אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
איפה אפשר להשיג מוקלס צבעוני באזור ירושלים? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
לא מצאתי בחיפוש (מצא לי מעל 50 עמודים חיפשתי רק ב-10 הראשונים) אתרים עם מדריכים למודינג...היה לי אוסף של אתרים כאלה ששאבתי מהם רעיונות אבל הלך לי ההארד דיסק וכל האתרים הלכו....תודה מראש לעוזרים...
-
- 11 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני עומד בפני פרוייקט גדול שאני מכין ואני רוצה לשלב בו תצוגת LCDמונוכרומטית חשבתי לקנות 40*4 אך זה יראה לדעתי מעם מגושם ולא אלגנטי ..... מה אתם אומרים ?? לא רק ראיתי גם שהמסכים האלו של 40*4 משתמשים בשני בקרים , זה משפיע על הבניה והתוכנה ? מה לדעתך גודל המסך האידאלי למארז קובייה ? האם כדאי בכלל להשקיע לתצוגה גראפית ? (אני מחפש עכשיו מדריך לתצוגה גארפית - ראיתי אחד פעם ...) עריכה : מצאתי מדריך !!!!!!!! למסך גראפי !! לא אלפאנומרי! http://www.mini-itx.com/projects/spacepanel/page4.asp
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי תוכנה כזו אבל אני לא יודע את השם, תודה
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום.! אני מחפש כבר הרבה מאוד זמן גומיות כאלה. כשאני הולך לזגגים-אין להם דבר כזה,יש כאלה שלא מכירים בכלל. מוזר... אני עובר מחנות לחנות מזגג לזגג וכלום. פה ושם שולחים אותי לפה ולשם וכמובן-אין. למישהו יש חנות/זגג עם מספר טלפון שלא או בלי שיכול להביא לי את הכתובת והכל כשהו בטוח שיש לו שם או שכבר קנה משם בעבר יעזור לי מאוד בתודה מראש ליאור.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי אני זקוק למארז גדול (יותר נכון ארוך) בגלל שיש לי קירור מים ומספר כוננים. מכיון שמארז כזה עולה הרבה כסף החלטתי לבנות אחד כזה לבד. אני מעוניין ליצור מעין שלד ובתוכו להלביש את הכוננים, ומבחוץ לו לכסות אותו בפרספקט או בעץ. עד כאן הכל ברור ובטח הרבה מאלו שבונים מארזים לבד עושים זאת כך. השאלה מאיזה חומרים אני יכול לבנות את השלדה בצורה קלה ואסטטית? כלומר אני לא מעוניין להתחיל לחתוך ולרתך וגם לא להרכיב עם ברגים גדולים שיפריעו לסגירת המכסה של המארז. למישהו יש רעיון?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך את השבב למעגל תקשורת טורית בתקן RS232C חיפשתי בחנות היחידה שיש בחדרה אבל אין להם מישהו יכול לתת לי עוד אפשריות לחנויות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ספרי צבע רגיל. השאלה היא אם הצבע לא ירד ממנו לידים אחרי כמה זמן? והאם זה בסדר פשוט לצבוע אותו ישר או שזה יכל לגרום לנזק אם יכנס קצת צבע לתוך העכבר דרך החריצים. העכשבר הוא BTC M800 , אם זה משנה.... http://www.btc.com.tw/product/m800.jpg
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום ובעולם המודינג ורציתי להראות לכם מה עשיתי זה המוד הראשון שלי וכן הפעם הראשונה שאני עובד עם דרמל ואיך יצא תגידו לי בעצמכם [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
כבר הרבה זמן של תכנונים ראו לאחרונה אור החלטתי יחד עם shimiger (אחד מחברי הפורום) לשפצר קצת את המארז שלי (scorpio 868) והנושא שנבחר הוא IAF (Israeli AirForce( אלו המודינג(ים) שהוחלט שיבוצעו: 1.חיתוך הגרילים המובנים שבאים עם המארז - בוצע 2.הוספת מאוורר בתקרת המארז - בוצע 3.סליבינג UV אדום של Vantec - בוצע 4.UV GREEN MOLEX -בוצע 5.ריסוס פנים המארז בעזרת ספריי UV אדום - בקרוב 6.הורדת פסי המתכת שעל גבי החלון על מנת שיראו את החריטה - עדכון בעמ' מס' 3 05\4\30 - בוצע 7.וזו גולת הכותרת של המוד - חריטת מוארת של לוגו חיל האוויר הישראלי על פרספקט (שיוחלף בפרספקט שעל הדלת כרגע) נעבור לתמונות- הגרילים החתוכים מקדימה הגרילים החתוכים מאחורה לשם השוואה - בגרילים מאחורה …
-
- 73 תגובות
- 10.8k צפיות
-
-
אז ככה, אני רוצה לבנות אפקט תאורה שלם לכל המארז שמבוסס על המדריך הזה: http://www.twistedmods.com/article.php?artid=184&page=1 עכשיו, הבנתי שהיציאה עצמה לא מספיק חזקה לחיבור מספר לדים ביחד אז אני צריך עזרה בבניית מעגל מתאים לחיבור 22 לדים בכל צבע (22*4 מתוכנן). עוד משהו שהייתי רוצה לשלב זה (אם זה אפשרי) שתהיה אפשרות לנטרל את יציאת הLPT ולשלוט על הצבעים בעזרת מפסקים. אשמח אם תעזרו לי בבניית המעגל + הסברים לדברים שלא אבין. תודה מראש ***עריכה - תמונות של הפרוייקט שלי (לפחות ההתחלה שלו) תוכלו ליראות פה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=109211.0
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות חור בצד למאוור במארז יש כזה כוס כמו שפורסם באתר שמתלבש על מקדחה איפה אני יכול לקנות כזה באזור של ראשון משהו יודע ???
