אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
יש לי שאלה ממש קטנה כמה מילי אמפר בערך יש לסוללת 9 וולט, כזאת http://www.focusonprice.com/images/JD014.jpg והאם היא תוכל לתת את כל הכח ל 3 לדים שכל לד צורך 100 מילי אמפר ו3 וולט?
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לבנות מעגלים פשוטים תןדה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
יש לי מארז ג'נרי. מזמן, לפני כ3/4 שנה עשיתי חור בדלת בשביל מאוורר 120 מ"מ. עכשיו יש לי רעיון אחר לחלון בדלת הבעיה היא שיש כבר את החור הזה שאני צריך לסגור או למלא או לא יודע מה לעשות איתו. כאילו מה שיש זה תמונה זה מספר 1. ומה שאני רוצה לעשות זה תמונה מספר 2. תנו רעיונות או משהו. פתוח להצעות של פחות מ50 ש"ח, כי ב200 אני קונה מארז חדש. עריכה: עלו לי עוד 2 רעיונות שאני אישת לא ממש אהבתי. תגידו מה אתם חושבים. זה 3 ו-4. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מארז ג'נרי וכפי שאתם בטח מתארים לעצמכם, דלת המארז לא בדיוק עשויה מחומרים שמתאימים לוויברציה של מאוורר ולכן אמנם המארז שקט להפליא יחסית לעובדה שהוא ג'נרי ולחומרים מהם הוא עשוי, ברצוני להשקיט אותו עוד יותר ובעיקר את הזמזום ממאוורר הדלת הצדדית שניתן לשמוע אם מתרכזים ;D. מה החומר המומלץ שאוכל לשים בין דלת המאוורר למאוורר/ברגים? איזה סוג של ספוג? איך אתם מציעים לחבר/לחתוך את כל העסק בצורה אופטימלית? תודה רבה מראש!~
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן להכניס מחשב למערכת סטריאו ועוד כל מיני דברים כמו תאורות לדים וכאלה השאלה היא האם אני יכול לשלוט בלסגור מעגלים שונים במחשב (כמו לכבות ולהדליק את המחשב או לשנות ווליום או לפתוח ולסגור את הכונן דיסקים) בעזרת הIR שקיים כבר במערכת סטריאו.... מקווה שהבנתם למה אני מתכוון תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
בפרויקט שלי אני צריך מקום לאכסון נתונים וחשבתי להשתמש בEEPROM של הארדואינו השאלה שלי היא איך אפשר לרשום מילים שלמות למקומות מסוימים לEEPROM ? לפי מה שהבנתי אפשר לכתוב לשם רק ביטים בודדים אבל לא הייתי בטוח, הכי בטוח לשאול פה תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/modding/2006/06/12/biomech_case_by_wolverine/9.html לא להאמין..
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני קורא דיווחים לפיהם טוויטר שינתה את ה API ויש להתשתמש בשרתי משנה. הורדתי דוגמאות אך הן לא מתקמפלות. יש למישהו נסיון?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לבנות מסוק על שלט. הדבר היחידי שאני מסתבך איתו הוא השידור והקליטה, כלומר השלט והמקלט. אני מעוניין לקנות לוח משדר מקלט FM עם 4 או 6 או 8 ערוצים. אבל בפי שאלה והיא: איך כל הטיסנים למיניהם בעלי מנועי סרוו על הטיסן זזים בצורה סינכרונית לשלט? אני אסביר את עצמי- אם אני מזיז את הג'ויסטיק בשלט מעט קדימה הסרוו ינוע לדוגמא 20 מעלות, אם אוזיז את הג'ויסטיק בשלט יותר קדימה הסרוו יזוז עוד 20 מעלות, כלומר סה"כ 40 מעלות ועל כן הדרך. אז איך זה מתבצע- והרי אני יודע שעל ערוץ אחד ניתן לשדר או 1 לוגי או 0 לוגי. תודה לכול העוזרים!!!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבוע הבא אני הולך להזמין מ JAB-TECH את הפריטים האלה: UV Green cable sleeving kit ConnectorZ Power Supply Changeover Kit - UV Green ועוד 10מולקסים זכר זוהרים באולטרה עבור הפרוייקט שלי עכשיו יש לי שאלה איך אני מפרק את המולקס... הרצתי חיפוש ומצאתי מדריך עם מקל של סוכריה אבל לא ממש הולך לי יש עוד אפשרות חוץ מלקנות את שני הקיטים לפירוק?! ואם פירקתי והרכבתי את המולקס (כמובן שהלבשתי על הכבל סליב + שרינק בקצה) יש סקנה שמשהו ישרף?!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעתיד אני רוצה לבנות צג כזה על המארז שלי. יש תוכנה שמאפשרת לרשום דרכה מה יופיע בצג, או לבחור מה הוא יראה (Temp' CPU/RPM/כל מני שטויות)?? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
יש נכון את המשייפת הזאת שחכתי איך קוראים לזה אני מדבר על זה ששמים דיסק של חיתוך או שיוף והכל עם הדיסקים הגדולים האלה אז יש את זה לאבא שלי אז אם אני מחבר לזה דיסק של חיתוך (כי כרגע יש לי דיסק של שיוף) אז אתם חושבים שזה יעזור ובכלל יצליח
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני מעוניין להכין בקר שישלוט במנורות שיש לי בחדר (ברשת של ה220 V כמובן) למישהו יש מושג יפה להתחיל ???
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ראיתי שכמעט כולכם קונים את המיוד של המודינג לא מארץ אני יכול לקבל לינק לאתר של הציוד למשל arkadur יש לו פרויקטים מאוד יפים והוא לא כונה את הציוד מארץ מאיפה אתם קונים
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם אפשר לחבר מאוורר לכרטיס מסך ולכונן דיסקים ואם כן אז איך?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני בונה מטרונום לגיטרה שלי עכשיו קניתי את הרכיבים והביאו לי קבלים של 2.2uf במקום 22uf יש מצב שאני מחליף במקום 22 ל 2.2 או לאחד מהקבלים הבאים: 47uf , 100uf ,220uf , 2.2uf הנה הסכמה: http://www.ovelha.org/pasteler0/2007/11/01/howto-make-your-own-metronome/
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום יש לי ספק כוח שנותן 12V לרמקולים קטנים של מחשב, הרמקולים עובדים מצוין אבל ברגע שאני מחבר לאותו מקור חשמל לאותו הספק כוח גם מאוורר של מחשב אני שומע ברמקולים את הרעש של המאוורר איך אפשר להתגבר על הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו אולי יכול לעשור לי אני צריך לבנות מריץ של 3 מנורות שיריץ אותם כמו רמזור חיפשתי בהמון מקומות ולא מצאתי
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הסתובב כאן פעם אחד אבל אם אני זוכר הוא היה ברוסית,אני עדיין לא דובר את השפה... אני חושב שאין הרבה לוחות שיש להם ת'חיבור אז זאת היתה הפתעה לטובה.. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות בלוק קירור מים...זה שמתיישב על המעבד במערכת קירור המים... עכשיו יש לי את הכלים אני פשוט לא יודע איזה עובי צריכות להיות הדפנות של הבלוק... תודה לעונים...זה חשוב.
-
- 42 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שתהיה שוות ערך לפחות ל 150W של נורת להט.
-
- 42 תגובות
- 20.6k צפיות
-
-
שלום! אני לומד בכיתה יב' ויש לי עבודת גמר להכין באלקטרוניקה. נשוא העבודה הוא תחומי התנגדות. אני צריך עזרה במציאת חומר בנושאים שונים ואלו הם: 1. הסבר סוגים שונים של מעגלים המשמשים לבדיקת התנגדות ברמה העקרונית. 2. הסבר עיקרון הפעולה של מקור זרם אידיאלי. 3. הסבר כיצד פועל מקור זרם המבוסס על טרנזיסטור דו נושאי. 4. דיודת זנר - ההבדלים בין דיודת צומת (צורן) לבין דיודת זנר, היכן משתמשים בדיודת צומת והיכן בדיודת זנר, מייצב מתח הכולל דיודת זנר. 5. מבנה ועיקרון פעולה של מגבר 741, הסבר סוגים שונים של מעגלים שונים המבוססים על מגבר שרת 741 בחוג סגור, הסבר ועיקרון פעולה ומאפיינים של מגברת שרת כמגבר עוקב. 6. הסבר ועיקרון פעולה של משווה ל10 רמות דגם 2113914. 7. הסבר כיצד ניתן לתכנן את המ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ישן שברשותי שהחל לעשות רעשים ממש חזקים. פתחתי את המארז וגיליתי שזה המאוורר של המעבד שמרעיש ניקיתי את כל האבק שבמארז ומה שיכלתי מהמאוורר אך הסוקט הישן של הפנטיום 2 מציק לי. הוא גדול ומגושם והוא שוכב על הצד כזה כמו כל סוקט של פנטיום 2 בניגוד לסוקטים החדשים ואני לא יודע איך לפתוח את המאוורר משם כדי לנקות אותו כי זה המאוורר. יש לציין שהוא לא גדול אולי 60MM משהו כזה. הוא מחובר לצלעות הקירור עם ברגים קטנים שחורים כאלו נראה לי. מי שיכול לעזור לי איך לפתחור את המאוור אני אודה לו מאוד.. בכלל איך אני מנקה טוב את המאוורר? לחצתי על כל הסינק והמאוורר והרעש פחת .. איך אני מרסן את הרעש? זה ממש רעש חזק של משהו לא תין מרות שהמחשב עובד רגיל!.. אני לא יודע איך להוציא את המאו…
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
מה הוא האורך המקסימלי למאריך ליו אס בי? אני רוצה לעשות חוט מאריך למצלמת האינטרנט שלי. אבל אני לא יודע מה האורך המקסימלי לחוט מאריך ליו אס בי, אם יש כזה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין לי מושג בדברים האלו,חבר שלי יש לו UPS (כמו שלי) Gamatronic 650VA,הוא החזיק מעמד בהתחלה אבל עכשיו שיש הפסקת חשמל הוא פשוט קורס (לא מחזיק את המחשב),בעת נפילות מתח הוא כן מחזיק את המחשב. הוא ניסה לפתוח אותו והוא אומר שב UPSים הישנים היית יכול לכוון אותו ידנית,ב UPS הזה אי אפשר. האם ישנה דרך כלשהי לכוון את המעגל החשמלי בפנים? האם יכול להיות שה UPS הספציפי הזה מכוון דרך תוכנה\מחשב חיצונית ולא כיוון פנימי (של פנטציומטרים או איך שלא קוראים לזה) ואם כן איך אפשר לכוון אותו? תודה וסליחה על הבורות
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-