עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. שלום לכל המבינים והסוסים בפורום הזה! תראו בניתי, בעזרתו האדיבה של Chronick (רשמתי נכון?), מפרט לחבר שלי. עכשיו יש לו עוד תקציב והוא רוצה להוסיף קירור טוב ולא רועש מדיי. אני ישר חשבתי על קירור מים כי זה אחלה של קירור ושקט מאוד. המחשב לא יעבוד במצב של OC רק שתדעו. עשיתי חיפוש בפורום אבל הוא לא ממש עוזר (כל מילה שיש בה - 'מים' הוא רושם לי אותה). אז על איזה קירור מים הייתם ממליצים לי בתקציב של עד 500 ש"ח. תודה מראש לכל העוזרים/ות

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  2. Started by nehmia,

יש איזהו שהיא דרך לא מסובכת מידי לחבר את הגיטרה החשמלית למחשב כמו מיקרופון או משהו?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. איך נפתרים מהבאג הזה שנקרא מודינג בשבוע האחרון מאז שנכנס לי הבאג הזה אני מוצאת את עצמי יושבת בעבודה וחושבת על איך לעצב את המארזים שיש לי ;D אני 24 שעות ביממה רק חושבת על זה מה זה מדבק?? היהיהיהי אהה עוד משהו תודה על העזרה חברייס ג'ו

• 33 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. בחיפושי האין סופים להשקטת המחשב החלטתי בסוף ללכת על קופסה מעץ למחשב כדי למנוע כל רעש אפשרי איך בונים כזה דבר ? מאיזה חומר מומלץ?

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by d-undertaker,

אני רוצה לחבר לדים במארז סתם בשביל יופי יותר נכון שפאנל של המארז ככה שזה יהיה יפה עכשיו קראתי תמדריך באתר ולא הבנתי כלום יענו הבנתי בערך כזה אבל אחר כך אחרי שכל האלמנט בנוי לא הבנתי איך מחברים אותו לחשמל...אז תסבירו בהרחבה אם אפשר..תודה..אה ואם יש תמונות זה יהיה סבבה..

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  6. Started by iakovl,

אני כרגע בתהליכי יצירת בלוקים למערכת קירור מיים ויש שאלה שדי מבלבלת אותי איך לחבר בין נחושת לנחושת אני יודע שיש המון דרכים לריתוך מה מועדף? עדיף שיטות שלא מערבות מתכת אחרת (=קורוזיה) אבל עם כותבים שיטה שכוללת מעורבות של מתכת זה צינו את זה

• 13 תגובות
    • 7.2k צפיות
  7. Started by GRiM,

1. כמה עולה ספריי טוב לצביעת מארז ואיפה ניתן להשיגו? 2. כמה עולה חלון ומאיפה ניתן להשיגו? 3. כמה עולים לדים, מאיפה משיגים אותם ובאיזה אופן מחברים אותם?

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  8. השאלה בכותרת, הכוונה היא שיצא משהו כמו בתמונה, הצביעה תיהיה על המארז אם זה משנה.... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  9. HWzone.co.il ו-Gamer.Pro שמחים להודיע על תחרות מודינג משותפת אשר תתקיים במהלך אליפות ישראל במשחקי מחשב. אם ברצונכם לבוא ולקחת חלק בתחרות המודינג שלנו, כל שעליכם לעשות הוא להגיע עם מחשבכם לאליפות ישראל במשחקי מחשב, אשר תתקיים ב-11 ליוני, בגני התערוכה - בביתן 15 ולהירשם אצל נציג התחרות עד לשעה 19:30. לזוכים בשלושת המקומות הראשונים מחכים פרסים בשווי מאות שקלים! הכניסה וההשתתפות בתחרות המודינג לא עולות כסף, מעבר לכניסה לאליפות ישראל. מחיר הכניסה למתחם הוא 70 שקלים עם מחשב, 50 שקלים ללא מחשב או עם מחשב לצורך השתתפות בתחרות המודינג בלבד ו-20 שקלים למלווה. לאחר נעילת ההרשמה ב-19:30, ועדת השיפוט שלנו תתחיל להסתובב בין מחשבי המשתתפים, והזוכים בתחרות יוכרזו במהלך הלילה. כמה …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום אני תמיד רציתי להכין תאורה למארז שלי ויש לי מנורות מכל מיני צבעים איך אני יכול לחבר אותם למחשב איך אני יכול בבקשה עים אפשר עים תמונות תודה מראש אלייייייייייייי :yelclap: :hi: :hi: :hi: :hi:

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by spooky,

הרצתי חיפוש אבל לא מצאתי ואני זוכר שהיה פה פעם איזה מדריך מישהו מוכן להביא לי קישור אליו בבקשה

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  12. שבת שלום וערב טוב, היום (יום שישי), כל היום עבדתי על קופסא למחשב שבו אני אשים את מערכת הלינוקס הראשונה שלי שבה אני אעשה את הפרוייקט - לכן, השגתי מחשב (לא משהו רציני) והתחלתי לשבת ולתכנן... בסופו של דבר בניתי את הקופסא אך לצערי עדיין לא סיימתי והמאלכה עוד מרובה... ** הקופסא בנוייה מפרספקרס כמובן! אז מה עוד אני מתכנן לעשות? אני מתכנן לעשות את הגג של הקופסא עם צירים קפיציים ככה שאני אוכל לפתוח ולסגור את הקופסא כמה שאני ארצה וללא בעיות מיוחדות. חריטה, לדים, מסך LCD ועוד כמה צ'יפרים נחמדים. להשים גלגלים בתחתית הקופסא. לעטוף את הדפנות של הזוויות של הקופסא בזוויות פלסטיק שדומה למתכת (ככה שייראה יותר אסטטי ולא יראו את החיבור של שני הלוחות פרספקס). ועוד דברים שאני כבר מאמי…

• 34 תגובות
    • 4.8k צפיות
  13. Started by Rיה,

בבקשה הסבר.זה לא עוטף את החוטים במחשב?

