אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
היי אני זקוק למארז גדול (יותר נכון ארוך) בגלל שיש לי קירור מים ומספר כוננים. מכיון שמארז כזה עולה הרבה כסף החלטתי לבנות אחד כזה לבד. אני מעוניין ליצור מעין שלד ובתוכו להלביש את הכוננים, ומבחוץ לו לכסות אותו בפרספקט או בעץ. עד כאן הכל ברור ובטח הרבה מאלו שבונים מארזים לבד עושים זאת כך. השאלה מאיזה חומרים אני יכול לבנות את השלדה בצורה קלה ואסטטית? כלומר אני לא מעוניין להתחיל לחתוך ולרתך וגם לא להרכיב עם ברגים גדולים שיפריעו לסגירת המכסה של המארז. למישהו יש רעיון?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
*נערך לעברית לנוחיות הקריאה השוטפת של חברי הפורום שלום, מאז שקניתי את המסך שלי רציתי לצבוע אותו, ולאחרונה החלטתי שהגיע הזמן. אני אשמח למידע בקשר לאיך אני צובע אותו, עם מה אני צובע אותו וכן-הלאה. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם חשבתי שאם אני כבר שולח את הפרויקט למעריב אני אראה אותו גם לכם... בקיצור, יום אחד הגיע אלי מחשב P4 2.8 FSB 533MHz PC Partner MoBo 256MB generic memory On Board GPU לא מחשב משו, אבל בנזונה לאינטרנט ועבודות משרדיות... בכולופן, אמא שלי התעצבנה שיש לו מארז כזה גדול אז אני ואבא שלי חיפשנו פתרונות ואז חשבתי על הפרויקט שתמיד רציתי לעשות: HTPC בתוך פטיפון! ;D הפטיפון היה בדיוק בגודל המתאים, חוץ מהקטע שהיינו חייבים להוריד את החלק המכני ולהישאר רק עם המארז של המגבר לא נורא התחלנו להתעלל במארז ואחרי שהוצאנו את כל הבכנופו, התחלנו לחבר את כל הרכיבים פה נתקלנו בבעיות... הברגים של המחשב לא ממש מתאימים לעץ, והעץ היה ברמה ירודה וכל הזמן התפרק בסוף הצלחנו לאלתר כל …
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חברה אני זוכר שפירסמו פה את המדריך לתאורת לדים במולקס בעזרת נגד ולד ואני מחפש את זה כבר שעה ללא הצלחה.. מישהו יכול למצוא לי את זה... תודה מראש n0fo
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלומות, יש רעיונות לשיפור ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! הבטחתי לכם סליבים וקיימתי. אז הנה לכם תמונות של המחשב שלי מוכן עם הסליבים החדשים, שלקחתי מכיסאות חדשים שקיבלנו לבית ספר, תהנו! תמונה לפני הסליבים: --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- אחרי: מחכה לתגובות!
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
* עשיתי חיפוש קצר, לא מצאתי שום דבר מועיל. * אממ.. אז ככה.. יש לי מלטשת (לא דע איך קוראים לזה.. כזה חשמלי שמשים ניר שיוף). ניסיתי לשייף עם זה את הקוספא של הספק כוח.. ולא הלך כל כך! זה יצא עם מלא שריטות כאלה.. וזה היה קצת שחור. (תמונה בהמשך) אז מה שאני רוצה לשאול, זה איך אפשר לשייף את זה עד כדי מראה? האם עם דרמל אפשר? *עריכה* מצאתי את זה http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=48393 מישהו אי פעם ניסה את זה? מה הראש שהשתמשו בו? אם אפשר לשים את אוטו חומר ולהשתמש במלטשת שיש לי במקום דרמל? זה יצא אותו דבר במכסה של הספק?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות את המארז שלי תותח כמו זה אז עם מה אני יכול לעשות כזה ואיך אפשר לשים כמה מאווררים ואיך עושים את הזכוכית?
