אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום! תראו את זה: 5 שורות, כל שורה 9 לדים. 2 שורות (2 צבעים) לדים כל לד 2 וולט 30 מילי אמפר 3 שורות (3 צבעים) לדים כל לד 3.6 וולט 30 מילי אמפר אז רציתי לחבר רק נגד אחד לכל שורה, ואני רוצה לדעת איך הכי כדאי לחבר..? ואיזה נגד יש לשים לכל שורה.. וכל זה יחובר למפסק 6 מצבים, רציתי לדעת איך כדאי לחבר את זה, תמונות\סכמות יתקבלו בברכה תודה מראש, re5pect
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לכל מי שמחפש דרמל יש בהום סנטר דרמל של וולף במבצע כולל סט קטלני וציר גמיש ב200 שקל!!! (וכל מי שמחפש מקורי יש ב 400 או ב 100 של יונדאי)!!!! אני הלכתי להום סנטר הכי גדול בארץ בבילו סנטר אז אני לא יודע לגבי שאר המקומות!!
-
- 25 תגובות
- 3k צפיות
-
-
PROJECT EGYPTIAN PYRAMID אז ככה , לאחר שסיימתי את הפרוייקט הקודם שלי DIY החלטתי לעשות עוד משהו , עלה לי בראש הרעיון של לבנות פירמידה שתכיל בתוכה מחשב . לאחר מחשבה עמוקה הגעתי למסקנה שפירמידה היא ממצרים ולכן אמורה להיות פירמידה מיצרית . עדיין לא טוח עד כמה מיצרית היא תיהיה אבל בטוח שפירמידה היה תיהיה . הנה סקיצה קטנה ש ETB הכין בישבילי שלד הפירמידה יבנה מפרוםילם אלומיניום , והדפנות יכוסו פרספקס שחור כנראה , עדיין חושב על פרספקס שקוף אבל לא סגור על זה . הגודל של הבסיס יהיה 35 ס"מ על 35 ס"מ וכנ"ל גם הגובה . הפירמידה תיהיה פירמידה שוות שוקיים עם 4 דפנות . מה שעובר לי עכשיו בראש זה לחרוט על כל הפירמידה על הפרספקס לבנים ואז להאיר אותם בצבעים שונים או …
-
- 53 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
ראיתי פה בפורום מדריך לייצירת מפסקי און אופ אבל משנה שעברה ולא רציתי להקפיץ הודעות כמו נוב,בוא נגיד שאני מבין באלקטרוניקה אבל אני לא רואה במדריך את התמונות והן ממש עוזרות לי,האם למישהו יש מדריך או יכול לתת לי טיפ? תודה רבה מראש...
-
- 9 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי מארז של Thermaltake מדגם Xaser III V1000C ( בלי חלון ) אני מעוניין לקדוח בדלת חלון בגודל מסוים ( שאתם תמליצו לי ) ועל החלון לשים איזה שני מאווררים נחמדים אם אפשר לקבל בבקשה עצות בקשר ל: 1.איך ליצור את החלון הנ''ל + מידות + חומר ממנו החלון עשוי ? 2.באילו כלים כדאי להשתמש ליצירת החלון + איך להשתמש בהם כמובן ? 3.האם ישנה מגבלת רוחב או עומק של המאווררים שאני יכול לשים על החלון ? ( כל מאוורר שהוא 80 מ'מ ואם כן אני חושב בכיוון של SmartCaseFan2 4.איך ליצור את החורים למאווררים וכמובן באילו כלים להשתמש ואיך? אני מקווה שלא העמסתי יותר מידי בהודעה זו בקשר למודינג שברצוני לבצע ... תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 988 צפיות
-
-
האם כבלים מעוגלים יכולים להשפיע לרעה על ביצועי המחשב בדרך כלשהי? והאם כדאי להעדיף חברה אחת שמייצרת כבלים כאלה על חברה אחרת. אם כאן אז איזה איהז כבלים מעוגלים כדאי לקנות (של איזה חברה). תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מוד קצרצר ופשוט (כשעה עבודה) מקלדת שלמה מקורית -------------------------------------------------------------------------------- פרוק ראשוני של הכרטיס האלקטרוני -------------------------------------------------------------------------------- מפורקת -------------------------------------------------------------------------------- מנורת USB -------------------------------------------------------------------------------- מנורה קצוצה -------------------------------------------------------------------------------- הלחמה של הכרטיס האלקטרוני מקדימה לזוג חוטים פלוס מינוס -------------------------------------------------------------------------------- ה…
-
- 28 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
הרצתי חיפוש באריהב על פוטנציומטר ומצאתי מלא עכשיו מישהו יכול גם להריץ חיפוש ולומר לי מה מתאים לבניית פאן באס אני רוצה לשלוט על עוצמה מ6-5V עד 12 תודה מראש יונתן נ.ב קישור לאריהב www.arihav.com
