עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. אני וחבר שלי (Amos.G בפורום אם אני לא טועה.. הוא כבר לא פה הרבה זמן) צבענו את המארזים בשחור, עשינו חור בדלת וחיברנו לשם sf2 של Tt. צירפתי כמה תמונות שלא משקפות את התוצאה האמיתית. זה נראה בתמונות לא משהו אז תתרשמו רק התרשמות כללית * הטמפ' במארז שלו השתפרו בהרבה ! * מצורפת גם תמונה שמראה את הכלי שהשתמשנו בו כדי לגרד את הצבע. הדבר הזה מאוד עזר. (עולה 10 ש"ח בהום סנטר למי שרוצה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 981 צפיות
  2. אני צריך עסק שמבצע צביעה איכותית או חנות שמוכרים בה צבע בסיס וצבע איכותי... רצויי מאוד בת''א... כמו כן רציתי לדעת על מקום שבוא ניתן לעשות כרום... וכמה זה יעלה. כמו כן אני מעוניין בצביעה בצבע זהב (לא צהוב עם נצנצים) אבל זהב זהב יש אפשרות לעשות ציפוי ניקל/כרום בצבע כזה? חיבורים... צריך חנות שיש בה חיבורי RCA עם הברגה כאלה איכותיים רצוי מאוד ולא זבל ב שנקל. ורצויי שיהיה שם מבחר חיבורים אחרים וכבלים בכל מיני צורות וגדלים... http://cgi.ebay.com/50-RCA-Connector-Jack-Chassis-Mount-Premium-Grade045821-/180307677234?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item29fb2cd032 צריך משהו איכותי כי זה לפטיפון... כבל אדמה (GROUND) יכול לעבור ביד עם כבלי ה AUDIO ללא חשש להפרעות וכו? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 3.9k צפיות
  3. Started by liram21,

שלום לכולם, אחרי שנה עם המחשב - הגיע הזמן לשפץ קצת את המארז (CM 690II B). אני רוצה להחליף אותו לצבע לבן באיזורים הבאים: כל התושבת של הלוח אם בפנים, ללבן מוחלט. את הרשתות למעלה (הברזל) להחליף או ללבן או לאדום. דלת בצד שמאל גם בלבן, אבל לחתוך ולהשים חלק פרספקס. אז יש לי כמה שאלות: 1. באיזה דגמים של צבע אני יכל להשתמש ? שיראה כאילו זה בא מהחנות (מט). 2. אני אצטרך לצבע בסיס ? (בגלל ההחלפה המוחלטת משחור ללבן) 3. כמה בערך יעלה לי פרקספקס (100% שקוף) 35x35 (ס"מ) ? תודה !!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Gosha,

התחלתי לתכנן את המודינג הראשון שלי ואני רוצה ליצור למחשב שלי מראה אחר (זה הרי מה שעושים במודינג), הרעיון הוא שאני רוצה לשנות את צבעו מאפור לשחור אך אני לא רוצה צבע שחור רגיל, אני רוצה שחור [glow=red,2,300]בוהק[/glow]! קראתי כאן באתר מדריך לצביעת מארז ושם היה לינק למודינג שאיזה בחור חביב מסינגפור עשה למארז שלו - http://www.virtual-hideout.net/articles/project_tivoli/index.shtml אמנם הבנתי את דרך הפעולה הארוכה (אורך המודינג הוא יותר משבוע, אם חישבתי נכון) של התחלה בשכבת צבע יסוד ושיוף בנייר שיוף ואז שכבה ראשונה, שנייה ושלישית וכל פעם לשייף ולחכות 48 שעות (אני לא מדייק כי קראתי את המדריך שלו - 7 עמודים, בריפרוף). עכשיו, אחת הבעיות היא במוצרי הצביעה שהוא השתמש. אני מבין …

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  5. Started by Gosha,

אני מתכנן את המודינג שלי כבר כמה ימים וקראתי בכמה מדריכים ליצירת אפקט בוהק (כמו מראה) וכתוב שם שצריך ספריי Premier. במדריך שקראתי צבעו את המארז בפריי שחור וה-Premier שהוא השתמש בו היה אפור. אני רוצה לצבוע את המארז באדום - איזה Premier אני צריך? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  6. Started by Big_Guy7,

דחוףףףףףף אני צריך עזרה הפאנל הקדמי שלי מפלסטיק וצבעתי אותו באותו ספריי שצבעתי את המארז שלי (פח) והצבע לא יושב טובב מה לעשותת??~

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום לכולם. נקרע לי החוט של המקלדת והחיבור ps/2 בקצה שלו בלתי שמיש. למזלי יש לי כמה עכברים מאוד ישנים בעלי אותו חיבור - ps/2. לקחתי אחד אך כעת נתקלתי בבעיה - צבע החוטים בשני הכבלים לא תואם. עכשיו אני מנסה להבין לאן מתחבר כל חוט בכבל המקלדת, הצבעים שבכבל הם: אדום שחור ירוק לבן חוט חשוף ללא צבע (הארקה ?) לפי מה שהבנתי מחיפוש באינטרנט הוא שלמקלדת מחוברים 4 חוטים: Vcc GND Clock Data הבעיה שלי עכשיו היא להתאים את תפקידי החוטים לצבעם, למישהו יש מושג איך זה מתחבר ?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by shaks,

