עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by nimrodim,

ברצוני לבנות או לדאוג שיכינו לי (קניה) קופסאות אלומיניום מפרופילי "ר". להלן דוגמא: הצעות מהיכן באיזור תל אביב ניתן להשיג פרופילים של אלומיניום מהסוג הזה, או הצעות לגבי מי מסוגל לעשות עבודות כאלו - יתקבלו בברכה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by DJPOWER,

שלום רציתי לשאול איפה אפשר לקנות מאווררים אם לדים נאונים וכו' למחשב רציתי גם לשאול איך מחברים לאן ממה וכו' למי שיש מדריכים עוד יותר טוב תודה מראש לכל מי שיעזור \ יונתן

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  3. בוקר טוב! אז יש לי את הדיאגרמה הזו, הכל מובן לי מלבד החיבורים של הנגדים המשתנים (בשרטוט 10K ו-20K) עכשיו, אני יודע שיש לנגד משתנה(פוטנציומטר) 3 פינים, איזה פין אני מחבר לאיזה חוט. לדוגמא בסרטוט של החיבור של הפוטנציומטר של ה-20K, אני רואה 3 חיבורים, איך אני יודע איזה חוט מתחבר לאיזה חיבור בפוצנציומטר (הימיני, השמאלי או האמצעי). אני מקווה שאני מספיק מובן. תודה, חברה! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  4. Started by yahavon028,

יש לי בנתיים צורב שאני משתמש בו בתור כונן סידי. יש ברשותי כונן נוסף אך כשאני מחבר אותו המחשב לא מזהה את שני הכוננים. אני יודע שאני צריך ליצור איכשהו קצר, אבל אני לא יודע בדיוק איך. כי אם אני אעשה את זה לא נכון הלוח אם עלול ללכת לי... אני אודה לכם אם תגידו לי במדוייק איך לחבר את החתיחת מתכת עטופה פלאסטיק (אני לא יודע איך קוראים לה) כך שייוצר קצר נכון. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  5. Started by Bulzeye,

השאלה שלי אולי קצת לא קשורה לפורום אבל עדיין.. בקיצור, אני מחזיק עכשיו בידיים כונן סי די ישן, מסתכל על העינית.. ועולים לי כמה רעיונות לראש... מה לדעתכם ניתן לעשות עם העינית למטרות אחרות? (המכניקה של הסידי דפוקה אבל העינית לא)... יש למישהו רעיונות? חשבתי בכיוון של לנסות לקחת את העינית ולהכניס אותה ל cd player ישן נושן ודפוק שיש לי.. מה אתם אומרים? אפשרי? יש למישהו רעיונות איך? מישהו ניסה? ובבקשה אל תציעו לי לזרוק את הסידי, אני רוצה לעשות משהו "מעניין" איתו... תודה רבה... ביי...

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  6. Started by benx,

?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אני רוצה להתקדם הלאה באלקטרוניקה ורוב המעגלית שאני מתכנת לבנות זה בחיבור של כ 10V 12V וזה קצת הרבה סוללות וחבל . עכשיו אני רוצה לבנות ספק שהוא בעצם הופך את המתח מ 220V AC למתח של 1.5V-12V DC לבדיקת המעגלים שלי. עכשיו אני גם רוצה שיהיה ניתן לחליף מתח כלומר שיהיה אפשר לשים מתחים: 1.5V 3V 5V 7.5V 10V 12V ושיהיה חיבור מולקס קטן אם שני חוטים מתח ואדמה או בלי מולקסם שני חוטים. במקור הוא יתחבר לשקע בבקיר 220V AC. האם זה אפשרי אם כן איך? אם למישהוא אולי מעגל מוכן? עדיף גם אם אתם מביאים מעגל מוכן אז להסביר למה צריך כל רכיב במעגל

