עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. אם מישהו מכיר אותה.... אני מחפש כבר איזה שבוע רכיב מסויים. זה פשוט ג'וקים של שערים לוגים כגון (AND , NOT , OR) תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by LF,

שלום, יש לי מנורות פלוראסנט מיותרות מסורקים [12V~800V]. יש למישהו רעיון מה לעשות איתן? מודה מראש.

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  3. אני קונה מנורת לבה שתשתתף בפרוייקט המודינג הבא שלי (כבר דאגתי לקירור מבחינת במארז והחום שהמנורה פולטת) יש אפשרות לחתוך את הראש לחשמל (תקע) ולהחליף אותו בחיבור מולקס? אם כן אני צריך עם נגד כלשהו או פשוט להלחים? אפשר סקיצה להלחמה ולנגד אם צריך ולהכל?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. הכרטיס של חבר , ככל הנראה זה קרה בזמן הרכבת VGA silencer . האם יש סיכוי להציל אותו? חשבתי לקחת רכיב כזה מראדאון אחר? מה זה הרכיב הזה? האם מישהו יודע? אולי אני יכול לקנות כזה? יש לו כיוון מסויים שצריך להלחים אותו?

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  5. Started by arkadur,

אז ככה. חיברתי למחשב מסך LCD של 2 שורות והבעיה שאני רוצה להחליף אותו למסך בעל 4 שורות אבל אני לא מצליח להשיג מסך שכזה, השאלה שלי היא : האם אני יכול לחבר 2 מסכים אחד לשני, ושהם יתחברו למחשב, ובתוכנה פשוט אני אגדיר שיש לי 4 שורות? אגב, מישהו יודע איפה אפשר להשיג מסכי VFD בירושלים? תודה לעונים...

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  6. טוב שמעו אני חדש בעסק יש לי מחשב לא משומש פנטיום 2 ואני רוצה לעשות אותו מין מחשב קטן שאני יוכל לשים אותו ליד הטלויזיה וליראות איתו סרטים מיכייון שאני לא מבין גדול אני צריך את העזרה שלכם איך אני עושה את זה אם אפשר לקבל מדריך(בעברית) או שתעזרו לי כאן לא משנה יש לי את כול החלקים הדרושים תודה מראש!! אני רוצה משהו כמו זה http://www.hwzone.co.il/gallery/album125/aag

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  7. Started by woodPC,

מישהו יודע איפה (אם בכלל) אפשר להשיג פילטר אלומיניום למארז (כמו בתמונה)? אני מחפש פילטר כזה למארז חדש שאני בונה, ואני צריך פילטר של 120mm. תודה מראש....

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  8. יש לי את הסוללה הזאת והיא נגמרה, יש לה אפשרות טעינה......

• 19 תגובות
    • 5.1k צפיות
  9. Started by zniibidl,

של ATI יענו באדום עם חיתוך עם תאורה וממש הכל..מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. הבאיו לי מאוור של ספר + בלוק קירור ענקי! עכשיו המאוור בעל שלוש חוטים שחור אגום ולצהוב ובעל מתח של 12V איזה חוט הוא הוא RPM? ולאיפה ניתן לחבר אותו על מנת לבדוק האם הוא עובד? האם יש מקום על הלוח אם חוץ מחביור של המאוור של הספק שיש לי עכשיו?

• 9 תגובות
    • 825 צפיות
  11. Started by vaknin12,

יש לי מנורת לד שמזרימה זרם של 10 מילי אמפר והיא 1.5v אייזה נגד אני צריך על מנת שאניי יוכל להפעיל את המעגל על המטריצה יש נוסחא או משהו אבל אני לא מבין בזה כל כך תודהה מראש דרך הגב אני מחבר את המעגל ל-5v

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  12. Started by dj shay 30010,

איזה נגד צריך ? (להוריד מ 12V ל 3 V)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. במדריך הוא כתב שהוא השתמש בשלט ישן של וידאו, אבל לכל שלט יש אות שונה איך הוא כיוון שהמקלט יקלוט דווקא את השלט הזה??? והכותב של המדריך גם ציין שהוא פרסם את זה במודינג בשעה - 6, איפה מוצאים את כל הסדרה חח?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by PCguy,

יש לי מארז שחור יפה סבבה אבל אני רוצא לעשות לו חלון שקוף קניתי פרספקט שקוף אבל אני לא יודע איך לחתוך את הדופן?? יש טיפים איך לעשות את זה? כדי שיצא מדוייק

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  15. Started by Gizon,

מישהו כאן עשה את המוד? איך התצוגה נראית כשהיא מחוברת לכ. מסך ללא C-Sync? אני ממש מעוניין לעשות את המוד אבל לפני שאני מוציא את הכסף אני רוצה לדעת שיש טעם.

