אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
יש לי מאוורר שאני מעוניין לחבר לספק ולא מצאתי מתאם ואין לי מקום על הלוח אם מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול לחבר אותו בצורה אחרת לספק (ליברטי 400) תודה!
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אם יש לי מאורר 24V ואני מחבר אותו לחיבור מולקס - אדום ושחור - אל הצהוב שחור, כמה וולט זה אמור לתת? ואם אני מחבר אותו ישירות אל האדום שחור שבמולקס כמה וולט הוא יקבל אז? במאורר יש לי 3 חוטים, אדום צהוב שחור אם אני מחבר את שלושתם למולקס, כמה וולט יצא? 17?
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני רותה לעשות חלון לארד דיסק,והאם אני יכול לצייר עם UV אל החלק העליון של הארד דיסק,האם מותר לעשות את זה? ??? וגם האם הקטולדה הזאת תשפיע על צבעי UV,האפקט היה מהקטולדה הבאה?: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_947&products_id=5163
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני בונה מערכת HTPC אז מה שעשיתי זה: לקחתי מארז שוכב ישן בצבע לבן שיפצתי אותו ממש עשיתי לו מהפך ממכוער ליפה עשיתי לו כל מיני דברים הוספתי למשל מאווררים צבע ועוד כמה שיפורים.. עכשיו הבעיה היא שניתקעתי ביגלל טיפשותי! אני סיימתי את כל השיפוצים במארז פיתאום אני ניזכר "אוליי הלוח לא יתאים לי למארז!!!" אז מדדתי את השטח של המארז כאילו את המקום של הלוח אם ויש ככה המידות גובה:27 עומק 32 בערך המידות האלה עכשיו הלוח אם שאני יביא הוא יתאים לי כאילו אני לא יודע איזה לוח אם אני יביא כאילו דגם ומידות השאלה היא אם בדרך כלל הלוחות אם היחסית חדישים ניכנסים למארזים ענתיקות כמו השוכבים... מה שאני יודע זה שבמארז ששיפצתי אין בו מאחור את החורים של היציאות של כל הלוח למשל יציאת מדפסת וכל זה…
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי את המארז nzxt apollo והוא מגיע עם פלסטיקים שחורים כאלה שמחזיקים את הכוננים של ה 5.25. ( Screwless Drive Bay) עכשיו אני רוצה לצבוע את המארז, והשאלה שלי היא איך אני אמור להוציא אותם? (פתחתי שאלה כזאת גם בפורום מארזים אבל שם לא ידעו כל כך לענות לי ואני בטוח שפה יש אנשים שיודעים) תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כשנה הרכבתי חלון שקוף בצד המארז...(פרספקט) הפרספקט מלא שריטות ורציתי לדעת אם מישהו יודע איך אני יכול לנקות אותו... תודה על העזרה!!!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היכן ניתן להשיג ספיקר למחשב שמתחבר ל4 פינים בלוח אם? (יש את הקטנים האלה) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעונין להתחיל לעבוד עם המיקרו בקר PIC (הבקר הבסיסי) ואני ראיתי המון מעגלים של צורבים בשבילו אבל רציתי לדעת באיזה מומלץ להשתמש, והאם הם עובדים טוב עם אקס-פי. כמו כן, באיזה תוכנה צורבים אותו ומתכנתים אותו. תודה רבה! נדב
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן חיצוני של Cavalry בלינק הבא: (לפי מה שהבנתי Cavalry זה רק המפעל ש"מלביש" על ההארד דיסק עצמו את המעטפת הכוללת ולמעשה ההארד דיסק עצמו הוא של Hitachi) http://www.buy.com/prod/cavalry-storage-caum-series-1-tb-usb-2-0-external-hard-drive-pre/q/loc/101/206746682.html חזרתי מנופש ופרקתי את התיק של המחשב נייד והכונן, בטעות חיברתי את הכבל חשמל של המחשב (הכבל עם השנאי זה שמטעין את הלפטופ) לכונן החיצוני, לא יודע איזה זה