-
- 9 תגובות
- 823 צפיות
-
-
טוב, פרויקט קצת שונה - CNC אני ממליץ לקרוא את הכל כי יש פה חלקים שבלעדיהם לא נראה לי אפשר להבין את התמונות וכמובן החלק שבו אני מבקש זוג טבעות כי אני לא יכול להמשיך בלעדיהם אז בבקשה למי שיש זוג טבעות ממדפסת HP 690 נא ליצור איתי קשר CNC (Computer Numerical Control) שליטה במכונה על ידי מחשב (Manufacturing method where computers control the position of high speed tools - usually applies to multi-axis milling machines, auto-feeding lathes and sheetmetal stamping equipment.) החלטתי שאני חייב מכונה כזאת, לקנות אחת לא בא בחשבון, מכונה כזאת עולה כמה עשרות אלפי שקלים וכל הקטע זה לבנות אם תחפשו בגוגל תראו שאני לא היחיד שבונה/בנה מכונה כזאת. חומרים עיקריים שראיתי שהשתמשו בהם …
-
- 132 תגובות
- 32.1k צפיות
-
-
-
מקווה שהכותרת טובה פשוט לא היה לי מה לכתוב אז ככה לקחתי את הרמקולים הפשוטים של המחשב ופירקתי אותם ואני רוצה לעשות שבמקום שיפעלו על החשמל בבית יפעלו על בטריות זה מתחבר מהחשמל ואז יש מין סליל כזה שעליו כתוב "220V/9Vo-2A" ואני רוצה לדעת איך אני יכול לחבר את זה לבטריות תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה, אני רוצה לצבוע את הפרונט של המארז שלי, רציתי לגעת איך צובעים ציורים, ומה כדאי לעשות עם איזה צבעים תודה מראש.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
צירפתי תמונה של המוצר (לא תמונה שלו אל הצגת המוצר באריהב) זה יתאים למדריך והוא גם בעל תאורה נכון? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מעגל של לדים שקופצים לפי קצב המוזיקה בוינאמפ וכל הדבר הזה אמור להיתחבר ל LPT לפני שאני קומה רכיבים אני צריך לדעת איזה נגדים לקנות בשביל זה אני צריך לדעת מה המתח ב LPT וסתם לידה כללי אני גם רוצה לדעת מה הזרם ב LPT תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
החלטתי לשתף אותכם במספר תמונות של המארז שסיימתי לבנות למערכת המים שלי: (מתנצל מראש על גודל התמונות - אנסה להקטינם בהקדם) (מערכת המים כוללת רדיאטור כפול, 4 מאוררים 120 מ"מ PUSH\PULL CONFIG, בלוק STORM G4 ומשאבת AQUA EXTREME.)
-
- 89 תגובות
- 11.7k צפיות
-
-
-
אחר צהריים טובים! מצאתי היום בבוידם רמקולים חדשים של פאנסוטיק דגם EAB-T50 והבעיה שבשום מקום באינטרנט לא מצאתי מידע על הרמקולים האלה. אני מעוניין לחבר אותם לעוד זוג נוסף באוטו, מישהו יודע איך אני עושה זאת? ידע באלקטרוניקה ובחשמל יש ולפי מה שהבנתי הכל עובד על 12V. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני שם כ-6 לדים, יש לי מספיק נגדים.. השאלה מה עדיף בטור? או במקביל? ולמה? מה ההבדל?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום . ברצוני לשאול איך בונים מגבר .יש למי שהוא מדריך . אני רוצה לבנות לאוטו .
-
- 7 תגובות
- 3.6k צפיות
-