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. שלום. יש לי לד כחול שחבר שלי הביא לי אבל אני לא יודע כמה המתח שלו... אני רוצה לעשות את מה שבליק הזה: http://metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/molexlight/index_eng אבל אני לא יודע איזה נגד לקנות. אם יש לכם רעיון? והבעיה השניה היא: יש לי מאוור נוסף שאני רוצה לחבר למחשב שיהיה קרוב לכרטיס מסך דרך כמו שמוסבר באחד המדריכים באתר. אבל יש לי כבר 6 מאווררים 2 מוציאים אוויר, אחד על המעבד, אחד על הכרטיס מסך, ו2 שמכניסים אוויר. יש לי עוד חיבור אחד של מאוורר בלוח אם אבל כשאני מחבר אליו את המאוור שלי, המאוורר לא עובד. אבל המאוורר החדש עובד בסלוטים אחרים בלוח אם של מאוורר . יש רעיונות?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  9. איפה אני יכול למצוא אתר שמכוון אותי בהלחמות? מישהו עשה את זה כבר זה בעייתי?! בכללי אני יכול להביא ציפ' בזול אבל אני צריך להרכיב אותו לבד... אז כמו שאמרתי אני צריך איזה אתר שמראה לי איך אני מרכיב ומלחים את הציפ.. אלעד.

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  10. Started by yonatan_ca,

ככה בעצם אני מנסה לבנות מערכת לדים מחוץ למחשב! אני מעוניין להשתמש בשקע חשמל רגיל 220 וואט מישהו יכול להסביר בקצרה כמה לדים אני צריך לחבר ובאיזה אופן על מנת לנצל את כל ה 220 וואט? והאם אני צריך המון נגדים אחד לפני כל לד או שאני יכול פשוט לשים כמות לדים מדוייקת שתנצל את כל ה 220 וכך לא יהיה צורך בנגדים או לפחות לצמצם את מספר הנגדים תודה

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by ptyahoo,

אם אני רוצה לשהתמש ביותר מספק אחד במחשב איך אני עושה את זה??? איך אפשר להדביק צלעות קירור על הלוח אם??? תודה לעוזרים...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by nehmia,

איך זה נראה מה זה עושה איך זה עובד וכמה זה עולה בערך?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Money_Man,

שלום לכולם! חשבתי להחליף במארז את הכבלים לכבלים עגולים שזוהרים! רציתי לשאול נגיד אני רוצה קונה כבלים בצבע אדום כחול וירוק...אז האם כל כבל יזהר בצבע שלו בעזרת אותה קתודה UV? או שצריך לכל צבע קתודה UV משלו...? המידה וכן נגיד אני קונה קתודה UV ירוקה...מה יקרה לצבעים אדום וכחול? הם לא יזהרו? או שיזהרו בצבעים אחרים? אשמח לקבל תשובה!

14. Started by Johnny,

ובכן לא קשור ישירות לפורום זה, אך חשבתי לעצמי שאין מקום טוב יותר מכאן לבקש עזרה. אז ככה, סטודנט לאדריכלות ועיצוב פנים (שנה א') ובמסגרת שיעורי עיצוב קיבלנו משימה לעצב תיבת דואר לאישיות נבחרת. מכיוון שאיש חובב מחשבים אנוכי, החלטתי לבחור בביל גייטס (מתוך מחשבה שיהיו לי חיים קלים בהתאמת תיבת דואר לאישיות). אז ככה, היו לי כמה וכמה רעיונות שהמנחה שללה במחי יד. לי אישית התחבר מאוד ביל גייטס וטכנולוגיה מתקדמת, מה שהביא אותי לנושא התיבה: "התיבה החכמה". כפי שציינתי, המנחה לא אהבה את הקו ואמרה שנעשה הבה ונתחכמה, במקום התיבה החכמה בעלת טכנולוגיות מתקדמות, נלך על הכיוון ההפוך, אנטי טכנולוגיה או טכנולוגיה ישנה. ובכן, הטכנולוגיה הישנה היחידה שעלתה בראשי ויכולה להשתלב עם התיבה היא …

15. Started by shaniyakov,

הוספתי 6 לדים אולטרא ברייט, 3 אדומים 3 ירוקים, חברה שלי עשתה את העיצוב לדלת...... איך יצא?

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by mb74ever,

ראיתי באריה"ב "סופר לדים" האם הם חזקים יותר מלדים שאקנה בחנות הקרובה לביתי? האם כ-8 לדים יספיקו לתת אור בצורה מכובדת למארז קטן יחסית עם חלון? מה ההבדל בין הלד של ההארדיסק לבין הלדים שמשתמשים בהם להארת המארז? הם שונים לא?, כי הלד של ההארד הוא ממש חלש ואני לא חושב שיתן מספיק אור.