האם יש צבעים זוהרים באולטרה שאפשר ליצבוע איתם על רכיבי אלקטרוניקה (לא ממש על הרכיבים אלר למשל על מקומות שאין כלום בלוח אם או על כרטיס מסך) וכם על חלונות? אם כן איזה (אם אפשר צבעים שהם טושים או משהו כזה אבל לא משהו נוזלי כמו פחיות צבע או ספרי)

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Torero,

מישהו יודע איפה אני יכול לקנות צבע שזוהר באולטרה סגול? גם מרקר זה טוב

• 21 תגובות
    • 7.3k צפיות
  10. Started by montigo,

שלום לכולם. היום אני שואל שאלה על מודינג מכיוון שונה וביזארי: לא מחשבים, אלא רכב. יש לי מחוגים לבנים בלוח השעונים, שאינם שקופים. אני מעוניין לצבוע את המחוגים בלוח השעונים שלי בצבע זרחני (אדום או כחול), כך שאוכל להאיר עליהם בתאורת UV בלתי נראית, והם יזהרו באדום או כחול בוהק. איזה מין תצורה כדאי לי לבצע שם? (פלואורסנט\לדים\נורות\צבע זרחני\טוש וכו') - הן מבחינה בריאותית, והן מבחינת עוצמת התאורה. אני לא מעוניין שתהיה תאורה כללית על לוח השעונים (גם מסנוור וגם לא יפה), אלא שה-UV יהיה בתדרים בלתי נראים לעין, ויראו רק את המחוג זוהר.

• 12 תגובות
    • 5.4k צפיות
  11. Started by aviram20,

טוב היום אחרי שעבדתי כול היום על צבע למארז התחלתי עם הספק שאת התחת שלו צבעתי בשחור וגם את התחת של המחשב כך שמבחוץ כולו שחור כמו כן צבעתי גם את הכלובים בשחור ואת שאר המארז מבפנים צבעתי באפור גם הוספתי שתי לדים לספק בצבע כחול והמראה ממש מלבב חח יצא מאוד יפה ואני נורא מבסוט לפני זה המארז הייה כולו אפור ואז כולו שחור ועכשיו חצי חצי בערך חח אבל זהו אני משאיר ככה הדבר האחרון שנשאר לי לעשות הוא לקמבן מסגרת חדשה שתכנס למפרצים ועלייה ישב מסך ה5 אינץ שלי עשיתי כבר משהו אבל זה לא סימטרי יש בריחות של כמה מילימטרים ואני קצת פרפקציוניסט אז החלטתי לבנות משהו מעץ ולצבוע יש לי נגריה זמינה אז בקרוב אני יעשה איזה משהו חח הנה כמה תמונות [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Alexkmr,

אני רוצה להחליף את הבד שמכסה את הכיסה מחשב. הכיסה מעור, והעור התחיל להתקלף וזה מתפזר בכל הבית. כבר פירקתי את הכיסה. והידיות של הכיסה עשויות מפלסטיק. רציתי לשאול עם איזה צבע אני יכול לצבוע אותם? כמו כן כמה בערך עולה אקדח סיכות בשביל שאני אאדק את הבד החדש על הכיסה? כמו כן עדיף להוציא את העור ואז לשים את הבד החדש או שאפשר להשאיר את העור?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by skywalker13,

שלום. יש לי ראוטר שאני רוצה להפוך את הנוריות שלו מצהובות לכחולות. הייתי שמח לקבל לינק לאיזה מדריך נחמד שמסביר איך עושים כזה דבר או שאם יש מישהו שניסה את זה שפשוט יכתב לי איך. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  14. Started by RubberDuck,

נתקלתי בכמה אתרים בחו"ל בצבע שנקרא Vinyl Dye שנועד במיוחד לצביעת פלסטיק ללא כל הכנה מראש(כלומר ללא פריימר) יש לו תכונה של יבוש מהיר והכי חשוב שהוא מתחבר לפלסטיק "נמס לתוכו". ככה הצביעה נראת ומחזיקה הרבה יותר טוב מספריי רגיל. מישהו מכיר היכן ניתן להשיג את זה בארץ? אני חיפשתי אבל ללא הצלחה. הנה קישור למה שאני מתכוון: http://www.plastikote.com/plastikote/auto/template.jsp?searchcode=RES&product=UltraVinyl

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by orenc17,

אני עובד על המוד שלי ואני לא רוצה לעשות כבלים עגולים אז החלטתי לצבוע אותם כדי לעשות אותם יפים רציתי שהם יזהרו מהאור של הקטודה השאלה שלי היא האם יש צבע כלשהו שרגיש לקרינת UV שהקטודה מוציאה תודה לכל מי שייעזור

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by limoref,

יש לי תקלה בטלויזיה LCD. האחריות הסתיימה לפני שבועיים בדיוק אבל הספק לא מוכן לשלוח טכנאי /לתקן ללא עלות . התקלה היא שהצבעים בטלויזיה השתבשו, בחלק מהמקרים רואים הכל לבן מאוד, בהיר מאד ובחלק מהמקרים רואים מאוד כהה . תצוגה מרוחה כזה. (תלוי בהגדרות תצוגה ששיניתי ידנית לאור התקלה ) ממה לדעתכם נובעת התקלה ? האם יש משהו זול שאפשר לעשות? האם שווה לתקן ? מצרפת דוגמא איך רואים את התמונה...