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ליפני כיומיים הרכבתי את ה-Coolermaster Musketeer במחשב (שגם אותו הרכבתי לא מזמן..) בגדול, אני מאד מרוצה ממנו, הוא מודד את TEMP המעבד, נותן שליטה על הRPM של המאוורר שמחברים אליו ומציג את ה pressure שהמערכת שלי מפיקה (זה המחוג שזז הכי הרבה מכל העסק ) אחרי הרכבתו נשארו לי כמה כבלים שאיני יודע מה לעשות איתם, מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה הוא השימוש שלהם? ועוד דבר, למכשיר ישנם שלושה בקרי מידע (TEMP VU VOLT) ובכל אחת מהם ישנו מנורת LED (אם אני לא טועה) עד כמה שהמנורות ניראות תמימות ביום בלילה הם פשוט כמו מנורה תאורה באמצע הכביש הראשי, הם מאירים מאד חזק.. יש דרך לכבות אותם? רק את המנורות בזמן הלילה? גם בכדי לחסוך בחשמל (המחשב פועל 24\7 ואין לי צורך בעוד שלוש מנ…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני משתמש חדש בפורום ויש לכם פה אחלה קהילה ועכשיו לעזרה ממכם עשיתי חור בדלת של המארז בצורה של להבה כלפי מטה וזה יצא קטן ביחס למה שציפיתי ואני רוצה לשפר את זה באיזה צביעה קטלנית והבעיה שאני לא צייר מי יודע מה (יודע לעשות בית עם איקס) ואני צריך רעיונות שאני יוכל ליישם למרות שאני לא צייר אלוף אני לא רוצה לעשות סתם צביעה אלא צביעה יפה שתהיה קשורה ללהבה... וגם אם אפשר פה איזה מדריך איך לפרק את הצד השני של המארז כי אני רוצה לחתוך אותו בגג ואני לא מצליח לפרק מהמארז כי הלוח אם מחובר אליו ואני פוחד להרוס את הכל נ.ב סורי שאין לי תמונות פשוט אין לי מצלמה דיגיטלית ... תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב לפני שאני יתחיל בעבודה ואז אין דרך חזרה החלטתי לתכנן טוב טוב מה אני רוצה לעשות... אז ניסיתי לציר על דף ולא ממש עזר לכן אחרי חיפושים קלים נתקלתי בתוכנה סקאץ אפ ...הורדתי אותה ואחרי שעה וחצי שישבתי על התוכנה הגעתי לתוצאות הבאות: יש להתיחס רק לחלון הימני השמאלי ועליון של המחשב הפאנלים הקדמים והאחורים הם סתם שהמודל יקבל צורת מחשב כל העיגולים האלה עם הקווים זה מאוררים... וכל הקטעים השקופים זה החלונות ...למי שלא מבין... זה רק גרסה ראשונה פתוח להצעות ושיפורים.. תודה...
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הי מישהוא יודע איפה קונים ראשים ודיסקיות לדרמיל כי יש לי אותו כבר איזה 3 שנים וכמעט נגמרו לי הדסקיות וכמה ראשים נשברו לי ? ? ? תודה אורי
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
היכן יש חניות של מוצרי מודינג (לא חניות אינטרנט) :welcomeani:
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום אני עומד לקנות צג LCD 4*20 לא נכנס בתקציב ובמחיר של 20*2 אני יכול לקנות 2 צגי 2*16 לכן אני מעדיף 2* 2*16 האם אני יוכל לחבר שני צגים ביחד?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
??? אני קניתי דרמל מצ'וקמק שלא מגיע ל3000 RPM של איזה חברה סינית אחד קטנצ'יק כזה :\ ועוד שילמתי עליו 100 שקל טיפש שכמותי איזה אתם ממליצים ? אני מחפש אחד שיהיה טוב ומהיר ! הכי חשוב שיהיה מהיר הכי שאפשר כי אם אני רוצה לחתוך דלת של מארז אז אני לא רוצה לשבת על זה שבועיים וכל יום 3 שעות.... ואיפה אפשר לקנות ??? ואני גם לא רוצה לשלם 500-400 שקל ....
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ויש לי כמה שאלות קרתי את ההודעות בנושא המנגנון לדים של הוינאמם ולא הבנתי לאן ויאך הלדים מיתחברים כאילו אני פשות לוקח וחותך את הכבל של המדפסת ואת המנורות מחבר לשם 2-9 לפולוס והשאר למינוס ?? זה מה שהבנתי כך עוסים את זה ? ובאיזה קישור ראיתי את הלדים על איזה פלטה כאילו מה זה ?? העם מישהוא יכול עוד פעם בקשה להסביר לי כי חיפסת את הנושא הזה ולא הבנתי אותו ועוד שאלה הקשר למתגים של הפאן באס אפשר פשות לקחת את הפלוס לחתוך אותו לשים שם מתג ואחרי המתג לשסים מנורה ואז להמשיך למאורר ( אני רוצה 2 מצבים ) עוד שאלה בקשר למאוררים של המארז יש להם חיישן או משהוא כי בתוכנה פאן באס כתוב כמה ההמאורר של המאבד מיסתובב איך הוא יודע את זה תודה לכול מי שעוזר פשוט לא מצאתי את התשובות לזה בארכיו…
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אם אני קונה מסך lcd תווים...והוא בא עם תאורה פנימית...יש מצבשאני משנה את צבע התאורה לכחול או משהו בעזרת לד?? אפשרי??
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש לי שתי מאווררים במארז ויש כניסה רק לאחד מהם בלוח אם אז הבנתי שאני צריך לחבר את המאוורר ישירות למולקס אני מתחיל בכל התחום של המודינג אז אם משהו מוכן להסביר לי בדיוק מה לחבר למה ואיך אני יודה לו מאוד
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מסך קטן שיראה פרמטרים של המחשב, מסך כמו של שעונים מעוררים עם ספרות דיגיטליות בצבע אדום כזה מקווה שאתם מבינים מה אתן מתכוונים. אני רוצה לחבר אותו למחשב ולקבוע בעזרת תוכנה את הפרמטרים שהוא יראה, נגיד לראות באיזה מהירות אני מוריד משהו מסויים או אחוז התקדמות של משהו או כל מיני דברים כאלה. אפשר לעשות דבר כזה?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות נאון למחשב אתם יכולים להמליץ לי על איזו חברה טובה? בין 60-80 ש"ח ועוד שאלה... לאן אני מחבר את הנאון ? זה מתחבר כמו מאורר ? תודה..
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מצלמת אינטרנט עם כבל USB, אני רוצה להשתמש בה כמצלמת אבטחה אך עליי להאריך לה את הכבל. איך אני יכול להאריך אותו ? האם צריך מוליכים מסויימים או כל כבל פשוט של טלפון יתאים ? עד איזה אורך ניתן \ מומלץ להאריך אם בכלל ? תודה מראש,
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי היום מקלט (את הלד שקולט את השידור מהשלט) עכשיו הוא ניראה שונה מבתמונה שבמדריך ורציתי לדעת אם מישהו יכול לעזורלי לגלות מה כל רגל עושה צרפתי תמונות, הן לא כל כך ברורות אבל אני מקווה שהן עוזרות איך שהוא... מה שכתוב מממממש בקטן על המקלט זה 313 19 TK 2838 ממש תודה למי שיכול לעזור [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם פורום נחמד!! רציתי עזרה קטנה, מקווה שתוכלו לעזור לי... קניתי מערכת רמקולם למחשב (5.1 של קריאטיב). עכשיו, הבעיה היא שיש לי כרטיס קול מובנה במחשב ועל מנת לשמוע את מלוא האוצמה ואת מס' הרמקולים המרובה אני חייב לחבר את המערכת לשלושת החורים בכרטיס הקול המובנה, מה שיוצר מצב שלא נשאר לי חור למיקרופון :-\ (ואני משתמש הרבההה במיקרופון, כמו כל הגיימרים למינהם...) אז קניתי מצלמת אינטרנט usb למחשב בעלת מיקרופון מובנה.היא פועלת והכל.. אך הבעיה היא ששומעים אותי דיי חלוד ולא נקי כמו המיקרופון הרגיל. אז אני פשוט שואל אם ניתן לקחת את המיקרוםון הרגיל ולחבר את הכבל שלו לכבל usb ולחבר כמה נגדים או קבלים בדרך(אני לא מבין בזה, מקווה שתעזרו לי) ופשוט לחבר למחשב ואני אוכל להשתמש בזה?…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן היה פה בסטיקי הסבר איך לחבר ג'ויסטיק של ps למחשב הבעייה שבחיפוש שלי בפורום מצאתי עוד הסבר בעברית ושניהם כותבים דברים שנוגדים אחד את השני, http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70953.0 http://www.fresh.co.il/vBulletin/printthread.php?t=19044 באיזה מהם לבחור? יש לי שלט של ps2 אם רטט שאני מעוניין להפעיל, גם את הקטע הזה לא הבנתי.. מתי שאני נותן חשמל לפינים x ו y אז הרטט מתחיל לפעול? :s05: אולי יש פה מישהו שהרכיב דבר כזה ויודע איך הג'ויסטיק מתפקד במחשב? תודה
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני מעוניין לצבוע את המארז שלי עם אפקט מראה, איך אני עושה את זה?? (קראתי מדריך גדול באנגלית אבל אנגלית זה לא הצד החזק שלי, אז אני ישמח אם מישהוא מכאן יסביר איך עושים צביעת מראה..) וגם איזה צבע הכי מתאים לצבוע פלסטיק?
-
- 21 תגובות
- 5.2k צפיות
-