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  17. יש לי את המארז הזה (כבר הרבה זמן) ואני רוצה לעשות לו הרבה מודינג. רציתי לקבל טיפים לגבי הכבלים איך אפשר שכמה שפחות יראו אותם ? ומה אפשר להוסיף לו דברים נחמדים כמו מסך שיגיד לי טמפרטורות של כל מיני רכיבים וכמה זמן המחשב דולק... ראיתי בעבר הרחוק דברים כאלו אם אני לא טועה זה מסך LCD קטן כזה נכון ? קיצור אני רוצה שיהיה יפה ומסודר מאוד. יש לכם רעיונות בשבילי ?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by yonatan_ca,

או קיי אז ככה ... יש לי מקלט אינפרא אדום ישן של PB פאקארד בל אני רוצה לחבר אותו למחשב ואני לא מצליח להגדיר אותו בשום דרך יעני זה לא מזהה לי אותו... יש איזהשהו דרייבר או משהו שיכול לעזור לי לדעתכם!? מצורפת תמונה .. אם אני לא טועה זה מתחבר ל COM ופשוט זה לא מזהה ... מה יכולה להיות הבעיה!? הנה קישור לתמונה http://j103.spd.co.il/I3010001.JPG

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  19. אני רוצה שכמה שפחות הם יראו וכמה שפחות יזוזו. אם היה אפשר להדביק אותם לצדדים ולהזיז אותם רק כשצריך הייתי עושה זאת בשימחה (הבעיה שאני אפילו לא יודע אם אפשר) יש לכם טיפים בשבילי ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by liorgadidi,

שלום אני מעונין לקנות דרמל. לא משנה לי מאיזה חברה-שיהיה זול. הוא לא הולך להיות לשימוש חזק כאן חיתוך שם שיוף. מאיפה אני יכול לקנות ובכמה כסף זה יעלה? מי שיש לו כזה ויכול להגיב ולתת עליו דעה יעזור מאוד. מי שיש לו דרמל משומש למכור לי שיפנה אלי בפרטים או באיי סי קיו: 301149605

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  21. Started by a-v-i,

היי השגתי רב מודד מחבר ואני רוצה לבדוק את המתחים שהספק שלי נותן באמת... (ולא להסתמך על הלוחות הבעייתים של גיגהבייט) אין לי מושג איך עובדים עם הדבר הזה בכלל... לאן לחבר את הכבל השחור, לאן את האדום וכ"ו... האם מישהו יכול לעזור? תודה!

• 11 תגובות
    • 7.3k צפיות
  22. Started by Dr__MIKO,

שלום לכולם קראתי את המדריכים באתר ואני חייב לומר קודם כל שהם מאוד מעניינים ועכשיו גם אני מעוניין בכל מקרה השאלה שלי היא כזאת- אני יכול לעשות חלון מזכוכית פשוטה ולהדביק אותה עם סיליקון? הסיליקון יחזיק? המוליכות חום תיפגע לרעה? כל מה שיש לכם לומר רק יעזור. תודה תום

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. וגם אם הטמפרטורות בסדר מתחים והטמפרטורות הם מעבד:26 לוח22 הארדיסק 80 ג'יגה:25 הארדיסק 120 ג'יגה:25

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  24. אין לי מושג בדברים האלו,חבר שלי יש לו UPS (כמו שלי) Gamatronic 650VA,הוא החזיק מעמד בהתחלה אבל עכשיו שיש הפסקת חשמל הוא פשוט קורס (לא מחזיק את המחשב),בעת נפילות מתח הוא כן מחזיק את המחשב. הוא ניסה לפתוח אותו והוא אומר שב UPSים הישנים היית יכול לכוון אותו ידנית,ב UPS הזה אי אפשר. האם ישנה דרך כלשהי לכוון את המעגל החשמלי בפנים? האם יכול להיות שה UPS הספציפי הזה מכוון דרך תוכנה\מחשב חיצונית ולא כיוון פנימי (של פנטציומטרים או איך שלא קוראים לזה) ואם כן איך אפשר לכוון אותו? תודה וסליחה על הבורות

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  25. Started by icebreak,

http://www.xfalcon.atmotect.com/index_files/Page1404.htm זה היה פעם XBOX...

• 5 תגובות
    • 827 צפיות

דיונים חדשים בפורומים