התאים ונכנס אבל זה התאים - הדלקתי את הכונן ובמקום אור כחול שבדרך כלל נדלק - התחיל להבהב אור בצבע אדום, אחרי נסיונות של הבנה, עליתי על הטעות הטיפשית, כהשחלפתי לכבל המקורי של הכונן והדלקתי אותו עדיין נדלק אור אדום שנראה מהבהב טיפה יותר מהר. ספק כוח? נש…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמעו חבר שלי הביא לי לוח אם של פנטיום 1 מעבד פנטיום אחד שתי זכרונות RAM לפנטיום 1 כרטיס קול ישן וכרטיס מסך ישן יש לכם רעיון מה אני יכול לעשות איתם??? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מצטער על האיכות , צולם בעזרת מצלמת וידאו ;D כרטיס TV של פינקל :\
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקיי חשבתי שאני יתחיל להשקיע במארז שלי אהמ תקציב עד 300 שקלים חשבתי על מאוורר 80mm עם לדים מאחורי המארז שמוציא אוויר יש המלצה לסוג טוב? חשבתי גם על שתי קטודות כחולות איפה אפשר למקם אותם בדיוק שיוציא מהם את הכי טוב שלהם? יש לי מארז X-Blade תודה ;D
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
לא יודע אם מישהו עשה את זה או לא אבל נראה לי רעיון די טוב לעשות כבל מאריך לחוטים של כונן הדיסק, לעשות לו מן קופסא נחמדה ויפה כזאת ולשים אותו על שולחן העבודה או מה שזה לא יהיה כי זה מאוד מאוד מאוד קשה להתכופף כל הזמן לכונן ולהחליף דיסקים האם צריכה להיות בעיה עם זה ואם לא אז איפה משיגים מאריך שכזה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי מארז של צ'יפטק, ניתקתי את הגג שלו, העובי של הפח ממש מטורף! אני רגיל לג'נריים שאפשר לחתוך עם השיניים (: יש לי רדיאטור כפול שאני רוצה להצמיד אליו. הייתי שמח לקבל עצות לפני, איך לשרטט שיצא טוב, איך לחבר בינהם, עם מה לחתוך וכו וכו. אני לא מודר בדמי ואין לי כשרון מולד לזה, אז כל טיפ יתקבל בברכה ובאהבה (: תודה רבה, רועי. לא שזה ממש משנה, אבל זה המארז: http://tinyurl.com/yvh6w2 וזה הרדיאטור: http://tinyurl.com/yp5lu7
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע טוב! אני לפני תחילת מוד כולל (צבע,חלון,חריטה,תאורה וכו'), ובמהלך השבת חשבתי על רעיון.. בעיקרון נושא המוד המתוכנן שלי הוא המשחק Metal gear solid.. מי ששיחק במשחק הראשון וודאי זוכר את הקטע בו ע"מ לכבות את מטאל גיר עלייך להכניס את כרטיס ה- PAL.. המוד שחשבתי עליו הוא משהו בסגנון הזה.. ע"מ להפעיל את המחשב עלייך להכניס כרטיס שבעצם יסגור מעגל ויתן לך את האפשרות להפעיל את המחשב: מצטער על איכות הציור.. לא היה לי כח להתחיל להשקיע :] בכל מקרה הציור די מסביר את מה שרציתי.. העיגול האדום הוא כפתור ההפעלה, המלבן האדום הוא לוח האם, והמלבן האפור הוא בעצם הכרטיס (שיהיה הרבה יותר דק כמובן) ממבט על.. הוא יהיה ממתכת או כל חומר מוליך אחר.. וכמו שרואים ברגע שהוא ייבוא במגע עם 2 החוטי…
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום, נסרף לי לאט לאט המסך LCD של המחשב הנייד שלי זה קרה בעמצא משחק הוא כזה התחיל להראות פסים קופצים בעמצא המסך וזה הלך והחמיר ועכשיו הוא סרוף לגמרי ולא נדלק המחשב הנייד שלי הוא פנטיום 3 700MHZ קניתי אותו מקוסמוס פעם הוא כזה בצבא כחול ללא בטרייה מובנית (זאת אומרת שהבטרייה שלו היא חיצונית) אני לא רוצה לקנות מחשב נייד חדש אני רוצה לתקן את המסך לכל מי שיש איזה שהוא רעיון איך להחליף את המסך או איך לתקן את הבעיה השמח לשמוע כל עצה שהיא לא כתוב עליו כלום, לא של איזה חברה הוא ולא כלום..