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  16. http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=fanbus_2 מס' 8 נגדים. 11 X 1000 ohms בכל מתח וחמישה נגדים 33 ohms (3 watt). איזה נגדים אלה בדיוק? כמה נגדים? זה קצת התבלגן ולא הכי ברור מה כאן זה מה תודה מראש לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  17. כאילו... אני מחפש חישן כזה שנגיד שהוא מופעל ברגע שהוא קולט באס וחלק אחר שמופעל שהוא קולט צלילים חדים (שבוקעים מהטוויטר למשל...) יש דברים כאלו ? אם כן כמה הם עולים ?

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  18. אני רוצה לבנות משדר FM ואני רוצה לדעת עד איזה טווח אני יכול לשדר בלי אישור מיוחד ושזה יהיה חוקי... משהו יודע מה הטווח???

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  19. Started by werner,

היי ותודה שנכנסתם. יש לי אוזניות עם ראש הרוס, שהתבקשתי לתקן. קניתי תקע רגיל של אוזניות, כמו בתמונה פה שלקוחה ממדריך להכנת מפצל-בורר (לא הבנתי אותו): http://hwzone.co.il/phpMyWebmin/_uploads/news/pictures/MoRtZkInG/Stereo/TAL_ST%20011_resize.jpg באוזניות (שפירקתי להן את הראש, לא היה ניתן "לאחד" את שני הראשים) יש שלושה חוטים, דבר שאני מבין לנורמלי. זהב-אדום-כחול. לפי מה שהבנתי אני צריך להלחים חוט אחד לצד אחד, חוט שני לצד שני, וחוט שלישי לאמצע. לחבר לצדדים אני יכול. באמצע יש שני חורים.. זה לא משנה לאן אני מלחים כל עוד הוא מתחבר אל האמצע, נכון. הבעיה היא שאני לא יודע לאן להלחים כל חוט.. איך אני אמור לגלות לאן מגיע כל חוט בלי לפרק את כל האוזניות והחוטים שמגיעים לפומיות? (דבר ש…

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by Gonk,

שלום אנשים, זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום אז אני מקווה שאני לא עובר פה על כמה חוקים... חבל שמצאתי את הפורום הזה רק עכשיו, אני בטוח שיש פה הרבה דברים טובים. בכל מקרה זהו לינק למוד מדהים שמצאתי: http://hardforum.com/showthread.php?t=802808 (אל תגיבו שם...) זה רק הת'ראד של התמונות מהמוד, כרגע צפו בו משהו באיזור ה740,000 איש! לא מאמינים לי? תסתכלו פה: http://hardforum.com/forumdisplay.php?f=89 (ת'ראד עליון) אם אתם רוצים להגיב, יש גם ת'ראד תגובות פה: http://hardforum.com/showthread.php?t=795831 ואני מקווה שזה יתן לכם כמה רעיונות יצירתיים... Happy modding!

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. קבלו : [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by IG,

אם יש אחת כזו, שמוכרת לדים (נגדים יש בכל חנות אליקטרוניקה...), אפשר גם בטבריה או בבאר שבע (אני מיואש, ואלה המקומות שאני יכול להגיע אליהם לקניות...) תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. היי קיבלתי התקן להארדיסק ממישהו אבל ללא החיבור לחשמל כלומר בין ההתקן לספק החשמלי. בעוד ביציאה של החשמל מההתקן מצויים ארבע חוטים בצבעים - אדום-כחול-לבן-לבן יש לי חיבור חשמלי(ממאוור ישן או משהו דומה) שצבע החוטים שלו הם אדום-צהוב=שחור-שחור. אפשר לנחש שהאדום הולך לאדום, הצהוב לכחול ונשארו רק שתי זוגות של לבן-לבן ו-שחור-שחור...מי הולך למי ?? יש למישהו רעיונות ?

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  24. קודם כל אני אציין שקראתי את המדריך לצג LCD ואת האשכולות הנוגעים אליו בפורום הזה, אבל יש לי שאלה ספציפית על הצג שלי את הצג לקחתי ממכשיר ישן שמצאתי בבסיס שלי. כשפירקתי את המכשיר המקורי ראיתי שזה 2 לוחות אלק' מחוברים אחד לשני ב-14 פינים (מן הסתם ה-14 מהמדריך) ובצד השני של הצג (לא איפה שה-14 פינים) יש 4 חורים (2 קבוצות של 2) עם המספרים 15 ו-16 אז יש לי 2 שאלות: האם להשאיר את הלוח השני שמחובר ללוח של הצג (מצורפות תמונות) האם ה-15 וה-16 הם בהכרח של תאורה, וזה 2 חורים ליד כל מספר (כל 2 חורים על מגע זהב כזה, צירפתי תמונה), ואם הם אכן של תאורה, לאיזה מהחורים אני צריך לחבר את המעגל? או שזה לא משנה? תודה רבה רבה מראש! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים