עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by benx,

קצת קשה למצוא שם למוד, הוא בלי שום theme, סתם אילטורים ורעיונות שצצים מכל מיני דברים, אז לעניינו : המצלמה היא מצלמת אינטרנט\דיגיטלית UMAX Astrapix 380 משום מה החלון הזה שמסתכלים ממנו על מה שרוצים לצלם קצת עקום, אז יוצא שאני מצלם משהו ובכלל יוצא שצילמת 10ס"מ שמאלה :-\ אז לא משנה, אין מה לעשות. אוקי, בלי יותר מדי דיבורים, הנה התמונות עם הסבר על מה אתם רואים: (מצטער על האיכות, suck it up זה מה יש ) התחלתי את המוד, לפני בערך חודש, בקניית 4 לדים מחנות, חיתוך חלון בספק, פרספקט, והתוצאות לפניכם: במציאות זה נראה הרבה יותר יפה, אני ינסה להשיג מצלמה יותר נורמלית בקרוב... המשכתי עם ההזמנה מ lsdiods, 4 לדים אמבר, 4 לדים אדומים, 4 לדים כחולים, ו4 ירוקים (ועוד כמה …

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by nehmia,

כמה הוא עולה בערך ופשוט משתמשים בו כמו בספריי רגיל? או שצריך כמה שכבות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by arkadur,

טוב - אז אפשר לקחת כבל\סיב אופטי, "לקלף" אותו - לתקוע לד בצד אחד, וזהו הכבל לא יתפרק כאשר נקלף אותו? אפשרי?

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  4. אני מעוניין לקנות צג LCD ואני רוצה לדעת אילו בקרים נתמכים. מי שיכול לעשות לי רשימה יבורך

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  5. Started by nehmia,

נגיד אני מוריד SPEEDFAN ואני מכוון שם את הזרם שמאורר יקבל...עכשיו איך הלוח מכוון את הזרם מוריד/מעלה אותו?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by doker,

יש לי את המסך pvc160205agn קניתי אותו ואמרו לי שאני יכול להשתמש פה וגם ראיתי פה בפורום מישהו השתמש עם המסך הזה מישהו יודע אם אני יכול להשתמש איתו ואיך אני מחבר אותו(זה כמו במדריכים?) תודה

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  7. Started by JohnClark,

שלום לכולם! D: לפני כמה ימים קפצה עלי המוזה והחלטתי להמשיך את המוד שלי (האמת היא שהשם הוא די סתם אין לו ממש Theme רציני) ככה נראה המוד עד עכשיו: מי שמעניין אותו המפרט הוא: Athlon 64 3000+ ABit KV8 MAX3 512MB PC3200 Samsung Ti4600 Compucase 6919b בכולופן החלטתי לעשות קירור לכרטיס המסך משתי סיבות: 1. המאוורר סטוק רועש 2. המאוורר סטוק מעפאן קיצר איך תכננתי את הקירור? אבא שלי אירגן שתי חתיכות אלומיניום: עכשיו זה התכנון: החתיכה הקטנה תתחבר לדברים שמכסים את הסלוטים של הPCI בעזרת שני ברגים, והחתיכה הגדולה תתחבר (עם ריתוך) בשיפוע לקטנה ועליה יהיה מאוורר. הקצה של החתיכה הגדולה יהיה מעוגל ויתחבר אליו מאוורר שגם הוא מעוגל (עם שני ברגים) הנה מה שיצא אחרי צביעה עם…

• 60 תגובות
    • 8.1k צפיות
  8. Started by Stanly,

אני צריך להלחים את החוט לבפנים או סתם לדחוף לקוות שזה לא יפול?

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  9. בעיקרון בקשר ללדים כבר החלטתי ורק רציתי לשאול אם מישהו כבר קנה מהם לדים ויכל לומר לי אם הם חזקים?מכיוון שלא מצויין כמה mcd יש להם. בנוסף ללדים אני רוצה להזמין מהם גם נגדים 470ohm ואני לא יודע מה לבחור ומה המחיר שלהם פה,צירפתי תמונה ואני רואה גם שיש שם נגדי 1w שזה יותר מידי בשבילי..ובמיוחד אלו בתקן הצבאי שמנסיון עולים הרבה יותר בגלל עמידותם והאיכות שלהם. וגם המלחם שהיה לי נפח את נשמתו לכן אני צריך אחד חדש ומכיוון שאני עצלן ומזמין משם בכל מקרה החלטתי לקנות גם מלחם,צירפתי תמונה של פירוט מוצר האים הוא בסדר והאם הוא יתאים לי??(התמונה השניה) ודבר אחרון אני צריך לקנות גם heatshrink (שרוול מתכווץ) ותהיתי באיזה קוטר אני צריך לקנות (גם מאריהב) 3.5mm?4?יותר? תודה מראש [attachment de…

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  10. שלום רציתי לדעת האם אני יכול לחבר 20 לדים (במקביל) למולקס אחד... כי אני יודע שלכל לד יש מספר A והספק נותן מספר A מוגבל לחיבור ה 12V במולקס... דרך אגב מדובר על לדים UV ו UB תודה עידכון: שאלה: יש לי עוד שאלה: האם אני יכול לחבר נגיד 5-10 לדים לשנאי רגיל? , אני צריך לעשות משהו מיוחד או שלחבר במקביל רגיל ואז לשנאי? והאם השני נותן בדיוק את סוג המתח שהלדים צריכים? (מבחינת AC - DC ) תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Holography,

קניתי היום ספריי פלורסנטי (UV) אני וחבר שלי רוצים לרסס איתו את הכלובים של הכוננים האופטיים הרצפה ואת התקרה ואת הRear וה Front של המארז. רציתי לדעת אם בריסוס על ברזל יראו את הצבא של הUV - ז"א שאם ארסס ספריי UV בצבע צהוב יהיה לשלדה גוון צהוב\תהיה צהובה כאילו היא רוססה בספריי רגיל? והאם זה מוליך חשמל? (הספריי)

• 8 תגובות
    • 927 צפיות
  12. Started by Stanly,

אני רוצה לחבר מאוורר למחשב, האם יש הבדל בין חיבורו ל5V לבין 12V? אני יודע שהזרם הדרוש הוא 0.14A=I אז ההבדל הוא רק בהספק שהוא יקבל? עכשיו אני רוצה גם לחבר אותו לנגד משתנה-פוטנציומטר(כך שאוכל לשנות את ההספק הנכנס באופן ידני) איזה נגד עליי לבקש בחנות?

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  13. Started by jeyjey,

אני צריך חיבורי מולקס זכר ונקבה בשביל פרויקט, מאיפה אפשר להשיג/לקנות?

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  14. Started by DimaX,

שמעו אני הלכתי להום סנטר לקנות צבע בסיס.. היה להם פריימר לבן.. או משהו כמו צבע בסיס 'לקה' שקוף.. מה לקנות? שניהם עולים 15 שקלים.....

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  15. Started by IG,

שלום לכולם! אני צריך מדפים חדשים לרמקולים שלי (מערכת 2.1.... אני רוצה למקם טוב את ה2...) וחשבתי לעשות את הדבר הבא: את המדפים לעשות מפרספקס 0.5 או 1 ס"מ ולהאיר אותם בעזרת לדים, שמחוברים לחוטי החשמל של הרמקולים. השאלה שלי, זה, האם החשמל שמקבלים ה"לוינים" מספיק כדי להאיר לד UB?

• 25 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. Started by dorkiaa,

זנ ציטוט של MoRtZkInG: איפה אפשר למצוא סרטוט של מעגל יצוב המתח לשנאי?

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  17. Started by O.G.D 2k5,

אני רוצה לחבר לכרטיס הP3 הזה את הRAM הזה איך????? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 899 צפיות
  18. הכוונה היא רק החוט? הנה תמונה (הכי טובה שמצאתי) איפה ניתן לקנות את זה באזור השרון? (ואל תגיבו "vantec sleeving kit")

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  19. איזה זרם ה USB מוציא? והאם אפשר לעשות תוכנה שתפתח את החיבור ולשלוט עליו מתי יפתח ומתי יסגר?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני ממש לא יודע כלום באלקטרוניקה יותר נכון איך להישתמש בטרנזיסטורים אני מבין בארך שצריך להזרים חשמל ל בסיס וזה סוגר את האמיתור והקולקטור ביחד תקנו אותי אם אני טועה.

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  21. ???

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. שלום אני רוצה להכין משהו מפרספקט ומאוד חשוב לי שזה יחתך ישר ולא ישאיר סימנים, שמעתי על סכין שחותכת את הפרספקט בלי סימנים , יש דבר כזה? לגבי דרמל וכל שאר כלי העבודה הם משאירים סימן כזה מגעיל ואני רוצה להימנע מזה ושיצא ממש חלק.. האם סכין שחותכת זכוכית תהיה טובה לפרספקט? עוד רעיונות והצעות יתקבלו בשימחה תודה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום לכולם אני חדש פה זה אחלה אתר ואני רציתי לדעת כיצד אני יכול לצבוע מאוורר בלי לפגוע בו כך שהוא ימשיך לעבוד בצורה מסודרת?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  24. Started by Srulz,

יש לנו להגיש פורייקט בגרות השנה קיצור אני צריך לשרטט מעגל שמעתי על התוכנה ewb 5 אבל לא מצאתי אותה בשום אתר מישהו יודע? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by DJPOWER,

רציתי לדעת האם אפשר לחבר 2 ספקים ואני לא שואל סתם בשביל ידע אני רוצה לחבר... אם אפשר תגובות מאנשים שמבינים ואולי אפילו עשו את זה תודה מראש DJ POWER 8)

• 9 תגובות
    • 870 צפיות

דיונים חדשים בפורומים