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי מלחם ב-35$ שנראה ממש נחמד לעבודות אלקטרוניקה. מה דעתכם? קישור כאן
-
- 21 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום. קניתי במחסני חשמל, מקרן חום. (זה שנראה כמו מאורר, רק הוא עם גוף חימום) שם היה כתוב על פתק, שזה עם 2 דרגות חום. קניתי. דא עקא, כשהגעתי הביתה, ופתחתי, ריתי שזה רק עם דרגת חום אחת - 1200W. התאכזבתי מאוד, ולא שווה לי הנסיעה והמריבה איתם. עלה בדעתי לחבר דימר 1200W (יש לי כזה). זה אפשרי? זה יעבוד כמו שזה עובד על פנס תאורה?
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני צריך מישהו שיבנה לי במחיר סביר, כבל משורוול (SLEEVED) 24 pin במקום הכבל שהגיע עם הספק כח שלי. אני צריך כבל באורך 30 ס"מ עם צד אחד חשוף (ללא קונקטור,רק פינים נקבה) וצד שני עם קונקטור 24-pin נקבה. אני מדבר על משהו ברמה כמו PSYCHO SLEEVE ו LUTRO0. יש תותחים כאלה אצלנו בארץ או שלא כל כך ? תודה לעוזרים, אחלה פורום !
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש לי מארז ג'נרי מכוער. אין אפילו טעם לשים תמונות. אני חייב לעשו לו חור בגג המארז ולשים מאוורר של 80 מ"מ שאמור להגיע תוך כמה ימים. עכשיו חשבתי לשלב גם פרספקס. יש לי את כל החומרים. אני רק לא סגור איזה צורה לעשות.. והאים לשים את המאוורר על הפרספקס או להשאיר לו חלק מתחתי.. הכל יתקבל בברכה. :] ציירו בצייר כל מה שיעלה לכם לראש. כי זה מעצבן אותי כמה הוא חם..
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר אותה.... אני מחפש כבר איזה שבוע רכיב מסויים. זה פשוט ג'וקים של שערים לוגים כגון (AND , NOT , OR) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני חושב הרבה אל הקירור של המחשב ואל איך שהכבלים מסורים בטוח המארז וניסיתי לסדר שהם קצת ככה זה נירה ליפני: ] וככה אחרי שניסיתי לסדר קצת: עכשיו השאלה שלי היא כזאת עם כדי לנסות ולשדר עוד קצת הוא שזה מספיק ?! תודה רבה *מתנצל על שגיאות הכתיב
-
- 8 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום כולי תיקווה שכאן זה המקום שיוכלי לעזור לי אני מכין לפרויקט שלי ג'ויסטיק עכשיו השאלה שלי עם איזה פרוטוקול יהיה לי יותר קל לעבוד עם פרוטוקול הUSB או הפרוטוקול של בקר המשחק של סוני פליסטישן2 אם למישהו יש את הידע הדרוש לשאלתי תגובתו תתקבל בברכה תודה וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אהלן , אני חדש מאוד בתחום ואני צריך עזרה בחיבור רכיב bluetooth ללוח mega אשמח אם תעזרו לי בטלפון , וואטסאפ .. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי של tp link עם 3 אנטנות ויש לי 4 קומות בבית. בקומה של הראוטר ובקומה שמעליה עובד מעולה. בקומה הרביעית {הראוטר בשנייה} זה עובד רק בחדר אחד מבין השניים שבקומה הזאת והם צמודים , אבל כנראה בגלל שהחדר הזה מעל לחדר שנמצא בו הראוטר {הבית שלי בנוי באלכסון 4 מעל חדר בקומה 2} אז שם קולטים את האינטרנט ממש טוב ובחדר השני לא קולטים כמעט ואי אפשר להשתמש שם כמעט באינטרנט. בקומה 1 הירידה מקומה 2 וזה קולט רק בהתחלה של הירידה, וזהו. אפשר לבנות משהו שיגביר את העוצמה ? {אפשר גם לקנות אם יהיה יותר שווה} ועוד שאלה , האם יש משהו כמו כרטיס רשת כזה ששמחברים עם usb למחשב שמחובר למודם ישירות והוא מפיץ אינטרנט דרך המחשב ? אני יודע שיש כזה אבל אני לא יודע איך קוראים לזה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-