17. Started by Rיה,

צבעתי את הקופסא של הספק ורשום עליו amd ובצד השני יש דגל ש ישראל כמובן (רוקנתי את הספק אני יעשה ממנו מן תיבה שתהיה על המארז ובמארז למעלה יהיה חור ולספק יהיו שלושה מאוררים 2 ששואבים את האויר והמארז ואחד שמוציא מ"התיבה")מה דעתכם על הרעיון? הנה כמה תמונות http://photos.walla.co.il/ariekar המרקם יצא ממש יפה אולי לא רואים כל כך בתמונות אבל זה יפה מאוד כמו צביעה של איזה מכונה או משהו צבעתי ממרק של 20 ס"מ

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by fuck off,

מה דעתכם? לדעתי הגג יצא מ-כ-ו-ע-ר!!!! פשוט לא היה לי כוח לשייף ולשים כמה שכבות. :] יום יבוא ואני אעשה את זה. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 983 צפיות
  19. Started by ITSIK86,

דבר ראשון אני רוצה להגיד תודה לכל אלה שנתו לי עצות !! אז באמת תודה,ומה שעשיתי בעצם זה פשוט פירקתי ת'מחשב,לקחתי ת'מארז לצביעה פשוט ריססתי את חלקיי מארז וזה יצא ממש יפה,זה גם התייבש מהר מאוד,לדעתי עשיתי את הדרך הפשוטה וככה יצא לי באמת מצויין,חבל שאין תמונות עשיתי את זה בצבע כסף,בקיצור יצא אחלה,תודה

• 33 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. Started by psycotix,

שלום רב, אני מחפש צג LCD למארז (עבור פרוייקט מודינג שאני מתחיל לעשות). הגודל -צריך שיתפוס שני ''5.25 במחשב. מצאתי באתר של CrystalFontz צג שנראה לי סביר - http://www.crystalfontz.com/products/634bracket/index.html השאלה - היכן ניתן להציג בארץ צג כזה או דומה? אשמח לעזרתכם.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by off-the-lip,

ממצב אנשים למבינים בהלחמה... יש קטע במדריך להתקנת צג LCD על המארז שנמצא פה באתר... (אין לי כח ללינק :-\) שבו הכבל שיוצא מנקודות 18-25 בפרינטר פורט ומגיע לנקודת 1VSS בצג, רציתי לדעת איך זה מתבצע פיזית בהלחמה? אני כאילו מלחים את כל החוטים ביחד? אני חושף את 18 ומלחים את כולם אליו?!?! איך זה הולך אנשים? תודה מראש! ;D

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by stingeR-,

שלום , נמצא אצלי צג LCD שני מספרים כזה כמו שיש בלוחות של איפוקס , מתחת לצג יש חמישה פינים ומתחת לפינים יש נגד , מעל הפינים כתוב HICMLO-+ בצד ימין של הצד מלמטה גם כתוב פעמיים למעלה ולמטה TD-50... ברצוני לחבר את הצג הנ"ל ולתכנת אותו לראות טמפרטורת מעבד. עזרה תתקבל בברכבה.

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by ZivX,

יש לי צג טמפרטורה במחשב ישן.. אני רק לא מבין למה כתוב שם תמיד H1 או HI ולא הטמפ.. יש משהו שאני צריך לעשות כדי שזה יפעל? עכשיו יש אפשרות להוציא את הדבר הזה ולהעביר אותו למחשב אחר, ושזה יפעל?

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  24. Started by bbnbbn,

היי, מכירים את המחשבים הישנים של הפנטיום אחד שבמארז היה מן כפתור כזה שלוחצים ואז יש מן מסך כזה במארז עם שתי אותיות שמראה את האותיות HI ו-LO (שבתכלס זה לא היה עושה כלום) בקיצור רציתי לשאול אם את הדבר הזה אני יכול להפוך למד מעלות ואם כן איך אני עושה את זה?? תודה.

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  25. Started by PhoenixBoy,

יש לי טטריס שלא עובד ורציתי לדעת אם אני יוכל לחבר את הצג שלו למחשב... כמובן שאני אוסיף לו תאורה מאחורה ע"י שני לדים UB. השאלה היא האם זה אפשרי ב-100%?

• 4 תגובות
    • 809 צפיות

דיונים חדשים בפורומים