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני רוצה לשים מאוור לד 90 MM בחלון הפרספקס ואני צריך שבלונה מדוייקת לקדיחה של החורים. אם אפשר גם ציור או תמונה יפה של דרקון לחריטה... תודה
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
קראתי באחת ההודעות שאפשר לקנות את המדבקות שהיצרנים מדביקים על המקלדת (האותיות). מאיפה אפשר להשיג את אותן האותיות? וכיצד מתקינים אותן?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש שבלונה של אש.. להבות כאלו.. יש לי חור איוורור במארז ואני רוצה לעשות כאילו יוצאים ממנו להבות.. משהו כזה : (הפסים זה כאילו להבות שיוצאות ממנו)
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
טוב אנשים אתם פשוט לא תאמינו אבל היום ישבתי בבית ראיתי אקזיט ותוך כדי עולה לי רעיון להסליב את החוטים של הספק....אבל עם מה??...עם שק פשוט של תפוזים שקונים בחנות!! כן כן!!יש את השקים האלה האדומים אז יש להם רשת כזאת שמאוד מאוד דומה לרשת של הסליבים אז פשוט מה שעשיתי זה ככה ...לוקחים שק תפוזים מומלץ של החברה הזאת שחכתי איך קוראים לה שיש לה את השקים האדומים האלה הקיצר לוקחים חתיכה לפי האורך ומודדים גוזרים ופה מגיעים לחלק המעניין....מה??איזה חלק???...החלק שבו אתם מגלים שגזרתם את השק אבל יש בו כאלה פרימות של חוטים וזה ממש אבל ממש לא אסטתי ונותן מראה מגעיל....אז מה עושים??פשוט לוקחים מצית עוברים רק לאורך כל ה"סליב" שגזרתם מהשק אחרי זה עוטפים את הכבל של הספק ושמים בהתחלה ובסוף אי…
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן להביא חודש הבא מחול את הקייס המטורף ASUS VENTO רציתי לדעת קצת יותר פרטים עליו לאיזה לוחות הוא מתאים וכו האם הוא מתאים ל 478 וכאלה! ראיתי אותו לפני חודש בברצלונה והוא פשוט מדהים! דרך אגב בברצלונה הוא עולה 190יורו!
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה smartie51 ורציתי לדעת אם אפשר נגיד להגדיר לו יום ואז הוא יספור לאחור עד שהיום הזה יגיע כמו יום הולדת למשל
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
כבר שבוע אני מחפש נגדים באיזה ראשון לציון ולא מצאתי. אני צריך נגדי 450 אוהם או 100 אוהם, לא משנה לי איזה מהם אני צריך למערכת לדים שבניתי שכרגע עובדת על סוללות.. אם למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא נגדים בראשון לציון ובחנות שיהיה 100% ולא שיגידו לי שנגמרו להם, אני ממש אשמח תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן מודינג מקיף למארז שרכשתי שלשום ;D אז ככה, השאלה הראשונה היא איזה מתח מוזרם ללדים של המארז, זה של הHD וזה של הPOWER. מפני שאני רוצה להחליף אותם בUB. ועוד שאלה, אני הולך לעשות כפתור מפרספקס בעזרת חיתוך גליל של פרספקס בקוטר 20MM לאורך של כ 40MM. רציתי לחבר את נורות הבקרה ישירות לתוך הכפתור מהפרספקס, אבל אין לי מושג איך אני הולך לעשות את זה, הרעיון היחיד שהיה לי הוא לקדוח בצד הפרספקס נגיד חור בקוטר 10MM ואז להכניס את הלד ולסגור אותו בעזרת חתיכת פרספקס, אבל זה נראה לי יהיה בעייתי. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אז ככה... ניסיתי לחתוך במארז שלי כזאת פצצה(עושה בווום 8))ולא יצא לי טוב/מדויק/יפה. בהמשך הנושא אני יתן תמונות. אני רוצה שתעזרו לי מה לעשות עם החיתוך הזה? האם אני יכול לעשות משהו במקום? אם למישהו זה כבר קרה שלא יצא לו טוב חיתוך-מה עשית? אלה התמונות: סליחה על האיכות. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אז ככה, אני רוצה לבנות אפקט תאורה שלם לכל המארז שמבוסס על המדריך הזה: http://www.twistedmods.com/article.php?artid=184&page=1 עכשיו, הבנתי שהיציאה עצמה לא מספיק חזקה לחיבור מספר לדים ביחד אז אני צריך עזרה בבניית מעגל מתאים לחיבור 22 לדים בכל צבע (22*4 מתוכנן). עוד משהו שהייתי רוצה לשלב זה (אם זה אפשרי) שתהיה אפשרות לנטרל את יציאת הLPT ולשלוט על הצבעים בעזרת מפסקים. אשמח אם תעזרו לי בבניית המעגל + הסברים לדברים שלא אבין. תודה מראש ***עריכה - תמונות של הפרוייקט שלי (לפחות ההתחלה שלו) תוכלו ליראות פה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=109211.0
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי את העכבר Microsoft Intellimouse ואני רוצה לעשות לו קצת מודינג (ראשון שלי) 1) לצבוע את גוף העכבר באפור ואת הלחצנים הצדדים בשחור. איך אני מפרק את הלחצנים בצדדים?,איזה צבע לקנות 2) אני רוצה לחליף את הלדים מאדום לכחול אולטרא ברייט. איזה עוצמה חייבת להיות המינימום ללד? יש בעכבר 2 לדים אדומים אחד שסורק ואחד מאוחרה ליופי נראה לי אני יכול להחליף את שניהם או רק את האחורי מבלי לפגוע ביכולת של העכבר תודה
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום.! אני מחפש כבר הרבה מאוד זמן גומיות כאלה. כשאני הולך לזגגים-אין להם דבר כזה,יש כאלה שלא מכירים בכלל. מוזר... אני עובר מחנות לחנות מזגג לזגג וכלום. פה ושם שולחים אותי לפה ולשם וכמובן-אין. למישהו יש חנות/זגג עם מספר טלפון שלא או בלי שיכול להביא לי את הכתובת והכל כשהו בטוח שיש לו שם או שכבר קנה משם בעבר יעזור לי מאוד בתודה מראש ליאור.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
וכמה עולה פרספקס ? עידכון: איפה אפשר לקנות ברגים יפים וארוכים (בשביל לבחר פרספקס) כמו אלו http://www.pcextreme.net/reviews/sunbeam_acrylic_case/7.jpg תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עומד בפני פרוייקט גדול שאני מכין ואני רוצה לשלב בו תצוגת LCDמונוכרומטית חשבתי לקנות 40*4 אך זה יראה לדעתי מעם מגושם ולא אלגנטי ..... מה אתם אומרים ?? לא רק ראיתי גם שהמסכים האלו של 40*4 משתמשים בשני בקרים , זה משפיע על הבניה והתוכנה ? מה לדעתך גודל המסך האידאלי למארז קובייה ? האם כדאי בכלל להשקיע לתצוגה גראפית ? (אני מחפש עכשיו מדריך לתצוגה גארפית - ראיתי אחד פעם ...) עריכה : מצאתי מדריך !!!!!!!! למסך גראפי !! לא אלפאנומרי! http://www.mini-itx.com/projects/spacepanel/page4.asp
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי לקנות לעצמי דרמל נורמלי במקום לנסות לאלתר כל מיני דברים בשביל לחתוך מתכת ופרספקס ורציתי לדעת מהו מחיר סביר לדרמל? http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=VR395PY זו הצעה טובה? או שזה חרא כמו כל האגף של המחשבים בוואלה?
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
ספרי צבע רגיל. השאלה היא אם הצבע לא ירד ממנו לידים אחרי כמה זמן? והאם זה בסדר פשוט לצבוע אותו ישר או שזה יכל לגרום לנזק אם יכנס קצת צבע לתוך העכבר דרך החריצים. העכשבר הוא BTC M800 , אם זה משנה.... http://www.btc.com.tw/product/m800.jpg
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש עוד תמונות...אבל הפאקינג מצלמה עשתה כל תמונה בגודל של 1.5 מגה (בג'ייפג אם מישו יודע איך להקטין...אני אשמח) יש עוד המוןןןןןןןןןןןןן עבודה אבל בבסיס המחשב גמור... אני אפרט מה עשינו פה יותר מאוחר
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-