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  14. אני בונה מקלט IR, איזה גודל של PCB להזמין לדעתכם ? נ.ב : נראה לכם יש לאריהב היט-שרינקים ? לא הרבה רק כדי לסגור את הסוף של הכבל

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  15. אני רוצה לעשות מארז מPLEXI, לסגור את הפינות עם דבק אפוקסי, אבל הPLEXI ממש גמיש ואני מפחד שכל המארז ישבר לי =\ יש הצעות ?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  16. יש לי מן מעמד כזה קטן לפלאפון ולמעמד הזה מחוברים שלושה לדים קטנים וכל פעם שיש איזה אות מהפלאפון הלדים מתחילים להדלק ולכבות באקראי... עכשיו, השאלות שלי הם איך אני יכול להחליף את הלדים שבמעמד? אני לא יהרוס את החיבור שם? כי אם כן אני מעדיף לא לנסות ולהשאיר את המעמד איך שהוא. שאלה נוספת, אפשר פשוט לצבוע את הלד? ז"א יתקבל צבע "מגניב" כמו לד חדש? לדוגמא, אם אני יצבע את הלד הקטן שבמעמד (צבע המקור שלו הוא אדום) בכחול אז ישאר אותו האפקט? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by PhP dUdE,

שלום, טוב אני חייב להודות,זה לא בדיוק מארז מחשב אלא קופסאת בקרה למנועי סטפר שאנוכי תכנן ומתכוון למכור,הבעיה שאני רוצה לסגור את הקופסא לגמרי(תיהיה עשויה מאלומניום) לרתך זה לא אפשרות,אשמח לשמוע דעות נוספות.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. חשבתי על כבל usb אז אם יש למשהו איזה פירוט או איזה blue print של מה שהולך בבפנוכו שלו... או אולי רעין אחר...

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  19. פעם הייתי בחוג אלקטרוניקה.. אני מאוד אהבתי לבנות וכאלה השאלה שלי היא מה זה קיט? זה כאילו כל החומרים עם הוראות איך להרכיב? הקיצר אין לי מושג בגרוש אם תכלו לעזור לי אני מאוד אשמח! מה אני צריך ללמוד בתור התחלה? לא מעניין אותי החלק התאורטי אני רוצה לבנות. תודה רבה!! [move][/move]Joey Tribbani

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  20. Started by gigabot,

עשיתי פאס באס 1 חח כדי להשתיק את המאווררים בלילה זה פיצץ לי את המוח [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 936 צפיות
  21. נגיד ויש לכם מאוורר ישן ואין לכם אליו ברגים אז תעשו ככה: קודם כל תחפשו ברגים שיוכלו לעבור דרך החור של המאוורר כלומר שהם באורך טוב וקצת דקים יותר... (ההסבר לא יצא לי משהו... אני עוד מעט אצלם) עכשיו יש שתי אפשרויות: אם יש לכם אום תשתמשו בו ואם אין לכם אז נאלתר אחד (כמו שאני עשיתי... ;D) קחו דיבל (הדבר האדום או הלבן הזה שדופקים בקיר ואז מכניסים אליו בורג) ותכניסו אליו את הבורג... ואז תסתכלו איפה צריך לחתוך את הדיבל מלמעלה ככה שהבורג יתפס טוב ואז פשוט תבריגו... בהצלחה! בקרוב תמונות!

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  22. Started by Natan_Rozen,

היי שלום הבחנתי היום כי LED אחד מהבהב במארז הגנ'רי שלי משום מה ... האם ה-LED נשרף ולמה הוא מהבהב ? תודה רבה על העזרה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. היי שלום התרוצצתי היום אולי בין 10 חנויות שמתיימרות לקרוא לעצמן "חנויות אלקטרוניקה" , לאף אחת מהן אין LED, שאמרתי להם מה שאני צריך הם פתחו עליי עיניים כאילו נפלתי מהחלל. יש כאן מישהו מבת-ים שיודע היכן ניתן להשיג חנות אלקטרוניקה כמו בנאדם שבין היתר מוכרת LED ונגדים ? TNX TO THE HELPERS .

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by ZacNaboot,

לפני כמה חודשים נשרף לי מעבד של המחשב שלי (פנטיום 4 1700 מגההרץ). אתמול מצאתי אותו והחלטתי להפוך אותו למחזיק מפתחות!. ;D הנה תמונות של אחרי העבודה!. כל העבודה הייתה עניין של שעתיים וחצי! (פירוק של כל הרגליים זה הקטע הכי מעפן נדקרתי הרבה פעמים! : ) נ.ב. מצטער על האיכות תמונה פשוט נגמרו לי הבטריות במצלמה שלי אז צילמתי עם הפלאפון

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  25. Started by hiihii,

אז ככה השתמשתי בג'יקסו אתמול בשביל לחתוך את המארץ אך הוא התעקם לי שתי שאלות: 1. האם יש תקווה ואני אוכל לתקן את זה? 2. מה אני יכולה לעשות בשביל לחתוך את דלת המארז מבלי שיתעקם לי בצורה מוזר ? תודה רבה מראש ג'ו

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים