עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. איפה אני יכל לקנות את הלדים ub האלו ופרספקס במחיר הכי זול שיש ורצוי באשקלון?כי אני לא רוצה לשלם דמי משלוח של 45 שקל על הזמנה של 50?.

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  2. Started by Asaf.Y,

ערב טוב לכם!,הרבה זמן שלא הראתי לכם קצת מודינג מפרי היוצר שלי... ולפני שנתחיל, אני רותה להודות לאנשים שעזרו לי מבחינה טכנית ורעיונית: דקל(Razor Junior),רועי(Vatos-LocoS),מתן(Milk-Inc),רום(re5pect),ניר(Red-AnGel),דרור ויגאל...המון תודה חברים! עכשיו ...אז מה עשיתי בעצם?: הורדתי את הסליבינג הישן שעשיתי בעזרת איזולירבנד שחור,והסלבתי מחדש עם איזולירבנד בצבע כחול.... עשיתי חלון למארז בעזרת מספרי פח,היה קשה לחתוך אבל היה שווה את המאמץ.. הסרתי את הגריל האחורי והקדמי של המארז והוספתי עוד מאוורר מאחורה. החלפתי מאוורר למעבד. הוצאתי סידירום ונשארתי רק עם צורב(הסידירום קצת חסר במארז,אבל נתגבר.. ;D). השקטתי את ההרד דיסק על ידי ספוגים. ניסיתי כמה שיותר להוציא את האבק מהמארז (4 …

• 71 תגובות
    • 10.2k צפיות
  3. Started by shloosh,

יש לי מארז של ריידמקס,אני בקרוב אמור לקבל את הספק באטרפליי של tt הבעיה שיש לי חלק שמחזיק את הספק כח ומונע ממני לראות את החלק היפה של הספק עם החלון. לכן אני רוצה פשוט לחתוך ריבוע פשוט שיראו את החלק הזה של הספק. עם איזה מכשיר עלי להשתמש??? מצטער על איכות התמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  4. אני בבעייה רצינית! הזמנתי מאוורר לדים + קטודה, עכשיו הם אמורות להגיע ביום שני או ראשון והיום פתחתי את המחשב וגיליתי שאין לי מולקסים פנויים, הכל תפוס!!! אז תקשיבו, נראה לי שיש לי תקוע באיזה שהוא מקום ספק ישן עם מולקסים, מה אתם אומרים, אני ייקח שני מולקסים מהישן וישים במחשב (בעזרה הלחמה ואז בידוד בעזרת איזולרבנד ואז סליבינג? זה לא יעשה לי בלגן? זה מומלץ? יש לי בעייה שיש לי ספק ג'נרי, אז עד שאני אביא את החדש אני אעשה זאת? עוד משהו, עם ההזמנה אני רוצה לעשות חיתוך של חלון, הנה הדלת של המארז שלי: עכשיו אני רוצה לחתוך את החלק הבא: יש לי דרמל של וולף שבעזרתו אני רוצה לחתוך את הצורה הזאת, יש לך טיפים? שימו לב שהצורה מוטבעת בתוך הדלת, ככה שאיו לי בעייה עם סימון.. יש לך …

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  5. Started by arkadur,

שלום! רציתי לדעת אם אפשר להחליף את התאורת רקע של הLCD שמעתי פעם שיש בין המסך לפנל - איזה שקף ירוק, ואם אני אחליף אותו - אז אני אקבל את הצבע שאני רוצה זה נכון? יש עוד דרכים - כגון תקיעת לדים בצדדים?

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  6. Started by 2good4u,

אני רוצה שהצג שהתקנתי בתוך המארז לא יראה לי אותו דבר כמו שבסך הגדול של המחשב שלי והחיבור שאני חיברתי את הצג ה-4.5 שלי הוא דרך כרטיס מסך vga כלומר מה שאני רוצה זה להשים תוכנה כמו וינאמפ שרק שאני שם מוזיקה הצג יראה לי את ווינאמפ בגדול או כל תוכנה שהיא בעצם נפרדת מהמסך הרגיל של המחשב המסך הוא צבעוני ..תעזרו לי זה דחוף לי..

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  7. Started by 2good4u,

רציתי לברר היכן אפשר לקנות צגי kcd מוכנים להרכבה עצמית כלומר שהם באים מוכנים ואני רק מרכיב אותם כמודינג בתןך המארז.? כי הסתבכתי עם המדריך לבניית צג kcd ושמעתי ממשהו שיש כזה דבר שאפשר לקנות מוכן ואני רק מחבר את זה לספק כוח מישהו יכול לעזור לי בזה?

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  8. Started by liorgadidi,

עשיתי סליבינג למחשב שלי ואני רוצה עכשיו לשים אורות של uv... מאיפה אני מביא כאלה ועל איזה מחירים מדובר פה?

• 61 תגובות
    • 4.9k צפיות
  9. Started by Ancient1,

אז ככה, יש לי קרור אקטיבי של פריזר של מקרר למערכת קרור המים שלי , אפשר לראות ת'רד באוברקלוקינג . אני צריך לשלוט על הטמפ' שלו , ובעיקרון במקום להפעיל מאוורר בטמפ' שאני קובע להפעיל את המקרר. כמובן שאני מעונין בטמפ' שהלוח מדווח . אבל , כדי למנוע מחזורי הפעלה וכיבוי מהירים שבעיקרון מזיקים למדחס, אני צריך לקבוע מרווח בין טמפ' ההפעלה וטמפ' כיבוי , למשל להפעיל ב40C ולכבות ב35C . כלומר אני צריך משהו שיעבוד מ 40 ל35 , אבל לא מ35 ל40 !

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  10. יש לי עכבר של מיקרוסופט החדש הוא אלחוטי הקיצר הוא מעוצב יפה והכל והוא נוח אבל.....כל איזה 3 ימים בערך צריך להחליף לו בטריות עכשיו מצידי להישאר איתו אבל שיהיה חוטי רגיל לא אכפת לי אז המודינג הבא זה מה שאני מתכנן לעשות רק רציתי לדעת אם זה אפשרי מבחינה אלקטרונית שלא סתם ילך לי עכבר של 400 ש"ח

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by E-T 24,

אני רוצה לבנות סוג של אורגן אורות מלדים בתוך המחשב, בעל שליטה ב4 סטים של לדים (כחול ירוק אדום וצהוב). האורות ב-FADE OUT/IN. תכננתי להשתמש ב 4017 עם ריסט עצמי לאחר 4 מחזורי ספירה. הנה תוכנית של מה שאני מתכוון לעשות (ללא ערכים בנתיים, אבל זה עוד יגיע) אם למישהו יש רעיונות איך לשפר או לעשות יותר נכון - אני בהחלט מעוניין בשיפורים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  12. Started by nice,

אני רוצה לצבוע חלק מהמקלדת שלי (בערך 40 סנטימטר אורך על 5 גובה) ורציתי לשאול מהניסיון העשיר של כמה מהחברים באתר. אני לא רוצה לצבוע חלק שבו אני משתמש תכופות מחשש שהצבע לא יתאים לתנאי הלכלוך והזיעה,לכן כל צבע שיכול להדבק טוב לפלסטיק יתאים. וגם מאוד חשוב לי שהצבע לא ינזל רבות,מחשש שהוא יכתים חלקים אחרים במקלדת (למרות שאני אשתמש בשבלונה). ועוד דבר: האם הצביעה יכולה לפגום בפעילות המקלדת? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ben007,

היי אתמול צבעתי את המקלדת, יצא ממש יפה הנה המחשה: עכשיו השאלה שאלי אם יש חומר שיכול להוריד קצת את הרגשת הדביקות על השטח הצבוע מבלי לפגוע בצבע (השתמשתי בספריי רגיל) או שפשוט לתת לזה זמן תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by pixelsight,

סליחה על ההקפצה מישהו מהפרום פעם נתן לי שבלונה עגולה למאוורר 80 מ'מ אני לא מוצא אותה במחשב שלי אני צריך אחת כזואת מישהו מוכן לעזור לי בבקשה .?? :s05: תודה לכולם במיוחד לך DIMAX אבל השבלונות לא נכונות אם גדולות מידיי

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. טוב, היום ניסיתי לעשות מודינג ראשון חיברתי שני לדים כחולים בתוך המארז כאשר יש על הדלת של המארז חור של המאורר ודרכו יוצא האור של הלד וכל זה מחובר למפסק וממנו לחיבור המולקס. הבעיה היא שהחוט נופל (מהחיבור של המולקס) כיוון שהוא די דק אז בהתחלה הלחמתי אותו קצת (חלק מהנחושת קצת השחירה לי:roll:) על מנת להקשות את הנחושת ולאחר מיכן הכנסתי את החוטים שוב. והפעם הכנסתי לבפנים קיסם ושברתי אותו בפנים, השאלה היא האם יש דרך יותר נורמלית משלי???? ובנוסף, ניסיתי לחבר את החוטים למפסק שלוש הרגליים וחשבתי להלחים את החוטים לרגלים אך פתאום ראיתי שכל הרגל של המפסק התעקמה לי אז סתם הדבקתי את החוט לרגל (סצלוטיפ)... אז מה אני עושה?! הרי זה לא יכול להימשך ככה!!

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  16. Started by evil spirit,

מה צריך... מארז חדש? או עוד דברים?

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  17. שלום לכולם! בזמן האחרון אני קצת עסוק במטרה לשפר את המראה של המחשב הישן שלי (Modding), אני בקרוב הולך לקנות מחשב חדש אז אני מתעלל קצת בישן. מפרט: (למרות שלא מתוכנן שינוי חומרתי כלשהו) CPU: Intel Pentium IIIE, 600 MHz 4.5 x 133 Motherboard: MSI MS-6199VA 2 ISA, 5 PCI, 1 AGP, 3 DIMM System Memory 384 MB SDRAM Video Adapter: GeForce2 MX 100/200 64 MB Audio Adapter: Creative SB PCI128 (Ensoniq ES1371) Sound Card Storage Disk Drive WDC WD205AA 19 GB, IDE Optical Drive: ATAPI CD-ROM 50X CD-ROM Optical Drive: SONY CD-RW CRX220E1 52x/24x/52x CD-RW (איך אני מסתדר עם מחשב כזה אלוהים רק יודע (: ) בתכנון יש הרבה מטרות להשיג, אבל העיקריות מביניהם: 1. חיתוך חלון במארז, בצ…

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  18. http://www.i-hacked.com/content/view/125/44 בכתובת הזו תמצאו כתבה די בסיסית על כל הבסיס של חלקי מערכות ספרתיות (בדומה לסטיקי בעברית באתר). הכתבה לקוחה מתוך ספר בשם Apple I Replica Creation: Back To The Garage שמלמד 1 לאחד 1 איך להרכיב מחשב APPLE 1: http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/193183640X/ref=ase_ihackedcom-20/103-7707703-8790210?v=glance&s=books

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  19. טוב יש לי מספר שאלות אם הניסוח שלי לא מובן תגידו אני ישנה: 1. יש לי לוחות מודפסות. מעגלים רגילים כל מיני. כמו בכל מעגל יש שפ אחלה רכיבים כגון נגד טרנזיסטור וכו' וכו'. עכשיו לפרק נגד זה לא בעיה יש לו שתי רגליים אבל רכיבים כגון מיקרובקרים או ג'וקים זה 8 רגלים בכל צד כלומר 16 סך הכל. איך ניתן לפרק כאלה? כי ברגע שאני נודע בבדיל אם המלחם והא מתחמם ועד שאני מחמם את ההלחמה השנייה הראשונה כבר מתקררת. האם יש דרך לפרק רכיבים כאלה? או שזה אפילו לא שווה ניסיון? 2. האם לדבר הבא יש קשר לשאלה 1 או לא אז תגידו לי מה זה בבקשה "סרט שואב בדיל" אם זה קשור ל1 אז תסבירו לי איך אם לא אז מה זה? 3. לדברים שיוצאים מהספק של המחשב קוראים מולקסים הם יחסית גדולים בעלי 4 חורים. יש גם דקים כאלה ממש כגון…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Red-AnGel,

שלום אני רוצה לדעת אם מישהו יכול לתת לי שרטוט או הסבר איך להכין מתאם מ IDE ל USB ככה שאני אוכל פשוט עם המתאם הזה להפוך את ההארדיסק שלי להארדיסק נייד... אני יודע שהדבר הזה אפשרי מכיוון שישנם חנויות שמוכרות קופסאות אליהם ההארדיסק נכנס ומהקופסא יוצא USB, אבל הם עולות 150 + ואני בטוח שאני יכול לעשות את זה בפחות כסף... תודה

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by liorgadidi,

שלום.! כמו שראיתם בנושאים הקודמים שפתחתי אני מתכונן לשים במחשב קטודת uv עכשיו יש לי על המחשב 2 קטודות רגיליות לבנות +קרן לייזר מתוכננת לקנייה(צבע כחול) זו הקטודה: http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=cck-10-uv וזה ה"קרן לייזר": http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=lb-b עכשיו את שני אלה אני הולך להכניס למחשב + 2 הקטודות שנמצאות כבר עכשיו. השאלה עכשיו היא האם כל בתאורה שכתבתי תפריע לקטודת ה uv להאיר את הסליבינג שלי?

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  22. שלום לכולם אני חדש כאן. יש לי פלאפון של מוטורולה (digital) הוספתי תמונה!! אפשר להשתמש בו ל LCD ? ואם כן איך אני עושה זאת? (הלחמות, חיבורים וכל מה שצריך) אשמח לקבל עזרה!! דרך אגב אחלה אתר, עבודה מעולה תמשיכו ככה!!!!! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by liorgadidi,

שלום.! יש לי במחשב 2 קטודות המחוברות למתצאם אחד. עכשיו אני רוצה להוסיך לקטודות האלה עוד קטודה של uv שחבר בפורום מעונין למכור. עכשיו אני צריך דרך ששלושת הקטודות יהיו במחשב בלי להוציא את אחת הקטודות הרגילות. איך אני מפצל את המתאם של אחת הקטודות או איך אני פותתר בעיה זו. מי שכבר עשה זאת בעבר ויכול לעזור אני יודה לו מאוד.! מקווה שתפתרו לי בעיה פה. מחכה לתשובות. ;D

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Drek Boy,

טוב אני דיי נוב אז תעזרו לי קראתי את המדריך להרכבת מסך LCD וחיבורו למחשב אבל יש לי שאלות: 1. חיבור פרללי זה כמו החיבור של המדפסת? 2. יש מקום לחיבור מולקס על הבקר של המסך? לאיפה אני מחבר את המולקס על הבקר של הLCD? 3. איך אני יכול להראות נגיד את הטמפ' של המעבד ולוח אם נגיד כל הזמן שזה ישתנה בהתאם למצב הקיים? (לא כתוב את זה במדריך) תודה לכל מי שעוזר ואם אני אבין הכל אני אחבר מסך LCD (כמו שבטח לרובכם כבר יש פה).

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by icebreak,

http://instruct1.cit.cornell.edu/courses/eceprojectsland/STUDENTPROJ/2002to2003/lil2/ יש למטה סרטים ו MP3 שמדגימים את יכולת ה"ניגון" שלהם

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים