עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Chubby,

אז ככה אבא שלי קיבל מוצר בעבודה שהוא עוסק עם מצברים וכל מיני בטריות מערכות וכו' בקיצור אנני מצליח לזהות את המוצר הזה הייתי שמח לדעת מהו וכמה שווה אירכו ופירוט קטן עליו מאוד יעזור תודה (קיבלנו בכמויות ) http://www.fastup.co.il/v.php?file=30602334.jpg http://www.fastup.co.il/v.php?file=75036391.jpg http://www.fastup.co.il/v.php?file=89427850.jpg - (התמונה האחרונה היא במצב הראשוני לפני שהוצאתי את המעין מדבקה על המוצר.) 3 תמונות אני מקווה שזה יספיק תודה רבה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Moty_p,

כמה וולט יש במצת הסיגריות של האוטו? וכמה וואט ואמפר?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by night-fire,

שלום :] אממ לפני כשנה בערך אם אני לא טועה,חיברתי את הפאלם למחשב (בצורה רגילה) התקנתי על הפאלם את התוכנה PALMORB ועל המחשב את התוכנה LCD Smartie והצלחתי להעביר מידע כמו מסך LCD . עכשיו קיבלתי פאלם מדגם Palm Vx התקנתי עליו את ה-PALMORB ובמחשב אתLCD Smatie וזה פשוט לא עובד ,זה מודיע: Failed to open COM1 למרות שהחיבור Com מחובר..ניסיתי גם לעשות את זה עם פאלם אחר וחיבור אחר למחשב (יענו המטען וזה שמתחבר למחשב..) ועדיין לא עובד |: ד"א ניסיתי גם לעשות עם התוכנה LCDC וגם לא הולך \: מה עליי לעשות?! תודה רבה רבה מראש לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  4. הכל התחיל בגלל אלי (הכל באשמתך ), כשראיתי שהוא קנה את המארז מוצארט TX הענק, באותו הרגע אמרתי לעצמי שזה המארז הבא שלי. בחודש האחרון התחלתי לחפש את המארז בכל החנויות שמוכרות אותו בארץ, אך ללא שום הישג. לכם לבסוף החלטתי בעזרת מס' אנשים מפורום מארזים וספקים לקנות את המארז HAF 932 של Cooler Master, מכיוון שהארז הזה זול משמעותית מהמוצארט החלטתי לקדם את החלום הרטוב שלי - מערכת קירור מים. בכל מקרה הנה רשימת הדברים שאני אעשה: 1. בניית והרכבת מערכת קירור מים - חסר לי כ-300 ש"ח כאשר את המיכל אני בונה לבד. 2. צביעת פנים המארז בשחור מט - לא בטוח מכיוון שאני וכישורי הצביעה שלי יכולים רק להזיק 3. בניית מעגל לדים הרגיש למוזיקה אשר ימוקם במאוורר 230MM שבדלת השמאלית - כמעט מוכן. 4.…

• 173 תגובות
    • 39.7k צפיות
  5. Started by hnona,

אני חדש בתחום אז בבקשה לא לצחוק באחד התמונות תראו שיש חור מלבן במארז! עשיתי אותו ושמה אני רוצה לעשות בקרת מאווררים + טמפרטורה כל מה שתיראו בתמונות זה אני עשיתי (כל האור הכחול! טוב לתמונות: [attachment deleted by admin]

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. קיצר , היום חזרתי הבייתה מעבודה , הסתכלתי על האוטו שלי , הסתכלתי על הג'יפ שעמד לידו , הסתכלתי על לאדה בצבע בורדו שעמדה ליד האוטו בצד השני ... ואמרתי לעצמי ... חדדדדדדדלללללללללללללללללללללללל !!!!! אינך מכונית רגילה , כי הנך אוטואי ! את האוטו שלי !!! לכן תיהי שונהה בתכלית וכל מיני כאלה , אני לא אלאה אותכם במוך שלי , קיצר , החלטתי לעשות קצת מודינג למכונית שלי . בתור התחלה , איישר לה את המכות בדלתות למטה , ואתחיל במלאכת המהפך שלה . אלווה את התראד בתמונות , עדכונים וכל מיני כאלה . הצעות מעניינות וסתם פידבקים יתקבלו בשמחה .

• 21 תגובות
    • 4.6k צפיות
  7. Started by superblader,

קניתי כמה לדים חזקים ואני לא בטוח לאן לחבר אותם במולקס לצהוב או לאדום? כי האדום אמור להיות 12V והצהוב 5V אבל יש לי מאוורר שכתוב עליו 12V והוא מתחבר לצהוב.. אז לאן מחברים(שיהיה גם הכי יעיל ולא מצריך נגד גדול מיותר)? תודה(:

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  8. בעצם מה שאני מבקש נמצא בכותרת .. איך אני מחבר מאוורר 24 וולט למחשב ? ספק ? לוח אם ? יש יציאה שמספקת 24 וולט ? חשבתי גם ע ללחבר למאוורר שנאי של 24 וולט ואז לחשמל (בבית ) וזה יהיה נחמד ... אבל איזה שנאים בכלל מספקים 24 וולט ? של אילו מכשירים אלקטרונים ?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by D.r Bit,

שלום אני מחפש את המתאם הנל אולי מישה יודע מאיכן בארץ אפשר לקנותו .? תודה לכול העונים ... זה הדבר ...http://www.altronics.com.au/index.asp?area=item&id=P1690

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  10. Started by Shane McMahon,

שלום. יש לי מארז של פלייסטיישן 2 העבה(הישן יותר..) אפשר להכניס בתוכו Mini-ITX ? ואיזה נכנס?אפשר דגמים שנכנסים,בבקשה?

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  11. Started by sub_man,

טוב אז אני רוצה לבנות HTPC ורציתי לשאול כמה שאחלות: 1.האם אני צריך לכרנות רכיבים מסויימים שהם מתאימים רק למחשב כזה? 2. כמה בערך עולה דבר כזה? 3. מה הרעיון בז כלומר מה הדבר הכלכך חיוני בזה שנותן תרצון לאנשי להכין? 4. האם יש מדריך מיוחד? שאלות אחרות יגיעו בהמשך..

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. תודההה!! :xyxthumbs:

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  13. Started by sagi_10,

אני מתכונן לרכוש ערכת סלויניג לחוטים במארז שלי (הם מאוד מבולגנים) אני מוכן להשקיע 50 שקל בישביל ערכת סליוינג טובה רצוי זוהרת באור uv חובה מהחנות פנדה ביגלל שאני קונה מהם עוד מוצר ואני לא רוצה לשלם על שתי מישלוחים

14. שלום חשבתי על מודינג נחמד אבל אני לא יודע אם הוא בר ביצוע. רציתי לחבר לד לחיבור הסאונד כדי שיהבהב על פי המוזיקה השאלה היא האם זה אפשרי? האם הלד יקבל מתח? ואם כן אז איזה נגד צריך? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  15. Started by ToMeRv32,

היי, אני יודע שכבר היו ת'רדים דומים ושיש מידע על זה, אבל עדיין יש לי כמה שאלות בנושא. אני רוצה לחשב את עלות צריכת המאוורר בחדר שלי. על המדבקה מאחורה כתוב - הספק: 100W. אני מניח שההספק המדובר הוא במצב שהמאוורר פועל במלוא עוצמתו (כלומר 3/3). לפי מה שהבנתי מחשבים ככה - בשעה - 100Wh, או ביום - 2400Wh. העלות נמדת בkW, כלומר חלקי 1000, וזה 2.4kWh. הלכתי למחשבון הצריכה של חברת החשמל, ואני רוצה להיות בטוח שהחישוב שלי נכון - כתוב שיש להכניס את ההספק בקוו"ט - kW ולא kWh (לא שזה משנה?), לעומת מכשירים בקטגוריה אחרת ששם מבקשים kWh. זה אומר שאני פשוט צריך להציב 0.1 (100W חלקי 1000) וזה נותן לי את המחיר לשעה, ואז אני מכפיל ב24 כדי לדעת מה העלות ביממה? כי אם אני מציב 0.1 זה נותן 0.07 ש"ח…

16. טוב אז ה דברים ששודרגו בתחילת המשחק כל צפרדע "צופר" ומהבהב וצריך לכוון עליו את הפנס כדי שהוא יידע איזה עוצמת אור הוא צריך כדי לההרג אחרי 10 הריגות נגמר המשחק ויש מין אנימציה קטנה void setup() { pinMode(6, OUTPUT); pinMode(8, OUTPUT); pinMode(9, OUTPUT); pinMode(10, OUTPUT); pinMode(11, OUTPUT); Serial.begin(9600); } int ztr=0; int xp=0; int light[4]; int kills=0; void loop() { if(ztr == 0) { for(int i=0; i<4; i++) { digitalWrite(8+i, HIGH); for(int zp=0; zp<10; zp++) { analogWrite(6, 200); delay(20); analogWrite(6, 0); delay(20); } delay(200); light[i] = analogR…

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  17. Started by מאפיונר,

איך מרכיבים את הערכת סילבינג? והאם צריך לפרק את המולקסים ועם כן אז איך?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ballerum,

מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות משטחי אלומיניום ומה המחיר

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לכולם עם מסך LCD כמובן ו חיישני טמפ' . תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  20. Started by Ash Binary,

יש לי סוויצ' ישן שנדפק לו הספק כוח הפנימי. בתוך הקופסה יש את הלוח הגדול של הסויצ' עצמו ולוח קטן של הספק כוח. אל הספק כוח כתוב output 12V 1A 5V 2A כשאני מחבר את הסויצ' לספק של מחש הוא עובד. הוא גם עובד כשאני מחבר את החוט של ה 5V בלבד בלי ה 12V אם כך . . . לקחתי ספק כוח ג'נרי של מחשב (מהאלה הממש זולים) שבטבלת מתחים שלו כתוב 5VSB 3A. פירקתי מהמעגל שלו את כל הרכיבים של הספק הגדול והשארתי רק את אלה של ה 5VSB עכשו בצד של המתח גבוה יש רק טרנזיסטור אחד ולא 3 (מצאתי את ה PDF באינטרנט וזה טרנזיסטור NPN רגיל ולא מוספט) אז החלפתי לו לגוף קירור קטן יותר (לוחית אלומיניום בגודל 35X45 ממ) הספק המאולתר הזה עובד ונותן 5V. אבל אחריי כמה דקות עבוה אם הסוויצ' הגוף קירור של הטרנזיסטור חם בטמפ'…

21. אני רוצה לפרק ולהפעיל אותו על מחשב אחר אפשרי ? בתודה איתי

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by roeiw,

בכל התוכנות ניתור שיש בדקתי על המחשב שלי והן כותבות שהמתח 5 וולט הוא יושב על 3.3 ועם רב מודד בדקתי וזה על 5 כמו שצריך מה הסיבה?

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  23. Started by ggg123,

שלום יש לי 3D אורורה חדש והמחשב נמצא בחדר השינה, ועם כמה שהלדים יפים , הם מאוד מציקים ומפריעים בשינה. לכן אני מחפש דרך פשוטה (מבלי לנתק מהלוח אם) לכבות את הלדים תודה.

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  24. לגבי הלדים לפי המוזיקה , מה עדיף לקנות TIP31 או C945 ? והמעגל יעבוד עם אני יחבר אליהם אות מוגבר ואז ישר לרמקול כמו בשרטוט למטה ? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by IlanF,

קיבלתי לרשותי טאבלט של teac מדגם accord 711 עם מסך שבור. כמה שידוע לי teac זה חברת מדבקה ועל פי הדגם הזה לא הצלחתי למצוא כלום באיביי למישהו יש מושג איך אני יכול לזהות את הדגם האמיתי של המכשיר ומאיפה אפשר להזמין מסך חדש?

• 3 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.