאורת מארז על ידי לדים - המדריך המלא ...כמה לדים אני יצטרך, ובערך כמה כסף זה אמור לעלות לי אם אני מתכוון לקנות מחנות אלקטרוניקה שהמחירים שלה סבירים. לפני הסידור אחרי הסידור

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  21. טוב אז אני צריך שתעזרו לי למצוא את הוצרים שהיו הכי יפים לדעתכם למחשב UV. עכשיו מה בדיוק אני צריך: 1. תקציב עד 250 2. שיהיה מהחנות "זיגזג" אני לא מפרסם פשוט מאוד משם אני פשוט יכול לאסוף כבר לבד אז אני מעדיף שיהיה משם 3. קתודה לא צרים עם המכשיר שנותן חשמל כי יש לי כבר קתודה אז יש לי את זה שנותן חשמל אז אני צריך רק קתודה UV 4. שיהיה יפה... אז תודה לכוווולם ומקווה שתוכלו לעזור לי.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by nehmia,

אני מאוד רוצה להתחיל ללמוד אלקטרוניקה...אבל אין לי איך...התחלתי ללמוד מאתר אחד אבל אז סגרו אותו ואני עדיין לא יודע כמעט כלום בזה..למשהו יש אתר טוב ללימוד אלקטרוניקה....למתחילים?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. האם יש דרך לשלוט על מהירות האוורר בעזרת החוט הצהוב, כמו שהלוח אם עושה...? :DJsmile:

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  24. Started by wollmann,

עברתי היום בחנות החשמל בשכונה ושאלתי כמה עולה לד כחול חזק... עולה 5 ש"ח... יקר או זול? כמה בערך צריך לעלות? לא מצאתי פה מישהו שדיבר על מחירים...

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by MasterDK,

מה המתח היוצא ממחבר DSUB 9 PIN ? זה המחבר של העכברים השינים למי שלא יודע. מה המתח שמה? 5V?

• 4 תגובות
    • 817 צפיות

דיונים חדשים בפורומים